Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 19. srpna 2006 ve 21:24® Sander
- Datum lovu: 19.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná
Kazan > chtěl jsi změnu, máš ji mít. Ale už to není ono… Pstruhovkový kapr cca 45 (ojedinělá záležitost) a celkem slušný okoun za půl hodinky vláčení. Zítra je velký tloušťový den, asi se vrátím k tradičním fotkám. Tedy jestli nebude pršet!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. srpna 2006 ve 21:59® Padis
- Datum lovu: 18.8 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
před vlastním lovem jsem se stavil v lese půl tašky praváků potěšilo.Potom jsem poškádlil i rybky.Nej štika 50+ chyceno 5 rybek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. srpna 2006 ve 20:24® skwor
- Datum lovu: 18.8. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Muškaření
Podvečerní lov na Berounce. Tloušti a oukleje docela hezky sbírali, takže jsem nakonec vyndal 7 rybek. Vzhledem k tomu, že jsem muškařil asi potřetí v životě, jsem spokojený
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. srpna 2006 ve 20:22® Sander
- Datum lovu: 18.8.2006 | Revír: Otava 3 | Způsob lovu: Plavaná
Náhoda pod Slaníkem…51
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. srpna 2006 ve 14:42® Chose
- Datum lovu: 18.08.2006 | Revír: VČ | Způsob lovu: Muškaření
tak sem zas vyrazil poškádlit lipany.pár menších šlo na blešouna,ale pak sem vlez pod splav a viděl jsem větší kusy jak sbírají z hladiny.tak sem přebil na suchou a vytáh asi 8 kousků.asi byli všichni jeden ročník,měli kolem 35.hezký rybky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. srpna 2006 ve 12:49® hudy
- Datum lovu: 16.8 | Revír: Pískovny Veselí
Tam prozměnu byly křemenáče,ale ne tolik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. srpna 2006 ve 12:43® hudy
- Datum lovu: dnes | Revír: blanice vl.
Neberou? Nezoufejte stačí se podívat kolem sebe........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. srpna 2006 ve 4:03® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: vábnička
Tak dneska s vábničkou po dlouhé době, rybkám se moc nechtělo, štíhlata docela jezdili, co se týkálo větších cca nad 150cm nic moc, za cca 3,5hodiny se jich zvedlo(těch větších) jen do 20ks, z toho asi jen 5 kousků bylo ochotno prohodit pár slov se mnou spolu s vábničkou… Nakonec jeden nekompromisní záběr na uhoře, od pěkného sumce, myslim+150cm, párkrát klepnul a jel, nechal jsem ho cca 1,5m volnost a pak zasekl, při záseku se ohnul slušně klacek, ryba plavala pohodlně i přes můj napor ke dnu , cca 3 vteřiny a spadl… neproseklej jednohákem.. škoda.. na první vycházku v ČR k vodě, by to nebylo špatný…, ale i tak spokojenost..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 21:52® ČudlařX
- Datum lovu: 17.8.2006 | Revír: Řeka
Dneska na řece.Záběrů po čertech málo i když včera brali jak přiblblí.I přes tuhle bídu jsem dostal 1 štíhle (45cm),1 ploťku a 1 kapříka(47).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 21:29® Cidas
- Datum lovu: 17.8.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Feeder
Dnes feeder dvě hodinky na Berounce. Záběry hned po dopadu, ani jsem nestíhal vypnout vlasec. Většinu jsem jich však nemohl seknout. Na břeh se podívaly tři cejnci cca 25 cm, ouklej cca 10cm a dvě padoustve cca 30 cm… Nějak se mi nedařilo zbavit se drobotiny. No ale pobavil jsem se. :o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 20:47® Řízek
- Datum lovu: 17.08.2006 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem vyrazil na rybnicek a chytil jsem malyho amura:) Moje pritelkyne taky chytala.ale nic nechytla:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 20:37® Sander
- Datum lovu: 17.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná
Konečně padesátka i na té pstruhovce…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. srpna 2006 ve 12:09® Davish
- Datum lovu: 17.8. | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač
Jen co sem přišel k vodě tak sem šel vyprostit utrhané plandavky které sem v minulých dnech nechal na protějším břehu, povedlo se obě dvě sem vyprostil, ale od tý raní rosy sem byl maximálně zmáchanej, boty úplně promočený až sem cítil jak mi mezi prstama čvachtá voda a mokrý maskáče od stehen dolů, pak sem začal vláčet s mou oblíbenou tloušťovkou pod splavem a hned na první náho 1 okounek cca 17cm, pak se mi podařilo zaseknout štiku 61cm opět na mou tloušťovku, která mi dávala na prut 240cm 10–20gramů pěkně zabrat, ale nakonec skončila pěkně v podběráku, a pak se to stalo, po odchodu na jiné místo a následně začátkem lovu, sem si rukou směrem od špice prutu, začal vymotávat vlasec abych mohl připnout plandavku, prásk,křup a najednou se mi půlka druhého dílu mého vláčáku nalomila, a konec, už sem mazal dom.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. srpna 2006 v 11:58® dam
- Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsme na chvilku vyrazili s Bassem na vodu, poctivě brali jen malí boleni, ale pak už i okounci a jedna štička..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. srpna 2006 v 11:55® dam
- Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Bassíkův největší úlovek, dal mu pěkně zabrat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. srpna 2006 v 7:40® rarach
- Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: 433039 | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem si včera udělal osobák lipaní dubletky (dohromady hodně přes 60 cm), Bobo měl tentokrát nabitej foťák, ale zase neměl kartu, takže žádný fotky neuvidíte, pak jsem odjel na večeři.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. srpna 2006 ve 22:45® Davish
- Datum lovu: 16.8. - 17.8.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač
Včera sem se konečně po dlouhé době dostal k rybolu s tatíkem, který chytá s oblibou jenom dravce, na rotačku tloušťovku chycen jelec a !!!hrouzek!!! 3cm podseklej(na konci svýho těla byl ještě průsvitnej) a okoun, na rippera okoun 25cm. Taťka chyt 3 jelce, 2 okouny, 1 bolena, všechno na jednu spešn rotačku kterou mu závidím.
Dnes dopoledne chyceno 5 jelců a večer, 2 jelci, jednoho 44cm, když sem ho chtěl vyfotit a s ním v potadí vodu, tak se mrskl a spadl do vody, takže fotka žádná!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. srpna 2006 ve 22:26® Sander
- Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná
Dobrá, zítra už je nechám na pokoji…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. srpna 2006 ve 22:12profil byl smazán
- Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Labe u Opatovic | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem udělal zatěžkávací zkoušku svého 180 cm 10 gr. Berkley. Se štikou (83)jsem si krásně pohrál na výpravě s Padisem a Dzandisem. Jinak ovšem dost slabota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. srpna 2006 ve 21:40® qwerty
- Datum lovu: 16.8. | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Zase jsem vyrazil na svoje místečko a vyplatilo se to. Amur 95cm/11,2kg a šest kapříků okolo 40cm. Vše šlo z5.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. srpna 2006 ve 21:08® Raf
- Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Oteplení přineslo nejen pohodu u vody, ale i zvýšenou aktivitu ryb. Hned prvním náhozem bolen, ale po chvíli se mi, když jsem se ho snažil otočit, utrhnul. Nebyl čas na falešné hrdinství, proud je na Lužnici pořád strašně velký, a tak jsem přebil z 0,15 monofilu na 0,17 fireline. Postupně jsem zdolal 4 boleny od 55 do 59 cm. Na závěr potěšil menší tloušť.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. srpna 2006 ve 12:08® kkarlos
- Datum lovu: 10. 8. - 15. 8. 2006 | Revír: Okolí Nýrska | Způsob lovu: Přívlač
Taaaaak pstruhová vlacka ve dvou lidech tech 5 dni dopadlo celkem slusne… na potoce o maximalni sirce cca metr a pul jsme vydolovali nej potocaka 28cm, sivena taky 28 a o par vetsich ryb sme prisli, pak sme chytli kazdej nekolik potocaku pres 25cm a pres 20 uz jich bylo dost… potocaku do 20cm bylo nepocitatelne… chytli sme i par krasne zbarvenych sivenu, a me pravdepodobne spadl jeden duhak cca 30cm…
. Take jsme chytali na rece v mistech kde byli vysazovani potocaci pres 40cm a vice… ale v tech mistech ani zaber…
z reky partak vydoloval nej potocaka 33cm a pak nekolik tesne pod tricet… ja jsem bohuzel chytal podstatne mensi ryby
videli jsme par hezkych ryb ktere nam jely za nastrahou ale nevzali…
s mensimi rybami to na rece bylo horsi ale byli… take nejake… Za celou vypravu jsme chytli spoustu potocaku, 2 duhaky- cca 20cm a 10cm a nekolik sivenu… Parkrat sme zasli na pstruhovy revir(rybnik) ac by mohl byt klidne MP a tam sme zachytali mensi okouny…a ja vytahl jednoho temer uplne bileho okouna…
) a na potoce jednoho temer cerneho potocaka
) jednou feeder na rybniku a kaprik cca 35 a cejn pres 40cm celkove hodnoceni vypravy VYBORNY bylo to vazne good, proste pstruhovka je pstruhovka a je to total jiny nez MP a pro me je na P chytat mensi svatek:))) Ubytovan jsem byl u pribuznych takze jsem i vykonal potrebne navstevy… a muj partak byl bratranek…
) foto bohuzel neni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. srpna 2006 v 7:56® conwiq
- Datum lovu: 15.8.06 | Revír: Ostravice 4 | Způsob lovu: Muškaření
Včera na Ostr. 4 od Harcáku po Lávku nad 1. splavem. Počasí jak dělané na lipany, zataženo sem tam deštík, chladno, vítr. Taky u nás poslední den na potočáky… Zvolil jsem malou mušku s bílými křidélky z CDC peří, těličko s oranžovým vzorem. Hned na 2 nához lipánek do 20cm pak ještě asi 4. Vše malé, při stahování mušky PO cca 26cm-plave dál. Nejvíce záběrů od 16–18h potom bída, sem tam záběr. Po duhácích ani vidu ani slechu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. srpna 2006 ve 21:55® BoBo-Falknow
- Datum lovu: několik posledních dní | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření
Byl jsem se v několika posledních dnech podívat s mouchou na revíru, který jsem letos hodně zanedbal. Pokaždé nachytány desítky PO, sem tam lipan. Někteří potočáci mi udělali radost – 34,36 a 39, nej lipan 35, skoro vše na růžového jiga. Jen mne mrzí, že potočáky 36 a 39 jsem nezvládnul blejsknout – došly baterky…
Jednu vycházku mi dělal společnost rarach, kterému tímto veřejně děkuji za to, že se ze mne poslední dvě sezóny pokouší vychovat muškaře. Díky Rudo, začíná to nést ovoce
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. srpna 2006 ve 21:35® Padis
-
tak jsem večer vyrazil zavláčet za hodinku chycena štika cca 50 cm,bolen a tlouštík jedna ryba vypnutá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. srpna 2006 v 19:35® Cajo
- Datum lovu: 14.08.2006 | Revír: Orava 3-5530-1-1 | Způsob lovu: Přívlač
Včera asi najkrajšie vlčenie ake som kedy zažil… Narazil som na miestečko na ktorom som skoro na kazdé nahodenie vytiahol rybu..... Síce nič kapitálne, ale zachytal som si fakt super… 99% ulovkov zubáčiky do 45cm, Naj úlovky ostrieže 35 a 30cm a jalec 34…
foto1 – ostriež 35cm foto2 – jalec 34cm
viac foto v albume…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. srpna 2006 v 11:36® sethy
-
Popis k fotu: Stika 74cm na 18cm Originala.Tento příspěvek byl 15.8.2006 v 11:56 editován administrátorem toulovec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. srpna 2006 ve 21:28® Chose
- Datum lovu: 14.8.2006 | Revír: vč | Způsob lovu: Muškaření
tak dneska lipani opět kousali,chyceno ±40ks nej.cca 35cm.krása.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. srpna 2006 ve 20:15® Davish
- Datum lovu: 14.8.2006 | Revír: Jihlava 9, Stařečský 1 | Způsob lovu: Přívlač
Ráno sem se opět vypravil na řeku jako včera, řeka byla asi o 20cm menší než včera, začal sem znova u splavu, ale tam nic ańi na rotačku a ani na žlutočerveného rippera, jenom škubance(ale né o dno!!!!), šel jsem tedy dál na štěrk, tam se mi podařilo na mini stříbrnou rotačku okounka 12cm, který se mi vešel do dlaně, potom na třpytku tloutovku jelce asi 25cm, dál se mi tloušťovka sekla ve vodě blízko u břehu, dlouho sem skoušel ju všelijak vyprostit, ale nešlo to, tak bych ju tam pře ce nenechal, vyhrnul sem si kalhoty, sundal boty a ponožky a vlezl tam> vyprostil sem ji naštěstí
. Pak už na štěrku nic, šel sem dál a tam na tloušťovku 2 jelce jeden přes cca30cm, pak mrtvo, ale potkal sem se s místním chatařem rybářem, dlouho sme mluvil a nakonec řekl že by se mohla nějaká zubatá skrývat u vý pustě ze sádek, to mě v tu chvíly nenapadlo, a už sem tam mazal, skoušel sem rotačky všechno možné , ale nic, pak sem nasadil černou rotačku se zelenýmy tečkami zvukovou a na tu hned na druhý záběr tloušť, pak sem se rozhod o tu štiky a nasadil sem plandavku a mířil přesně k na výpusť, podařilo se, voda se zavařila, rybyčky okolo zdrhaly, ale k z losti se mi nejspíš štika do plandavky netrefila, to mě naštvalo a jako naschvál sem další nához hodil blbě – vedle vápustě na břeh a urval sem přes všechno snažení plandavku, to mě namíchlo ještě víc a já už měl být doma na obědě, ale co, tak se opozdím a to opoždění stálo za to, hned sem nasadil velkého žlutého štikového twistwra, a mrsknul to před sebe před výpusť, kde přišel okamžitě záber a já v silném proudu zdolával kdovíjakou rybu, která mi ke vší zlosti zajela do trávy ve vodě, ze které sem ji včas vypáčil, čekal sem pořádnou štiku, ale ke vší radosti to byl macek tloušť,pěkně vypasenej s širokou hubou a ve vodě vypadal tak na pade, po změření se ukázalo 45cm, i to už je dost slušný na jelce, pomyslil sem si a vrátil ho zpět do rodného živlu, nikdy bych neřekl že na tak velkou nástrahu zabere tloušť, ale i vyjímky se dějí, pak sem šel domů na oběd.
odpoledne v 16.00 sme jely s kamarádem Mirusem Do Rokytnice na jeden cca 1ha rybníček, kde byla mírně zakalená voda a foukal vítr a občas i mrholilo, já i míra sme se špatně oblíkly takže nám byla zima a jely sme asi po 2hodinách domů, ale i přesto sme každý sdolaly jednu štičku okolo 40i cm, Míra na mini twistříka a já na plandavku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. srpna 2006 v 19:53® Davish
- Datum lovu: 13.8.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač
Včera vypravil na řeku s vláčecím prutem, dopoledne asi v 9.15 sem dorazil ke splavu řeka byla ještě dost zvedlá, ale čistá, u splavu jsem to skoušel nejprve s malým ripperem a na toho nic, tak sem nasadil mix – malá rotačka s malým twistříkem a prochytával vracák, na to mi skočil jeden okyš, pak sem nasadil mou oblýbenou třiptku tloušťovku a na to hned po sobě 2 jelci okolo 30i, to bylo vše.
Večer jsem šel znova, ovšem s kamarádem Mirusem, který chytal převážně na mé zapůjčené rousnici a taky to vystřídal s vláčením, já sem vláčel a po nasazení mé třpytky tloušťovky sem opět udolal 2 jelce, větší měl 41cm, a pak sem nasadil žlutočerveného rippera – dost velkého a jen si tak hrál a skoušel jak chodí, ani sem nenahodil( měl jsem odklopenou cívku a prst na vlasci) a najednou chramst a otočila se mi po něm štika(zabušilo mi srdce, protože vypadala velká), ale jak sem sem měl odklopenou cívku a prst na vlasi, tak mi ho akorát odmrštila a já ji nestačil seknout, pak sem to hodil asi 3metry od břehu, kde mi potom vyrazila, a už sem se nestačil divit, zahlídl sem jen její pružné tělo a ucítil odpor na vlasci, 2× srkla brzda a už byla moje, naštěstí neskákala nad vodu, a tak to neukousla i když sem nemél lanko, po změření to bylo 55cm, asi byste čekaly víc, ale já byl i tak rád.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.