Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 28. září 2006 ve 13:10® kkarlos
- Datum lovu: Dnes | Revír: Reka | Způsob lovu: Přívlač
Cely svuj rybarsky zivot jsem na to cekal, dnes to prislo, taham si tak twistrika a najednou zaber jako z pohadky ryba jede napric rekou a trochu udela vir, rybicky letaji… rozhodla se jest dolu po proudu, je to obrovsky tah… jede tak tricet metru aniz bych ji zbrzdil a najednou se zastavuj… citim odpor zase trochu popojede a stoji… snazim se s ni pohnout a ona zas trochu popojizdi dolu po proudu, najednou vse povolilo a ryby se vyhakla… :'( Mam tuseni na nejakeho sumce jelikoz stika by to ukousla kdyz sem nemel lanko… mozna este velky candat… nevim co to bylo se uz nedozvim jen ta budu chodit a doufam ze dostanu na prut neco aspon tomu podobneho a tentokrat to uspesne dostanu na breh… Byl to krasnej pocit… ale bohuzel prohral jsem… aspon budu mit duvod se tam rad vracet a cekat kdy to zas najednou prijde jako blesk z cisteho nebe… Jinak jsem chytl malou kudlu a okounka ale to nema cenu s porovnanim s touto rybou se o tom vubec zminovat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. září 2006 v 11:50® Sander
- Datum lovu: 28.9.2006
HaD > doufám, že se Vám dneska povede lepší foto. Lipánek měl 35cm a nechtěl se moc předvádět před foťákem, navíc je stále pod mrakem…
Jinak mám už sbaleno, do půl hodinky se vydám na dlouhou trnitou cestu za tlouštími velikány
Přeji úspěšný lov Vám všem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. září 2006 v 0:21® HaD
- Datum lovu: 27.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si konečně trošinku zatáhl prut. Za hodinku a půl jsem vyvláčel dva sumíčky okolo 80cm. Sice prcci, ale potěšili. Snad přijde ještě nějakej větší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. září 2006 v 17:42® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: pstruhovka JM | Způsob lovu: Muškaření
Diky fotkam od HaDa jsem byl navnaděn na lipany. Tak jsem vyrazil. Celkem hafo ryb. Z toho tak 10 lipanu nad 30. 4 domorodi duhaci kolem 30, 3 potočaci ten největší 45 cm. A ke konci utopen optickej štětec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. září 2006 v 9:44® Lerak
- Datum lovu: 27.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
…tak pstruzi se dnes nekonali…zajel jsem tedy na chvilku ráno na řeku a povodil si další cca 75 cm koťátko…Pak ještě 1 záběr a v 8.30 jsem pelášil domů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. září 2006 v 17:24® ORIMP
- Datum lovu: 23.-24.9.2006 | Revír: Kysuca | Způsob lovu: Přívlač
Cez víkend sa na domácej rieke Kysuci konala 2.liga v prívlači.Pekné počasie a vela rýb priala pretekárom.Stači citát jedného pretekára:rybacia polievka!
Foto c.1:takýchto ostriezov sa chytilo najviac Foto c.2:Spokojný Kostňák sa v družstvách dostal na 1.miesto!Kosťo,nemám ťa rád,lebo sme 2.!
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. září 2006 ve 13:04® regulus
- Datum lovu: 25.9.2006 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem to zkoušel na dvakrát. Nejdřív ráno, ale bez výsledku, k večeru až skoro za tmy se jedna zubatá teta nechala ukecat, 52 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. září 2006 v 9:43® HaD
- Datum lovu: 25.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Večerní přívlač s TR a Zdendou měla své ovoce. TR dostal dva sumce (cca 80 cm a 92 cm), Zdenda jednoho nesekl a jednoho slušného (svou chybou) urval. Já neměl ani kontakt. Ten větší bude dnes spapán
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 ve 20:36® Padis
- Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes 2hodinovka s vláčákem chyceni 3 okouni a 2 tloušti vše kolem 20cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 ve 20:27® Hora
- Datum lovu: 19-22 října 2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
4 denní výprava na JM,nic moc,jenom kapříci do 45 cm.Na D5 pasé,pár malých ryb se tam chytlo,řeka pod – úterý-středa kolísala voda cca 30cm + – 2 x do hodiny,budoval se prý rybí přechod na splavu v Bulharech,tak jsem skončil na slepém rameni ve Věstonicích,ze kterého je tento kapřík.Ale bylo vínko a burčák,tak jsem si užil.A přitom hezká podívaná na horkovzdušné balóny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 v 19:55® Tomik
-
este jednu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 v 19:52® Tomik
-
Dnes chvili vláčka cca 55
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 v 19:38® Sander
- Datum lovu: 25.9.2006
Dnes mě okouni pěkně vytrápili, leč jeden větší se nakonec ukázal. 37cm, zítra bude spolu s jedním třicátníkem sežrán!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 v 15:21® kubajzs
- Datum lovu: 21.9.2006 | Způsob lovu: Muškaření
parádní chytačka na pstruhovce… fotky ála sander
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 ve 13:37® dusPo
- Datum lovu: 22.9.2006 | Revír: Z.š., prívlač
boleň, 85cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 ve 13:05® BigMike
- Datum lovu: 25.9. | Revír: Luž.6 | Způsob lovu: Přívlač
Pod Čejnovem ani ťuk a na brození na druhý břeh jsem neměl už odvahu. Pak Švadlačky – také nic! Už jde listí, v tišinách kor a za 1,5 hod. bez záběru!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 ve 13:00® HaD
- Datum lovu: 24.9.2006 | Revír: Otava | Způsob lovu: Muškaření
tak pár fotek těch lipanů ze včerejška
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 v 10:08® Tomash
- Datum lovu: 25.9.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Přívlač
Teď jsem dorazil z lovu. Okouni ještě tak dobře nejdou, al 4 prďoly do 30cm jsem chytil. Ten největší měl 29
Na popy jen jeden záběr, ale byla z toho myslím pěkná štika 70cm. Zítra možná nepůjdu, ale pozítří určitě, tak uvidíme, jestli ta štika byla náhoda, nebo se ještě nějaká povede. Ta poslední fotka je jen „trošku“ naaranžovaná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. září 2006 v 6:44® hajan
- Datum lovu: 23.9.2006 | Revír: Berounka
V sobotu skvělý počasí, ale rybám se zřejmě moc nelíbilo, neboť to byla slabota. Přesto karas 42cm, štička 59cm, cejn cca 50, a labinka cca 20. Málo záběrů, u vody bylo krásně. Vše z5 v řece.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 ve 23:24® HaD
- Datum lovu: 24.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Znovu výlet na sumce. Bohužel neúspěšný. Za hodinu jsem zasekl dva – ale jeden spadl hned a druhý (okolo metru) asi po 30 vteřinách. Nový prut ještě „dobře nemete“, ale až se sžijeme, bude to určitě lepší
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 ve 23:22® HaD
- Datum lovu: 24.9.2006 | Revír: Otava | Způsob lovu: Muškaření
Pokus na nových místech o lipany. Po zhruba 2 hodinách bez záběru jsem je našel a zjistil co zobou a bylo z toho asi 8 kousků od 20cm do cca 35 cm. Jeden slušnej okolo 40 cm mi spadnul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 ve 21:43® Prichy
- Způsob lovu: Přívlač
Vlacka na ohri. Nic moc, dva okouni, jeden tloust, ale zase na druhou stranu 1 cejn za hubu na 2-ku stribro a konecne mi prisla na privlac skeble regulerne „za hubu“
......navic rotacka tazena velmi rychle po proudu (pokus o bolena). Vlastne ani nevim, jestli nemam nahodou slavit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 ve 20:41® Sander
- Datum lovu: 24.9.2006
Pěkné odpoledne strávené v krásném úseku pstruhovky, chyceno 11 kaprů, 3 menší parmy, pár duháků a sivenů, plotic, tloušťů a proudníků nepočítaně. Jen je mi líto tří vypnutých velkých parem a jedné „urvané“ hned po záseku, ale každý den není posvícení. Solidní chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 ve 20:40® BigMike
- Datum lovu: 24.9. | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Feeder
Bída, na hodku u vody a jen to tak ocucávaly. Asi 5 cejnků do 30 cm na masňáky a se setměním to zmrtvělo úplně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 v 19:10® jiris
- Datum lovu: dnes | Revír: přívlač
Po dlouhé době, 2 hodinová přívlač a pár rybek se nechalo ukecat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 v 18:56® skwor
-
A ještě přihodím jeden zážitek. Při tažení rotačky vodou jsem viděl, jak mi za nástrahou jeden tloušť kolem 30cm a kousek za ním bolen přes 60cm. Bohužel u břehu se oba otočili a zmizeli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 v 18:39® skwor
- Datum lovu: 24.9 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Okounobraní dnes pokračovalo, dostal jsem další dva krasavce o délkách 27 a 26cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. září 2006 ve 14:29® Krvinka
-
Tak vcera vecer jsme byli na candaty, a zadarilo se. Na breh se podivali 41, 47, a 62. Jeden pak vypnuty u brehu a 2 promarnene zabery.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. září 2006 ve 23:15® Láďa
- Datum lovu: 23.9.06 | Revír: Vltava,přívlač
Z dnešního podvečera jena 80ka na twistera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 23. září 2006 ve 20:45® M.BURNES
- Způsob lovu: Feeder
Dnes první vycházka s pickerem je to super ten cejn mněl 40 jenom to moc foukalo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.