Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 19. září 2006 ve 20:58® Sander
Sander
Datum lovu: 19.9.2006

Velikostně dnes nic moc, jen s bídou 35cm, ale uznejte sami – no není to nádherná ryba?

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9148.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9149.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 19. září 2006 v 10:15® sethy
    sethy
    Datum lovu: 18.9.2006 | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Vcera jsem si na svem oblibenem reviru vylepsil osobak u bolena.83cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9144.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9145.jpg
      Pondělí 18. září 2006 ve 20:30® paccco
      paccco
      Datum lovu: 18.9.2006 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9143.jpg
        Pondělí 18. září 2006 ve 20:28® paccco
        paccco
        Datum lovu: 18.9.2006 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska super odpoledne.Chyceno 5× štika (64,52,48,45,25) a 3× okoun cca.20 cm.Vše vráceno vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9140.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9141.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9142.jpg
          Pondělí 18. září 2006 v 16:19® dusPo
          Datum lovu: 15-17.9.2006 | Revír: Z.š.
          foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9136.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9137.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9138.jpg
            Pondělí 18. září 2006 v 16:18@ oco
            Datum lovu: 15-17.9.2006 | Revír: Z.š., prívlač
            foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9133.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9134.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9135.jpg
              Pondělí 18. září 2006 v 11:57® Dodo
              Dodo

Sobotní rybačka s Bassem, chyceno asi 30 okounů, bolen 70 cm, štika 65 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9132.jpg
                Pondělí 18. září 2006 v 10:56® Vara
                Datum lovu: 15.16.9.2006 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Krásné počasí, krásné úlovky. Během dvou dní nachytáno asi tak 40 ryb čtyř druhů. V pátek kapři, cejni a líni ten nejvetší viz foto 37cm. V sobotu opět kapři od 35cm do 50cm a sposta cejnů a pár perlínů.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9131.jpg
                  Pondělí 18. září 2006 v 10:26® Bobson
                  Bobson
                  Datum lovu: 15.9-17.9

celkem dobrá chytačka.sumici celkem šli.bíla taky cca 20kg super bavičko.kapři jen jedem míra a okouni macx do 30cm.Ještě se nějaké malé štičky chytili.Sumici plavou dále a rostou a žerou.Zdarec.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9128.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9130.jpg
                    Neděle 17. září 2006 ve 20:28® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 17.9.2006

Zopakoval jsem si včerejší vláčku s malinkými mrtvými rybkami, opět velice „akční“ lov. Mezi spoustu okounů a pár malých štiček se v podjezí občas ukázal nějaký ten potočák. Příjemné zpestření. Zbarvení potočáků už jakoby naznačovalo chystání na životně důležitou činnost – na tření.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9124.jpg
                      Neděle 17. září 2006 ve 14:39® Hrouzek
                      Hrouzek
                      Datum lovu: .. | Revír: .. | Způsob lovu: Kaprařina
                      foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9120.jpg
                        Neděle 17. září 2006 ve 14:38® Hrouzek
                        Hrouzek
                        Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Včera za cca 7hodin hezká chytačka, asi 35 „jízd“ na kuku mimo háček, vytaženo okolo 20ks kapra nej 67cm, cejni nej okolo 55cm,2 tloušti.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9119.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9117.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9118.jpg
                          Neděle 17. září 2006 v 10:53® paccco
                          paccco
                          Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Páteční odpolední vláčka na mém oblíbeném revíru.Celý den stašně foukalo,ale jinak ryby celkem při chuti.Chyceno:2× štička cca.45 cm,4× okoun,nej.31 cm (osobák).

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9115.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9116.jpg
                            Neděle 17. září 2006 v 8:33® Lukas
                            Datum lovu: 16.9 | Revír: řekaaa | Způsob lovu: Přívlač

Napřed jsem chytal na přívlač viděl jsem jednoho malého bolínka jak jede za mou nástrahou ale všiml si mě a nakonec odplaval.Začal jsem chytat na položenou a záběr jak vod sumce policajt se pohnul o metr(jen 1 mm) a zdolávačka 3 sekundy
                            a mam tě hrouzku!Sice to nebyl obr ale 10 cm měl,můj první hrouzek.

Sobota 16. září 2006 ve 21:15® rarach
                              Způsob lovu: Muškaření

Konečně jsem se dostal přes zrádného modrozuba.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9112.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9113.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9114.jpg
                                Sobota 16. září 2006 ve 21:01® Sander
                                Sander
                                Datum lovu: 16.9.2006

Zkoušel jsem vláčku s malinkými mrtvými rybičkami. Velice aktivní lov, brali většinou okouni a malé štičky. Avšak z jedné tůně jsem uvláčel 67 štíču a cca 50 tlouště, jehož záběr v této křišťálově čisté vodě nepochopím. Nehledě na silný (0.20) vlasec… Štika focena i s její poslední obětí. CaS :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9109.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9110.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9111.jpg
                                  Sobota 16. září 2006 ve 20:12® Frostty
                                  Frostty

Tak sem byl s kamarádama na jednomo revíru a podařila se nám, respektive Fiďovi štika 74 cm a štika 65 cm..Paradox je ten že revír nemá ani 0,5ha…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9108.jpg
                                    Sobota 16. září 2006 ve 20:04® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 16.9. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o nějakého toho dravce. Bohužel se nedařilo, dopadl jsem podobně jako Prichy. Přišel jeden lepší tloušť (tak 35–40cm) a nějaká větší ryba se po pár vteřinách boje vypla:-((

Sobota 16. září 2006 v 19:32® Prichy
                                      Prichy
                                      Revír: Ohre | Způsob lovu: Přívlač

Asi 2hodky pokus o nejakeho tloustaka, i kdyz hladina byla plna listi, ze clovek porad neco tahal (bordel) nakonec se mi podaril jeden kolem 30-ti.

Sobota 16. září 2006 ve 12:28® Prutos
                                        Prutos
                                        Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Sumcařina

Tak jsem se včera s Vydrýskem vypravil poprvé pokusit sumíky na loňské úspěšné místo. Jeden záběr, mimi sumík 80+, ale každopádně po dlouhé době potěšil. Před setměním mi Vydrýsek půjčil vláčák, abych si vyzkoušel jeho nového popa. Krátce předtím měl nezdařený útok a já mu rybku prvním hodem do těch míst nechca vyžral, za což se Ti Vydro ještě jednou omlouvám… Byla to štička ± 55cm.

Sobota 16. září 2006 v 10:07® Davish
                                          Davish
                                          Datum lovu: 13.9.2006 | Revír: rybník Mlýnský | Způsob lovu: Feeder

Byl sem vyskoušet rybník Mlýnský(asi 25minut chůze za třeboní) a docela se zadařilo, voda byla krásně čistá s mírně dočervena rašelinovým nádechem(jak je v Jižních čechách zvykem. Zakrmil sem krmením -složení 500g strouhanky, 200g směsy trapper special feeder + 350g kukuřice a pak stačilo jen nahodit, dohromady sem chytil 6 kaprů, nej 53cm jednoho na kosťáky a těch 5 na rohlíkové boilies a z toho se mi ještě 4 kapři vypnuly(chytal jsem s háčkem bez protihrotu), ostatní na rybníce chytl tak max 2 kapry, takže díky tomu že sem si zakrmil tak sem si pěkně zachytal.

Sobota 16. září 2006 v 10:01® Davish
                                            Davish
                                            Datum lovu: 11.9.2006 | Revír: Zlatá stoka | Způsob lovu: Přívlač

Šel sem si zavláčet okolo zlaté stoky, bylo tam docela dost rybářů, ale docela to šlo, chyceni 4 okouni a jedna malá štička.

Pátek 15. září 2006 ve 21:22® BigMike
                                              Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač

Stejné místo jako včera, stejná hodina, stejný kámen, jen woblírek byl jiný, také doma laděný! Jo,58 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9095.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9096.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9097.jpg
                                                Pátek 15. září 2006 ve 20:58® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes vyrazil sam krapet driv nez jindy a tak jsem 1,5h zkusil jez ve Vrbnem na Vltave 23, bohuzel uplne bez zaberu. Prejel jsem proto na sve oblibene misto a to se vyplatilo po jednom promarnenem zaberu se povesila na gumu tato stika 66cm a nakonec jsem ke brehu pritah maleho sumika ±50 aby se pote vypnul. Uz se tesim na priste.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9094.jpg
                                                  Pátek 15. září 2006 ve 20:07® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 15.9.2006

Jeden ze pstruhových tříkiláčů, který se mi omylem povedl s 0.12 vlascem vytáhnout. Jsou to velice zdatní proudoví soupeři, nádherné povodění!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9093.jpg
                                                    Pátek 15. září 2006 v 19:40® Milky
                                                    Milky
                                                    Datum lovu: 15.9.2006 | Revír: Žíteč

položená – za dvě hodiny 15 kaprů od 51 do 62 cm, leč ani to nestčilo :o( Nejlepší měl 20, největší ryba byla 65cm

Pátek 15. září 2006 ve 13:06® nurse02
                                                      nurse02
                                                      Datum lovu: 14.9.2006 | Revír: Morava | Způsob lovu: Klasická položená

Krásné počasí je třeba využít. Tlouštík měl 50 cm a byl krásně tlustý.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9089.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9090.jpg
                                                        Pátek 15. září 2006 ve 12:00® Dodo
                                                        Dodo

Dnešní ráno..........( foto mobil )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9081.jpg
                                                          Čtvrtek 14. září 2006 ve 21:15® Hony
                                                          Datum lovu: 8.9.06 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem se dočkal,po šesti letech úsilovného snažení se mi podařilo uvláčet dva sumce.Velké 72 a 58 cm.Čekal bych radši jejich rodiče, ale co nadělám.Sumec je sumec.

BigMike-prozraď mi prosím něco o své Cataně,délka a gramáž ?

Čtvrtek 14. září 2006 ve 20:41® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 14.9.2006

Ještě jsou při chuti :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9077.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9078.jpg