Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 21. října 2006 ve 12:20® frenki
frenki
Datum lovu: 16.10 | Revír: přívlač, bečva4

V pondělí před školou jsem si skočil na hodinku k vodě a výsledkem byla tato 71.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9595.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 21. října 2006 ve 12:02® Kazan
    Datum lovu: 21.10.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Testík jigových háčků, 20 okounů a 1 štička. Jinak počasí pěkně hnusný.

Pátek 20. října 2006 ve 21:59® regulus
      regulus
      Datum lovu: 20.10.2006 | Revír: Jihlava 2 | Způsob lovu: Přívlač

Hovnochyt.

Pátek 20. října 2006 ve 21:07® Padis
        Padis
        Revír: Ločná | Způsob lovu: Klasická položená

dnes na hodinku a půl u vody.A bez záběru.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9593.jpg
          Pátek 20. října 2006 ve 20:56® Koudy
          Koudy
          Datum lovu: 20.10.06 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač

Dneska na 3 hodky u vody,chyceny dvě štičky kolem 50 + mi to jedna urafla…

Pátek 20. října 2006 v 18:32® Sander
            Sander
            Datum lovu: 20.10.2006

Jen asi 20 minut jsem se zdržel na parmovém stávaništi – psovi se už chtělo prohánět slíbené zajíčky, tak kňučel a tahal mě za nohavici. Výsledek za tak krátkou dobu mě docela překvapil – neodolaly 2 slušné parmy, třetí jsem z nepochopitelných důvodů utrhl při záseku (asi porušený vlasec od předchozí parmy), několik plotic, proudníků a duháků. Bohužel foťák zvládl jen dvě fotky první bojovnice, takže druhá ryba mi pózovat nemusela. Obě překvapily svou houževnatostí, navzdory studené vodě se jim do podběráku vůbec nechtělo. Jsou to opravdu krásné ryby, radost pohledět!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9590.jpg
              Pátek 20. října 2006 v 15:50® Dodo
              Dodo
              Datum lovu: 20.10.06 | Revír: Přívlač

Dnešní raritka – dva na jednom wobleru 38 a 35 ( foto mobil )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9589.jpg
                Pátek 20. října 2006 v 15:32® Dodo
                Dodo
                Datum lovu: 19.10.06 | Revír: Přívlač

Ráno několik okounů a pak jedna štička 80 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9587.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9588.jpg
                  Pátek 20. října 2006 ve 14:40® harpunar
                  Datum lovu: 20.10 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač

Vaclav-já snad začnu vláčet spaghetti,makaroni a když to nepůjde,tak naše drahá,česká,vo­jenská kolínka!!!!Dnes jsem mrskal vodu 4 hodiny a jen malý candát 48cm,jinak ani ťuk!!!!

Pátek 20. října 2006 ve 12:02® BoBo-Falknow
                    BoBo-Falknow
                    Datum lovu: 20.10.2006 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Jen na hoďku jsem byl vyzkoušet okyše na Jesenici. Ze začátku upadlo co mohlo, ale nakonec jsem i něco vyndal. Nej okyš 33cm, večer jsem pěkně dobil foťák, abych u vody zjistil, že nemám paměťovou kartu, takže foto jen mobil ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9586.jpg
                      Pátek 20. října 2006 v 11:28® Tomash
                      Tomash
                      Datum lovu: 21.10.2006 | Revír: Rozputl | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsme s kamarádem Jirkou zkoušeli apetit podzimníh kaprů. Nástrahami byli pařená houska, bílí červi a hnojáci. Nachytali jsme plotice, cejny a několik kapříků do 40cm, ale v 9h jsem zasekl a nestačili jsme se divit. Po 40ti minutách boje mi kamarád podebral šupíka 74cm a 8,5kg. Nástrahou byli 3 masní červi, vlasec 0,16mm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9583.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9584.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9585.jpg
                        Čtvrtek 19. října 2006 v 19:33® Vaclav
                        Datum lovu: 14.10.2006 | Způsob lovu: Klasická položená

Byl jsem požádán, abych sem umístil úlovek této štiky. Chytil ji pan Alexandr Glassl na Skalce, měří 128 cm a váží 18 kg. Hezké na tom je, a to jistě všichni vláčkaři ocení, že byla chycena na těsto při lovu kaprů na položenou. A ještě hezčí je, že o dva dny později byla na Jesenici ulovena 102 cm dlouhá podobným způsobem – položená, nástraha? Inu, nesmrtelné kolínko…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9580.jpg
                          Úterý 17. října 2006 ve 20:26® Padis
                          Padis
                          Datum lovu: dnes | Revír: Labe

Dnešní vycházka z vláčákem dopadla podle očekávání.Chytl jsem 3 tlouští dorostence.No aspoń jsem viděl rybku.

Úterý 17. října 2006 v 18:57® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 17.10.2006

Parchant, dorostly mu ploutve a myslel, že je v té tůni doma. Ale to se přepočítal! 45cm. Obsah trávicího traktu v „Otázce selského rozumu“, muhehe:-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9562.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9563.jpg
                              Úterý 17. října 2006 v 11:38® Dodo
                              Dodo
                              Datum lovu: 17.10.06 | Revír: Přívlač

Zítra máme návštěvu, tak jsme se dneska museli snažit ( přijede Tolavec a Dam ), tak snad na zejtřek poleví ;-) ......70 a 60 + 30 krasavců

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9559.jpg
                                Pondělí 16. října 2006 ve 21:24® Prutos
                                Prutos
                                Datum lovu: 16.10.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Bassovo smáčci fungují spolehlivě. Tahle se mi dvakrát otočila pod nohama, bez snahy zakousnout se do sklovitého kopyta. Výměna nástrahy, lehké pohoupání a už pózovala.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9552.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9553.jpg
                                  Pondělí 16. října 2006 v 19:18® kubas
                                  kubas
                                  Datum lovu: wíkend | Revír: dyje 4D

o víkendu jsem byl vláčet:chyceni 4 štiky 57,62,63,67cm(vše na poppera) a jedna mi poppera překousla až za lankem.Celkem paradní chytačka.Pomyslná tečka přišla,když mi kamarád půjčil prut a pověsila se mi na 82cm štika.

Pondělí 16. října 2006 v 16:34® zany
                                    Datum lovu: 15,10 | Revír: sázava 19(Plská přehrada) | Způsob lovu: Přívlač

lovec Josef Fraj (Luky na Jihlavou)chytcen na vláčenou mrtvou rybičku.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9544.jpg
                                      Pondělí 16. října 2006 ve 14:04® Dodo
                                      Dodo
                                      Datum lovu: 15.10.06 | Revír: Přívlač

ještě něco z neděle a už dám pokoj ;-) .........35,34,3×30

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9543.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9542.jpg
                                        Pondělí 16. října 2006 ve 13:45® Dodo
                                        Dodo
                                        Datum lovu: 14.10.06 | Revír: Přívlač

Sobotní návštěva u vody byla celkem úspěšná, zhruba 40 okounů, štička a bolínek.Parád­ní den.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9540.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9541.jpg
                                          Pondělí 16. října 2006 ve 13:00® ORIMP
                                          ORIMP
                                          Datum lovu: 14.-15.10 | Revír: Dunaj-Gabcikovo | Způsob lovu: Přívlač

Posledné kolo 2.ligy v prívlači: Chytejáci red a kosťo sa umiestnili na 2.mieste,ja na 3. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9539.jpg
                                            Pondělí 16. října 2006 v 11:14® Dědek
                                            Dědek

Vydařená sobota

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9538.jpg
                                              Pondělí 16. října 2006 v 10:02® paccco
                                              paccco
                                              Datum lovu: 10-14.10.2006 | Revír: ÚN Seč | Způsob lovu: Klasická položená

Krásné podzimní počasí,ryby při chuti,chyceno hodně cejnů i kaprů (40–55 cm).Dvakrát jsem zkoušel dravce na vláčku-absolutně bez záběru.Bohužel foťák jsem nechal doma.No prostě parádní dovolená!!!

Neděle 15. října 2006 v 19:30® slimak
                                                slimak
                                                Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Spíše kuriozita:ůlovek 20cm okouna bych sem vůbec nepsal,kdyby z něj po odháčkování nevylezla zadníma nohama napřed žabka (skokan hnědý) cca 4cm…:o) takže jsem jí vlastně zachránil kejhák…má to někdo kliku!

Neděle 15. října 2006 v 16:18® skwor
                                                  skwor
                                                  Datum lovu: 15.10 | Revír: Berounka

Změnil jsem revír a vyplatilo se. Na rotačky 0 a woblerky RSP zabralo několik tloušťů (nej 34cm), jeden bolínek a štička lehce pod 50cm. Ještě jedna o trošku větší se vypnula.

Neděle 15. října 2006 ve 12:50® frenki
                                                    frenki
                                                    Datum lovu: 12.10 | Revír: Bečva-4 , přívlač

Po škole jsem si šel zaházet k řece, o jednu pěknou štiku jsem přišel, ale jednu 61 jsem dostal na břeh. plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9527.jpg
                                                      Sobota 14. října 2006 ve 20:44® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 14.10.2006

Jo, dnešní ráno a večer byly, co se úlovků týče, mírně nadprůměrné. K té parmě si mohu přičíst 3 tlouště 46–49, lipana 37, 2 duháky + jednoho sivena v mrazáku a poslední tečkou byl tento krasavec.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9525.jpg
                                                        Sobota 14. října 2006 v 17:43® kubajzs
                                                        kubajzs
                                                        Datum lovu: 14.10.2006 | Způsob lovu: Muškaření

hodinka chytání na pstruhovce, výsledkem bylo pár tlouštíků a lipanů…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9524.jpg
                                                          Sobota 14. října 2006 ve 12:06® Sander
                                                          Sander

Ještě si dovolím malý detail :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9523.jpg
                                                            Sobota 14. října 2006 ve 12:04® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 14.10.2006

Konečně slušnější parma. 70cm, 0.12 vlasec. plavačka…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9520.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9522.jpg