Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 16. září 2006 ve 20:15® rarach
Způsob lovu: Muškaření

Konečně jsem se dostal přes zrádného modrozuba.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9112.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9114.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 16. září 2006 ve 20:01® Sander
    Sander
    Datum lovu: 16.9.2006

Zkoušel jsem vláčku s malinkými mrtvými rybičkami. Velice aktivní lov, brali většinou okouni a malé štičky. Avšak z jedné tůně jsem uvláčel 67 štíču a cca 50 tlouště, jehož záběr v této křišťálově čisté vodě nepochopím. Nehledě na silný (0.20) vlasec… Štika focena i s její poslední obětí. CaS :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9109.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9110.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9111.jpg
      Sobota 16. září 2006 v 19:12® Frostty
      Frostty

Tak sem byl s kamarádama na jednomo revíru a podařila se nám, respektive Fiďovi štika 74 cm a štika 65 cm..Paradox je ten že revír nemá ani 0,5ha…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9108.jpg
        Sobota 16. září 2006 v 19:04® skwor
        skwor
        Datum lovu: 16.9. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o nějakého toho dravce. Bohužel se nedařilo, dopadl jsem podobně jako Prichy. Přišel jeden lepší tloušť (tak 35–40cm) a nějaká větší ryba se po pár vteřinách boje vypla:-((

Sobota 16. září 2006 v 18:32® Prichy
          Prichy
          Revír: Ohre | Způsob lovu: Přívlač

Asi 2hodky pokus o nejakeho tloustaka, i kdyz hladina byla plna listi, ze clovek porad neco tahal (bordel) nakonec se mi podaril jeden kolem 30-ti.

Sobota 16. září 2006 v 11:28® Prutos
            Prutos
            Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Sumcařina

Tak jsem se včera s Vydrýskem vypravil poprvé pokusit sumíky na loňské úspěšné místo. Jeden záběr, mimi sumík 80+, ale každopádně po dlouhé době potěšil. Před setměním mi Vydrýsek půjčil vláčák, abych si vyzkoušel jeho nového popa. Krátce předtím měl nezdařený útok a já mu rybku prvním hodem do těch míst nechca vyžral, za což se Ti Vydro ještě jednou omlouvám… Byla to štička ± 55cm.

Sobota 16. září 2006 v 9:07® Davish
              Davish
              Datum lovu: 13.9.2006 | Revír: rybník Mlýnský | Způsob lovu: Feeder

Byl sem vyskoušet rybník Mlýnský(asi 25minut chůze za třeboní) a docela se zadařilo, voda byla krásně čistá s mírně dočervena rašelinovým nádechem(jak je v Jižních čechách zvykem. Zakrmil sem krmením -složení 500g strouhanky, 200g směsy trapper special feeder + 350g kukuřice a pak stačilo jen nahodit, dohromady sem chytil 6 kaprů, nej 53cm jednoho na kosťáky a těch 5 na rohlíkové boilies a z toho se mi ještě 4 kapři vypnuly(chytal jsem s háčkem bez protihrotu), ostatní na rybníce chytl tak max 2 kapry, takže díky tomu že sem si zakrmil tak sem si pěkně zachytal.

Sobota 16. září 2006 v 9:01® Davish
                Davish
                Datum lovu: 11.9.2006 | Revír: Zlatá stoka | Způsob lovu: Přívlač

Šel sem si zavláčet okolo zlaté stoky, bylo tam docela dost rybářů, ale docela to šlo, chyceni 4 okouni a jedna malá štička.

Pátek 15. září 2006 ve 20:22® BigMike
                  Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač

Stejné místo jako včera, stejná hodina, stejný kámen, jen woblírek byl jiný, také doma laděný! Jo,58 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9095.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9096.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9097.jpg
                    Pátek 15. září 2006 v 19:58® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes vyrazil sam krapet driv nez jindy a tak jsem 1,5h zkusil jez ve Vrbnem na Vltave 23, bohuzel uplne bez zaberu. Prejel jsem proto na sve oblibene misto a to se vyplatilo po jednom promarnenem zaberu se povesila na gumu tato stika 66cm a nakonec jsem ke brehu pritah maleho sumika ±50 aby se pote vypnul. Uz se tesim na priste.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9094.jpg
                      Pátek 15. září 2006 v 19:07® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 15.9.2006

Jeden ze pstruhových tříkiláčů, který se mi omylem povedl s 0.12 vlascem vytáhnout. Jsou to velice zdatní proudoví soupeři, nádherné povodění!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9093.jpg
                        Pátek 15. září 2006 v 18:40® Milky
                        Milky
                        Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: Žíteč

položená – za dvě hodiny 15 kaprů od 51 do 62 cm, leč ani to nestčilo :o( Nejlepší měl 20, největší ryba byla 65cm

Pátek 15. září 2006 ve 12:06® nurse02
                          nurse02
                          Datum lovu: 14.9.2006 | Revír: Morava | Způsob lovu: Klasická položená

Krásné počasí je třeba využít. Tlouštík měl 50 cm a byl krásně tlustý.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9089.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9090.jpg
                            Pátek 15. září 2006 v 11:00® Dodo
                            Dodo

Dnešní ráno..........( foto mobil )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9081.jpg
                              Čtvrtek 14. září 2006 ve 20:15® Hony
                              Datum lovu: 8.9.06 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem se dočkal,po šesti letech úsilovného snažení se mi podařilo uvláčet dva sumce.Velké 72 a 58 cm.Čekal bych radši jejich rodiče, ale co nadělám.Sumec je sumec.

BigMike-prozraď mi prosím něco o své Cataně,délka a gramáž ?

Čtvrtek 14. září 2006 v 19:41® Sander
                                Sander
                                Datum lovu: 14.9.2006

Ještě jsou při chuti :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9078.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9077.jpg
                                  Čtvrtek 14. září 2006 v 19:20® BigMike
                                  Datum lovu: 14.9.2006 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač

Tak Catana otestována – akce OK:) Woblírek RH vlastní výroby, 19:20, zdolával tak 2 minuty, nedělal rotyku. Ještě neměřil, ale odhadem 70 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9076.jpg
                                    Čtvrtek 14. září 2006 v 19:12® sillon
                                    Datum lovu: dnes | Revír: stoják,OVA | Způsob lovu: Feeder

chytáno 6–13 hod.2 okouni,3 plo­tice,mraky cejnu-nej 35,1 kapřík 43-ten měl velice ošklivé zranění,ale vypadá to,že se to dobře hojí.Kill-0.Omluva za foto:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9073.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9075.jpg
                                      Čtvrtek 14. září 2006 v 19:00® kubajzs
                                      kubajzs
                                      Datum lovu: 14.9.2006 | Revír: neřeknu ! | Způsob lovu: Plavaná

Taková malá blbě vyfocená střevlička, ale co, je to štřevle ? Je :-D

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9071.jpg
                                        Čtvrtek 14. září 2006 v 18:15® HaD
                                        HaD
                                        Datum lovu: 14.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Dnes jsme se Štěpánem zasumcařili a já jednoho nesekl a Štěpán vyndal 165 cm, odhadem 35kg. Foťák nebyl, tak šel bez fotky zpět.

Čtvrtek 14. září 2006 ve 14:18® rarach
                                          Datum lovu: 14.09.2006 | Revír: Podkrušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření

Nurse02: škoda, že jste tu kudličku nezmačkali ještě víc. Já byl dnes ráno s mouchou na oblíbeném podkrušnohorském revíru a chytil jsem všechny zástupce salmo. Nej lipan 38 nádhernej mlíčńák, nádherné ráno, nádherné počasí a bojovné ryby, všechny si plavou dál, celkem asi 50 ryb.Až se mi podaří dostat fotky z mobila přes modrého zuba do kompu tak doplním.

Středa 13. září 2006 v 18:18® nurse02
                                            nurse02
                                            Datum lovu: 13.9.2006

Foto ke komentáři

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9063.jpg
                                              Středa 13. září 2006 v 18:03® nurse02
                                              nurse02
                                              Datum lovu: 13.9.2006 | Revír: Morava

Dneska jedna ostrofretka (38 cm)chycena za hřbet při vláčení, fuj. Kolega stahoval prut s rousnicí a asi 7 cm okounkem, pověsila se mu štička. dvakrát spadla, ale nedala pokoj.Tento příspěvek byl 14.9.2006 v 06:32 editován administrátorem toulovec

Středa 13. září 2006 ve 12:11® Majo123456

Prívlač.Ešte jedna zubatá.Dneš to šlo úplne samo.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9052.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9054.jpg
                                                  Středa 13. září 2006 ve 12:07® Majo123456
                                                  Datum lovu: 12.9.2006 | Revír: Prívlač-rotačka
                                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9050.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9051.jpg
                                                    Úterý 12. září 2006 ve 21:09® Stock
                                                    Stock
                                                    Datum lovu: 12.9.2006 | Revír: Dyje

Dnes podvečerní vláčka s Prutosem kromě mého bolínka okolo 45cm se už nic nechytilo

Úterý 12. září 2006 v 19:32® Padis
                                                      Padis
                                                      Revír: Chrudimka

tak jsem vyrazil na 2 hodinky zavláčet.Výsledek štika cca 45 cm tlouštík okoun 30 cm a 2 rybky vypnuté.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9047.jpg
                                                        Pondělí 11. září 2006 v 18:59® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 11.9.2006

Nádherný kousek, jen foto se tentokráte moc nepovedlo… Jo a šel jsem letos poprvé zkusit lov na živou rybku – obětí měla být má již 3 týdny vyhlídlá celkem slušná štika – a ona po necelé čtvrthodině opravdu vzala! Jenže jsem nedal na rady Vás, Chytejáků, a jako nováček v této technice jsem počítal do dvaceti, aby se malinko „zažrala“. Jenže už u dvanácti štika lest prohlédla a nechala rybku být. Škoda, ale není všem dnům konec! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9043.jpg
                                                          Pondělí 11. září 2006 v 16:46® dusPo
                                                          Datum lovu: 10.9.2006 | Revír: Z.š., prívlač
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9042.jpg
                                                            Pondělí 11. září 2006 v 7:22® nurse02
                                                            nurse02
                                                            Datum lovu: Sraz
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9037.jpg