Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. října 2006 ve 13:44® dam
dam
Datum lovu: 12.10.2006 | Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Za necelou hodinku 5 malých štiček a 7 okounků. Rybky berou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 13. října 2006 ve 13:42® dam
    dam
    Datum lovu: 11.10.2006 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Navštívil jsem krakonošovo s Bassem a Dodem. Krásné ráno se spoustou ryb, navíc Dodo nezastavil krásnou štiku, smolař.

Středa 11. října 2006 v 15:14® raduch
      Datum lovu: 11,10,2006 | Revír: přívlač

Jesenice. bez záběru od 6,00 do 10,00. Hejna potěru a nesnížil jsem se k pidinástrahám:-)) Skalka: Konečně jsem šel po korytu od přítoku až po Cetnov. Asi 5–10 m široká říčka místy do 1 m hloubky. To musela být krása,než to zatopili. Melandry, rozdvojení,jezy. Ted jsem pochopi jednoho dědulu kterej tvrdil,že Skalka je zrůda rybník:-)) Jestli z Chebu a okolí digitálem nafotí- neuvěříte

Středa 11. října 2006 v 10:35® Tomeš
        Revír: :-) Plavaná
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9506.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9507.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9508.jpg
          Úterý 10. října 2006 v 11:26® HaD
          HaD
          Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Muškaření

Včera těsně před soumrakem jsem zkusil lipany a chvíli po příchodu jsem jednoho slušného chytil. Na focení bylo málo času, sluníčku už bylo skoro za obzorem, ale něco jsem z toho vydoloval. Bohužel není voda moc čistá, protože tečou rybníky :-(( Mám na to pech…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9502.jpg
            Úterý 10. října 2006 v 9:34® doktor
            Datum lovu: 9.10.2006 | Způsob lovu: Přívlač

28cm, 30cm, 51cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9496.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9497.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9498.jpg
              Úterý 10. října 2006 v 7:04® Kubajs
              Kubajs
              Revír: Ohře-7

Vcera jsem byl na hodinu a půl vlacet na ohri az na na 6 trapnejch tloustu a jednu malou kudlu vubec nic.Mimochodem tam nejakej pýppp nechal krabici s twisterama kde jich bylo asi 50 takze super

Pondělí 9. října 2006 ve 20:17® sramas
                Datum lovu: 7. a 8. 10. | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu a v neděli přívlač s gumama. Barvy od bílé po černou. Nejdřív hlavičky 5g, lanko, vlasec 0.20. Pak hlavičky 3g, bez lanka a vlasec 0.14. Sečteno podtrženo ani šupina :-((

Pondělí 9. října 2006 v 19:33® Shrek
                  Shrek
                  Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: Skalka | Způsob lovu: Přívlač

Hned ráno nečekané ztěžknutí prutu a po záseku jsem vytáhl prázdný vlasec.Netvrdim že to byla štika na 100%,ale domnívám se,že ano a ne malá.Pak jsem došel až do té pařezovky,kde loví Václav,tam jsem urval cca 6 dalších rotaček a jednu gumu.Prostě dnešní den byl neúspěšný.

Pondělí 9. října 2006 v 18:24® ladin76
                    ladin76
                    Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: 401002 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s gumama na Berounce supr dopoledne 5 okounů, 4krát cca 20 cm jeden 42 a ktomu dvě štičky 46 a 52

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9494.jpg
                      Pondělí 9. října 2006 v 18:20® Tomik
                      Tomik

Dnes na rybách po cestě (10 km) sem viděl krásnou zmiji..chytil jsem dvě štičky kolem 45 a jedna větší se seklepala pod nohama…

Pondělí 9. října 2006 v 11:19® Dodo
                        Dodo
                        Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: Přívlač

Dnešní rychlá navštěva u vody,několik okounů a jeden bolen 70 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9483.jpg
                          Pondělí 9. října 2006 v 10:14® dam
                          dam
                          Datum lovu: 6.9.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Jedna raritka, krásný mník ulovený na woblera. To jsem nečekal. A opět si užívá svého království…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9482.jpg
                            Pondělí 9. října 2006 v 10:13® dam
                            dam
                            Datum lovu: září 2006 | Způsob lovu: Přívlač

Krásný den u vody, spousta ryb a všechny plavou dál ve své řece…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9479.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9480.jpg
                              Pondělí 9. října 2006 v 7:28® Tomeš
                              Datum lovu: 6.10. | Revír: Západní Čechy-přívlač

Odpolední chytání s twisterem.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9478.jpg
                                Neděle 8. října 2006 v 19:43® Vlackar
                                Vlackar

Vláčka včera a dnes, vyšli z toho štičky 39 a 45cm dva okouni 28 a 31 a dnes se mi povedli za 1/2hodiny dva boleni 30 a 33cm…fakt sem si to užil

Neděle 8. října 2006 v 10:24® Vaclav
                                  Datum lovu: 7.10.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Včera odpoledne jsem vedle menších kudliček kolem 40 cm trefil i tuto 79 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9471.jpg
                                    Sobota 7. října 2006 ve 20:28® Láďa
                                    Datum lovu: 7.10.06 | Revír: Střední čechy

Dnes opět se svým kamarádem a tentokrát i švagrem jsme vyrazili objevovat nový candátí revír.A docela se zadařilo.Nej candát 75cm a pak tři menší 57,40 a 45cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9461.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9460.jpg
                                      Sobota 7. října 2006 ve 20:17® Hrouzek
                                      Hrouzek
                                      Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na cca 2,5hodiny s vláčákama. Pěkná chytačka sice menších ryb,ale i tak štiky: 2krát chycená ta samá během 2 minut 48cm ,pak 53, 64cm a jeden obludný tloušt 52cm. + asi 5 záběrů.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9455.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9456.jpg
                                        Sobota 7. října 2006 v 17:45® Shrek
                                        Shrek
                                        Datum lovu: 7.10.2006 | Revír: 431099 | Způsob lovu: Přívlač

Vyšel jsem si ven se psem a příležitostně jsem vzal s sebou vláčák,protože chodím venčit k rybníku.Na kombíka eMTe 2 stříbrné barvy jsem lapnul dvě kudly (cca. 30 cm a 46 cm) a jednoho okouna 28 cm.Pěknej lov,toho okouna bych na tom našem rybníčku nečekal.

Sobota 7. října 2006 v 17:40® Raf
                                          Raf
                                          Datum lovu: 6.10.2006 | Revír: pískovna Tušť | Způsob lovu: Přívlač

Po cestě z výlovu Rožmberka, na kterém jsem si připadal spíš jak na pouti, jsme se stavili zavláčet na Tušti. No a vycházka to byla pěkná. Ve třech lidech jsme za dvě hodinky nachytali 13 štik a cca 10 okounů.

Sobota 7. října 2006 v 17:36® regulus
                                            regulus
                                            Datum lovu: 7.10.2006 | Revír: Svitavský pohár v Brně | Způsob lovu: Feeder

Jen krátce

Foto 1: Zedus už má zase rybu

Foto 2: Zbytek HDU smutně kouká, Zedus už má zase rybu

Foto 3: Hraji předal Zedovi cenu za 4 místo

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9451.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9452.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9453.jpg
                                              Sobota 7. října 2006 ve 12:13® frenki
                                              frenki
                                              Datum lovu: 5.10 | Revír: Bečva 4 , přívlač

Šel jsem se projít na známá místa a na druhý hod jsem zdolal tohoto bolena 61cm, pak jsem ještě vypnul štiku + – 65cm. Celkem jsem byl spokojen.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9448.jpg
                                                Sobota 7. října 2006 v 8:45® Padis
                                                Padis
                                                Datum lovu: 6.10 | Revír: Chrudimka

Včera jsem vyrazil zavláčet zpočátku to vypadalo zle.Rabky začli kousat až při setmění na břeh se podíval tloušť,2 štičky 40,50 cm a pár okounů nej 32cm.Takže docela fajn rybačka

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9444.jpg
                                                  Pátek 6. října 2006 ve 20:49® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 6.10.2006

Ihned po setmění přišel první záběr. Po včerejší chybě jsem nenechal nic náhodě a proměnil ho v nádherného mníka asi 43cm. Po pár minutách mi však ryby připravily pernou chvilku, a to záběr současně na obou prutech. Nejdříve jsem sekl o poznání rychlejší jízdu, páč jsem si byl téměř jist, že ji má na svědomí tloušť. Což se po záseku ukázalo jeho výskokem nad hladinu. Zapnul jsem bait, položil prut do vidliček a chystal se ke druhému záseku. Už samotný záběr mi napověděl, co je to za rybu. Tedy opět mník, nyní ve velikosti 46cm. Nádherná ryba. Těsně před rozehnáním mraků a následnému vykouknutí měsíce, přišel další pomalý záběr, typický pro tuto rybu. Zásek opět seděl, třetí nádherný mník se za pár vteřin zmýtal v podběráku. Velikost asi něco mezi dvěma prvními. Nejsem si jist, ale rady rabářů ohledně lovu mníků, nejlépe za jasné noci a při svitu měsíce, jsem asi navždy vypustil z hlavy. Sotva měsíc zasvítil na vodní hladinu, bylo po záběrech… Jen škoda, že tyto nádherné ryby berou až po setmění, kvalita fotek tomu bohužel odpovídá.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9441.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9442.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9443.jpg
                                                    Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:46® paccco
                                                    paccco
                                                    Datum lovu: 5.10.2006 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnešní ráno pokus o candáta.Bezrybka…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9425.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9427.jpg
                                                      Středa 4. října 2006 v 19:14® Bobson
                                                      Bobson
                                                      Datum lovu: 28.8.06 | Revír: vranov

Kluci z brna řádili na vranově v létě.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9418.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9419.jpg
                                                        Úterý 3. října 2006 v 19:14® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 3.10.2006

Pánové, dnes to přišlo! Konečně má rodná pstruhovka vydala své tajemství. Ryba je to z mé strany vskutku raritní, chycena poprvé a jistě naposled. Skutečně TROFEJ – ní, ani ne tak zlatý, jako spíše koi perlín :-)) ) Muhehehe :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9412.jpg
                                                          Úterý 3. října 2006 v 15:31® hajan
                                                          Datum lovu: 2.10.2006 | Revír: Berounka

Tak jsem včera vzal na ryby mýho malinkatýho ďáblíka, přestože jsem si slíbil, že už NIKDY se mnou nepůjde. Dopadlo to, jak jsem předpokládal. Já z ryb neměl nic, páč jsem musel neustále poskakovat kolem dcery, aby si nepíchla háček do voka, nebo nespadla do vody. Nic jsem nechyt, nervy v hajzlu, ale bylo tam krásně.:-D Ona čapla 3 tlustý a jednoho řizouna, vše na červi.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9403.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9404.jpg
                                                            Úterý 3. října 2006 v 6:39® Vaclav
                                                            Datum lovu: 2.10.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Podzim evidentně nastoupil v plné síle. V sobotu za cca 2,5 hodinky 6 bolenů kolem 50, candát 49 a štika 81, v neděli za pouhou hodinku boleni 61 a 63, přičemž se mi candát kolem 60 cm u břehu vymlátil (kamarád přidal bolena 63). Včera odpoledne na rychlovku na hodinku u vody a štiky 52 a 70 cm (ta větší je na fotce).

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9392.jpg