Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 9. října 2006 v 6:28® Tomeš
- Datum lovu: 6.10. | Revír: Západní Čechy-přívlač
Odpolední chytání s twisterem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. října 2006 v 18:43® Vlackar
-
Vláčka včera a dnes, vyšli z toho štičky 39 a 45cm dva okouni 28 a 31 a dnes se mi povedli za 1/2hodiny dva boleni 30 a 33cm…fakt sem si to užil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. října 2006 v 9:24® Vaclav
- Datum lovu: 7.10.2006 | Způsob lovu: Přívlač
Včera odpoledne jsem vedle menších kudliček kolem 40 cm trefil i tuto 79 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. října 2006 v 19:28® Láďa
- Datum lovu: 7.10.06 | Revír: Střední čechy
Dnes opět se svým kamarádem a tentokrát i švagrem jsme vyrazili objevovat nový candátí revír.A docela se zadařilo.Nej candát 75cm a pak tři menší 57,40 a 45cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. října 2006 v 19:17® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na cca 2,5hodiny s vláčákama. Pěkná chytačka sice menších ryb,ale i tak štiky: 2krát chycená ta samá během 2 minut 48cm ,pak 53, 64cm a jeden obludný tloušt 52cm. + asi 5 záběrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. října 2006 v 16:45® Shrek
- Datum lovu: 7.10.2006 | Revír: 431099 | Způsob lovu: Přívlač
Vyšel jsem si ven se psem a příležitostně jsem vzal s sebou vláčák,protože chodím venčit k rybníku.Na kombíka eMTe 2 stříbrné barvy jsem lapnul dvě kudly (cca. 30 cm a 46 cm) a jednoho okouna 28 cm.Pěknej lov,toho okouna bych na tom našem rybníčku nečekal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. října 2006 v 16:40® Raf
- Datum lovu: 6.10.2006 | Revír: pískovna Tušť | Způsob lovu: Přívlač
Po cestě z výlovu Rožmberka, na kterém jsem si připadal spíš jak na pouti, jsme se stavili zavláčet na Tušti. No a vycházka to byla pěkná. Ve třech lidech jsme za dvě hodinky nachytali 13 štik a cca 10 okounů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. října 2006 v 16:36® regulus
- Datum lovu: 7.10.2006 | Revír: Svitavský pohár v Brně | Způsob lovu: Feeder
Jen krátce
Foto 1: Zedus už má zase rybu
Foto 2: Zbytek HDU smutně kouká, Zedus už má zase rybu
Foto 3: Hraji předal Zedovi cenu za 4 místo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. října 2006 v 11:13® frenki
- Datum lovu: 5.10 | Revír: Bečva 4 , přívlač
Šel jsem se projít na známá místa a na druhý hod jsem zdolal tohoto bolena 61cm, pak jsem ještě vypnul štiku + – 65cm. Celkem jsem byl spokojen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. října 2006 v 7:45® Padis
- Datum lovu: 6.10 | Revír: Chrudimka
Včera jsem vyrazil zavláčet zpočátku to vypadalo zle.Rabky začli kousat až při setmění na břeh se podíval tloušť,2 štičky 40,50 cm a pár okounů nej 32cm.Takže docela fajn rybačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. října 2006 v 19:49® Sander
- Datum lovu: 6.10.2006
Ihned po setmění přišel první záběr. Po včerejší chybě jsem nenechal nic náhodě a proměnil ho v nádherného mníka asi 43cm. Po pár minutách mi však ryby připravily pernou chvilku, a to záběr současně na obou prutech. Nejdříve jsem sekl o poznání rychlejší jízdu, páč jsem si byl téměř jist, že ji má na svědomí tloušť. Což se po záseku ukázalo jeho výskokem nad hladinu. Zapnul jsem bait, položil prut do vidliček a chystal se ke druhému záseku. Už samotný záběr mi napověděl, co je to za rybu. Tedy opět mník, nyní ve velikosti 46cm. Nádherná ryba. Těsně před rozehnáním mraků a následnému vykouknutí měsíce, přišel další pomalý záběr, typický pro tuto rybu. Zásek opět seděl, třetí nádherný mník se za pár vteřin zmýtal v podběráku. Velikost asi něco mezi dvěma prvními. Nejsem si jist, ale rady rabářů ohledně lovu mníků, nejlépe za jasné noci a při svitu měsíce, jsem asi navždy vypustil z hlavy. Sotva měsíc zasvítil na vodní hladinu, bylo po záběrech… Jen škoda, že tyto nádherné ryby berou až po setmění, kvalita fotek tomu bohužel odpovídá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. října 2006 v 11:46® paccco
- Datum lovu: 5.10.2006 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešní ráno pokus o candáta.Bezrybka…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. října 2006 v 18:14® Bobson
- Datum lovu: 28.8.06 | Revír: vranov
Kluci z brna řádili na vranově v létě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. října 2006 v 18:14® Sander
- Datum lovu: 3.10.2006
Pánové, dnes to přišlo! Konečně má rodná pstruhovka vydala své tajemství. Ryba je to z mé strany vskutku raritní, chycena poprvé a jistě naposled. Skutečně TROFEJ – ní, ani ne tak zlatý, jako spíše koi perlín
) Muhehehe 

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. října 2006 ve 14:31® hajan
- Datum lovu: 2.10.2006 | Revír: Berounka
Tak jsem včera vzal na ryby mýho malinkatýho ďáblíka, přestože jsem si slíbil, že už NIKDY se mnou nepůjde. Dopadlo to, jak jsem předpokládal. Já z ryb neměl nic, páč jsem musel neustále poskakovat kolem dcery, aby si nepíchla háček do voka, nebo nespadla do vody. Nic jsem nechyt, nervy v hajzlu, ale bylo tam krásně.
Ona čapla 3 tlustý a jednoho
řizouna, vše na červi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. října 2006 v 5:39® Vaclav
- Datum lovu: 2.10.2006 | Způsob lovu: Přívlač
Podzim evidentně nastoupil v plné síle. V sobotu za cca 2,5 hodinky 6 bolenů kolem 50, candát 49 a štika 81, v neděli za pouhou hodinku boleni 61 a 63, přičemž se mi candát kolem 60 cm u břehu vymlátil (kamarád přidal bolena 63). Včera odpoledne na rychlovku na hodinku u vody a štiky 52 a 70 cm (ta větší je na fotce).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. října 2006 v 9:24® Dodo
-
Sobotní návštěva u vody byla celkem úspěšná, asi diky tomu,že jsme měli pomocníka, Bass junior
.43 cm,nevážen,puštěn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. října 2006 v 9:13® regulus
- Datum lovu: 27.9 - 1.10.2006 | Revír: Prigl | Způsob lovu: Přívlač
Prodlouženej vláčecí víkend byl ve znamení štik. Na místní poměry celkem úspěch, jedno štíhle cca 40 cm, 8 průměrnejch 54–58cm a jeden sice malej, ale opravdu pěkně vybarvenej okoun.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. října 2006 v 6:13® Dědek
- Datum lovu: 1.10.06 | Revír: Svitava
Fešáci, ikdyž menší, ale potěší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 v 18:08® Lerak
- Datum lovu: 1.10.2006 | Revír: K.potok | Způsob lovu: Přívlač
…vždy je něco poprvé…Tak mě se dnes podařil tenhle „bassík“ – první v životě a zcela nečekaný. Kromě toho několik štiček, jelců a hafo okounů… P.S. 33cmTento příspěvek byl 1.10.2006 ve 21:22 editován administrátorem BoBo-Falknow
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 v 17:24® Tomik
-
Dnes sem vytáhl rodinu na ryby. A celkem to bralo, otec si vytáhl dvě štiky na rybky já taky dvě na rybky a pak jednu na vláčku, dvě nej měli 51cm, Vše vráceno vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 v 17:22® Sander
- Datum lovu: 1.10.2006
Tak jsem se na tom novém kole vydal za hranice jižních Čech
Jenže na rybách už byly patrné známky podzimní únavy, takže v braní
se zrovna nepředháněly. Nejčastější úlovek byl opět tloušť (asi
18ks). Hned na první nához se tam voběsil 49 dorostenec, který dnes byl
bohužel nej rybou. Občas se spletl kapr, amurek, plotice atd.. Ale nic si
nevymotalo více jak pět metrů vlasce.HaD > to je ten spodní jez v Hošticích. Tam jsem vás posílal. Půl kilometru proti proudu je ten horní, na lipany bezkonkurenčně lepší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 v 16:47® skwor
- Datum lovu: 1.10. | Revír: Berounka
Dnešní přívlač jsem spojil se zkoumáním nových míst . Docela to šlo, během hodinky se na břeh podívali dva tloušti (větší měl 36cm) a štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 ve 14:12® Raf
- Datum lovu: 28.-29.9.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Kaprařina
Rozloučení s obdobím, kdy se dalo bez problémů u vody spát pod širákem. Boilies chutnalo tloušťům, kapři bohužel nenajeli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 v 11:59® MartinJirousek
- Datum lovu: 23.9.2006-30.9.2006 | Revír: Straňkovský rybník | Způsob lovu: Kaprařina
Rybářský tlak obrovský, charakter dna v některých částech rybníka členitý od hloubek přes 10 metrů až po mělčiny kolem 1,2–1,4m i v dálkách kolem 150m od břehu, jinak téměř ploché dno, písčité, místy s nánosy černého smrdutého bahna. Vázky v podstatě neexistují. Zarybňování podle neověřených informací místních rybářů slabší a spíš rybou tržní velikosti, hlavně kaprem. Vhodná tachnika lovu položená s boilies na zavážku, přívlač, v hlubších partiích plavaná s rybičkou. V teplejším období značné množství sinic připomínající špenátovou polévku. Po týdenním pobytu 23.9.2006–30.9.2006 a vystřídání několika lovných míst zcela bez záběru od kapra a ani ostatní rybáři nebyli úspěšnější. V předchozím týdnu údajně ryby braly a na toto reagovalo rybářství Třeboň odpouštěním vody, která poklesla za týden zhruba o půl metru na vodním sloupci. Ryby na tuto taktiku reagovaly zcela standardně, přestaly přijímat potravu a pouze stály ve sloupci vody. Rozhodně tento revír i přes propagaci v pořadu „Jak na ryby“ s Rudou Hrušínským nedoporučuji. Kontroly rybářskou stráží neexistují, běžná je praxe chytání na 3–5 prutů současně a ještě k tomu vláčet, revír je plný bójí i přes zákaz je umísťovat, otrlí chytají nonstop.
Pozitivní na týdenním pobytu bylo ubytování ve velmi dobře zařízené maringotce s přímotopy a kompletně vybavenou kuchyňkou, televizí, s příznivou cenou 160Kč/den/osoba. Cena za ubytování zahrnovala i spotřebovanou elektřinu, vodu, v ceně byla loď s vesly, za příplatek 150Kč/den elektromotor Minkota + aku 105AH s nabíječkou. Kvalitně vybavené sociální zařízení.
Závěr – nedoporučuji revír navštívit, pokud nemáte vlivné přátele, kteří vám zabezpečí lov v exluzivních částech rybníka a nepodají informace o aktivitě ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 v 11:51® Chose
- Datum lovu: 30.9.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Včera sem jel zamušit na Labe,lipani sbírali celkem dobře,ale jen než zapadlo slunce.pak jsem zkusil blešouna a asi 5 kousků jsem vyndal.nakonec jsem si po delší době dopřál až moc osvěžující koupel.Voda byla dost studená.ještěže jsem se poučil a dávám foťák i mobil do uzavíracího igeliťáku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 v 8:59® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
dneska tri pruhovany dva pres 25 jeden k 35-ti. Jinak bida, nuklearni ticho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. října 2006 v 8:19® Tomik
-
Včera vláčka na lepší vodě. Zpočátku mrtvo, ale později začaly štiky lovit potěr a já chytil štiky 67 a dvě kolem 40.Zajimavé bylo, že brali velmi opatrně a velmi malé nástrahy.Úspěšnými nástrahami byli strýmry od Tomuchy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. září 2006 ve 23:15® jake
- Datum lovu: 30.9. | Revír: Dřevnice1A | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se dnes hecl a ke spoustě gum jsem si konečně koupil svého prvního děleného wobblera od Rapaly a výsledek se hned dostavil. Snad 2. nebo 3. náhozem a tetka zubatá byla tam – 57cm. Letos sedmá, z toho druhá mírová. Sice žádný obr, ale potěšila. A bez lanka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. září 2006 v 18:18® Sander
- Datum lovu: 30.9.2006
Pěkné odpoledně, strávené opět na naší pstruhovce. Ryby braly poměrně slušné – 50, 48 tloušti, 4 kapři, plotice, proudníci a nakonec i ten plevel duhovej, na kterej jsem k večeru nasadil mušku…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.