Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 28. září 2006 ve 13:10® kkarlos
kkarlos
Datum lovu: Dnes | Revír: Reka | Způsob lovu: Přívlač

Cely svuj rybarsky zivot jsem na to cekal, dnes to prislo, taham si tak twistrika a najednou zaber jako z pohadky ryba jede napric rekou a trochu udela vir, rybicky letaji… rozhodla se jest dolu po proudu, je to obrovsky tah… jede tak tricet metru aniz bych ji zbrzdil a najednou se zastavuj… citim odpor zase trochu popojede a stoji… snazim se s ni pohnout a ona zas trochu popojizdi dolu po proudu, najednou vse povolilo a ryby se vyhakla… :'( Mam tuseni na nejakeho sumce jelikoz stika by to ukousla kdyz sem nemel lanko… mozna este velky candat… nevim co to bylo se uz nedozvim jen ta budu chodit a doufam ze dostanu na prut neco aspon tomu podobneho a tentokrat to uspesne dostanu na breh… Byl to krasnej pocit… ale bohuzel prohral jsem… aspon budu mit duvod se tam rad vracet a cekat kdy to zas najednou prijde jako blesk z cisteho nebe… Jinak jsem chytl malou kudlu a okounka ale to nema cenu s porovnanim s touto rybou se o tom vubec zminovat…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 28. září 2006 v 11:50® Sander
    Sander
    Datum lovu: 28.9.2006

HaD > doufám, že se Vám dneska povede lepší foto. Lipánek měl 35cm a nechtěl se moc předvádět před foťákem, navíc je stále pod mrakem…

Jinak mám už sbaleno, do půl hodinky se vydám na dlouhou trnitou cestu za tlouštími velikány:-)) Přeji úspěšný lov Vám všem :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9318.jpg
      Čtvrtek 28. září 2006 v 0:21® HaD
      HaD
      Datum lovu: 27.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si konečně trošinku zatáhl prut. Za hodinku a půl jsem vyvláčel dva sumíčky okolo 80cm. Sice prcci, ale potěšili. Snad přijde ještě nějakej větší…

Středa 27. září 2006 v 17:42® jiris
        jiris
        Datum lovu: dnes | Revír: pstruhovka JM | Způsob lovu: Muškaření

Diky fotkam od HaDa jsem byl navnaděn na lipany. Tak jsem vyrazil. Celkem hafo ryb. Z toho tak 10 lipanu nad 30. 4 domorodi duhaci kolem 30, 3 potočaci ten největší 45 cm. A ke konci utopen optickej štětec :-((

Středa 27. září 2006 v 9:44® Lerak
          Datum lovu: 27.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

…tak pstruzi se dnes nekonali…zajel jsem tedy na chvilku ráno na řeku a povodil si další cca 75 cm koťátko…Pak ještě 1 záběr a v 8.30 jsem pelášil domů…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9299.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9298.jpg
            Úterý 26. září 2006 v 17:24® ORIMP
            ORIMP
            Datum lovu: 23.-24.9.2006 | Revír: Kysuca | Způsob lovu: Přívlač

Cez víkend sa na domácej rieke Kysuci konala 2.liga v prívlači.Pekné počasie a vela rýb priala pretekárom.Stači citát jedného pretekára:rybacia polievka! :-) Foto c.1:takýchto ostriezov sa chytilo najviac Foto c.2:Spokojný Kostňák sa v družstvách dostal na 1.miesto!Kosťo,ne­mám ťa rád,lebo sme 2.! :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9273.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9272.jpg
              Úterý 26. září 2006 ve 13:04® regulus
              regulus
              Datum lovu: 25.9.2006 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem to zkoušel na dvakrát. Nejdřív ráno, ale bez výsledku, k večeru až skoro za tmy se jedna zubatá teta nechala ukecat, 52 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9270.jpg
                Úterý 26. září 2006 v 9:43® HaD
                HaD
                Datum lovu: 25.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Večerní přívlač s TR a Zdendou měla své ovoce. TR dostal dva sumce (cca 80 cm a 92 cm), Zdenda jednoho nesekl a jednoho slušného (svou chybou) urval. Já neměl ani kontakt. Ten větší bude dnes spapán :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9269.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9268.jpg
                  Pondělí 25. září 2006 ve 20:36® Padis
                  Padis
                  Revír: Chrudimka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes 2hodinovka s vláčákem chyceni 3 okouni a 2 tloušti vše kolem 20cm.

Pondělí 25. září 2006 ve 20:27® Hora
                    Hora
                    Datum lovu: 19-22 října 2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder

4 denní výprava na JM,nic moc,jenom kapříci do 45 cm.Na D5 pasé,pár malých ryb se tam chytlo,řeka pod – úterý-středa kolísala voda cca 30cm + – 2 x do hodiny,budoval se prý rybí přechod na splavu v Bulharech,tak jsem skončil na slepém rameni ve Věstonicích,ze kterého je tento kapřík.Ale bylo vínko a burčák,tak jsem si užil.A přitom hezká podívaná na horkovzdušné balóny.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9263.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9262.jpg
                      Pondělí 25. září 2006 v 19:55® Tomik
                      Tomik

este jednu

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9260.jpg
                        Pondělí 25. září 2006 v 19:52® Tomik
                        Tomik

Dnes chvili vláčka cca 55

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9259.jpg
                          Pondělí 25. září 2006 v 19:38® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 25.9.2006

Dnes mě okouni pěkně vytrápili, leč jeden větší se nakonec ukázal. 37cm, zítra bude spolu s jedním třicátníkem sežrán! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9258.jpg
                            Pondělí 25. září 2006 v 15:21® kubajzs
                            kubajzs
                            Datum lovu: 21.9.2006 | Způsob lovu: Muškaření

parádní chytačka na pstruhovce… fotky ála sander

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9255.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9254.jpg
                              Pondělí 25. září 2006 ve 13:37® dusPo
                              Datum lovu: 22.9.2006 | Revír: Z.š., prívlač

boleň, 85cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9253.jpg
                                Pondělí 25. září 2006 ve 13:05® BigMike
                                Datum lovu: 25.9. | Revír: Luž.6 | Způsob lovu: Přívlač

Pod Čejnovem ani ťuk a na brození na druhý břeh jsem neměl už odvahu. Pak Švadlačky – také nic! Už jde listí, v tišinách kor a za 1,5 hod. bez záběru!

Pondělí 25. září 2006 ve 13:00® HaD
                                  HaD
                                  Datum lovu: 24.9.2006 | Revír: Otava | Způsob lovu: Muškaření

tak pár fotek těch lipanů ze včerejška

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9249.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9250.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9251.jpg
                                    Pondělí 25. září 2006 v 10:08® Tomash
                                    Tomash
                                    Datum lovu: 25.9.2006 | Revír: Barbora | Způsob lovu: Přívlač

Teď jsem dorazil z lovu. Okouni ještě tak dobře nejdou, al 4 prďoly do 30cm jsem chytil. Ten největší měl 29 :-) Na popy jen jeden záběr, ale byla z toho myslím pěkná štika 70cm. Zítra možná nepůjdu, ale pozítří určitě, tak uvidíme, jestli ta štika byla náhoda, nebo se ještě nějaká povede. Ta poslední fotka je jen „trošku“ naaranžovaná :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9235.jpg
                                      Pondělí 25. září 2006 v 6:44® hajan
                                      Datum lovu: 23.9.2006 | Revír: Berounka

V sobotu skvělý počasí, ale rybám se zřejmě moc nelíbilo, neboť to byla slabota. Přesto karas 42cm, štička 59cm, cejn cca 50, a labinka cca 20. Málo záběrů, u vody bylo krásně. Vše z5 v řece.

Neděle 24. září 2006 ve 23:24® HaD
                                        HaD
                                        Datum lovu: 24.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Znovu výlet na sumce. Bohužel neúspěšný. Za hodinu jsem zasekl dva – ale jeden spadl hned a druhý (okolo metru) asi po 30 vteřinách. Nový prut ještě „dobře nemete“, ale až se sžijeme, bude to určitě lepší :-)) )

Neděle 24. září 2006 ve 23:22® HaD
                                          HaD
                                          Datum lovu: 24.9.2006 | Revír: Otava | Způsob lovu: Muškaření

Pokus na nových místech o lipany. Po zhruba 2 hodinách bez záběru jsem je našel a zjistil co zobou a bylo z toho asi 8 kousků od 20cm do cca 35 cm. Jeden slušnej okolo 40 cm mi spadnul.

Neděle 24. září 2006 ve 21:43® Prichy
                                            Prichy
                                            Způsob lovu: Přívlač

Vlacka na ohri. Nic moc, dva okouni, jeden tloust, ale zase na druhou stranu 1 cejn za hubu na 2-ku stribro a konecne mi prisla na privlac skeble regulerne „za hubu“ :-D ......navic rotacka tazena velmi rychle po proudu (pokus o bolena). Vlastne ani nevim, jestli nemam nahodou slavit :-D

Neděle 24. září 2006 ve 20:41® Sander
                                              Sander
                                              Datum lovu: 24.9.2006

Pěkné odpoledne strávené v krásném úseku pstruhovky, chyceno 11 kaprů, 3 menší parmy, pár duháků a sivenů, plotic, tloušťů a proudníků nepočítaně. Jen je mi líto tří vypnutých velkých parem a jedné „urvané“ hned po záseku, ale každý den není posvícení. Solidní chytačka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9228.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9229.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9230.jpg
                                                Neděle 24. září 2006 ve 20:40® BigMike
                                                Datum lovu: 24.9. | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Feeder

Bída, na hodku u vody a jen to tak ocucávaly. Asi 5 cejnků do 30 cm na masňáky a se setměním to zmrtvělo úplně.

Neděle 24. září 2006 v 19:10® jiris
                                                  jiris
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: přívlač

Po dlouhé době, 2 hodinová přívlač a pár rybek se nechalo ukecat…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9225.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9226.jpg
                                                    Neděle 24. září 2006 v 18:56® skwor
                                                    skwor

A ještě přihodím jeden zážitek. Při tažení rotačky vodou jsem viděl, jak mi za nástrahou jeden tloušť kolem 30cm a kousek za ním bolen přes 60cm. Bohužel u břehu se oba otočili a zmizeli :-((

Neděle 24. září 2006 v 18:39® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 24.9 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Okounobraní dnes pokračovalo, dostal jsem další dva krasavce o délkách 27 a 26cm

Neděle 24. září 2006 ve 14:29® Krvinka

Tak vcera vecer jsme byli na candaty, a zadarilo se. Na breh se podivali 41, 47, a 62. Jeden pak vypnuty u brehu a 2 promarnene zabery.

Sobota 23. září 2006 ve 23:15® Láďa
                                                          Datum lovu: 23.9.06 | Revír: Vltava,přívlač

Z dnešního podvečera jena 80ka na twistera.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9202.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9203.jpg
                                                            Sobota 23. září 2006 ve 20:45® M.BURNES
                                                            M.BURNES
                                                            Způsob lovu: Feeder

Dnes první vycházka s pickerem je to super ten cejn mněl 40 jenom to moc foukalo :-((

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9200.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9201.jpg