Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 14. září 2006 ve 20:20® BigMike
Datum lovu: 14.9.2006 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač

Tak Catana otestována – akce OK:) Woblírek RH vlastní výroby, 19:20, zdolával tak 2 minuty, nedělal rotyku. Ještě neměřil, ale odhadem 70 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9076.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 14. září 2006 ve 20:12® sillon
    Datum lovu: dnes | Revír: stoják,OVA | Způsob lovu: Feeder

chytáno 6–13 hod.2 okouni,3 plo­tice,mraky cejnu-nej 35,1 kapřík 43-ten měl velice ošklivé zranění,ale vypadá to,že se to dobře hojí.Kill-0.Omluva za foto:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9073.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9074.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9075.jpg
      Čtvrtek 14. září 2006 ve 20:00® kubajzs
      kubajzs
      Datum lovu: 14.9.2006 | Revír: neřeknu ! | Způsob lovu: Plavaná

Taková malá blbě vyfocená střevlička, ale co, je to štřevle ? Je :-D

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9071.jpg
        Čtvrtek 14. září 2006 v 19:15® HaD
        HaD
        Datum lovu: 14.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Dnes jsme se Štěpánem zasumcařili a já jednoho nesekl a Štěpán vyndal 165 cm, odhadem 35kg. Foťák nebyl, tak šel bez fotky zpět.

Čtvrtek 14. září 2006 v 15:18® rarach
          Datum lovu: 14.09.2006 | Revír: Podkrušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření

Nurse02: škoda, že jste tu kudličku nezmačkali ještě víc. Já byl dnes ráno s mouchou na oblíbeném podkrušnohorském revíru a chytil jsem všechny zástupce salmo. Nej lipan 38 nádhernej mlíčńák, nádherné ráno, nádherné počasí a bojovné ryby, všechny si plavou dál, celkem asi 50 ryb.Až se mi podaří dostat fotky z mobila přes modrého zuba do kompu tak doplním.

Středa 13. září 2006 v 19:18® nurse02
            nurse02
            Datum lovu: 13.9.2006

Foto ke komentáři

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9062.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9063.jpg
              Středa 13. září 2006 v 19:03® nurse02
              nurse02
              Datum lovu: 13.9.2006 | Revír: Morava

Dneska jedna ostrofretka (38 cm)chycena za hřbet při vláčení, fuj. Kolega stahoval prut s rousnicí a asi 7 cm okounkem, pověsila se mu štička. dvakrát spadla, ale nedala pokoj.Tento příspěvek byl 14.9.2006 v 06:32 editován administrátorem toulovec

Středa 13. září 2006 ve 13:11® Majo123456

Prívlač.Ešte jedna zubatá.Dneš to šlo úplne samo.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9052.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9054.jpg
                  Středa 13. září 2006 ve 13:07® Majo123456
                  Datum lovu: 12.9.2006 | Revír: Prívlač-rotačka
                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                  foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9049.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9050.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9051.jpg
                    Úterý 12. září 2006 ve 22:09® Stock
                    Stock
                    Datum lovu: 12.9.2006 | Revír: Dyje

Dnes podvečerní vláčka s Prutosem kromě mého bolínka okolo 45cm se už nic nechytilo

Úterý 12. září 2006 ve 20:32® Padis
                      Padis
                      Revír: Chrudimka

tak jsem vyrazil na 2 hodinky zavláčet.Výsledek štika cca 45 cm tlouštík okoun 30 cm a 2 rybky vypnuté.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9047.jpg
                        Pondělí 11. září 2006 v 19:59® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 11.9.2006

Nádherný kousek, jen foto se tentokráte moc nepovedlo… Jo a šel jsem letos poprvé zkusit lov na živou rybku – obětí měla být má již 3 týdny vyhlídlá celkem slušná štika – a ona po necelé čtvrthodině opravdu vzala! Jenže jsem nedal na rady Vás, Chytejáků, a jako nováček v této technice jsem počítal do dvaceti, aby se malinko „zažrala“. Jenže už u dvanácti štika lest prohlédla a nechala rybku být. Škoda, ale není všem dnům konec! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9043.jpg
                          Pondělí 11. září 2006 v 17:46® dusPo
                          Datum lovu: 10.9.2006 | Revír: Z.š., prívlač
                          foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9042.jpg
                            Pondělí 11. září 2006 v 8:22® nurse02
                            nurse02
                            Datum lovu: Sraz
                            foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9037.jpg
                              Pondělí 11. září 2006 v 8:20® nurse02
                              nurse02
                              Datum lovu: Sraz

Boilis chobotnice olihen

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9035.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9036.jpg
                                Neděle 10. září 2006 ve 21:55® Robur
                                Robur
                                Revír: však vy víte
                                foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9033.jpg
                                  Neděle 10. září 2006 ve 21:34® Tonny
                                  Datum lovu: 9.9.2006 | Revír: Františkův rybník - Poštorná, | Způsob lovu: Kaprařina

Jen tak si relaxovat, pokochat se krásou okolí a kapříků, 84 cm a 11,7 kg, 78 cm nevážen, 74 cm, nevážen, Jsou tam kapříci od 65 cm až nad 100 cm, prostě paráda…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9027.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9028.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9029.jpg
                                    Neděle 10. září 2006 v 19:54® Sander
                                    Sander
                                    Datum lovu: 10.9.2006

A ještě jedna cestou na chatu. Opravdu nádherné kousky!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9023.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9024.jpg
                                      Neděle 10. září 2006 v 19:26® zany
                                      Datum lovu: 9,9, | Revír: jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač

tak dvesja jsem vyrazil na dalešice a celkem jsem od lovu čekal více. konečný počet rybyček byl na pár okounech a jedné malé štičce tak do 40cm.ale hezké počasí…

Neděle 10. září 2006 v 15:37® xycht
                                        Datum lovu: víkend | Revír: jižní čechy | Způsob lovu: Sumcařina

Pokus o sumíka, kolega rovných 150cm, kterýho sem mu zaseknul :-) mě přišel cca 60cm sumeček na 25cm cejna, ale hlavně že se něco chytlo…potom ještě 62cm candát, spousta štiček do 50cm na vláčku a okouni 20–30cm…sumci šli zpátky, candát jel domu, protože se vykoupe v houbový omáčce :-)

Neděle 10. září 2006 v 11:14® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 10.9.2006

Nádherná ryba…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9019.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9020.jpg
                                            Neděle 10. září 2006 v 7:58® Blondak11
                                            Blondak11
                                            Datum lovu: 9.9.2006 | Revír: Kretinka 1 | Způsob lovu: Feeder

Vcerejsi chytacka se vcelku vydarila s otcem jsme vytahli 22 kapriku a hafo cejnu + jednoho lina a karaska.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9016.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9017.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9018.jpg
                                              Sobota 9. září 2006 ve 14:07® Kazan
                                              Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Taky jsem se byl dnes vyvětrat s vláčákem, okouni, štičky, boleni, a tloušť.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9014.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9015.jpg
                                                Sobota 9. září 2006 v 11:52® Davish
                                                Davish
                                                Datum lovu: 9.9.2006 | Revír: jihlava 10 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sme si zajely na řeku k červenému mlýnu – na žlutou hammer rotačku chyceni 3 tloušti – nej okolo 33cm

Sobota 9. září 2006 v 11:48® Tomash
                                                  Tomash
                                                  Datum lovu: dnes | Revír: Labe

Nejdřív feeder od 6ti do 8mi. Trápení – zkoušeli jsme nové místo – já dvě plotice 20–30cm, Dwarf jednoho pěknýho okouna cca 25cm. Pak tedy od 8mi do 10ti přívlač – celkem jsem si spravil chuť. 3 okouny do 25ti cm, 2 tlouště do 35ti cm a taky se povedl jeden slušný jesen kolem 45ti cm na rotnu č.1.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9012.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9013.jpg
                                                    Pátek 8. září 2006 ve 20:38® revoke
                                                    revoke
                                                    Datum lovu: 8.9.2006 | Revír: Jestřabice

A ještě něco…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9007.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9008.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9009.jpg
                                                      Pátek 8. září 2006 ve 20:34® revoke
                                                      revoke
                                                      Datum lovu: 8.9.2006 | Revír: Jestřabice

Pozdrav ze srazu:

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9005.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9006.jpg
                                                        Pátek 8. září 2006 v 19:36® Tomash
                                                        Tomash
                                                        Datum lovu: tento týden po-pá | Revír: Labe v Lovosicích | Způsob lovu: Přívlač

Tento týden poslední vláčení s hnusnou sádrou – dneska už mi ji sundali, takže zítra bude po měsíci bezsádrová premiéra. Lovil jsem v různém čase – někdy i dvojfázově – ráno a večer. Podařilo se mi uvláčet asi 50 ryb – dominovali okouni a k mé radosti boleni(celkem 7 kusů). Délka okounků od 15–32cm a boleni 52–69cm. 4 boleny jsem přelstil na wobler Sting od Salma a zbylé tři na hauzerovo peří. Okounci brali vše, ale hlavně 3cm plandavky Vanpla. Mimo bolenů a okounů jsem ještě zdolal dva monstr sumce – cca do 60ticm a jedno candátí mimino do 30ti cm. Zajímavé, že se nepovedl ani tloušť, ani parma. Fotky nejsou – neměl jsem s sebou digi

Pátek 8. září 2006 v 18:54® zany
                                                          Datum lovu: 8,9, | Revír: jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

táák dneska jsem vyzazil po delší domě zavláčet i s ohledem na ruku v sádře ale stálo to zato.chyceno celkem 14ryb z toho 13 jelců tlouštů a jeden candátek všena na zlatou hamrovhu o velikosto 0.potom ještě mi spadlo dvakrát štíhledo 50cm.jinak to celkem šlo.

Čtvrtek 7. září 2006 ve 22:06® Hora
                                                            Hora
                                                            Datum lovu: 7.9 2006 | Revír: Bučina | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na lovu se stakerem malý kapřík 30 cm,měl asi nehodu,nebo poškození po špatné manipulaci od rybářů.Jinak slabota-pár malých cejnků a plotiček.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9001.jpg