Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 18. května 2005 v 8:03® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Kouty Mrkli jsem v sobotu s rarachem a Věrkou na Kouty. K vodě jsme se dostali až kolem 11:00 a začali jsme vláčet (bílý twistr), tahali jsme PD do 40cm a sem tam sivena kolem 35cm. Větší ryby se bohužel nedařily, ačkoliv tam byl maník, který tahal padesátky :-(( Odpoledne přestala mít vláčka smysl, vytáhl jsem již jen několik okounů a PO, rarach se ale vrhnul na mouchu a byl úspěšný, svého PD 40cm z vláčky doplnil PD 42 a 44cm.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img322.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 18. května 2005 v 1:46® CeP
    CeP

OTAVA 3 objevil jsem na Otave krasnou tunku. od pondelka jsem netrpelive provadel pripravy; varil partikl a navazoval hacky. po dojezdu na misto jsem byl veeeelmi neprijemne prekvapen ohromnym mnozstvim bordelu plovouvoucim po hladine. feeder byl prakticky nechytatelny protoze vlasec byl pod neustalym tlakem plouci travy, listi a jineho neidentifikova­telneho svinciku. nekolikrat jsem i zmenil misto, ale bez uspesne. jakmile se zacalo vice smrakat, zacal jsem pripravovat udici na uhore. ale ouha. zapomnel jsem navazane hacky doma, takze znova navazovat a pak uz to slo. na druhy nahoz sem na breh kousek 57cm, pak jsem byl ale uz neuspesny. jeden zasek do prazdna a na zaver jsem utrhl vetsi kus. nacmene za tu chvili prijemna bilance ale nejvic mne stejne tesi prvni uhor chyceny po vice jak 25letech.

Úterý 17. května 2005 ve 21:50® Ciffik
      Ciffik

dnes mensi rybnik. po vysazeni 700 ks duhaku jsem se vydal na tuto vodu a chytl s kamaradem asi 25 duhaku z toho ja i kamarad 3 ponechal (mimopstruhova vo­da)

Úterý 17. května 2005 ve 21:25® ywan

dnes som bol zas na starom ramene v Istebnom, plávaná, hnojáky. rybky šli ešte lepšie ako včera, chytil som kvantum plotíc, najväčšia 34cm, mini šťuku – asi 15cm :-) , karasa – 30cm, veľa ostriežov. najväší 34cm, takého krásavca som už dlho nechytil. Všetky šli späť do vody. Sorry za blbú fotku ( mobil )

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img319.jpg
          Úterý 17. května 2005 ve 20:07® Hrouzek
          Hrouzek

Po dlouhé době zas na netu, a mezi tim jsme byli na půl dne na Labi s feederem a kapřinou, chtěl jsem chytit amura na kuku, ale nedařilo se, možná mi z toho nějakej spadnul, ale spíš taky kapři, no jinak na feeder mnoho cejnů lopatáků kolem 50cm, perlínů a i jeden kapřík kolem 20cm. Na kapráky se moc nedařilo zdolat větší ryby, zase začínám hledat nové háčky, z kterých nepadaj ryby :o)) Jinak vzal jesen cca 50cm, taky 2 cejni kolem 50cm a přece jenom jeden větší kapřík 68cm se taky podíval na břeh..

Úterý 17. května 2005 v 16:47® mirmen

řeka, položená,rousnice, 7 záběrů od úhořů ( z toho 2 současně!, takže jeden zajel do kořenů, zatímco jsem z vody tahal dalšího). Jeden se na břehu odháčkoval, byl za krajíček, a sjel z břehu do vody ( cca 60–65 cm, kudlovej). Vzal jsem další 3 ( 55 – 66 cm). Docela slušná chytačka po předcházejícím ochlazení a poklesu aktivity.

Úterý 17. května 2005 v 7:53® BoBo-Falknow
              BoBo-Falknow

Rolava – Pozorka Vyrazili jsme s rarachem na Pozorku a musím říct, že se nejdečtí vytáhli. Nasadili konečně PD a vše 30+ Vytáhli jsme jich opravdu dost, někde kolem 15ks jsme přestali počítat, šli na bílého twistra a rarach je lapal na eMTe kombi 1. Každý jsme si ponechali dva kousky.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img316.jpg
                Pondělí 16. května 2005 ve 22:39® Padis
                Padis

Slepé rameno Labe 2 kapříce jeden 48 a jeden vyvlíklí ten byl větší. toho 48 jsem si ponechal. Hadi nešli

Pondělí 16. května 2005 ve 22:19® ywan

dnes som bol po dlhoooom čase na starom ramene v Istebnom, plávaná, hnojáky. Tak dobre som si už dlho nezachytal, pomaly každý náhod ryba. Brali ostrieže od 10 do 30cm, plotice od 15 – do 32cm ( 32ky boli dve ), potom som sa zasmial do ksichtu amurovi 25cm ( fakt bol originálny :-)) , k večeru s ukázali podustvy ale na breho som nedostal ani jednu. Potom sme šli skúsiť kapra ale ani ťuk.

Pondělí 16. května 2005 v 19:37® pif
                    pif

lov na plavajdu. asi čtyři kapři urvaní-:(((zrušil sem 10ku návazec a narval tam 20ku a kapr šel ven.46 cm,lysec. krásnej den u krásné vody. ryba nebyla vrácena vodě.

Pondělí 16. května 2005 v 19:35® pif
                      pif

podomský potok

Pondělí 16. května 2005 v 17:13® srami
                        srami

Včera Svinenský potok 1 2 jelci 20,36 okouni a štika 37. O pstruha jsem ani nezavadil

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img311.jpg
                          Pondělí 16. května 2005 v 8:29® Dědek
                          Dědek

Včera Svratka 9–10, krásná voda plná tůní. Čtyři duháci, asi 6 mi jich upadlo a několikrát jsem zasek pozdě. Kolem páté začali sbírat z hladiny a byl jsem v pr… Zkoušel jsem sice suchou, ale nula bodou :-((

Pondělí 16. května 2005 v 7:40® piskot
                            piskot

Sazava-Chocerady Feeder,poprvé na teto vodě,a tak v sobotu jen trápení a trhání. V neděli konečně fungující krmná směs. Ryby zde moc neakceptujou červy,krom silně zastoupeného hrouzka. Po testování nej nástraha polevkové kuličky a pak podoustve a cejnci skoro na hod. Už se těším na další testování pro mne neznámé vody.

Pondělí 16. května 2005 v 7:23® Lovec

Křetínka1 – večerní pokus o lov hadů. Společnost mi dělal Pif. Bohužel ani jeden jsme se nedočkali záběru, ale zato jsme Vás všechny pěkně prodrbali a kráááásně jsme si odpočali.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img308.jpg
                                Neděle 15. května 2005 ve 20:37® CeP
                                CeP

a bylo i veselo…

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img307.jpg
                                  Neděle 15. května 2005 ve 20:36® CeP
                                  CeP

a pohled z chatky na Orlas skrze stromovi. ten objekt dole je cisticka a skvele vymyslene misto na zpracovani ulovenych ryb.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img306.jpg
                                    Neděle 15. května 2005 ve 20:25® CeP
                                    CeP

prijemny vikend straveny na Rejzíkově/Orlík. vcera rano sice krasne a slunicko, ale svezi narazovy vitr; voda hodne tahla. na anglana to moc nebylo. v 06.15 uz nebylo kam sednout, takze jsme museli na protejsi breh. spatnej flek. dopoledne naprd. odpoledne uz na nasem ktere se uvolnilo, ale rybky stejne moc nesly. ani nam, ani nikomu jinemu. dnes rano uz o dost lepsi. sice ryby stale slabsi, ale krmeni preci stahovalo. okolni bobkare jsme anglanem a feederem spolehlive prechytali. poprve ubytovani v chaticce na zkousku. skvele. super vybaveno, fantasticky servis. po hlavni sezone jedeme opet a pristi rok na tyden.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img305.jpg
                                      Neděle 15. května 2005 v 19:49® HaD
                                      HaD

a pikoš v akci ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img304.jpg
                                        Neděle 15. května 2005 v 19:47® HaD
                                        HaD

tady je ten tlouštík

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img303.jpg
                                          Neděle 15. května 2005 v 19:41® HaD
                                          HaD

L4: společná moucha s pikošem … ryby nebrali, jen já chytil na vlastního golda jednoho tlouštíčka a pltičku za prdelku, mezi tím jen pár drců. I přesto hezké dopoledne

Neděle 15. května 2005 v 18:36® pupak

Jo a jeste jsem zapomnel dodat na „tajne retusovane piskovne“ Shimi trha trofejniho pstruha po zaberu nesel zastavit . . . skoda

Neděle 15. května 2005 v 18:33® pupak

Dopoledne spodek kocaby nic moc a pak presun „momu maminkovi“ . . .

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img300.jpg
                                                Neděle 15. května 2005 v 18:31® pupak

O5 na Kocabe vecer to trochu zacalo brat tak sme jeste sli potrhat tlamicky . . .

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img299.jpg
                                                  Neděle 15. května 2005 v 18:29® pupak

. . . presun na tajnou retusovanou piskovnu a konecne sme si zamasili, musime koupit cestou malicko:-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img298.jpg
                                                    Neděle 15. května 2005 v 18:28profil byl smazán

revír Milošová,MO Čadca,chytený kaprík 47cm na položenú-srkačka. Bol to dnes môj jediný záber za 4hodiny.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img297.jpg
                                                      Neděle 15. května 2005 v 18:28® pupak

Kocaba – malo vody a totalne vymlacena voda . . .

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img296.jpg
                                                        Neděle 15. května 2005 v 18:26® pupak

Vikendova vyprava na kropenaty plotice patek vecer ja Shimi a Ares, prijeli jsme pozde O bodu.

foto/diskuze/z_lovu/2005/th-img295.jpg
                                                          Neděle 15. května 2005 v 18:24® Zlinsky_lovec
                                                          Zlinsky_lovec

Dnes na Dřevnici s Fredym. Chytal jsem na velmi jemný vláčkařský prut jakoby na feedera. Jednoduchá montáž: háček, broček a za něj oválné olůvko. Chytil jsme duháka, což mě velice překvapilo, v životě jsem tam tam žádného nevytáhl. Jinak hafo promarněných záběrů, ale přesto velice krásné odpoledne.

Neděle 15. května 2005 v 17:52® Raf
                                                            Raf

Berounka jez u Všenor Zachytali jsme slušně na plavačkou i těžkým kalibrem. Na plavačku pár cejnků, bolínků, ouklejí, tloušťů a podouství. Nebralo to nějak extra, ale občas se něco spletlo. Potom jsme zasedli na parmové místo k hlavnímu proudu s feederem a položenou. Záběrů bylo hodně, dost ryb bylo i na prutě, ale na břeh jsme dostali jen dvě parmy 49 a 51 cm. I ty samozřejmě potěšily.