Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 17. srpna 2006 v 10:55® dam
dam
Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač

Bassíkův největší úlovek, dal mu pěkně zabrat…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8750.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8751.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 17. srpna 2006 v 6:40® rarach
    Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: 433039 | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem si včera udělal osobák lipaní dubletky (dohromady hodně přes 60 cm), Bobo měl tentokrát nabitej foťák, ale zase neměl kartu, takže žádný fotky neuvidíte, pak jsem odjel na večeři.

Středa 16. srpna 2006 ve 21:45® Davish
      Davish
      Datum lovu: 16.8. - 17.8.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Včera sem se konečně po dlouhé době dostal k rybolu s tatíkem, který chytá s oblibou jenom dravce, na rotačku tloušťovku chycen jelec a !!!hrouzek!!! 3cm podseklej(na konci svýho těla byl ještě průsvitnej) a okoun, na rippera okoun 25cm. Taťka chyt 3 jelce, 2 okouny, 1 bolena, všechno na jednu spešn rotačku kterou mu závidím.

Dnes dopoledne chyceno 5 jelců a večer, 2 jelci, jednoho 44cm, když sem ho chtěl vyfotit a s ním v potadí vodu, tak se mrskl a spadl do vody, takže fotka žádná!!!

Středa 16. srpna 2006 ve 21:26® Sander
        Sander
        Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dobrá, zítra už je nechám na pokoji… :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8748.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8747.jpg
          Středa 16. srpna 2006 ve 21:12profil byl smazán
          Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Labe u Opatovic | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem udělal zatěžkávací zkoušku svého 180 cm 10 gr. Berkley. Se štikou (83)jsem si krásně pohrál na výpravě s Padisem a Dzandisem. Jinak ovšem dost slabota.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8746.jpg
            Středa 16. srpna 2006 ve 20:40® qwerty
            Datum lovu: 16.8. | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Zase jsem vyrazil na svoje místečko a vyplatilo se to. Amur 95cm/11,2kg a šest kapříků okolo 40cm. Vše šlo z5.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8745.jpg
              Středa 16. srpna 2006 ve 20:08® Raf
              Raf
              Datum lovu: 16.8.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Oteplení přineslo nejen pohodu u vody, ale i zvýšenou aktivitu ryb. Hned prvním náhozem bolen, ale po chvíli se mi, když jsem se ho snažil otočit, utrhnul. Nebyl čas na falešné hrdinství, proud je na Lužnici pořád strašně velký, a tak jsem přebil z 0,15 monofilu na 0,17 fireline. Postupně jsem zdolal 4 boleny od 55 do 59 cm. Na závěr potěšil menší tloušť.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8743.jpg
                Středa 16. srpna 2006 v 11:08® kkarlos
                kkarlos
                Datum lovu: 10. 8. - 15. 8. 2006 | Revír: Okolí Nýrska | Způsob lovu: Přívlač

Taaaaak pstruhová vlacka ve dvou lidech tech 5 dni dopadlo celkem slusne… na potoce o maximalni sirce cca metr a pul jsme vydolovali nej potocaka 28cm, sivena taky 28 a o par vetsich ryb sme prisli, pak sme chytli kazdej nekolik potocaku pres 25cm a pres 20 uz jich bylo dost… potocaku do 20cm bylo nepocitatelne… chytli sme i par krasne zbarvenych sivenu, a me pravdepodobne spadl jeden duhak cca 30cm… :-(( . Take jsme chytali na rece v mistech kde byli vysazovani potocaci pres 40cm a vice… ale v tech mistech ani zaber… :-(( z reky partak vydoloval nej potocaka 33cm a pak nekolik tesne pod tricet… ja jsem bohuzel chytal podstatne mensi ryby :-(( videli jsme par hezkych ryb ktere nam jely za nastrahou ale nevzali… :-(( s mensimi rybami to na rece bylo horsi ale byli… take nejake… Za celou vypravu jsme chytli spoustu potocaku, 2 duhaky- cca 20cm a 10cm a nekolik sivenu… Parkrat sme zasli na pstruhovy revir(rybnik) ac by mohl byt klidne MP a tam sme zachytali mensi okouny…a ja vytahl jednoho temer uplne bileho okouna… :-)) ) a na potoce jednoho temer cerneho potocaka :-)) ) jednou feeder na rybniku a kaprik cca 35 a cejn pres 40cm celkove hodnoceni vypravy VYBORNY bylo to vazne good, proste pstruhovka je pstruhovka a je to total jiny nez MP a pro me je na P chytat mensi svatek:))) Ubytovan jsem byl u pribuznych takze jsem i vykonal potrebne navstevy… a muj partak byl bratranek… :-)) ) foto bohuzel neni :-((

Středa 16. srpna 2006 v 6:56® conwiq
                  conwiq
                  Datum lovu: 15.8.06 | Revír: Ostravice 4 | Způsob lovu: Muškaření

Včera na Ostr. 4 od Harcáku po Lávku nad 1. splavem. Počasí jak dělané na lipany, zataženo sem tam deštík, chladno, vítr. Taky u nás poslední den na potočáky… Zvolil jsem malou mušku s bílými křidélky z CDC peří, těličko s oranžovým vzorem. Hned na 2 nához lipánek do 20cm pak ještě asi 4. Vše malé, při stahování mušky PO cca 26cm-plave dál. Nejvíce záběrů od 16–18h potom bída, sem tam záběr. Po duhácích ani vidu ani slechu…

Úterý 15. srpna 2006 ve 20:55® BoBo-Falknow
                    BoBo-Falknow
                    Datum lovu: několik posledních dní | Revír: Podkrušnohorský retušovaný pstruhový revír | Způsob lovu: Muškaření

Byl jsem se v několika posledních dnech podívat s mouchou na revíru, který jsem letos hodně zanedbal. Pokaždé nachytány desítky PO, sem tam lipan. Někteří potočáci mi udělali radost – 34,36 a 39, nej lipan 35, skoro vše na růžového jiga. Jen mne mrzí, že potočáky 36 a 39 jsem nezvládnul blejsknout – došly baterky…

Jednu vycházku mi dělal společnost rarach, kterému tímto veřejně děkuji za to, že se ze mne poslední dvě sezóny pokouší vychovat muškaře. Díky Rudo, začíná to nést ovoce ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8736.jpg
                      Úterý 15. srpna 2006 ve 20:35® Padis
                      Padis

tak jsem večer vyrazil zavláčet za hodinku chycena štika cca 50 cm,bolen a tlouštík jedna ryba vypnutá.

Úterý 15. srpna 2006 v 18:35® Cajo
                        Cajo
                        Datum lovu: 14.08.2006 | Revír: Orava 3-5530-1-1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera asi najkrajšie vlčenie ake som kedy zažil… Narazil som na miestečko na ktorom som skoro na kazdé nahodenie vytiahol rybu..... Síce nič kapitálne, ale zachytal som si fakt super… 99% ulovkov zubáčiky do 45cm, Naj úlovky ostrieže 35 a 30cm a jalec 34…

foto1 – ostriež 35cm foto2 – jalec 34cm

viac foto v albume…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8735.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8734.jpg
                          Úterý 15. srpna 2006 v 10:36® sethy
                          sethy

Popis k fotu: Stika 74cm na 18cm Originala.Tento příspěvek byl 15.8.2006 v 11:56 editován administrátorem toulovec

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8728.pngfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8727.png
                            Pondělí 14. srpna 2006 ve 20:28® Chose
                            Chose
                            Datum lovu: 14.8.2006 | Revír: vč | Způsob lovu: Muškaření

tak dneska lipani opět kousali,chyceno ±40ks nej.cca 35cm.krása.

Pondělí 14. srpna 2006 v 19:15® Davish
                              Davish
                              Datum lovu: 14.8.2006 | Revír: Jihlava 9, Stařečský 1 | Způsob lovu: Přívlač

Ráno sem se opět vypravil na řeku jako včera, řeka byla asi o 20cm menší než včera, začal sem znova u splavu, ale tam nic ańi na rotačku a ani na žlutočerveného rippera, jenom škubance(ale né o dno!!!!), šel jsem tedy dál na štěrk, tam se mi podařilo na mini stříbrnou rotačku okounka 12cm, který se mi vešel do dlaně, potom na třpytku tloutovku jelce asi 25cm, dál se mi tloušťovka sekla ve vodě blízko u břehu, dlouho sem skoušel ju všelijak vyprostit, ale nešlo to, tak bych ju tam pře ce nenechal, vyhrnul sem si kalhoty, sundal boty a ponožky a vlezl tam> vyprostil sem ji naštěstí :-) . Pak už na štěrku nic, šel sem dál a tam na tloušťovku 2 jelce jeden přes cca30cm, pak mrtvo, ale potkal sem se s místním chatařem rybářem, dlouho sme mluvil a nakonec řekl že by se mohla nějaká zubatá skrývat u vý pustě ze sádek, to mě v tu chvíly nenapadlo, a už sem tam mazal, skoušel sem rotačky všechno možné , ale nic, pak sem nasadil černou rotačku se zelenýmy tečkami zvukovou a na tu hned na druhý záběr tloušť, pak sem se rozhod o tu štiky a nasadil sem plandavku a mířil přesně k na výpusť, podařilo se, voda se zavařila, rybyčky okolo zdrhaly, ale k z losti se mi nejspíš štika do plandavky netrefila, to mě naštvalo a jako naschvál sem další nához hodil blbě – vedle vápustě na břeh a urval sem přes všechno snažení plandavku, to mě namíchlo ještě víc a já už měl být doma na obědě, ale co, tak se opozdím a to opoždění stálo za to, hned sem nasadil velkého žlutého štikového twistwra, a mrsknul to před sebe před výpusť, kde přišel okamžitě záber a já v silném proudu zdolával kdovíjakou rybu, která mi ke vší zlosti zajela do trávy ve vodě, ze které sem ji včas vypáčil, čekal sem pořádnou štiku, ale ke vší radosti to byl macek tloušť,pěkně vypasenej s širokou hubou a ve vodě vypadal tak na pade, po změření se ukázalo 45cm, i to už je dost slušný na jelce, pomyslil sem si a vrátil ho zpět do rodného živlu, nikdy bych neřekl že na tak velkou nástrahu zabere tloušť, ale i vyjímky se dějí, pak sem šel domů na oběd.

odpoledne v 16.00 sme jely s kamarádem Mirusem Do Rokytnice na jeden cca 1ha rybníček, kde byla mírně zakalená voda a foukal vítr a občas i mrholilo, já i míra sme se špatně oblíkly takže nám byla zima a jely sme asi po 2hodinách domů, ale i přesto sme každý sdolaly jednu štičku okolo 40i cm, Míra na mini twistříka a já na plandavku.

Pondělí 14. srpna 2006 v 18:53® Davish
                                Davish
                                Datum lovu: 13.8.2006 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Včera vypravil na řeku s vláčecím prutem, dopoledne asi v 9.15 sem dorazil ke splavu řeka byla ještě dost zvedlá, ale čistá, u splavu jsem to skoušel nejprve s malým ripperem a na toho nic, tak sem nasadil mix – malá rotačka s malým twistříkem a prochytával vracák, na to mi skočil jeden okyš, pak sem nasadil mou oblýbenou třiptku tloušťovku a na to hned po sobě 2 jelci okolo 30i, to bylo vše.

Večer jsem šel znova, ovšem s kamarádem Mirusem, který chytal převážně na mé zapůjčené rousnici a taky to vystřídal s vláčením, já sem vláčel a po nasazení mé třpytky tloušťovky sem opět udolal 2 jelce, větší měl 41cm, a pak sem nasadil žlutočerveného rippera – dost velkého a jen si tak hrál a skoušel jak chodí, ani sem nenahodil( měl jsem odklopenou cívku a prst na vlasci) a najednou chramst a otočila se mi po něm štika(zabušilo mi srdce, protože vypadala velká), ale jak sem sem měl odklopenou cívku a prst na vlasi, tak mi ho akorát odmrštila a já ji nestačil seknout, pak sem to hodil asi 3metry od břehu, kde mi potom vyrazila, a už sem se nestačil divit, zahlídl sem jen její pružné tělo a ucítil odpor na vlasci, 2× srkla brzda a už byla moje, naštěstí neskákala nad vodu, a tak to neukousla i když sem nemél lanko, po změření to bylo 55cm, asi byste čekaly víc, ale já byl i tak rád.

Pondělí 14. srpna 2006 v 16:02® HaD
                                  HaD

Další Zdendovi fotky ze Švédska naleznete zde www.chytej.cz

Pondělí 14. srpna 2006 ve 13:54@ ???
                                    Datum lovu: 15.7.-28.7.2004 | Revír: Švédsko

Náš rybolov ve Švédsku ve složení já, Honza a Tomáš byl jedním slovem famózní!. Chytili jsme přes 700 ryb. Největší byla štika 111 cm, lipani 46cm, 47cm, 48cm, 48,5cm, pstruh obecný 43 cm, stovky okounů přes 30 cm, nej 38cm, jeden mník, jesen 53cm… Většina na přívlač nebo mušku. Moc se těšíme na další výpravu a já na sraz do Jestřabic! Přikládáme „pár“ fotek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8674.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8673.jpg
                                      Pondělí 14. srpna 2006 ve 13:53® qwerty
                                      Datum lovu: 13.8. | Revír: Labe

Samotnýho amura jsem udolal já na feeder, míry 86cm a 8kg (kmen 0,18 a návazec 0,12) Amura s kaprem zdolal kolega na položenou, amur má 96cm a 12kg a kapřík pro porovnání „jen“ 50cm. Masař odnaproti nemohl přežít, že amuři zase plavou ve vodě :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8671.jpg
                                        Pondělí 14. srpna 2006 ve 13:05® sethy
                                        sethy
                                        Datum lovu: 13.8.2006 | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi UL se vydarila co do mnozstvi ale ne co do velikosti:-) okouni zhruba 10–25cm a sticky od 10–30cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8666.jpg
                                          Pondělí 14. srpna 2006 v 11:53® hajan
                                          Datum lovu: 12.8.2006 | Revír: Berounka 3

Přívlač nula bodou, pak položená ocas na dno, a urodil se haďour 70cm. Byl tlusťoučkej, tudíž zmasen.:-)

Pondělí 14. srpna 2006 v 0:12® HaD
                                            HaD
                                            Datum lovu: 12.8.2006 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Sumcařina

půl hodinnka s vábničkou přinesla jednoho sumečka necelých 90 cm

Neděle 13. srpna 2006 ve 21:23® Bobson
                                              Bobson
                                              Datum lovu: 17.7. | Revír: odra | Způsob lovu: Přívlač

Dva boleny 64 67cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8657.jpg
                                                Neděle 13. srpna 2006 ve 20:59® Chose
                                                Chose

z každý tůně min.5kusů.nakonec šli i na suchou,na cdc broučka s růžovým tělíčkem.prostě úžasný a ráno musím znovu.nej kousky 25–30cm.paráda,konečně pořádná muchařina. :-)

Neděle 13. srpna 2006 ve 20:57® Chose
                                                  Chose

ryby ale braly naprosto úžasně,po šesti hodinách sem se probral z extáze a zjistil že je skoro tma měl bych se nějak bezpečně dostat na břeh.lipani šli hlavně na bobeše( jiris-díky za radu ;-) ) vytáh sem asi deset lepších a tak 20–30menších se mi skleplo ve vodě.

Neděle 13. srpna 2006 ve 20:54® Chose
                                                    Chose
                                                    Datum lovu: 13.08.2006 | Revír: Vč-labe | Způsob lovu: Muškaření

tak dneska sem byl poprvé na Labi po velký vodě.šutry a dno jsou naprosto přeoraný,dost změn.voda absolutně průzračná,stav mírně vyšší.

Neděle 13. srpna 2006 v 19:19® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 12.8 | Revír: Pstruh.potok

Tak jsem po rychlém opadnutí vody v sobotu vyrazil okouknout potok..Voda byla cca 10–15 cm nad normálem.Chyceno několik PO a okounů a jedna štika 40 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8653.jpg
                                                        Neděle 13. srpna 2006 v 11:08® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 13.8.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná

Já ty jejich záběry prostě muliju!! :-)) Opět parádní chytačka, aneb tloušť pomalu začíná být mou nejoblíbenější ry­bou…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8650.jpg
                                                          Neděle 13. srpna 2006 v 9:52® Prichy
                                                          Prichy
                                                          Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Zkouska okounu.....slo celkem H panove, bavil jsem se chytanim okouniku kolem 15 cm.

Sobota 12. srpna 2006 ve 13:54® Davish
                                                            Davish
                                                            Datum lovu: 12.8.2006 | Revír: Markovka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ráno super chytačka, Vstávám v 6.15, u vody sme v 6.45, Markovka je asi 16ha revír, na kterém je hodně hodně moc kaprařů, kteří po sobě nechávají bordel, ale k věci – prochytáváme první 2 místa, na které sejdeme k vodě, nic, na třetím místě mi na kopyto 8cm, zabere okoun tím spůsobem že slupne mý kopyto a nechá se táhnout, ty woe, já myslel že je to větev(měl asi 18cm), jdeme na další místo k jedné zátoce,když už sem chtěl jít na další místo tak mi tam mi po plandavce vyjede na poslední nahození na mělčině těsně vedle břehu štika( vydím v čisté vodě zřetelně záběr) která skáče nad hladinu a po chvilce zdolávání je u břehu, po změření 53cm, pak asi o 7 metrů dál skouším malou rotačku velikosti 00 a hele znova štika, ale malinká okolo 40cm, pak se mi zadařilo ještě na dalším místě chytit okouna na většího twistera, byl krásně tmavej(z hlubin) měl mezi 24–29cm. To bylo za toto dopoledne vše, akorát mi pak ještě po malým ripperovy skočila na mělčině ještě jedna štička a jak sem sekl tak sem jí to vytrhl z huby, pak zklamaně odplavala :-)) )))).