Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 27. října 2006 v 18:18® Sander
Sander
Datum lovu: 27.10.2006

Jedna z mých posledních letošních úlovků parmy. Od pondělka pověsím jejich cílený lov na hřebík. Už toho maj taky dost, ostatně, je to vidět na (ne)záběrech ryb nad 65. Tato centimetr přes šede.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9690.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 27. října 2006 v 10:56® adept_muskariny
    Datum lovu: 26.10. | Revír: Mže1 | Způsob lovu: Muškaření

Včera jsem zašel na dvě hoďky trénovat házení na Mži pod jezem u Kalikovského mlýna. Chytil jsem dva proudníky, třetí mi spadl. Obrovská spokojenost, poprvé v životě jsem něco chytil na mušku:) Chytal jsem na malou jepičku se žlutým tělíčkem(hodinu předem zakoupená v Gammarasu)

Pátek 27. října 2006 v 10:48® Ciffik
      Ciffik
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9682.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9683.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9684.jpg
        Pátek 27. října 2006 v 10:43® Ciffik
        Ciffik
        Revír: bečva
        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9667.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9668.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9669.jpg
          Čtvrtek 26. října 2006 ve 21:28® rarach
          Datum lovu: 26.10.06 | Revír: Podkrušnohorský velký revír | Způsob lovu: Muškaření

Zany: To jsou fotky jáké svět neviděl. Tak jsme dnes rozehráli sportovní mač ve třech, spolu s Mirkem a Bobem, jsme z kruté defenzívy v závěru přešli do riskantní ofenzívy. Nehledě na způsob hry, micronynph, jig, streamer, každý zvolil po svém způsobu, se každému povedlo několikrát skórovat, 9 banánů nad 35 cm, jsme si odvezli domů.

Čtvrtek 26. října 2006 ve 20:36® zany

já doplám davida (davish).zde jsou fot štiky a candákta :-) chytačka celkem gut ale chtělo by to rochu větší aktivitu ryb …zejtra to snad ppujde lím na řece…jo ještě vše plave dál:-)) ))))

Čtvrtek 26. října 2006 v 19:39® Davish
              Davish
              Datum lovu: 26.10.2006 | Revír: Jihlava 7 - 8, Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dneska sem byl se zanym 8999 na přítoku u přehrady, bylo krásně, nepršelo, 2× jsme se stěhovali, žany chytal na rybyčku a podařilo se mu zdolat štiku 63cm, okouna a candátka (měl okolo 30cm), mě se bohužel nezdařilo, chytal jsem na jeden feeder prut zezačátku mi upadli 3 ryby(na tom háčku sem už měl hodně ryb a nepřevazoval jsem ho a tak se časem stupil a to byla chyba že sem ho nevyměnil) a po převázání tupého háčku mě ku vší smůle spadl ještě cejn okolo 40cm a to mě konečně dopálilo, že jsem pak měl smůlu a neměl už ani záběry. ještě sem si řekl že si spravím náladu a tak když sme jely na zahradu tak sem šel na řeku a na švestku si za půl hodiny chytil 3 tlouště – záběry byly parádní a přicházeli maximálně 2 minuty po nahození – jeden tloušť měl okolo 30cm, další okolo 35cm a třetího toho nej sem si změřil, ten měl 48cm! Tak sem nakonec s dnešním dnem spokojen.

Čtvrtek 26. října 2006 v 18:22® Sander
                Sander
                Datum lovu: 26.10.2006

Opět stačilo jen pár náhozů na správné místo :-) Bylo tam krásně

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9662.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9663.jpg
                  Středa 25. října 2006 ve 21:32® rarach
                  Datum lovu: 25.10.2006 | Revír: Podkrušnohorský velký revír | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsme dnes S Bobajzem a dalším adeptem muškaření trochu pomuchlali rybky. Celý den se vydařil, krásné ryby, moc se jim sice v té čisté vodě nechtělo, ale nakonec jsme způsob i nástrahu nalezli. Nováčkovský syndrom štestí se i dnes potvrdil, takže spokojenost na všechny strany. Kupodivu pronesl onu zde známou větu: Ty jo ten duhák není jako štika, jsem se pěkně zapotil než jsem ho vyndal. Přes 40 jsme se nedostali, ale atakovali jsme velmi.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9655.jpg
                    Středa 25. října 2006 v 19:26® Padis
                    Padis
                    Datum lovu: 25.10.06 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní 2 hodinová vláčka bez jediné rybky.Voda krásně čistá a mnoho spadaného listí.

Středa 25. října 2006 v 11:22® Bass
                      Bass

40,5 cm . . . . na to jak bylo ráno teplo, tak překvapivě docela kousali :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9653.jpg
                        Úterý 24. října 2006 v 18:09® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 24.10.2006

Pouhé tři náhozy na plavačku… Paráda!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9651.jpg
                          Úterý 24. října 2006 v 16:53® ČudlařX
                          ČudlařX
                          Datum lovu: v sobotu | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

V sobotu na jednom potoku.Skvěle jse si začudlařil :-D Chytal jsem hlavně na plavanou na červy.Většinou Jelečky a ploťky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9649.jpg
                            Neděle 22. října 2006 ve 21:20® Padis
                            Padis
                            Datum lovu: 22.10 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme já Nordboy a dzandys +1 vydali navštívit Lužnici.Chytili jsme celkem 4 štičky a prožili pěkný a slunečný den na novém revíru./Big Mike a Jaryn díky/

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9625.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9626.jpg
                              Neděle 22. října 2006 ve 20:51profil byl smazán
                              Datum lovu: 21.10.06 | Revír: prívlač
                              foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9623.jpg
                                Neděle 22. října 2006 ve 20:32profil byl smazán
                                Datum lovu: 21.10.06 | Revír: prívlač

a ešte nejaký okounek večer…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9622.jpg
                                  Neděle 22. října 2006 ve 20:16profil byl smazán
                                  Datum lovu: 21.10.06

ešte jedno foto pre regulusa:čo je to za rybu?-:)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9621.jpg
                                    Neděle 22. října 2006 ve 20:13profil byl smazán
                                    Datum lovu: 21.10.06 | Revír: sk

jeden z nepôvodných druhov-:)nemeraný,ne­vážený…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9620.jpg
                                      Neděle 22. října 2006 v 18:52® skwor
                                      skwor
                                      Datum lovu: 22.10. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší lov se mi bohužel nepodařilo zopakovat, jediným úlovkem se stala asi 40cm štička na kopyto.

Neděle 22. října 2006 v 18:38® Sander
                                        Sander
                                        Datum lovu: 22.10.2006

Ze zdolávačky solidní parmy mi zbyla jen fotka ohnutého prutu, druhou jsem sekl brzo… Prostě se nedařilo! Ale večer jsem si to trochu vynahradil. Ulovena 5 minut před koncem doby lovu na P vodách. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9618.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9619.jpg
                                          Neděle 22. října 2006 ve 13:38® Kazan
                                          Datum lovu: 22.10.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Opět trochu té vláčky, na první nához bolen, potom 3 štičky a 3 okouni. Celkem slabota, moc nekousaly.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9615.jpg
                                            Neděle 22. října 2006 ve 12:53® Mike
                                            Mike

Vcera s Tomikem na zatopeným lomu…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9614.jpg
                                              Neděle 22. října 2006 ve 12:11® Hora
                                              Hora
                                              Datum lovu: 22.října 2006 | Revír: Odra, plavaná

Dnešní vycházka na 2,5 hod. 10 rybek,nejvíce 6 hrouzků,viz foto,1 jaleček a 3 ouklejky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9611.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9612.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9613.jpg
                                                Neděle 22. října 2006 v 11:48® Davish
                                                Davish
                                                Datum lovu: 21.10.2006 | Revír: Jihlava 7- 8 | Způsob lovu: Feeder

Včera sem si pěkně zachytal, bylo hezké počasí, na hnojáčky se mi podařila plotice tak 28cm, okoun 25cm a cejn 45cm(okouna a cejna sem si vzal – okouna už mám v žaludku ze včerejší večeře cejn bude dneska k obědu) a na žlutou medovou křupku 5mm jeden kapr lysec asi 40cm a na medovou kukuřici druhej kapr lysec oba okolo 40cm, kupodivu moc nebojovaly, vyrovnaly se bojovností tomu cejnovy 45cm a skoušel sem i vláčet a na bílý kopyto sem měl záběr že mi to málem vytrhlo prut z ruky, ale bohužel nic!

Neděle 22. října 2006 v 11:24® zany
                                                  Datum lovu: 21.10. | Revír: jihlava7/8 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem s novým kámošem vyrazil na ryby.po příjezdu k vodě jsme se domluvily ,že budem chytat na body.prvního a zároveň posledního okouna tak jsem chytl já petr měl také zaběry ale nepřálo mu štěstí.Pocelou dobu bylo nádherné počasí ale rybičky moc nekousali. takže koncový výsledek 1:0. pto mě..

Příště sna dopadnem líp..Tento příspěvek byl 22.10.2006 ve 13:14 editován administrátorem re­voke

Sobota 21. října 2006 ve 22:06® rarach
                                                    Datum lovu: 21.10.06 | Revír: Agara | Způsob lovu: Muškaření

Přes počáteční zmatky s obsazením auta jsem nakonec zůstal na rybačku sám. Na třetí nához zubatice 60 cm a pak celý den ten duhovej ksindl.....haha, pro velký úspěch jeli ještě dva 40 a 41 se mnou, bojovali sakra víc než ta štika. Po dlouhé době jsem také na sucho chytil lipana na velké řece. Fotka je z mobilu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9609.jpg
                                                      Sobota 21. října 2006 v 18:47® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 21.10. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Plánované „odcandátování“ řeky se sice nekonalo, ale i tak si stěžovat nemůžu. První záběr přišel asi po pěti minutách na zeleno-bílé kopyto od Relaxu a byl z toho tloušť 42cm. Po něm následoval ještě jeden menší a ke konci jsem dostal dalšího trofejáka, tentokrát 46cm na rotačku.

Sobota 21. října 2006 v 16:36® Sander
                                                        Sander
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9605.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9607.jpg
                                                          Sobota 21. října 2006 v 16:34® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 21.10.2006

Jel jsem z ryb zrovna v tu chvíli, kdy starosta „opět“ vypustil náhon. Co vám budu povídat, byl to „výlov“ se vším všudy, akorát to začlo probíhat malinko obráceně – od čapíků!! Větší ryba už na mně nezbyla, potočáci, siveni, duháci a lipani nad 30cm byli nemilosrdně vypytlačeni. Mně nezbylo nic jiného, než vzít čeřen a pokusit se nachytat co možná nejvíce rybek, které tam ležely napospas osudu. V sedmi napěchovaných kýblech jsem nasadil do Volyňky asi 500 lipanů od 10 do 18cm (troufnu si tvrdit, že je to možná více než roční „obrat“ naší MO, co se týče násady lipana na tento kus řeky), přes 50 malých potočáků a střevlí, spoustu kaprů, karasů, bílé ryby a jednu velkou želvu.

Pro člověka, který zde vyrůstal, docela masakr! I když jsem prováděl spolu s „čapíky“ pytlačinu prvního stupně, věřím, že jsem udělal správnou věc, protože lipanů a potočáků zde na řece ubývá, tak snad to místní populaci alespoň trochu posílí…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9602.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9603.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9604.jpg
                                                            Sobota 21. října 2006 ve 12:21® frenki
                                                            frenki

a ještě jedna fotečka

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9597.jpg