Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 22. října 2006 v 11:24® zany
Datum lovu: 21.10. | Revír: jihlava7/8 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem s novým kámošem vyrazil na ryby.po příjezdu k vodě jsme se domluvily ,že budem chytat na body.prvního a zároveň posledního okouna tak jsem chytl já petr měl také zaběry ale nepřálo mu štěstí.Pocelou dobu bylo nádherné počasí ale rybičky moc nekousali. takže koncový výsledek 1:0. pto mě..

Příště sna dopadnem líp..Tento příspěvek byl 22.10.2006 ve 13:14 editován administrátorem re­voke

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 21. října 2006 ve 22:06® rarach
    Datum lovu: 21.10.06 | Revír: Agara | Způsob lovu: Muškaření

Přes počáteční zmatky s obsazením auta jsem nakonec zůstal na rybačku sám. Na třetí nához zubatice 60 cm a pak celý den ten duhovej ksindl.....haha, pro velký úspěch jeli ještě dva 40 a 41 se mnou, bojovali sakra víc než ta štika. Po dlouhé době jsem také na sucho chytil lipana na velké řece. Fotka je z mobilu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9609.jpg
      Sobota 21. října 2006 v 18:47® skwor
      skwor
      Datum lovu: 21.10. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Plánované „odcandátování“ řeky se sice nekonalo, ale i tak si stěžovat nemůžu. První záběr přišel asi po pěti minutách na zeleno-bílé kopyto od Relaxu a byl z toho tloušť 42cm. Po něm následoval ještě jeden menší a ke konci jsem dostal dalšího trofejáka, tentokrát 46cm na rotačku.

Sobota 21. října 2006 v 16:36® Sander
        Sander
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9605.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9607.jpg
          Sobota 21. října 2006 v 16:34® Sander
          Sander
          Datum lovu: 21.10.2006

Jel jsem z ryb zrovna v tu chvíli, kdy starosta „opět“ vypustil náhon. Co vám budu povídat, byl to „výlov“ se vším všudy, akorát to začlo probíhat malinko obráceně – od čapíků!! Větší ryba už na mně nezbyla, potočáci, siveni, duháci a lipani nad 30cm byli nemilosrdně vypytlačeni. Mně nezbylo nic jiného, než vzít čeřen a pokusit se nachytat co možná nejvíce rybek, které tam ležely napospas osudu. V sedmi napěchovaných kýblech jsem nasadil do Volyňky asi 500 lipanů od 10 do 18cm (troufnu si tvrdit, že je to možná více než roční „obrat“ naší MO, co se týče násady lipana na tento kus řeky), přes 50 malých potočáků a střevlí, spoustu kaprů, karasů, bílé ryby a jednu velkou želvu.

Pro člověka, který zde vyrůstal, docela masakr! I když jsem prováděl spolu s „čapíky“ pytlačinu prvního stupně, věřím, že jsem udělal správnou věc, protože lipanů a potočáků zde na řece ubývá, tak snad to místní populaci alespoň trochu posílí…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9602.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9603.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9604.jpg
            Sobota 21. října 2006 ve 12:21® frenki
            frenki

a ještě jedna fotečka

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9597.jpg
              Sobota 21. října 2006 ve 12:20® frenki
              frenki
              Datum lovu: 16.10 | Revír: přívlač, bečva4

V pondělí před školou jsem si skočil na hodinku k vodě a výsledkem byla tato 71.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9595.jpg
                Sobota 21. října 2006 ve 12:02® Kazan
                Datum lovu: 21.10.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Testík jigových háčků, 20 okounů a 1 štička. Jinak počasí pěkně hnusný.

Pátek 20. října 2006 ve 21:59® regulus
                  regulus
                  Datum lovu: 20.10.2006 | Revír: Jihlava 2 | Způsob lovu: Přívlač

Hovnochyt.

Pátek 20. října 2006 ve 21:07® Padis
                    Padis
                    Revír: Ločná | Způsob lovu: Klasická položená

dnes na hodinku a půl u vody.A bez záběru.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9593.jpg
                      Pátek 20. října 2006 ve 20:56® Koudy
                      Koudy
                      Datum lovu: 20.10.06 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska na 3 hodky u vody,chyceny dvě štičky kolem 50 + mi to jedna urafla…

Pátek 20. října 2006 v 18:32® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 20.10.2006

Jen asi 20 minut jsem se zdržel na parmovém stávaništi – psovi se už chtělo prohánět slíbené zajíčky, tak kňučel a tahal mě za nohavici. Výsledek za tak krátkou dobu mě docela překvapil – neodolaly 2 slušné parmy, třetí jsem z nepochopitelných důvodů utrhl při záseku (asi porušený vlasec od předchozí parmy), několik plotic, proudníků a duháků. Bohužel foťák zvládl jen dvě fotky první bojovnice, takže druhá ryba mi pózovat nemusela. Obě překvapily svou houževnatostí, navzdory studené vodě se jim do podběráku vůbec nechtělo. Jsou to opravdu krásné ryby, radost pohledět!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9590.jpg
                          Pátek 20. října 2006 v 15:50® Dodo
                          Dodo
                          Datum lovu: 20.10.06 | Revír: Přívlač

Dnešní raritka – dva na jednom wobleru 38 a 35 ( foto mobil )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9589.jpg
                            Pátek 20. října 2006 v 15:32® Dodo
                            Dodo
                            Datum lovu: 19.10.06 | Revír: Přívlač

Ráno několik okounů a pak jedna štička 80 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9587.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9588.jpg
                              Pátek 20. října 2006 ve 14:40® harpunar
                              Datum lovu: 20.10 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač

Vaclav-já snad začnu vláčet spaghetti,makaroni a když to nepůjde,tak naše drahá,česká,vo­jenská kolínka!!!!Dnes jsem mrskal vodu 4 hodiny a jen malý candát 48cm,jinak ani ťuk!!!!

Pátek 20. října 2006 ve 12:02® BoBo-Falknow
                                BoBo-Falknow
                                Datum lovu: 20.10.2006 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Jen na hoďku jsem byl vyzkoušet okyše na Jesenici. Ze začátku upadlo co mohlo, ale nakonec jsem i něco vyndal. Nej okyš 33cm, večer jsem pěkně dobil foťák, abych u vody zjistil, že nemám paměťovou kartu, takže foto jen mobil ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9586.jpg
                                  Pátek 20. října 2006 v 11:28® Tomash
                                  Tomash
                                  Datum lovu: 21.10.2006 | Revír: Rozputl | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsme s kamarádem Jirkou zkoušeli apetit podzimníh kaprů. Nástrahami byli pařená houska, bílí červi a hnojáci. Nachytali jsme plotice, cejny a několik kapříků do 40cm, ale v 9h jsem zasekl a nestačili jsme se divit. Po 40ti minutách boje mi kamarád podebral šupíka 74cm a 8,5kg. Nástrahou byli 3 masní červi, vlasec 0,16mm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9584.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9585.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9583.jpg
                                    Čtvrtek 19. října 2006 v 19:33® Vaclav
                                    Datum lovu: 14.10.2006 | Způsob lovu: Klasická položená

Byl jsem požádán, abych sem umístil úlovek této štiky. Chytil ji pan Alexandr Glassl na Skalce, měří 128 cm a váží 18 kg. Hezké na tom je, a to jistě všichni vláčkaři ocení, že byla chycena na těsto při lovu kaprů na položenou. A ještě hezčí je, že o dva dny později byla na Jesenici ulovena 102 cm dlouhá podobným způsobem – položená, nástraha? Inu, nesmrtelné kolínko…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9580.jpg
                                      Úterý 17. října 2006 ve 20:26® Padis
                                      Padis
                                      Datum lovu: dnes | Revír: Labe

Dnešní vycházka z vláčákem dopadla podle očekávání.Chytl jsem 3 tlouští dorostence.No aspoń jsem viděl rybku.

Úterý 17. října 2006 v 18:57® Sander
                                        Sander
                                        Datum lovu: 17.10.2006

Parchant, dorostly mu ploutve a myslel, že je v té tůni doma. Ale to se přepočítal! 45cm. Obsah trávicího traktu v „Otázce selského rozumu“, muhehe:-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9562.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9563.jpg
                                          Úterý 17. října 2006 v 11:38® Dodo
                                          Dodo
                                          Datum lovu: 17.10.06 | Revír: Přívlač

Zítra máme návštěvu, tak jsme se dneska museli snažit ( přijede Tolavec a Dam ), tak snad na zejtřek poleví ;-) ......70 a 60 + 30 krasavců

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9559.jpg
                                            Pondělí 16. října 2006 ve 21:24® Prutos
                                            Prutos
                                            Datum lovu: 16.10.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Bassovo smáčci fungují spolehlivě. Tahle se mi dvakrát otočila pod nohama, bez snahy zakousnout se do sklovitého kopyta. Výměna nástrahy, lehké pohoupání a už pózovala.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9553.jpg
                                              Pondělí 16. října 2006 v 19:18® kubas
                                              kubas
                                              Datum lovu: wíkend | Revír: dyje 4D

o víkendu jsem byl vláčet:chyceni 4 štiky 57,62,63,67cm(vše na poppera) a jedna mi poppera překousla až za lankem.Celkem paradní chytačka.Pomyslná tečka přišla,když mi kamarád půjčil prut a pověsila se mi na 82cm štika.

Pondělí 16. října 2006 v 16:34® zany
                                                Datum lovu: 15,10 | Revír: sázava 19(Plská přehrada) | Způsob lovu: Přívlač

lovec Josef Fraj (Luky na Jihlavou)chytcen na vláčenou mrtvou rybičku.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9544.jpg
                                                  Pondělí 16. října 2006 ve 14:04® Dodo
                                                  Dodo
                                                  Datum lovu: 15.10.06 | Revír: Přívlač

ještě něco z neděle a už dám pokoj ;-) .........35,34,3×30

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9543.jpg
                                                    Pondělí 16. října 2006 ve 13:45® Dodo
                                                    Dodo
                                                    Datum lovu: 14.10.06 | Revír: Přívlač

Sobotní návštěva u vody byla celkem úspěšná, zhruba 40 okounů, štička a bolínek.Parád­ní den.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9540.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9541.jpg
                                                      Pondělí 16. října 2006 ve 13:00® ORIMP
                                                      ORIMP
                                                      Datum lovu: 14.-15.10 | Revír: Dunaj-Gabcikovo | Způsob lovu: Přívlač

Posledné kolo 2.ligy v prívlači: Chytejáci red a kosťo sa umiestnili na 2.mieste,ja na 3. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9539.jpg
                                                        Pondělí 16. října 2006 v 11:14® Dědek
                                                        Dědek

Vydařená sobota

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9538.jpg
                                                          Pondělí 16. října 2006 v 10:02® paccco
                                                          paccco
                                                          Datum lovu: 10-14.10.2006 | Revír: ÚN Seč | Způsob lovu: Klasická položená

Krásné podzimní počasí,ryby při chuti,chyceno hodně cejnů i kaprů (40–55 cm).Dvakrát jsem zkoušel dravce na vláčku-absolutně bez záběru.Bohužel foťák jsem nechal doma.No prostě parádní dovolená!!!

Neděle 15. října 2006 v 19:30® slimak
                                                            slimak
                                                            Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Spíše kuriozita:ůlovek 20cm okouna bych sem vůbec nepsal,kdyby z něj po odháčkování nevylezla zadníma nohama napřed žabka (skokan hnědý) cca 4cm…:o) takže jsem jí vlastně zachránil kejhák…má to někdo kliku!