Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 24. srpna 2006 v 19:18® Hrouzek
Hrouzek
Datum lovu: .. | Revír: .. | Způsob lovu: Muškaření

a ještě tato obluda:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8831.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 24. srpna 2006 v 19:16® Hrouzek
    Hrouzek
    Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem zajel na jiný úsek řeky a paráda, chyceno 7 lipanů nej odhadem k 25cm, 3 tloušti, plotice a myslim, že přerostlá střevlička:-) Škoda lesku vody, komplikovalo mi to focení, ale tahle se docela povedla..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8830.jpg
      Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 14:51® bizkit
      bizkit

podobne zo Svratky u ZOO

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8829.jpg
        Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 14:48® bizkit
        bizkit

zo Svratky, pekny kusok, moj zatial osobak

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8828.jpg
          Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 14:09® Dodo
          Dodo

Dnešní ráno se opět zadařilo, něco kolem 25ks.Bohužel jsem si nevzal foťák, tak aspoň něco z mobilu.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8827.jpg
            Čtvrtek 24. srpna 2006 v 9:42® Mirek
            Datum lovu: 23. 8. 06 | Revír: Ohře 16 | Způsob lovu: Feeder

Po delší době mi udělala radost solidní parma. Foťák jsem samozřejmě zapomněl doma, takže než mi ho syn dovezl, byla už tma.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8826.jpg
              Středa 23. srpna 2006 ve 20:20® Sander
              Sander
              Datum lovu: 23.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Po čtrnáctidenním půstu jsem vzal do ruky vláčák a ryby kupodivu docela braly. Nechalo se zlákat 12 okyšů, 4 duháci, pár potočáků a jeden menší kapr :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8820.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8821.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8822.jpg
                Středa 23. srpna 2006 ve 12:16® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 19.8.2006 | Revír: V lese

411 pravych hribku, kosik lisek, kosik klouzku, kacen a modraku a 84 syrovinek. To byl vikendovy ulovek v lese na kardasorecicku.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8819.jpg
                  Středa 23. srpna 2006 v 11:13® Dodo
                  Dodo

Dnes odletěl Bass na dovču a já musím chodit sám, jako kdyby to okouni věděli a začali konečně pořádně brát.Zhruba za hodinu a půl 30 ks a 2 štičky.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8818.jpg
                    Středa 23. srpna 2006 v 9:54® Davish
                    Davish
                    Datum lovu: 22.8.2006 | Revír: jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Tak teď sem na naší řece našel jedno super místo na přívlač, je to u jedné skály a prochytával jsem velikánskou tůň ze které sem dostal 4 jelce, 2 okouny a 1 štiku 53cm a to mi ještě 4 ryby upadly a to sem dostal všechno na mou oblíbenou tloušťovku kterou sem vyprostil a taky sem pěkně zmokl.

Úterý 22. srpna 2006 v 18:34® Klon
                      Klon
                      Revír: Labe

tak horsi tyden sem nezazil,tyden na rybach a byla to hrozna bida,celkem 7 kapru od 52 do 78 cm,1 sumec 81cm a na vlacku jen 2 stiky a to 53 a 62 cm,a vzhledem tomu ze jsem proto udelal maximum ( vyhledani ryb pres sonar,zakrmeno,ruz­ne sestavy) a prd,hold nak neberou.

Úterý 22. srpna 2006 v 17:56® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 22.8.2006 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Plavaná

Vyzkoušel jsem pár mnou zatím neprobádaných míst a byl jsem docela zklamán. Ryby nebraly, kvůli větru a neprostupnému terénu se téměř nedalo chytat… Za 2 hodiny lovu(!) se na břeh podívalo pouze 8 ryb. Za zmínku stojí jen 47 a rovných 50 tloušti, ale byly to ryby těžce vydřené. Cestou zpět mě znenadání začalo blbnout kolo a vzápětí jsem ležel v pangejtu. Přehazovačka si řekla DOST a pomocí drátů se obtočila o 180°. Nešlo to táhnout ani po silnici, páč přehazka byla pevně zapasovaná v drátech zadního kola. Naštěstí vedle ležela silná kláda a po pár ranách jsem ji vyprostil. Byl čas obvolat rodinu, zda pro mně někdo nedojede. Což se také nakonec stalo… Ach jo!!

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8813.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8814.jpg
                          Úterý 22. srpna 2006 v 17:00® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 22.8. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si zase po delší době sáhnul na větší ryby. Přišel bolen 56cm, okoun 27cm (takovýho jsem už na řece dlouho nedostal), pár menších tloušťů a bolínků. Vše na zlatou 0 od Jaxonu.

Úterý 22. srpna 2006 v 9:44® HaD
                            HaD
                            Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si předevčírem chtěl vyzkoušet programovací samospoušť na foťáku. Na druhý hod se spletl bolen a na to, že jsem se fotil sám, tak se fotky docela povedly i přes nastupující soumrak :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8808.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8810.jpg
                              Úterý 22. srpna 2006 v 9:25® Davish
                              Davish
                              Datum lovu: 21.8.2006 | Revír: jihlava 9

Dnes po domluvě s zanym8999 sme se potkaly u řeky kde sme si docela dobře zachytaly nato jaký sme dělaly rámus, zany si v ten den jako naschvál vykloubil malíček, pač se mu nevyhnula dopravní značka a tak to byl zajímavý lov – já na feeder podoustev a ostroretku se kterou mě chtěl zany blejsknout, ale já se moc smál takže to nevyšlo a večer na rousnici jelce, zany chytal nejdřív na obyč žížaly a pak na rousnice a vytáhl na to kapříka jelce plotici okouna cejna podoustev ostroretku a několik hrouzků, na rybyčku měl taky záběry>perfektní, ale nic se nepodařilo trefit, tak sme po dvacátétřetí hodině odcházely domů.

Pondělí 21. srpna 2006 ve 22:34® red
                                red
                                Datum lovu: 13.8.2006 | Revír: Vah | Způsob lovu: Přívlač

96cm na udicke 1–5g, 0,12 silon a 2cm woblerik … boj trval hodinku a 10 minutiek

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8806.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8807.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8805.jpg
                                  Pondělí 21. srpna 2006 ve 22:14® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 21.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná

Lov na žluté blumy sice není nic moc, ale občas se nějaký tlouštík splete :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8803.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8804.jpg
                                    Pondělí 21. srpna 2006 ve 20:28® Padis
                                    Padis
                                    Revír: MP Chrudimka

byl jsem vyzkoušet co udělala velká voda s obsádkou ryb.Za 3 hod. vláčky chyceny 4 ryby 3× tloušť nej 39 cm a 1× okiš

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8802.jpg
                                      Pondělí 21. srpna 2006 v 19:01® dusPo
                                      Datum lovu: 8.2006 | Revír: z.s., privlac
                                      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8798.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8799.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8800.jpg
                                        Pondělí 21. srpna 2006 v 18:59® dusPo
                                        Datum lovu: 8. 2006 | Revír: z.s., privlac
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8795.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8796.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8797.jpg
                                          Pondělí 21. srpna 2006 v 18:50® HaD
                                          HaD
                                          Datum lovu: 21.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Na první hod jsem zapřáhl jednoho bolena přes půl metru a pak už nic. Po půlhodince jsem to zabalil. Raf nemá pravdu, že nejdou. Už jsou totiž z 90% sežráni a tedy ne, že by nešli, ale už NEJSOU! :-( (

Pondělí 21. srpna 2006 v 17:47® Raf
                                            Raf
                                            Datum lovu: 21.8.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Boleni nešli, ale stejně se na woblera spletla štička 48 cm a menší okoun. Po hodince jsem to zabalil.

Pondělí 21. srpna 2006 v 15:33® Dědek
                                              Dědek

V sobotu jsem vyrazil cíleně na linany, krásný den, chyceno cca 50ks od 20–40, vše na suchou. Foceno na mobil, tím chci předejít možným rejpavým narážkám pánů fotografů.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8794.jpg
                                                Pondělí 21. srpna 2006 ve 13:49profil byl smazán
                                                Datum lovu: 20.8.06 | Revír: 411033

Konečně se mi povedlo vyfotit ledňáčka. Dlouho mi sedal na pruty a potom lovil rybičky z mělké vody. Pro jeho plachost to nebylo lehké, ale podařilo se mi to alespoň takto.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8793.jpg
                                                  Pondělí 21. srpna 2006 ve 12:37® Raf
                                                  Raf
                                                  Datum lovu: 19.-20.8.2006 | Revír: Dyje 4B | Způsob lovu: Přívlač

Víkend na Dyji pod Mlýnama. Ale byla to bída. Řeka beznadějně obklopena kaprařema. Snad poprvé jsem zažil pocit, že nebylo odkud nahodit. Chytil jsem dva boleny a okouny. Byly to těžce vydřené ryby a to jak po fyzické tak psychické stránce.

Pondělí 21. srpna 2006 ve 12:33® dam
                                                    dam
                                                    Datum lovu: 20.8.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Celý víkend se ve Slatiňanech konalo soustředění repre přívlače, chytali jsme na mnoha revírech, chytla se spousta ryb a nafotila se spousta fotek, hned jak bude chvilku čas, tak je ummístím do fotografií. Tady je jedna na ukázku..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8792.jpg
                                                      Pondělí 21. srpna 2006 ve 12:19® kkarlos
                                                      kkarlos
                                                      Datum lovu: 20. , 21. 8. 2006 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní a včerejší lov, rybky celkem kousali… O jednu pjeknou štičku jsem přišel a také jsem vypopap 2 štičky, několik útoku a jednou ukousnutí- naštěstí pop zůstal plavat tak sem si pro něj došel- foto mluví za vše :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8789.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8790.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8791.jpg
                                                        Pondělí 21. srpna 2006 v 11:02® sharkcom
                                                        sharkcom
                                                        Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: UN Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Nějak mě ten Alivio nakazil…
                                                        A ještě jedna asi 30cm Toť vše. Bavil jsem se s týpkem, kterej je tam denně a říkal že měl záběr ok kapra i štiky naposled v červenci. Kam se ty ryby poděli?

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8786.jpg
                                                          Pondělí 21. srpna 2006 v 10:51® sethy
                                                          sethy
                                                          Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Vcera UL privlac za hodku chyceno na jednom miste: 2 sticky kolem 30 a 60 plno okuonu nej kolem 25 jeden candatek kolem 40. Potom presun asi o 100 metru dal a chyceni 2 boleni mezi 50–60.Mensi z nich byl celkem hodne pokousanej asi od sumika. Pote vecerni vlacka na sumce skoncila pouze jendnim candatkem kolem 50.Celkove spokojenost:-)

Neděle 20. srpna 2006 ve 20:26® Padis
                                                            Padis
                                                            Datum lovu: 20.8.06

Dnes jsem vyrazil na oblíbený revír chycen 1 PO 30+ pěkně stavěný a bojovný a poto ještě pár tlouštíků.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8783.jpg