Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 26. srpna 2006 ve 12:19® Tomash
Tomash
Datum lovu: 25.-26.8.2006 | Revír: Labe

V těchto dvou dnech další z trestných výprav na Labi. V pátek s LojzouRybkou a se mnou chytal i kámoš Pepa (Monster) moc se k mému velkému údivu nedělo, až na pár cejnků, karasa a plotici. Rozptýlení nám přinesli až dva cikánci, kteří nám chtěli předvést, jak se chytají ryby a tak dlouho naháněli hejno ouklejí, až se jim podařilo uštvat cca 5ti cm čudlu. Hned s ní letěli ke mně a já jim jako zkušený masaj poradil, ať ji vezmou domů, že bude večeře. Nedali se odradit a zavolali na LojzuRybku :„Pane chcete to ukázat?“ Álois suše opáčil, že není pedofil a já myslel, že smíchy sežeru židličku. Parťákům taky tekly slzy. Ryby nereagovali a k večeru jsme pochopili proč… Kolem nás lovili dravci tak intenzivně, jak jsem to ještě nezažil. Byli to určitě i sumci a tak se asi velké cejní hejno (které jsem plánoval pročísnout feederem) přesunulo někam jinam. Žádného dravce jsme v pátek neukeceli. Lojza zkoušel i přívlač.
V sobotu ráno v pět jsem měl sympatickou jízdu na ouklej a proměnil ji v pěkného candáta 72cm. V půl sedmé měl LojzaRybka na chlup stejný záběr, ale po záseku a pár výpadech se dravec dostal do vázky. Jinak i v sobotu pokračovalo feederové trápení a za celé dopoledne se mi podařilo tak max 10 čudel. Lojza nasadil do akce i novou matchku – Shimano Catana a na oukleje to bylo bohužel to pravé :-D Pěkný dvoudenní lov. (fotky candoše dodám – jsou u parťáka ve foťáku)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 26. srpna 2006 ve 12:12® Chose
    Chose
    Datum lovu: někdy v červnu | Revír: Javorka | Způsob lovu: Přívlač

první letošní MP rybka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8849.jpg
      Sobota 26. srpna 2006 ve 12:05® Kazan
      Datum lovu: 26.8.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Návštěva Tomashe a Lojzy Rybky v Ústí na pláži, zdekoval jsem se proti proudu, na rotačku okouni, tloušti, jeden bolen. Na jejich fleku potom půlmetrová štička na rotnu vl.výroby.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8848.jpg
        Sobota 26. srpna 2006 ve 12:04® Chose
        Chose
        Datum lovu: 16.4.2006 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na potoce na začátku sezóny.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8845.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8847.jpg
          Pátek 25. srpna 2006 ve 21:55® jaryn

dnes lužnice, 4 útoky bolena a jeden zásek 55cm

Pátek 25. srpna 2006 ve 21:01® Sander
            Sander
            Datum lovu: 25.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Feeder

Záběr jak od osmdesátky parmy, jízda po proudu dobrých 20cm. Boj doslova na ostří nože! Doba zdolávání asi 3 vteřiny, míra toho většího rovných 200mm (20cm). Opravdu slušný kus :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8844.jpg
              Pátek 25. srpna 2006 v 18:37® Davish
              Davish
              Datum lovu: 25.8.2006 | Revír: jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

tak teď sem to byl na řece skusit s těma zavařenejma třešněma, co máme ve sklepě a supper, dá se snima nahodit i hodně daleko a několikrát po vytažení s vody a chytl sem na ně: 5 jelců za 2 hodiny – jednoho malýho, 34cm, 38cm, 45cm, 47cm, pozn. ten 45cm byl tlusčí a měl větší hlavu a určitě by i vážil víc než ten 47cm.

Pátek 25. srpna 2006 ve 14:58® Padis
                Padis
                Datum lovu: Včera | Revír: Labe

Včera večer jsem pokoušel kapříky a dravce.Na kuku a červa 2 záběry obě rybky se vypnuli.Na rybyčku bolen 53 cm a jeden záběr pros…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8842.jpg
                  Pátek 25. srpna 2006 ve 12:02® Dodo
                  Dodo
                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                  foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8840.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8841.jpg
                    Pátek 25. srpna 2006 v 11:49® Dodo
                    Dodo

Dnešní 39 cm, jinak to bylo slabší než včera ;-)

Pátek 25. srpna 2006 v 11:25® sethy
                      sethy
                      Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Jo a tady sou tlousti na te same ricce vse pres 40. fotka je zamerne upravena , kvuli tomu aby byly videt ryby.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8839.jpg
                        Pátek 25. srpna 2006 v 11:12® sethy
                        sethy
                        Datum lovu: 24.8.2006 | Revír: říčka v ZK | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem si vlakem zajelna jednu MP říčku zavlačet. Muj cil byly zdejsi velci tlousti.V planu jsem mel projit asi 12km dlouhy usek (coz sem nakonec nezvladl). V 5 rano jsem byl na miste a hned druhy nahoz sticka kolem 45. Po te uz to prislo jeden tloust za druhym, ale zadny neprekrocil 40cm, bylo asi 9 hodin a uz sem mel ujite tak 4km. Zastavil jsem se u jednoho splavu a za chvili sem vytahl duhaka 34cm. Potesil me mnohme vic nez planovani tlousti, protoze pstruha jsem na MP nechytl uz dobrych 5 let (o to vetsi bylo me prekvapeni kdyz jsem v prubehu dne chytl jeste 5 potocaku). Pote vse pokracovalo vetsinou pri tloustich, sem tam potocak, plno podseklych parem, ani jedna se nepodivala na breh a par okounu. Nejvetsi zazitek byl kdyz jsem ke brehu tahal tlouste neco malo pres 45cm a az ke brehu ho doprovazel starsi braska hodne pres 60 (bohuzel jsem zadneho z techto velikanu nechytl). Uz bylo kolem 1 odpoledne kdyz mi vola kamos ze na nasem domacim reviru vypl asi metrovou stiku a za chvili o kus dal vytahl 73 stiku. V 5 jsem se vydal na cestu domu, hodne unaveny, ale spokojeny:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8836.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8837.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8838.jpg
                          Pátek 25. srpna 2006 v 8:25® Bandit
                          Bandit
                          Datum lovu: Vábnička

Sumík 80 cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8835.jpg
                            Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 22:32® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 24.8.2006 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl s kamarádem na Hněvkách a zase to vypadalo, že oba nachytáme 0, každej po jednom neproměněném záběru a kámoš měl za sebou jednu utrženou gumu od STORMu. Nakonec na DAM wobler přimo pod nohama přišla tahle 75cm, 2.7kg a tak ja o vikendový objed postaráno, asi si ji uděláme na houbách ;-) Udělala mi radost a navíc jsem vyjímečně nic neutrh!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8833.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8834.jpg
                              Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 20:18® Hrouzek
                              Hrouzek
                              Datum lovu: .. | Revír: .. | Způsob lovu: Muškaření

a ještě tato obluda:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8831.jpg
                                Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 20:16® Hrouzek
                                Hrouzek
                                Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem zajel na jiný úsek řeky a paráda, chyceno 7 lipanů nej odhadem k 25cm, 3 tloušti, plotice a myslim, že přerostlá střevlička:-) Škoda lesku vody, komplikovalo mi to focení, ale tahle se docela povedla..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8830.jpg
                                  Čtvrtek 24. srpna 2006 v 15:51® bizkit
                                  bizkit

podobne zo Svratky u ZOO

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8829.jpg
                                    Čtvrtek 24. srpna 2006 v 15:48® bizkit
                                    bizkit

zo Svratky, pekny kusok, moj zatial osobak

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8828.jpg
                                      Čtvrtek 24. srpna 2006 v 15:09® Dodo
                                      Dodo

Dnešní ráno se opět zadařilo, něco kolem 25ks.Bohužel jsem si nevzal foťák, tak aspoň něco z mobilu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8827.jpg
                                        Čtvrtek 24. srpna 2006 v 10:42® Mirek
                                        Datum lovu: 23. 8. 06 | Revír: Ohře 16 | Způsob lovu: Feeder

Po delší době mi udělala radost solidní parma. Foťák jsem samozřejmě zapomněl doma, takže než mi ho syn dovezl, byla už tma.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8826.jpg
                                          Středa 23. srpna 2006 ve 21:20® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 23.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Po čtrnáctidenním půstu jsem vzal do ruky vláčák a ryby kupodivu docela braly. Nechalo se zlákat 12 okyšů, 4 duháci, pár potočáků a jeden menší kapr :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8820.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8821.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8822.jpg
                                            Středa 23. srpna 2006 ve 13:16® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 19.8.2006 | Revír: V lese

411 pravych hribku, kosik lisek, kosik klouzku, kacen a modraku a 84 syrovinek. To byl vikendovy ulovek v lese na kardasorecicku.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8819.jpg
                                              Středa 23. srpna 2006 ve 12:13® Dodo
                                              Dodo

Dnes odletěl Bass na dovču a já musím chodit sám, jako kdyby to okouni věděli a začali konečně pořádně brát.Zhruba za hodinu a půl 30 ks a 2 štičky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8818.jpg
                                                Středa 23. srpna 2006 v 10:54® Davish
                                                Davish
                                                Datum lovu: 22.8.2006 | Revír: jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Tak teď sem na naší řece našel jedno super místo na přívlač, je to u jedné skály a prochytával jsem velikánskou tůň ze které sem dostal 4 jelce, 2 okouny a 1 štiku 53cm a to mi ještě 4 ryby upadly a to sem dostal všechno na mou oblíbenou tloušťovku kterou sem vyprostil a taky sem pěkně zmokl.

Úterý 22. srpna 2006 v 19:34® Klon
                                                  Klon
                                                  Revír: Labe

tak horsi tyden sem nezazil,tyden na rybach a byla to hrozna bida,celkem 7 kapru od 52 do 78 cm,1 sumec 81cm a na vlacku jen 2 stiky a to 53 a 62 cm,a vzhledem tomu ze jsem proto udelal maximum ( vyhledani ryb pres sonar,zakrmeno,ruz­ne sestavy) a prd,hold nak neberou.

Úterý 22. srpna 2006 v 18:56® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 22.8.2006 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Plavaná

Vyzkoušel jsem pár mnou zatím neprobádaných míst a byl jsem docela zklamán. Ryby nebraly, kvůli větru a neprostupnému terénu se téměř nedalo chytat… Za 2 hodiny lovu(!) se na břeh podívalo pouze 8 ryb. Za zmínku stojí jen 47 a rovných 50 tloušti, ale byly to ryby těžce vydřené. Cestou zpět mě znenadání začalo blbnout kolo a vzápětí jsem ležel v pangejtu. Přehazovačka si řekla DOST a pomocí drátů se obtočila o 180°. Nešlo to táhnout ani po silnici, páč přehazka byla pevně zapasovaná v drátech zadního kola. Naštěstí vedle ležela silná kláda a po pár ranách jsem ji vyprostil. Byl čas obvolat rodinu, zda pro mně někdo nedojede. Což se také nakonec stalo… Ach jo!!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8813.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8814.jpg
                                                      Úterý 22. srpna 2006 v 18:00® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 22.8. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si zase po delší době sáhnul na větší ryby. Přišel bolen 56cm, okoun 27cm (takovýho jsem už na řece dlouho nedostal), pár menších tloušťů a bolínků. Vše na zlatou 0 od Jaxonu.

Úterý 22. srpna 2006 v 10:44® HaD
                                                        HaD
                                                        Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si předevčírem chtěl vyzkoušet programovací samospoušť na foťáku. Na druhý hod se spletl bolen a na to, že jsem se fotil sám, tak se fotky docela povedly i přes nastupující soumrak :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8810.jpg
                                                          Úterý 22. srpna 2006 v 10:25® Davish
                                                          Davish
                                                          Datum lovu: 21.8.2006 | Revír: jihlava 9

Dnes po domluvě s zanym8999 sme se potkaly u řeky kde sme si docela dobře zachytaly nato jaký sme dělaly rámus, zany si v ten den jako naschvál vykloubil malíček, pač se mu nevyhnula dopravní značka a tak to byl zajímavý lov – já na feeder podoustev a ostroretku se kterou mě chtěl zany blejsknout, ale já se moc smál takže to nevyšlo a večer na rousnici jelce, zany chytal nejdřív na obyč žížaly a pak na rousnice a vytáhl na to kapříka jelce plotici okouna cejna podoustev ostroretku a několik hrouzků, na rybyčku měl taky záběry>perfektní, ale nic se nepodařilo trefit, tak sme po dvacátétřetí hodině odcházely domů.

Pondělí 21. srpna 2006 ve 23:34® red
                                                            red
                                                            Datum lovu: 13.8.2006 | Revír: Vah | Způsob lovu: Přívlač

96cm na udicke 1–5g, 0,12 silon a 2cm woblerik … boj trval hodinku a 10 minutiek

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8805.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8806.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8807.jpg