Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 17. října 2006 v 10:38® Dodo
Dodo
Datum lovu: 17.10.06 | Revír: Přívlač

Zítra máme návštěvu, tak jsme se dneska museli snažit ( přijede Tolavec a Dam ), tak snad na zejtřek poleví ;-) ......70 a 60 + 30 krasavců

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9559.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 16. října 2006 ve 20:24® Prutos
    Prutos
    Datum lovu: 16.10.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Bassovo smáčci fungují spolehlivě. Tahle se mi dvakrát otočila pod nohama, bez snahy zakousnout se do sklovitého kopyta. Výměna nástrahy, lehké pohoupání a už pózovala.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9553.jpg
      Pondělí 16. října 2006 v 18:18® kubas
      kubas
      Datum lovu: wíkend | Revír: dyje 4D

o víkendu jsem byl vláčet:chyceni 4 štiky 57,62,63,67cm(vše na poppera) a jedna mi poppera překousla až za lankem.Celkem paradní chytačka.Pomyslná tečka přišla,když mi kamarád půjčil prut a pověsila se mi na 82cm štika.

Pondělí 16. října 2006 v 15:34® zany
        Datum lovu: 15,10 | Revír: sázava 19(Plská přehrada) | Způsob lovu: Přívlač

lovec Josef Fraj (Luky na Jihlavou)chytcen na vláčenou mrtvou rybičku.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9544.jpg
          Pondělí 16. října 2006 ve 13:04® Dodo
          Dodo
          Datum lovu: 15.10.06 | Revír: Přívlač

ještě něco z neděle a už dám pokoj ;-) .........35,34,3×30

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9543.jpg
            Pondělí 16. října 2006 ve 12:45® Dodo
            Dodo
            Datum lovu: 14.10.06 | Revír: Přívlač

Sobotní návštěva u vody byla celkem úspěšná, zhruba 40 okounů, štička a bolínek.Parád­ní den.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9540.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9541.jpg
              Pondělí 16. října 2006 ve 12:00® ORIMP
              ORIMP
              Datum lovu: 14.-15.10 | Revír: Dunaj-Gabcikovo | Způsob lovu: Přívlač

Posledné kolo 2.ligy v prívlači: Chytejáci red a kosťo sa umiestnili na 2.mieste,ja na 3. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9539.jpg
                Pondělí 16. října 2006 v 10:14® Dědek
                Dědek

Vydařená sobota

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9538.jpg
                  Pondělí 16. října 2006 v 9:02® paccco
                  paccco
                  Datum lovu: 10-14.10.2006 | Revír: ÚN Seč | Způsob lovu: Klasická položená

Krásné podzimní počasí,ryby při chuti,chyceno hodně cejnů i kaprů (40–55 cm).Dvakrát jsem zkoušel dravce na vláčku-absolutně bez záběru.Bohužel foťák jsem nechal doma.No prostě parádní dovolená!!!

Neděle 15. října 2006 v 18:30® slimak
                    slimak
                    Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Spíše kuriozita:ůlovek 20cm okouna bych sem vůbec nepsal,kdyby z něj po odháčkování nevylezla zadníma nohama napřed žabka (skokan hnědý) cca 4cm…:o) takže jsem jí vlastně zachránil kejhák…má to někdo kliku!

Neděle 15. října 2006 v 15:18® skwor
                      skwor
                      Datum lovu: 15.10 | Revír: Berounka

Změnil jsem revír a vyplatilo se. Na rotačky 0 a woblerky RSP zabralo několik tloušťů (nej 34cm), jeden bolínek a štička lehce pod 50cm. Ještě jedna o trošku větší se vypnula.

Neděle 15. října 2006 v 11:50® frenki
                        frenki
                        Datum lovu: 12.10 | Revír: Bečva-4 , přívlač

Po škole jsem si šel zaházet k řece, o jednu pěknou štiku jsem přišel, ale jednu 61 jsem dostal na břeh. plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9527.jpg
                          Sobota 14. října 2006 v 19:44® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 14.10.2006

Jo, dnešní ráno a večer byly, co se úlovků týče, mírně nadprůměrné. K té parmě si mohu přičíst 3 tlouště 46–49, lipana 37, 2 duháky + jednoho sivena v mrazáku a poslední tečkou byl tento krasavec.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9525.jpg
                            Sobota 14. října 2006 v 16:43® kubajzs
                            kubajzs
                            Datum lovu: 14.10.2006 | Způsob lovu: Muškaření

hodinka chytání na pstruhovce, výsledkem bylo pár tlouštíků a lipanů…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9524.jpg
                              Sobota 14. října 2006 v 11:06® Sander
                              Sander

Ještě si dovolím malý detail :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9523.jpg
                                Sobota 14. října 2006 v 11:04® Sander
                                Sander
                                Datum lovu: 14.10.2006

Konečně slušnější parma. 70cm, 0.12 vlasec. plavačka…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9522.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9521.jpg
                                  Pátek 13. října 2006 ve 12:44® dam
                                  dam
                                  Datum lovu: 12.10.2006 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Za necelou hodinku 5 malých štiček a 7 okounků. Rybky berou.

Pátek 13. října 2006 ve 12:42® dam
                                    dam
                                    Datum lovu: 11.10.2006 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Navštívil jsem krakonošovo s Bassem a Dodem. Krásné ráno se spoustou ryb, navíc Dodo nezastavil krásnou štiku, smolař.

Středa 11. října 2006 ve 14:14® raduch
                                      Datum lovu: 11,10,2006 | Revír: přívlač

Jesenice. bez záběru od 6,00 do 10,00. Hejna potěru a nesnížil jsem se k pidinástrahám:-)) Skalka: Konečně jsem šel po korytu od přítoku až po Cetnov. Asi 5–10 m široká říčka místy do 1 m hloubky. To musela být krása,než to zatopili. Melandry, rozdvojení,jezy. Ted jsem pochopi jednoho dědulu kterej tvrdil,že Skalka je zrůda rybník:-)) Jestli z Chebu a okolí digitálem nafotí- neuvěříte

Středa 11. října 2006 v 9:35® Tomeš
                                        Revír: :-) Plavaná
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9507.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9508.jpg
                                          Úterý 10. října 2006 v 10:26® HaD
                                          HaD
                                          Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Muškaření

Včera těsně před soumrakem jsem zkusil lipany a chvíli po příchodu jsem jednoho slušného chytil. Na focení bylo málo času, sluníčku už bylo skoro za obzorem, ale něco jsem z toho vydoloval. Bohužel není voda moc čistá, protože tečou rybníky :-(( Mám na to pech…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9502.jpg
                                            Úterý 10. října 2006 v 8:34® doktor
                                            Datum lovu: 9.10.2006 | Způsob lovu: Přívlač

28cm, 30cm, 51cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9496.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9497.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9498.jpg
                                              Úterý 10. října 2006 v 6:04® Kubajs
                                              Kubajs
                                              Revír: Ohře-7

Vcera jsem byl na hodinu a půl vlacet na ohri az na na 6 trapnejch tloustu a jednu malou kudlu vubec nic.Mimochodem tam nejakej pýppp nechal krabici s twisterama kde jich bylo asi 50 takze super

Pondělí 9. října 2006 v 19:17® sramas
                                                Datum lovu: 7. a 8. 10. | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu a v neděli přívlač s gumama. Barvy od bílé po černou. Nejdřív hlavičky 5g, lanko, vlasec 0.20. Pak hlavičky 3g, bez lanka a vlasec 0.14. Sečteno podtrženo ani šupina :-((

Pondělí 9. října 2006 v 18:33® Shrek
                                                  Shrek
                                                  Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: Skalka | Způsob lovu: Přívlač

Hned ráno nečekané ztěžknutí prutu a po záseku jsem vytáhl prázdný vlasec.Netvrdim že to byla štika na 100%,ale domnívám se,že ano a ne malá.Pak jsem došel až do té pařezovky,kde loví Václav,tam jsem urval cca 6 dalších rotaček a jednu gumu.Prostě dnešní den byl neúspěšný.

Pondělí 9. října 2006 v 17:24® ladin76
                                                    ladin76
                                                    Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: 401002 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s gumama na Berounce supr dopoledne 5 okounů, 4krát cca 20 cm jeden 42 a ktomu dvě štičky 46 a 52

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9494.jpg
                                                      Pondělí 9. října 2006 v 17:20® Tomik
                                                      Tomik

Dnes na rybách po cestě (10 km) sem viděl krásnou zmiji..chytil jsem dvě štičky kolem 45 a jedna větší se seklepala pod nohama…

Pondělí 9. října 2006 v 10:19® Dodo
                                                        Dodo
                                                        Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: Přívlač

Dnešní rychlá navštěva u vody,několik okounů a jeden bolen 70 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9483.jpg
                                                          Pondělí 9. října 2006 v 9:14® dam
                                                          dam
                                                          Datum lovu: 6.9.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Jedna raritka, krásný mník ulovený na woblera. To jsem nečekal. A opět si užívá svého království…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9482.jpg
                                                            Pondělí 9. října 2006 v 9:13® dam
                                                            dam
                                                            Datum lovu: září 2006 | Způsob lovu: Přívlač

Krásný den u vody, spousta ryb a všechny plavou dál ve své řece…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9479.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9480.jpg