Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. září 2006 v 19:26® Sander
- Datum lovu: 31.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač
Poslední den vláčení se docela povedl. Ryb bylo vzhledem ke křišťálově čisté vodě až až. Těším se opět příští rok, až budu stát nabalenej ještě za tmy v mlžném oparu, nedočkavě třímajíc vláčák v ruce… Ach jo, už aby to bylo!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. září 2006 v 9:41® sethy
- Datum lovu: 31.8. | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač
Tak vcera jsem chytl asi nejmensiho candatka v zivote
+ okouna 31 (sice to zatim neni zadny obr, ale konecne zacali brat)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. srpna 2006 ve 14:42® Raf
- Datum lovu: 26.-30.8.2006 | Revír: Orlík
Naprosto hanebných pět dní na Orlíku na Radavě. Kromě zbloudilých okounů a bolenů jsme nebyli schopni chytit dravce. Zima zlá, vítr obrovský. Výpravu částečně zachránili poslední den kapři 60 a 63 cm. Uloveni na boilies, na které jsme originálně vůbec nezamýšleli chytat. Do boilies najížděly hrozně moc i pražmy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. srpna 2006 v 10:53® Dodo
-
Včera se mi povedlo chytit několik bolenů, nej. 68 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. srpna 2006 v 10:16® Davish
- Datum lovu: 31.8.2006 | Revír: Jihlava 10, jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Tak sem si zašel zas po delší době zafeederovat na řeku s krmením – nad Řípovským splavem(jihlava 10) se spletl jeden jelec na medovou křupku, na masňáky nešlo chytat poněvadž okamžitě po náhozu byla špička atakována spoustou odvážných ťukanců od menších rybek, pak sem přešel pod řípovský splav kde už to bylo lepší – na masňáky okoun 24cm, 2 hrouzci, cejn 41cm a jeden hrouzek mi upadl, pak sem si ještě řekl že to skusím na devítce
a tam na masňáky jedna podoustev a jedna ostroretka a pak mě napadlo skusit jelce, rostly tam okolo švestky tak sem si jich pár natrhal a pak sem jen navázal háček č. 8 a před něj sem dal jen ventil gumku a za ni malinké olůvko a už to celé letělo do vody, podařily se mi 3 jelci nej 45cm a pak se stmívalo tak sem šel domKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. srpna 2006 ve 23:20® Scanix
- Datum lovu: 30.8.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem uz temer pred setmenim vyrazil s kamaradem zavlacet na Vltavu a vubec se mi tentokrat nevedlo. Mel jsem aspon radost, ze se kamaradovi Lukasovi povedli dva sumici, ten vetsi 86cm na gumo od STORMu Roach 10cm a ted mensi nemeren, neco lehce pres 70cm na wobler Albastar 10cm FT kuriozne za hrbet. Domnivame se, ze to byla ryba, kterou jsem neuspesne seknul a i hned po tom promarnenem zaberu ho Lukas zasekl a to mel nahozeno kousek ode me. Priste snad budou uz vetsi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. srpna 2006 ve 22:36® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 30.8.2006 | Revír: Podjrušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření
Páč mne Ruda namích, že mi vytáhnul rybky, které mi předevčírem upadly, vyrazil jsem na jeho flek
Hromada lipanů a pěkných potočáků. Nej rybka lipan 39, jeden větší upadnul – nedoběhl jsem ho v proudu. Ještě přikládám foto z minulého týdne, kdy ryby moc nešly, ale ani to nevadilo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. srpna 2006 ve 20:09® ywan
-
tak po dlhej dobe na rybách…odchytené 2 malé mreny a 2 tesco pstruhy (32,35) 35 kill
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. srpna 2006 ve 14:24® conwiq
- Revír: oblíbený | Způsob lovu: Muškaření
Včera na mini suchou mušku šli lipani jeden za druhým. Velikost lipanu téměř shodná cca ± 5cm 25cm. Chyceno asi 20–30 kousků a těch, co se netrefili nebo jsem sekl do prázdna bylo cca 3× více, no prostě paráda -lipaní den. Kolem 17:30h jako když utne, přestali brát. Největší kolem 30cm asi 4ks – vráceni…
I když byla kosa tak krásný rybářský zážitek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. srpna 2006 v 11:56® Davish
- Datum lovu: 29.8.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera sem se odhodlal zajít na úhoře a skusit je na naší řece na rousnici, bohužel se úhoře nepodařil a ke všemu mi ještě z háčku upadly 3 ryby, ale nakonec sem aspoň chytil jednoho tlouště většího(neměřěn).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. srpna 2006 v 19:50® rarach
- Datum lovu: 29.9.2006 | Revír: Podkrušnohorský revír | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem si dnes po rachotě zaskočil na oblíbený revír trochu poškádlit rybky. voda mírně přičmoudlá, ryby při chuti. Chytil jsem za dvě hodiny jistě přes 30 ryb, hlavně lipany. pro velký úspěch se šli dva 39 a 37 a pěkný duhák 35 podívat na košík zevnitř.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. srpna 2006 v 16:47® qwerty
- Datum lovu: 27.8. | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
v neděli mě zbyla chvilinka na ryby a vyplatilo se nahodit......... Amur 11,5kg, neměřen a vrácen z5. Další mi zajel do pilotů lávky a utrhnul návazec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. srpna 2006 v 15:22® dusPo
- Datum lovu: 28-29.8.2006 | Revír: Z.S. privlacUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 29. srpna 2006 v 15:04® Vokoun
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: Labe u Pardubic | Způsob lovu: Klasická položená
V neděli tou samou dobou jako když mávne kouzelným proutkem, braní ustalo. Záběry sporadické a sem tam se spletl jen nějaký cejnek, nebo plotička. Zřejmě to bylo tím, že v lovném úseku začalo dělat do rybí drobotiny nájezdy spousta velkých bolenů, kteří mi proplouvali provokativně pod pruty těsně u břehu, asi v půlmetrové hloubce. Soused rybář se je zkoušel na vláčku vyprovokovat kde čím, ale kampak na bolena s touhle flintou. Nakonec našel způsob jak je přelstít a za malou chvíli už se jeden velekousek (prohání rybky dál) zmítal v podběráku a další evidentně mnohem větší torpédo mu přetrhlo vlasec. No, zase jsem moudřejší o jednu fintu jak na boleny ;o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. srpna 2006 v 15:03® Vokoun
- Datum lovu: 26.8.2006 | Revír: Labe u Pardubic | Způsob lovu: Plavaná
V sobotu odpoledne po dlouhé době zase na rybách a na Labi u Pardubic to na plavačku s bolo šlo velice dobře. Rybí osádka je zde opravdu rozmanitá. Nachytáno veliké množství plotic, cejnů, tlouštů, perlínů, nějaká podoustev, dva kapři 45+ mi u břehu spadli a dokonce se mi podařilo zde ulovit i ostroretku !! Vzhledem k tomu že jsem ji chtěl co nejrychleji vrátit do vody, ani foto jsem neudělal. Začínám si zvykat na dříve neznámé druhy ryb v těchto vodách, jako například pstruhy, hlavatky a přísahal bych že jsem viděl se prohánět v jednom místě i lososa. Údajně jim utekli z nějakých sádek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. srpna 2006 ve 12:52® Mirus
- Datum lovu: 28.8.2006 | Revír: Markovka 1 | Způsob lovu: Přívlač
tak jsme jeli s Davishem na Markovku cca 16ha revír přijeli jsme a celkem dost lilo než jsme se dostavily na první místo trochu to ustálo,ale přšelo dál začali jsme vláčet a oba jsme utrhli tak jsem si navázal takovy na hřbetu tmavý na břiše bíli kopyto a hele ono to zabralo okounek pak šel davish o kousek do leva a já o kousek do prava do keře kde jsem mohl prakticky nahazovat jen před sebe asi 10min nic a pak jsem mněl škub a potom mně na to neěco hupslo asi po 1min mám štičku mezi 40–45 u břehu už už jsem si ji chtěl vzít do ruky jelikož jsem mněl podběrák o kus dál a říkal jsem siže jí vezmu rukou a ona se vymrštila nad hladinu a vyháčkovala se ( smůla Davish zatim ani tˇuk pak jsme šli do jakýsi zátoky kde davish před pár dny chytl za chvilku dvě štiky tak jsme to tam skusili já jsem tak ze začátku neměl ani záběr až po chvíli jsem vyděl jak mně potom nějáká zubatá vystartovala ale nevzala to.šel jsem o 5m do leva a zabral mi okounek no alesponˇ že něco davish zatím nějákou tu zubatou ztratil v zátoce tak ho to nasralo jelikož zatím neměl ani tˇuk já jsem to pak chytl o keř a jak sem s tím cloumal tak jse předemnou vymrštila štika minimalně 70–80cm tak sem z toho byl v prdeli davish si tam dal woblera kterýho našel na Dalešické přehradě.Tak jsem mu řekl o té štice on to tam šel zkusit ale bezvýsledně tak se zase vrátil zpět na své místo a navázal tam většího twistera na kterého v zátoce chytl okouna 25cm pěkně vypasenéhodal si ho do vezírku pro případ že by chytl ještě jednoho takového no a potom jsme hledali v lese na zatížení doprdele kamen jak jsme to nazvali protože tam žádnej nebyl.já jsem utrhl dost vláčecích nástrah tak jsem se dal na feeder. davish mi půjčil vydličku nástrahy a směs jelikož jsem mněl věci jen na vláčku zakrmil mi to tak v půlce markovky já jem to tam tak 3× nahodil tak po 20min a ani záběr. tak jsem se dal znovu na vláčku a zase jsem utrhl tak jsem navázal plandavku s ocelovím lankem a šel jsem za davishem který šel zpět se smutnou zprávou že mu to ukousla štika minimálně nad 70cm .tak si to navázal znovu a tentokrát s ocelovím lankem a šel opět nějákou zkusit pokořit ale, já zůstával na místěa zkoušel jsem topak jsem si to už zbalil a šel jsem za davishem když jsem byl v půli cesty zpomněl jsem si že jsem tam nechal nějákou davishovu výbavu bez hlídáni tak jsem mu zavolal kde je on že až na konci jelikož říkal že už půjde tak jsem mu šel na proti protože už to byl jen kousek ale když jsem tam přišel tak zrovna odcházel tak jsme se společně vrátili ve strachu aby mu to někdo neukradl daviš si cestou na konec markovky o keř jakýmsi způsobem zlomil podběrák tak jsme byly oba smutní jak ze zlomeného podběráku tak ze strhaných věci tak i z obou upadlích štik.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. srpna 2006 v 10:25® Kosmik
- Datum lovu: 28.8 | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač
S kámošem jsme se vidali na naši řeku, on chytal na plavanou a chytil: lína 23 cm, jelec jesen 10 cm, 4 hrouzky. Já jsem uvláčel tlouště 28 cm. Nic moc, ale bylo to dobré.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. srpna 2006 ve 23:43® Koudy
- Datum lovu: 28.8. | Revír: Olešná 2a | Způsob lovu: Přívlač
dnes chvilka vláčení a podařili se dva candátci…spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. srpna 2006 ve 21:54® Padis
- Revír: Chrudimka
Dnes vláčka od 18:30 do 20:15 chyceny 2 štiky kolem 50 cm a jeden okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. srpna 2006 ve 21:07® Blondak11
- Datum lovu: 28.8.2006 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na masnacky super zabava.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. srpna 2006 v 10:15® sethy
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač
Vcera se opet darilo. Chyceny 4 stiky od 20 do 68(foto), a pote jeden sumik 74cm(foto)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 ve 22:48® Prichy
- Revír: Jesenice, Ohre
Vcera vlacka na Jesenici nekolik okounu dorostencu a jedna sticka…mozna mirova. Dnes feeder, ryby moc nespolupracovali, chyceno nekolik malo plotic, sem tam cejn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 ve 21:29® Davish
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes sem šel skusit převážně jelce na švestky na feeder a šel se mnou i kamarád Mirus, na 1 místě se mě podařilo na švestky chytit 2 jelce, větší měl 41cm a Mirus zatím 1 okounek, po celkem krátké, ale vydatné přeháňce sme se přesunuly na jiné místo – k soutoku náhonu s řekou a tam se mi povedli opět 2 jelci na švestky a ježdík 13cm – na masňáky a Mirus chytil na můj feeder plotici a pak neměl na feeder úspěchy tak se dal na přívlač a vytáh 1 okouna a 2 jelčíky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 ve 20:50® Cidas
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: Vltava 6 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes večer jsem si odskočil zkusit okouny… Celkem se na vzduch podívalo 7 okounů z cca 10 záběrů, jeden jak druhý – 20 cm… Na závěr se mi na gumu pověsila štička cca 45 cm a na svou velikost mi předvedla docela slušný tanec, který po dvou výskocích nad hladinu skončil upálením vlasce 0,16… Na proutek 3–15g 180 cm to bylo docela pěkný… ale krátký. Nicméně jsem spokojen… :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 ve 20:24® Sander
- Datum lovu: 28.8.2006 | Revír: Březový potok | Způsob lovu: Plavaná
Smolnej den začal už přeběhnutím černé kočky přes cestu. Než jsem zapřáhl první rybu, konkrétně tlouště 46, 3× trhám o větev nebo o dno!! Vzápětí se ještě spustila průtrž mračen a před kroupami jsem se jen stěží schovával. Neuběhla půlhodina a mám na prutě životní rybu, a to tlouště 60+! Jel do větví, tak jsem neváhal a vrhl se v nízkých holenkách téměř po pás do vody, leč všechna snaha byla marná! O mou životní rybu, o kterou se intenzivně snažím už hezkých pár let, jsem velice rychle přišel. Tohle mě bude ještě dlouho mrzet!
Ach jo!! Jako malá kompenzace se dá počítat úlovek dvou tuctových 51 a cca 50 tloušťů, z nichž ten menší se mi při focení ve vodě utrhl! Aby toho nebylo málo, cestou zpět mě opět stihl déšť a domů jsem přijel úplně durch!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 ve 20:04® monaster
- Datum lovu: 27.8.06 | Revír: 44101-Glaser
2.5 hoďky vycházka s plavačákem. 3× cejn kolem 20cm, 1 okoun, 1 ploťka a 32× malý americký sumeček. od jednoho znich ošklivé paranění prostředníčku o ploutev. podebírá se a bolí
ale bezva chytačka a zpravená chuť poté co jsem v pátek byl bezrybka a skoro bez háček.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 18:23® Tomash
- Datum lovu: ... | Revír: ...
doplnění fotek k 25.-26.8 můj candát Lojzovo škeble obojí na rybičku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 17:16® kubajzs
- Datum lovu: 26.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač
2 hodiny přívlače na Volyňce – od jízku u Samců až k Muteňáku. Výsledkem byli 2 okouni…
(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 15:31® mishak
- Datum lovu: 27.8.2006 | Revír: DYJE 15,Vranovská přehrada | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil v 6hodin na pochůzku kolem břehu před chajdou.Nasadil jsem 1 vibraxa fluo, abych podráždil okouny.Do 8 hodin jsem chytil 8štik ,3boleny a 4 okouny.Bohužel velikost ryb nepřesáhla 45cm, ale i tak super rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. srpna 2006 v 11:28® Davish
- Datum lovu: 26.8.2006 | Revír: lubí 1, Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Tak včera sem si přepichově zachytal na Lubí – v 7.00 sme byly s panem Škerlem u vody a krmily, já chytal na feeder, voda byla tak čistá jak sem ji ještě na Lubí nikdy neviděl(bylo vidět několik metrů do dálky a až metr a půl do hloubky a navíc byla ještě rovná hladina ani vánek neproletěl vzduchem a to byla asi příčina proč ryby nebraly, rozhod sem se že skusím přívlač z hráze, ale bez úspěchu, mrtvo a mrtvo nakonec mi po kopytu vyjela malá štika, která později utekla, a pak náhle po jedenácté hodině začal foukat vítr a to s těma rybama pomlelo, znovu sem nahodil feeder a přikrmil mou namíchanou směs krmení a kukuřici, ale záběr ne a ne přijít, tak sem šel běžně jak to vždycky dělám prohodit pár slov s panem Škerlem za kterým tam přišel jeho syn s holkou a plnými košíky hub a tak sme povídaly a najednou slyším jak mi naplno bzučí můj shimano, zabuší mi srdce a utíkám k prutu který jak je k vodě kolmo tak je maximálně ohnutý a bzučí dál, jen zvedám prut(kdybych sekl tak to urazím) a zdolávám rybu, která mocně odjíždí od břehu ke druhému břehu Lubí, konečně se mi ji podaří zastavit, po několikaminutovém souboji je krásný šupináč ''starousedlík'' v podběráku, po změření rovných 70cm a 6,80kg mám radost, tnova nahzuju do krmného místa na radu pana Škerleho a jen co si šteluju zadní vidličku, už je prut znova ohnutý a já opět jen zvedám a zdolávám, po vytažení kapr 68cm, pak sem chytil ještě 4 kapry – 69cm, 63cm, 58cm, 53cm a jednoho lína 38cm. asi okolo šesnácté hodiny odcházíme spokojeni od Lubí s pěknými zážitky.
Navečer jdeme skusit řeku s tátou, mě se podaří na švestky 3 jelci okolo 35cm a na splávek s rybkou 2 tloušti a jeden candátek. taťka to po podobných úspěcích jako já skouší s polomrtvím hrouzkem nahoře proti proudu, má razantní záběr a zdolává rybu, která se po chvíly vypne, po vyndání, má hrouzek ukousnutou hlavu.to bylo vše pak už byla celkem tma a tak sme to zabalily.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.