Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 27. října 2006 v 18:18® Sander
- Datum lovu: 27.10.2006
Jedna z mých posledních letošních úlovků parmy. Od pondělka pověsím jejich cílený lov na hřebík. Už toho maj taky dost, ostatně, je to vidět na (ne)záběrech ryb nad 65. Tato centimetr přes šede.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. října 2006 v 10:56® adept_muskariny
- Datum lovu: 26.10. | Revír: Mže1 | Způsob lovu: Muškaření
Včera jsem zašel na dvě hoďky trénovat házení na Mži pod jezem u Kalikovského mlýna. Chytil jsem dva proudníky, třetí mi spadl. Obrovská spokojenost, poprvé v životě jsem něco chytil na mušku:) Chytal jsem na malou jepičku se žlutým tělíčkem(hodinu předem zakoupená v Gammarasu)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. října 2006 v 10:48® Ciffik
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 27. října 2006 v 10:43® Ciffik
- Revír: bečvaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 26. října 2006 ve 21:28® rarach
- Datum lovu: 26.10.06 | Revír: Podkrušnohorský velký revír | Způsob lovu: Muškaření
Zany: To jsou fotky jáké svět neviděl. Tak jsme dnes rozehráli sportovní mač ve třech, spolu s Mirkem a Bobem, jsme z kruté defenzívy v závěru přešli do riskantní ofenzívy. Nehledě na způsob hry, micronynph, jig, streamer, každý zvolil po svém způsobu, se každému povedlo několikrát skórovat, 9 banánů nad 35 cm, jsme si odvezli domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. října 2006 ve 20:36® zany
-
já doplám davida (davish).zde jsou fot štiky a candákta
chytačka celkem gut ale chtělo by to rochu větší aktivitu ryb …zejtra to snad ppujde lím na řece…jo ještě vše plave dál
))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. října 2006 v 19:39® Davish
- Datum lovu: 26.10.2006 | Revír: Jihlava 7 - 8, Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dneska sem byl se zanym 8999 na přítoku u přehrady, bylo krásně, nepršelo, 2× jsme se stěhovali, žany chytal na rybyčku a podařilo se mu zdolat štiku 63cm, okouna a candátka (měl okolo 30cm), mě se bohužel nezdařilo, chytal jsem na jeden feeder prut zezačátku mi upadli 3 ryby(na tom háčku sem už měl hodně ryb a nepřevazoval jsem ho a tak se časem stupil a to byla chyba že sem ho nevyměnil) a po převázání tupého háčku mě ku vší smůle spadl ještě cejn okolo 40cm a to mě konečně dopálilo, že jsem pak měl smůlu a neměl už ani záběry. ještě sem si řekl že si spravím náladu a tak když sme jely na zahradu tak sem šel na řeku a na švestku si za půl hodiny chytil 3 tlouště – záběry byly parádní a přicházeli maximálně 2 minuty po nahození – jeden tloušť měl okolo 30cm, další okolo 35cm a třetího toho nej sem si změřil, ten měl 48cm! Tak sem nakonec s dnešním dnem spokojen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 26. října 2006 v 18:22® Sander
- Datum lovu: 26.10.2006
Opět stačilo jen pár náhozů na správné místo
Bylo tam krásně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. října 2006 ve 21:32® rarach
- Datum lovu: 25.10.2006 | Revír: Podkrušnohorský velký revír | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsme dnes S Bobajzem a dalším adeptem muškaření trochu pomuchlali rybky. Celý den se vydařil, krásné ryby, moc se jim sice v té čisté vodě nechtělo, ale nakonec jsme způsob i nástrahu nalezli. Nováčkovský syndrom štestí se i dnes potvrdil, takže spokojenost na všechny strany. Kupodivu pronesl onu zde známou větu: Ty jo ten duhák není jako štika, jsem se pěkně zapotil než jsem ho vyndal. Přes 40 jsme se nedostali, ale atakovali jsme velmi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. října 2006 v 19:26® Padis
- Datum lovu: 25.10.06 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní 2 hodinová vláčka bez jediné rybky.Voda krásně čistá a mnoho spadaného listí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. října 2006 v 11:22® Bass
-
40,5 cm . . . . na to jak bylo ráno teplo, tak překvapivě docela kousali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. října 2006 v 18:09® Sander
- Datum lovu: 24.10.2006
Pouhé tři náhozy na plavačku… Paráda!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. října 2006 v 16:53® ČudlařX
- Datum lovu: v sobotu | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
V sobotu na jednom potoku.Skvěle jse si začudlařil
Chytal jsem hlavně na plavanou na červy.Většinou Jelečky a ploťky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 ve 21:20® Padis
- Datum lovu: 22.10 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme já Nordboy a dzandys +1 vydali navštívit Lužnici.Chytili jsme celkem 4 štičky a prožili pěkný a slunečný den na novém revíru./Big Mike a Jaryn díky/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 ve 20:51profil byl smazán
- Datum lovu: 21.10.06 | Revír: prívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 22. října 2006 ve 20:32profil byl smazán
- Datum lovu: 21.10.06 | Revír: prívlač
a ešte nejaký okounek večer…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 ve 20:16profil byl smazán
- Datum lovu: 21.10.06
ešte jedno foto pre regulusa:čo je to za rybu?-:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 ve 20:13profil byl smazán
- Datum lovu: 21.10.06 | Revír: sk
jeden z nepôvodných druhov-:)nemeraný,nevážený…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 v 18:52® skwor
- Datum lovu: 22.10. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší lov se mi bohužel nepodařilo zopakovat, jediným úlovkem se stala asi 40cm štička na kopyto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 v 18:38® Sander
- Datum lovu: 22.10.2006
Ze zdolávačky solidní parmy mi zbyla jen fotka ohnutého prutu, druhou jsem sekl brzo… Prostě se nedařilo! Ale večer jsem si to trochu vynahradil. Ulovena 5 minut před koncem doby lovu na P vodách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 ve 13:38® Kazan
- Datum lovu: 22.10.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Opět trochu té vláčky, na první nához bolen, potom 3 štičky a 3 okouni. Celkem slabota, moc nekousaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 ve 12:53® Mike
-
Vcera s Tomikem na zatopeným lomu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 ve 12:11® Hora
- Datum lovu: 22.října 2006 | Revír: Odra, plavaná
Dnešní vycházka na 2,5 hod. 10 rybek,nejvíce 6 hrouzků,viz foto,1 jaleček a 3 ouklejky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 v 11:48® Davish
- Datum lovu: 21.10.2006 | Revír: Jihlava 7- 8 | Způsob lovu: Feeder
Včera sem si pěkně zachytal, bylo hezké počasí, na hnojáčky se mi podařila plotice tak 28cm, okoun 25cm a cejn 45cm(okouna a cejna sem si vzal – okouna už mám v žaludku ze včerejší večeře cejn bude dneska k obědu) a na žlutou medovou křupku 5mm jeden kapr lysec asi 40cm a na medovou kukuřici druhej kapr lysec oba okolo 40cm, kupodivu moc nebojovaly, vyrovnaly se bojovností tomu cejnovy 45cm a skoušel sem i vláčet a na bílý kopyto sem měl záběr že mi to málem vytrhlo prut z ruky, ale bohužel nic!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 22. října 2006 v 11:24® zany
- Datum lovu: 21.10. | Revír: jihlava7/8 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem s novým kámošem vyrazil na ryby.po příjezdu k vodě jsme se domluvily ,že budem chytat na body.prvního a zároveň posledního okouna tak jsem chytl já petr měl také zaběry ale nepřálo mu štěstí.Pocelou dobu bylo nádherné počasí ale rybičky moc nekousali. takže koncový výsledek 1:0. pto mě..
Příště sna dopadnem líp..Tento příspěvek byl 22.10.2006 ve 13:14 editován administrátorem revoke
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. října 2006 ve 22:06® rarach
- Datum lovu: 21.10.06 | Revír: Agara | Způsob lovu: Muškaření
Přes počáteční zmatky s obsazením auta jsem nakonec zůstal na rybačku sám. Na třetí nához zubatice 60 cm a pak celý den ten duhovej ksindl.....haha, pro velký úspěch jeli ještě dva 40 a 41 se mnou, bojovali sakra víc než ta štika. Po dlouhé době jsem také na sucho chytil lipana na velké řece. Fotka je z mobilu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. října 2006 v 18:47® skwor
- Datum lovu: 21.10. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Plánované „odcandátování“ řeky se sice nekonalo, ale i tak si stěžovat nemůžu. První záběr přišel asi po pěti minutách na zeleno-bílé kopyto od Relaxu a byl z toho tloušť 42cm. Po něm následoval ještě jeden menší a ke konci jsem dostal dalšího trofejáka, tentokrát 46cm na rotačku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. října 2006 v 16:36® Sander
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 21. října 2006 v 16:34® Sander
- Datum lovu: 21.10.2006
Jel jsem z ryb zrovna v tu chvíli, kdy starosta „opět“ vypustil náhon. Co vám budu povídat, byl to „výlov“ se vším všudy, akorát to začlo probíhat malinko obráceně – od čapíků!! Větší ryba už na mně nezbyla, potočáci, siveni, duháci a lipani nad 30cm byli nemilosrdně vypytlačeni. Mně nezbylo nic jiného, než vzít čeřen a pokusit se nachytat co možná nejvíce rybek, které tam ležely napospas osudu. V sedmi napěchovaných kýblech jsem nasadil do Volyňky asi 500 lipanů od 10 do 18cm (troufnu si tvrdit, že je to možná více než roční „obrat“ naší MO, co se týče násady lipana na tento kus řeky), přes 50 malých potočáků a střevlí, spoustu kaprů, karasů, bílé ryby a jednu velkou želvu.
Pro člověka, který zde vyrůstal, docela masakr! I když jsem prováděl spolu s „čapíky“ pytlačinu prvního stupně, věřím, že jsem udělal správnou věc, protože lipanů a potočáků zde na řece ubývá, tak snad to místní populaci alespoň trochu posílí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 21. října 2006 ve 12:21® frenki
-
a ještě jedna fotečka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.