Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. září 2006 v 7:20® nurse02
- Datum lovu: SrazBoilis chobotnice olihen   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. září 2006 ve 20:55® Robur
- Revír: však vy víteUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. září 2006 ve 20:34® Tonny
- Datum lovu: 9.9.2006 | Revír: Františkův rybník - Poštorná, | Způsob lovu: KaprařinaJen tak si relaxovat, pokochat se krásou okolí a kapříků, 84 cm a 11,7 kg, 78 cm nevážen, 74 cm, nevážen, Jsou tam kapříci od 65 cm až nad 100 cm, prostě paráda…    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. září 2006 v 18:54® Sander
- Datum lovu: 10.9.2006A ještě jedna cestou na chatu. Opravdu nádherné kousky!   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. září 2006 v 18:26® zany
- Datum lovu: 9,9, | Revír: jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlačtak dvesja jsem vyrazil na dalešice a celkem jsem od lovu čekal více. konečný počet rybyček byl na pár okounech a jedné malé štičce tak do 40cm.ale hezké počasí… Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. září 2006 ve 14:37® xycht
- Datum lovu: víkend | Revír: jižní čechy | Způsob lovu: SumcařinaPokus o sumíka, kolega rovných 150cm, kterýho sem mu zaseknul  mě přišel cca 60cm sumeček na 25cm cejna, ale hlavně že se něco
chytlo…potom ještě 62cm candát, spousta štiček do 50cm na vláčku
a okouni 20–30cm…sumci šli zpátky, candát jel domu, protože se vykoupe
v houbový omáčce mě přišel cca 60cm sumeček na 25cm cejna, ale hlavně že se něco
chytlo…potom ještě 62cm candát, spousta štiček do 50cm na vláčku
a okouni 20–30cm…sumci šli zpátky, candát jel domu, protože se vykoupe
v houbový omáčce Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. září 2006 v 10:14® Sander
- Datum lovu: 10.9.2006Nádherná ryba…   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. září 2006 v 6:58® Blondak11
- Datum lovu: 9.9.2006 | Revír: Kretinka 1 | Způsob lovu: FeederVcerejsi chytacka se vcelku vydarila s otcem jsme vytahli 22 kapriku a hafo cejnu + jednoho lina a karaska.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 9. září 2006 ve 13:07® Kazan
- Revír: Labe | Způsob lovu: PřívlačTaky jsem se byl dnes vyvětrat s vláčákem, okouni, štičky, boleni, a tloušť.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 9. září 2006 v 10:52® Davish
- Datum lovu: 9.9.2006 | Revír: jihlava 10 | Způsob lovu: PřívlačDnes sme si zajely na řeku k červenému mlýnu – na žlutou hammer rotačku chyceni 3 tloušti – nej okolo 33cm Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 9. září 2006 v 10:48® Tomash
- Datum lovu: dnes | Revír: LabeNejdřív feeder od 6ti do 8mi. Trápení – zkoušeli jsme nové místo – já dvě plotice 20–30cm, Dwarf jednoho pěknýho okouna cca 25cm. Pak tedy od 8mi do 10ti přívlač – celkem jsem si spravil chuť. 3 okouny do 25ti cm, 2 tlouště do 35ti cm a taky se povedl jeden slušný jesen kolem 45ti cm na rotnu č.1.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 8. září 2006 v 19:38® revoke
- Datum lovu: 8.9.2006 | Revír: JestřabiceA ještě něco…    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 8. září 2006 v 19:34® revoke
- Datum lovu: 8.9.2006 | Revír: JestřabicePozdrav ze srazu:    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 8. září 2006 v 18:36® Tomash
- Datum lovu: tento týden po-pá | Revír: Labe v Lovosicích | Způsob lovu: PřívlačTento týden poslední vláčení s hnusnou sádrou – dneska už mi ji sundali, takže zítra bude po měsíci bezsádrová premiéra. Lovil jsem v různém čase – někdy i dvojfázově – ráno a večer. Podařilo se mi uvláčet asi 50 ryb – dominovali okouni a k mé radosti boleni(celkem 7 kusů). Délka okounků od 15–32cm a boleni 52–69cm. 4 boleny jsem přelstil na wobler Sting od Salma a zbylé tři na hauzerovo peří. Okounci brali vše, ale hlavně 3cm plandavky Vanpla. Mimo bolenů a okounů jsem ještě zdolal dva monstr sumce – cca do 60ticm a jedno candátí mimino do 30ti cm. Zajímavé, že se nepovedl ani tloušť, ani parma. Fotky nejsou – neměl jsem s sebou digi Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 8. září 2006 v 17:54® zany
- Datum lovu: 8,9, | Revír: jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlačtáák dneska jsem vyzazil po delší domě zavláčet i s ohledem na ruku v sádře ale stálo to zato.chyceno celkem 14ryb z toho 13 jelců tlouštů a jeden candátek všena na zlatou hamrovhu o velikosto 0.potom ještě mi spadlo dvakrát štíhledo 50cm.jinak to celkem šlo. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 7. září 2006 ve 21:06® Hora
- Datum lovu: 7.9 2006 | Revír: Bučina | Způsob lovu: PlavanáDnes na lovu se stakerem malý kapřík 30 cm,měl asi nehodu,nebo poškození po špatné manipulaci od rybářů.Jinak slabota-pár malých cejnků a plotiček.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 7. září 2006 ve 20:44® Sander
-  
Kua, já su tak šťastný!!!!!  )) Rovných 49, tudíž zde
opravdová rarita. Zabral ještě padesátník tloušť, ale byl jsem líný ho
blejsknout )) Rovných 49, tudíž zde
opravdová rarita. Zabral ještě padesátník tloušť, ale byl jsem líný ho
blejsknout  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 7. září 2006 v 19:35® Padis
- Revír: ChrudimkaDnes jsem vyrazil na 2 hodinky chyceni tloušti a štika 65cm.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 7. září 2006 ve 13:03® BigMike
- Datum lovu: 7.9.2006 | Revír: Luž.6 | Způsob lovu: FeederTak dneska dostala Catana testík. 20 minut na 0,16. 65 cm/odhadem 5,50 kg   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 7. září 2006 v 11:23® Lovec
- Datum lovu: 6.9. | Revír: Dyje 10,11 | Způsob lovu: PřívlačNa malou rotačku – jelec 50cm, po dlouhé době větší kousek a několik okounů.Největší 30 cm, ale pěkně vypasenej.Na pánvi skoro jako pstruh.Mňam. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 7. září 2006 v 10:20® Kazan
- Revír: Labe | Způsob lovu: PřívlačDalší den testování FL crystal, tentokrát hlavně s rotačkou. Chyceno 8 okounů, 2 tloušti, 1 štička a 1 sumík  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. září 2006 ve 21:26® Padis
- Datum lovu: 6.8 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položenádnes jsem vyrazil na večerní položenou rybky docela braly hlavně cejni nej 45 cm.jednu rybu jsem vůbec neotočil.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. září 2006 v 19:32® Sander
- Datum lovu: 6.8.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Klasická položenáTož, po roce se konečně nějaký mníkoš spletl. Sice jen cca 33–35cm, ale ve zdejších podmínkách nesmírná vzácnost. Svatý Petře: DÍKY!! Já su tak šťastný   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. září 2006 v 17:09® aspius
- Datum lovu: 8.2006 | Revír: Z.Šírava, prívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. září 2006 v 16:53® Blondak11
- Datum lovu: 6.9.2006 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: FeederTri hodky a asi 25 rybek.Krasnej den a super zabava.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. září 2006 v 11:47® Dodo
-  
Bass se dnes nedostavil, tak jsem vzal na loď kámoše. Ráno to byla bída, ale sotva vylezlo sluníčko, tak to začalo.Chyceno tak zhruba 25ks a kolega dostal krásnýho 40,5 cm.( je zpátky ).   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. září 2006 v 18:59® ČudlařX
- Datum lovu: 5.září | Revír: Řeka | Způsob lovu: FeederDneska na řece.Sice jen na skok ,ale na to je feeder ,tak trochu dělanej.Docela to bralo ,ale hlavně NEFOUKALO!!!!    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. září 2006 v 15:51® marami
- Datum lovu: 3.9.2006 | Revír: JČ | Způsob lovu: PřívlačZáří je krásnej měsíc.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 5. září 2006 v 9:38® Kazan
- Způsob lovu: PřívlačTak jsem si konečně taky letos chytil prvního candátka  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 4. září 2006 ve 20:55® Padis
- Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položenáDnes 1 kapřík 53 cm a jeden utržen o větve a pár plotic a perlínů.Docela fajn večer.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.