Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 21. srpna 2006 ve 23:14® Sander
Sander
Datum lovu: 21.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná

Lov na žluté blumy sice není nic moc, ale občas se nějaký tlouštík splete :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8804.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8803.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 21. srpna 2006 ve 21:28® Padis
    Padis
    Revír: MP Chrudimka

byl jsem vyzkoušet co udělala velká voda s obsádkou ryb.Za 3 hod. vláčky chyceny 4 ryby 3× tloušť nej 39 cm a 1× okiš

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8802.jpg
      Pondělí 21. srpna 2006 ve 20:01® dusPo
      Datum lovu: 8.2006 | Revír: z.s., privlac
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8800.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8799.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8798.jpg
        Pondělí 21. srpna 2006 v 19:59® dusPo
        Datum lovu: 8. 2006 | Revír: z.s., privlac
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8797.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8796.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8795.jpg
          Pondělí 21. srpna 2006 v 19:50® HaD
          HaD
          Datum lovu: 21.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Na první hod jsem zapřáhl jednoho bolena přes půl metru a pak už nic. Po půlhodince jsem to zabalil. Raf nemá pravdu, že nejdou. Už jsou totiž z 90% sežráni a tedy ne, že by nešli, ale už NEJSOU! :-( (

Pondělí 21. srpna 2006 v 18:47® Raf
            Raf
            Datum lovu: 21.8.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Boleni nešli, ale stejně se na woblera spletla štička 48 cm a menší okoun. Po hodince jsem to zabalil.

Pondělí 21. srpna 2006 v 16:33® Dědek
              Dědek

V sobotu jsem vyrazil cíleně na linany, krásný den, chyceno cca 50ks od 20–40, vše na suchou. Foceno na mobil, tím chci předejít možným rejpavým narážkám pánů fotografů.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8794.jpg
                Pondělí 21. srpna 2006 ve 14:49profil byl smazán
                Datum lovu: 20.8.06 | Revír: 411033

Konečně se mi povedlo vyfotit ledňáčka. Dlouho mi sedal na pruty a potom lovil rybičky z mělké vody. Pro jeho plachost to nebylo lehké, ale podařilo se mi to alespoň takto.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8793.jpg
                  Pondělí 21. srpna 2006 ve 13:37® Raf
                  Raf
                  Datum lovu: 19.-20.8.2006 | Revír: Dyje 4B | Způsob lovu: Přívlač

Víkend na Dyji pod Mlýnama. Ale byla to bída. Řeka beznadějně obklopena kaprařema. Snad poprvé jsem zažil pocit, že nebylo odkud nahodit. Chytil jsem dva boleny a okouny. Byly to těžce vydřené ryby a to jak po fyzické tak psychické stránce.

Pondělí 21. srpna 2006 ve 13:33® dam
                    dam
                    Datum lovu: 20.8.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Celý víkend se ve Slatiňanech konalo soustředění repre přívlače, chytali jsme na mnoha revírech, chytla se spousta ryb a nafotila se spousta fotek, hned jak bude chvilku čas, tak je ummístím do fotografií. Tady je jedna na ukázku..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8792.jpg
                      Pondělí 21. srpna 2006 ve 13:19® kkarlos
                      kkarlos
                      Datum lovu: 20. , 21. 8. 2006 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní a včerejší lov, rybky celkem kousali… O jednu pjeknou štičku jsem přišel a také jsem vypopap 2 štičky, několik útoku a jednou ukousnutí- naštěstí pop zůstal plavat tak sem si pro něj došel- foto mluví za vše :-)) )

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8790.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8789.jpg
                        Pondělí 21. srpna 2006 ve 12:02® sharkcom
                        sharkcom
                        Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: UN Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Nějak mě ten Alivio nakazil…
                        A ještě jedna asi 30cm Toť vše. Bavil jsem se s týpkem, kterej je tam denně a říkal že měl záběr ok kapra i štiky naposled v červenci. Kam se ty ryby poděli?

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8786.jpg
                          Pondělí 21. srpna 2006 v 11:51® sethy
                          sethy
                          Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Vcera UL privlac za hodku chyceno na jednom miste: 2 sticky kolem 30 a 60 plno okuonu nej kolem 25 jeden candatek kolem 40. Potom presun asi o 100 metru dal a chyceni 2 boleni mezi 50–60.Mensi z nich byl celkem hodne pokousanej asi od sumika. Pote vecerni vlacka na sumce skoncila pouze jendnim candatkem kolem 50.Celkove spokojenost:-)

Neděle 20. srpna 2006 ve 21:26® Padis
                            Padis
                            Datum lovu: 20.8.06

Dnes jsem vyrazil na oblíbený revír chycen 1 PO 30+ pěkně stavěný a bojovný a poto ještě pár tlouštíků.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8783.jpg
                              Neděle 20. srpna 2006 ve 21:10® Davish
                              Davish
                              Datum lovu: 19.80.-20.8. | Revír: Jihlava 7-8, Jihlava 9, Markovka 1 | Způsob lovu: Přívlač

tak včera se mi konečně podařilo chytit aspoň jednoho bolena na přehradě na popa, Lovil při hladině, okolo 21.00 a ja tam pak nahodil popa od Rapaly a 2× sem otočil kličkou a už tam byl počínaje zuřivým útokem na mého popa, odhadem 45cm, pak sme jely domů páč už sme nic neviděly a neměly sme ani baterku.

dneska po obědě sem šel skusit řeku – chyceno 2 tlouště u splavu na tloušťovku, která se mi později zachytla na dně a já se ji pokoušel všemožně vyprostit až nakonec nechtěně rupl vlasec a to byl můj konec, pak sem pro ňu lezl do silného proudu(ona opravdu za to stojí, je zatím nej co sem kdy měl), kde sem se ju snažil nohama nahmatat marně, pak sem sklamaně chytal dál, ještě se mi sice podařilo ulovit 2 jelce na černou rotačku se zelenejma tečkama, nej 42cm, pak sem šel na jedno místo o kterým vím že tam sou štiky, sám sem jich tam pár dostal a tam sem akorát urval velkýho žlutočervenýho lumpa(kopyto).

Teď večer sem se vrátil s tatou z Markovky, kde sme každý chytli na twistera vyblité červenoprůhledné barvy, okouna, ten můj měl 28cm.

Neděle 20. srpna 2006 ve 20:51® skwor
                                skwor
                                Datum lovu: 20.8. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska jsem si zvedl osobák u ryby chycené na mušku. Byl to tlouštík lehce přes 30cm, ale potěšil. Kromě něj chyceno ještě pár ouklejí.

Neděle 20. srpna 2006 ve 20:33® Cidas
                                  Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: Vltava 8 | Způsob lovu: Přívlač

Tak aby tu nebyly jenom pozitivní příspěvky, přidám jeden svůj standartní. Dnes vláčka pěkně na hovno, během tří hodin ani záběr a na závěr jsem utrhnul rapalu. Po cestě domu jsem nabral stopaře jenž strašně smrděl a v baráku ještě nejel výtah, tak jsem šlapal jedenáct pater pěšky… Nevím co jsem komu udělal. :o))

Neděle 20. srpna 2006 ve 20:10® BigMike
                                    Datum lovu: dnes | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač

18:10–19:30, ještě to táhne. 4 okouni do 25 cm.

Neděle 20. srpna 2006 v 19:15® Chose
                                      Chose
                                      Datum lovu: 20.08.2006 | Revír: VČ | Způsob lovu: Muškaření

Dneska sem byl zase pokoušet lipany.jen sem dojel k vodě tak sprchlo,zůstalo zataženo a mírně větrno.zkrátka počas nic moc.a na rybkách to bylo znát,sběr žádnej a na blešouna slabý 4 kousky jeden lepší,zbytek 20–30cm odhadem.ale bylo tam fajn.

Neděle 20. srpna 2006 v 18:57® Sander
                                        Sander
                                        Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná

Co dodat, perfektní lov. Osprey 26ks tlouště a 7 okyšů, má maličkost 36ks tlouště, nej 50cm. Autorem této fotky je jak jinak Míra, umí ji bezvadně naaranžovat. Tloušť byl oproti jiným rybám velice v kondici a myslím, že do 2kg mu moc nechybělo. Nádherný den.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8779.jpg
                                          Neděle 20. srpna 2006 v 17:35® HaD
                                          HaD
                                          Datum lovu: 17.8.2006 | Způsob lovu: Muškaření

S Tomuchou jsem vyrazil otestovat jeho mouchy na menší říčku. Za dopoledne jsme chytili asi 50 ryb (většinou lipani do 30 cm a asi 6 potočáků tak do 33cm). Mouchy i průvodce Tomucha byli sqělí :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8777.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8776.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8775.jpg
                                            Neděle 20. srpna 2006 v 16:24® Kazan
                                            Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: Běla | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se konečně dokopal k tomu testnout plandy samodělky. Spokojenost, brali tlošťáci, jeseni, okouni + jedna bláznivá ouklejka.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8774.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8773.jpg
                                              Neděle 20. srpna 2006 v 15:25profil byl smazán
                                              Datum lovu: 19.8.2006 | Revír: Rakovec 1 | Způsob lovu: Feeder

Rano jsem chtel jet s kolegou na nejaky mensi stojak, ale klasicky jsem zaspal. A kdyz uz jsem mel tu ztratu, tak jsem ji navysil a) nakupem v Tesco, + b) tim, ze jsem pribalil rodinu /zena, dite, pes/. Nakonec jsem dorazili k vode asi k 10h a chytal jsem do 12h. Mistem lovu byl rybnik ve vesnici Hrušky (Rakovec 1) – 3 kapri do 39cm, 1 lin okolo 20cm a amur 54cm + 2 urvane forpasy 0,11mm. Na to ze to byla bleskovka, tak jsem byl spokojen. Az tam pojedu priste, tak vam vyfotim jeden z tech rybniku (chytal jsem na tom z meho pohledu normalnim) ....... ten druhy, to jsem jeste nevidel: v zime slouzi jako hokejove hriste a tak chytate pres trubky od mantinelu :-)) )))). Prikladam foto a jako obvykle krasne kapro-predpazeni.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8772.jpg
                                                Neděle 20. srpna 2006 v 15:23profil byl smazán
                                                Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: Prygl

Sice jsem opet chytl klasicke mirne zpozdeni a k vode jsem se dostal jiz za svetla, ale stalo to za to vstavani. Chytl jsem nejake plotice, cejny, okouny a candata. Candata jsem chytl 2× – poprve mi to urval, podruhe jsem ho vytahl i se svym forpasem. Fotka nitzmotz.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8771.jpg
                                                  Neděle 20. srpna 2006 ve 14:41® Lerak
                                                  Revír: Kozský potok | Způsob lovu: Přívlač

Tak abych potěšil BM :-)) ) – dnes, chvilku před obědem – 5 jelců jesenů okolo 30cm, 3 štičky, 3 pěkný tloušťáci a 2 okýši – docela dobrý ne ? Hlavně ty jeseni moc potěšili – brali s důvěrou a nádherně bojovali !

Neděle 20. srpna 2006 v 10:13® HaD
                                                    HaD
                                                    Datum lovu: 20.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Napřed jsem se Zdendou byl na houbách a po cca 100 hříbcích jsme dali půl hodinky pod jezem – byli z toho na 1 longa 3 boleni do 60 cm, jedna štička a dva tloušti. Hezký začátek dne :-)

Neděle 20. srpna 2006 v 8:10® Lerak

BM:dobrá, musím vyplnit pořekadlo o tý potrefený huse…Je to ale způsobeno tím, že jsem línej psát!Ale SMS to vlastně vyvrací, co? Jinak vyřčený obsah lovu potvrzuji(+ještě kapr cca 0,5 m na 0 rotačku a jesen). A nevím tedy, zda-li mám lovit v Tvých „kalných“ vodách pouze na UL a 0,18mm Stratos. Jenže, když posílím, nenachytám tolik ryb. Jinak se musím přiznat, že se mi tam voda líbí – je hodně členitá, proudná a čistější než pod Táborem. Škoda, že za chvíli pustěj rybníky…

Sobota 19. srpna 2006 ve 22:07® sharkcom
                                                        sharkcom
                                                        Datum lovu: 19 srpna | Revír: UN Skalka | Způsob lovu: Přívlač

BIG FISH GAMES

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8769.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8768.jpg
                                                          Sobota 19. srpna 2006 ve 22:01® BigMike
                                                          Datum lovu: 19.8.2006 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač

Nebyl jsem nikde:))) Ale byl nejmenovaný kamarád, který se sem ze studu bojí přihlásit a ten si zachytal!Přesně tam, kde bych chytal já, kdybych chytal, možná bych chytil ještě víc a větší!!!:)Takže chytil: 7 štiček do 55 cm, 6 tloušťů do 50 cm, 6 okounů do 25 cm a 1 candátka do 40 cm. A jedna velká ryba mu to urazila za padlým stromem! To je tam, kam chodím na tu velkou štiku, ale to mu radši neřeknu!!!:)

Sobota 19. srpna 2006 ve 22:00® Shrek
                                                            Shrek
                                                            Datum lovu: 19.8.2006 | Revír: Skalka | Způsob lovu: Přívlač

Společně se Sharkcomem jsme se vydali vláčet.Sharcom vytáhl skoro jednoho bolena cca 40 cm,já dal asi 6 okounků,jedno štíhle spadlo a boleni 5 a 34 cm.Nutno podotknouti,že oba bolínci byli chyceni na rotačku vel. 1 s kevlarovým návazcem. :-)