Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. srpna 2006 ve 14:03® Vokoun
- Datum lovu: 26.8.2006 | Revír: Labe u Pardubic | Způsob lovu: Plavaná
V sobotu odpoledne po dlouhé době zase na rybách a na Labi u Pardubic to na plavačku s bolo šlo velice dobře. Rybí osádka je zde opravdu rozmanitá. Nachytáno veliké množství plotic, cejnů, tlouštů, perlínů, nějaká podoustev, dva kapři 45+ mi u břehu spadli a dokonce se mi podařilo zde ulovit i ostroretku !! Vzhledem k tomu že jsem ji chtěl co nejrychleji vrátit do vody, ani foto jsem neudělal. Začínám si zvykat na dříve neznámé druhy ryb v těchto vodách, jako například pstruhy, hlavatky a přísahal bych že jsem viděl se prohánět v jednom místě i lososa. Údajně jim utekli z nějakých sádek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. srpna 2006 v 11:52® Mirus
- Datum lovu: 28.8.2006 | Revír: Markovka 1 | Způsob lovu: Přívlač
tak jsme jeli s Davishem na Markovku cca 16ha revír přijeli jsme a celkem dost lilo než jsme se dostavily na první místo trochu to ustálo,ale přšelo dál začali jsme vláčet a oba jsme utrhli tak jsem si navázal takovy na hřbetu tmavý na břiše bíli kopyto a hele ono to zabralo okounek pak šel davish o kousek do leva a já o kousek do prava do keře kde jsem mohl prakticky nahazovat jen před sebe asi 10min nic a pak jsem mněl škub a potom mně na to neěco hupslo asi po 1min mám štičku mezi 40–45 u břehu už už jsem si ji chtěl vzít do ruky jelikož jsem mněl podběrák o kus dál a říkal jsem siže jí vezmu rukou a ona se vymrštila nad hladinu a vyháčkovala se ( smůla Davish zatim ani tˇuk pak jsme šli do jakýsi zátoky kde davish před pár dny chytl za chvilku dvě štiky tak jsme to tam skusili já jsem tak ze začátku neměl ani záběr až po chvíli jsem vyděl jak mně potom nějáká zubatá vystartovala ale nevzala to.šel jsem o 5m do leva a zabral mi okounek no alesponˇ že něco davish zatím nějákou tu zubatou ztratil v zátoce tak ho to nasralo jelikož zatím neměl ani tˇuk já jsem to pak chytl o keř a jak sem s tím cloumal tak jse předemnou vymrštila štika minimalně 70–80cm tak sem z toho byl v prdeli davish si tam dal woblera kterýho našel na Dalešické přehradě.Tak jsem mu řekl o té štice on to tam šel zkusit ale bezvýsledně tak se zase vrátil zpět na své místo a navázal tam většího twistera na kterého v zátoce chytl okouna 25cm pěkně vypasenéhodal si ho do vezírku pro případ že by chytl ještě jednoho takového no a potom jsme hledali v lese na zatížení doprdele kamen jak jsme to nazvali protože tam žádnej nebyl.já jsem utrhl dost vláčecích nástrah tak jsem se dal na feeder. davish mi půjčil vydličku nástrahy a směs jelikož jsem mněl věci jen na vláčku zakrmil mi to tak v půlce markovky já jem to tam tak 3× nahodil tak po 20min a ani záběr. tak jsem se dal znovu na vláčku a zase jsem utrhl tak jsem navázal plandavku s ocelovím lankem a šel jsem za davishem který šel zpět se smutnou zprávou že mu to ukousla štika minimálně nad 70cm .tak si to navázal znovu a tentokrát s ocelovím lankem a šel opět nějákou zkusit pokořit ale, já zůstával na místěa zkoušel jsem topak jsem si to už zbalil a šel jsem za davishem když jsem byl v půli cesty zpomněl jsem si že jsem tam nechal nějákou davishovu výbavu bez hlídáni tak jsem mu zavolal kde je on že až na konci jelikož říkal že už půjde tak jsem mu šel na proti protože už to byl jen kousek ale když jsem tam přišel tak zrovna odcházel tak jsme se společně vrátili ve strachu aby mu to někdo neukradl daviš si cestou na konec markovky o keř jakýmsi způsobem zlomil podběrák tak jsme byly oba smutní jak ze zlomeného podběráku tak ze strhaných věci tak i z obou upadlích štik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. srpna 2006 v 9:25® Kosmik
- Datum lovu: 28.8 | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač
S kámošem jsme se vidali na naši řeku, on chytal na plavanou a chytil: lína 23 cm, jelec jesen 10 cm, 4 hrouzky. Já jsem uvláčel tlouště 28 cm. Nic moc, ale bylo to dobré.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. srpna 2006 ve 22:43® Koudy
- Datum lovu: 28.8. | Revír: Olešná 2a | Způsob lovu: Přívlač
dnes chvilka vláčení a podařili se dva candátci…spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. srpna 2006 ve 20:54® Padis
- Revír: Chrudimka
Dnes vláčka od 18:30 do 20:15 chyceny 2 štiky kolem 50 cm a jeden okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. srpna 2006 ve 20:07® Blondak11
- Datum lovu: 28.8.2006 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na masnacky super zabava.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. srpna 2006 v 9:15® sethy
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač
Vcera se opet darilo. Chyceny 4 stiky od 20 do 68(foto), a pote jeden sumik 74cm(foto)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 ve 21:48® Prichy
- Revír: Jesenice, Ohre
Vcera vlacka na Jesenici nekolik okounu dorostencu a jedna sticka…mozna mirova. Dnes feeder, ryby moc nespolupracovali, chyceno nekolik malo plotic, sem tam cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 ve 20:29® Davish
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes sem šel skusit převážně jelce na švestky na feeder a šel se mnou i kamarád Mirus, na 1 místě se mě podařilo na švestky chytit 2 jelce, větší měl 41cm a Mirus zatím 1 okounek, po celkem krátké, ale vydatné přeháňce sme se přesunuly na jiné místo – k soutoku náhonu s řekou a tam se mi povedli opět 2 jelci na švestky a ježdík 13cm – na masňáky a Mirus chytil na můj feeder plotici a pak neměl na feeder úspěchy tak se dal na přívlač a vytáh 1 okouna a 2 jelčíky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 19:50® Cidas
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes večer jsem si odskočil zkusit okouny… Celkem se na vzduch podívalo 7 okounů z cca 10 záběrů, jeden jak druhý – 20 cm… Na závěr se mi na gumu pověsila štička cca 45 cm a na svou velikost mi předvedla docela slušný tanec, který po dvou výskocích nad hladinu skončil upálením vlasce 0,16… Na proutek 3–15g 180 cm to bylo docela pěkný… ale krátký. Nicméně jsem spokojen… :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 19:24® Sander
- Datum lovu: 28.8.2006 | Revír: Březový potok | Způsob lovu: Plavaná
Smolnej den začal už přeběhnutím černé kočky přes cestu. Než jsem zapřáhl první rybu, konkrétně tlouště 46, 3× trhám o větev nebo o dno!! Vzápětí se ještě spustila průtrž mračen a před kroupami jsem se jen stěží schovával. Neuběhla půlhodina a mám na prutě životní rybu, a to tlouště 60+! Jel do větví, tak jsem neváhal a vrhl se v nízkých holenkách téměř po pás do vody, leč všechna snaha byla marná! O mou životní rybu, o kterou se intenzivně snažím už hezkých pár let, jsem velice rychle přišel. Tohle mě bude ještě dlouho mrzet!
Ach jo!! Jako malá kompenzace se dá počítat úlovek dvou tuctových
51 a cca 50 tloušťů, z nichž ten menší se mi při focení ve vodě
utrhl! Aby toho nebylo málo, cestou zpět mě opět stihl déšť a domů jsem
přijel úplně durch!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 19:04® monaster
- Datum lovu: 27.8.06 | Revír: 44101-Glaser
2.5 hoďky vycházka s plavačákem. 3× cejn kolem 20cm, 1 okoun, 1 ploťka a 32× malý americký sumeček. od jednoho znich ošklivé paranění prostředníčku o ploutev. podebírá se a bolí
ale bezva chytačka a zpravená chuť poté co jsem v pátek byl bezrybka
a skoro bez háček.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 17:23® Tomash
- Datum lovu: ... | Revír: ...
doplnění fotek k 25.-26.8 můj candát Lojzovo škeble obojí na rybičku

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 16:16® kubajzs
- Datum lovu: 26.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač
2 hodiny přívlače na Volyňce – od jízku u Samců až k Muteňáku. Výsledkem byli 2 okouni…
(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 ve 14:31® mishak
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: DYJE 15,Vranovská přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil v 6hodin na pochůzku kolem břehu před chajdou.Nasadil jsem 1 vibraxa fluo, abych podráždil okouny.Do 8 hodin jsem chytil 8štik ,3boleny a 4 okouny.Bohužel velikost ryb nepřesáhla 45cm, ale i tak super rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 10:28® Davish
- Datum lovu: 26.8.2006 | Revír: lubí 1, Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Tak včera sem si přepichově zachytal na Lubí – v 7.00 sme byly s panem Škerlem u vody a krmily, já chytal na feeder, voda byla tak čistá jak sem ji ještě na Lubí nikdy neviděl(bylo vidět několik metrů do dálky a až metr a půl do hloubky a navíc byla ještě rovná hladina ani vánek neproletěl vzduchem a to byla asi příčina proč ryby nebraly, rozhod sem se že skusím přívlač z hráze, ale bez úspěchu, mrtvo a mrtvo nakonec mi po kopytu vyjela malá štika, která později utekla, a pak náhle po jedenácté hodině začal foukat vítr a to s těma rybama pomlelo, znovu sem nahodil feeder a přikrmil mou namíchanou směs krmení a kukuřici, ale záběr ne a ne přijít, tak sem šel běžně jak to vždycky dělám prohodit pár slov s panem Škerlem za kterým tam přišel jeho syn s holkou a plnými košíky hub a tak sme povídaly a najednou slyším jak mi naplno bzučí můj shimano, zabuší mi srdce a utíkám k prutu který jak je k vodě kolmo tak je maximálně ohnutý a bzučí dál, jen zvedám prut(kdybych sekl tak to urazím) a zdolávám rybu, která mocně odjíždí od břehu ke druhému břehu Lubí, konečně se mi ji podaří zastavit, po několikaminutovém souboji je krásný šupináč ''starousedlík'' v podběráku, po změření rovných 70cm a 6,80kg mám radost, tnova nahzuju do krmného místa na radu pana Škerleho a jen co si šteluju zadní vidličku, už je prut znova ohnutý a já opět jen zvedám a zdolávám, po vytažení kapr 68cm, pak sem chytil ještě 4 kapry – 69cm, 63cm, 58cm, 53cm a jednoho lína 38cm. asi okolo šesnácté hodiny odcházíme spokojeni od Lubí s pěknými zážitky.
Navečer jdeme skusit řeku s tátou, mě se podaří na švestky 3 jelci okolo 35cm a na splávek s rybkou 2 tloušti a jeden candátek. taťka to po podobných úspěcích jako já skouší s polomrtvím hrouzkem nahoře proti proudu, má razantní záběr a zdolává rybu, která se po chvíly vypne, po vyndání, má hrouzek ukousnutou hlavu.to bylo vše pak už byla celkem tma a tak sme to zabalily.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. srpna 2006 v 11:19® Tomash
- Datum lovu: 25.-26.8.2006 | Revír: Labe
V těchto dvou dnech další z trestných výprav na Labi. V pátek s LojzouRybkou a se mnou chytal i kámoš Pepa (Monster) moc se k mému velkému údivu nedělo, až na pár cejnků, karasa a plotici. Rozptýlení nám přinesli až dva cikánci, kteří nám chtěli předvést, jak se chytají ryby a tak dlouho naháněli hejno ouklejí, až se jim podařilo uštvat cca 5ti cm čudlu. Hned s ní letěli ke mně a já jim jako zkušený masaj poradil, ať ji vezmou domů, že bude večeře. Nedali se odradit a zavolali na LojzuRybku :„Pane chcete to ukázat?“ Álois suše opáčil, že není pedofil a já myslel, že smíchy sežeru židličku. Parťákům taky tekly slzy. Ryby nereagovali a k večeru jsme pochopili proč… Kolem nás lovili dravci tak intenzivně, jak jsem to ještě nezažil. Byli to určitě i sumci a tak se asi velké cejní hejno (které jsem plánoval pročísnout feederem) přesunulo někam jinam. Žádného dravce jsme v pátek neukeceli. Lojza zkoušel i přívlač.
V sobotu ráno v pět jsem měl sympatickou jízdu na ouklej a proměnil ji v pěkného candáta 72cm. V půl sedmé měl LojzaRybka na chlup stejný záběr, ale po záseku a pár výpadech se dravec dostal do vázky. Jinak i v sobotu pokračovalo feederové trápení a za celé dopoledne se mi podařilo tak max 10 čudel. Lojza nasadil do akce i novou matchku – Shimano Catana a na oukleje to bylo bohužel to pravé
Pěkný dvoudenní lov. (fotky candoše dodám – jsou u parťáka ve
foťáku)Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. srpna 2006 v 11:12® Chose
- Datum lovu: někdy v červnu | Revír: Javorka | Způsob lovu: Přívlač
první letošní MP rybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. srpna 2006 v 11:05® Kazan
- Datum lovu: 26.8.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Návštěva Tomashe a Lojzy Rybky v Ústí na pláži, zdekoval jsem se proti proudu, na rotačku okouni, tloušti, jeden bolen. Na jejich fleku potom půlmetrová štička na rotnu vl.výroby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. srpna 2006 v 11:04® Chose
- Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na potoce na začátku sezóny.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 ve 20:55® jaryn
-
dnes lužnice, 4 útoky bolena a jeden zásek 55cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 ve 20:01® Sander
- Datum lovu: 25.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Feeder
Záběr jak od osmdesátky parmy, jízda po proudu dobrých 20cm. Boj doslova na ostří nože! Doba zdolávání asi 3 vteřiny, míra toho většího rovných 200mm (20cm). Opravdu slušný kus
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 v 17:37® Davish
- Datum lovu: 25.8.2006 | Revír: jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
tak teď sem to byl na řece skusit s těma zavařenejma třešněma, co máme ve sklepě a supper, dá se snima nahodit i hodně daleko a několikrát po vytažení s vody a chytl sem na ně: 5 jelců za 2 hodiny – jednoho malýho, 34cm, 38cm, 45cm, 47cm, pozn. ten 45cm byl tlusčí a měl větší hlavu a určitě by i vážil víc než ten 47cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 ve 13:58® Padis
- Datum lovu: Včera | Revír: Labe
Včera večer jsem pokoušel kapříky a dravce.Na kuku a červa 2 záběry obě rybky se vypnuli.Na rybyčku bolen 53 cm a jeden záběr pros…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 v 11:02® Dodo
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 v 10:49® Dodo
-
Dnešní 39 cm, jinak to bylo slabší než včera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 v 10:25® sethy
- Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač
Jo a tady sou tlousti na te same ricce vse pres 40. fotka je zamerne upravena , kvuli tomu aby byly videt ryby.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 v 10:12® sethy
- Datum lovu: 24.8.2006 | Revír: říčka v ZK | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem si vlakem zajelna jednu MP říčku zavlačet. Muj cil byly zdejsi velci tlousti.V planu jsem mel projit asi 12km dlouhy usek (coz sem nakonec nezvladl). V 5 rano jsem byl na miste a hned druhy nahoz sticka kolem 45. Po te uz to prislo jeden tloust za druhym, ale zadny neprekrocil 40cm, bylo asi 9 hodin a uz sem mel ujite tak 4km. Zastavil jsem se u jednoho splavu a za chvili sem vytahl duhaka 34cm. Potesil me mnohme vic nez planovani tlousti, protoze pstruha jsem na MP nechytl uz dobrych 5 let (o to vetsi bylo me prekvapeni kdyz jsem v prubehu dne chytl jeste 5 potocaku). Pote vse pokracovalo vetsinou pri tloustich, sem tam potocak, plno podseklych parem, ani jedna se nepodivala na breh a par okounu. Nejvetsi zazitek byl kdyz jsem ke brehu tahal tlouste neco malo pres 45cm a az ke brehu ho doprovazel starsi braska hodne pres 60 (bohuzel jsem zadneho z techto velikanu nechytl). Uz bylo kolem 1 odpoledne kdyz mi vola kamos ze na nasem domacim reviru vypl asi metrovou stiku a za chvili o kus dal vytahl 73 stiku. V 5 jsem se vydal na cestu domu, hodne unaveny, ale spokojeny

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. srpna 2006 v 7:25® Bandit
- Datum lovu: Vábnička
Sumík 80 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 21:32® Scanix
- Datum lovu: 24.8.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl s kamarádem na Hněvkách a zase to vypadalo, že oba nachytáme 0, každej po jednom neproměněném záběru a kámoš měl za sebou jednu utrženou gumu od STORMu. Nakonec na DAM wobler přimo pod nohama přišla tahle 75cm, 2.7kg a tak ja o vikendový objed postaráno, asi si ji uděláme na houbách
Udělala mi radost a navíc jsem
vyjímečně nic neutrh!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.