Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 14. srpna 2006 v 17:02® HaD
HaD

Další Zdendovi fotky ze Švédska naleznete zde www.chytej.cz

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 14. srpna 2006 ve 14:54@ ???
    Datum lovu: 15.7.-28.7.2004 | Revír: Švédsko

Náš rybolov ve Švédsku ve složení já, Honza a Tomáš byl jedním slovem famózní!. Chytili jsme přes 700 ryb. Největší byla štika 111 cm, lipani 46cm, 47cm, 48cm, 48,5cm, pstruh obecný 43 cm, stovky okounů přes 30 cm, nej 38cm, jeden mník, jesen 53cm… Většina na přívlač nebo mušku. Moc se těšíme na další výpravu a já na sraz do Jestřabic! Přikládáme „pár“ fotek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8674.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8673.jpg
      Pondělí 14. srpna 2006 ve 14:53® qwerty
      Datum lovu: 13.8. | Revír: Labe

Samotnýho amura jsem udolal já na feeder, míry 86cm a 8kg (kmen 0,18 a návazec 0,12) Amura s kaprem zdolal kolega na položenou, amur má 96cm a 12kg a kapřík pro porovnání „jen“ 50cm. Masař odnaproti nemohl přežít, že amuři zase plavou ve vodě :-))

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8672.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8671.jpg
        Pondělí 14. srpna 2006 ve 14:05® sethy
        sethy
        Datum lovu: 13.8.2006 | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi UL se vydarila co do mnozstvi ale ne co do velikosti:-) okouni zhruba 10–25cm a sticky od 10–30cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8666.jpg
          Pondělí 14. srpna 2006 ve 12:53® hajan
          Datum lovu: 12.8.2006 | Revír: Berounka 3

Přívlač nula bodou, pak položená ocas na dno, a urodil se haďour 70cm. Byl tlusťoučkej, tudíž zmasen.:-)

Pondělí 14. srpna 2006 v 1:12® HaD
            HaD
            Datum lovu: 12.8.2006 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Sumcařina

půl hodinnka s vábničkou přinesla jednoho sumečka necelých 90 cm

Neděle 13. srpna 2006 ve 22:23® Bobson
              Bobson
              Datum lovu: 17.7. | Revír: odra | Způsob lovu: Přívlač

Dva boleny 64 67cm

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8657.jpg
                Neděle 13. srpna 2006 ve 21:59® Chose
                Chose

z každý tůně min.5kusů.nakonec šli i na suchou,na cdc broučka s růžovým tělíčkem.prostě úžasný a ráno musím znovu.nej kousky 25–30cm.paráda,konečně pořádná muchařina. :-)

Neděle 13. srpna 2006 ve 21:57® Chose
                  Chose

ryby ale braly naprosto úžasně,po šesti hodinách sem se probral z extáze a zjistil že je skoro tma měl bych se nějak bezpečně dostat na břeh.lipani šli hlavně na bobeše( jiris-díky za radu ;-) ) vytáh sem asi deset lepších a tak 20–30menších se mi skleplo ve vodě.

Neděle 13. srpna 2006 ve 21:54® Chose
                    Chose
                    Datum lovu: 13.08.2006 | Revír: Vč-labe | Způsob lovu: Muškaření

tak dneska sem byl poprvé na Labi po velký vodě.šutry a dno jsou naprosto přeoraný,dost změn.voda absolutně průzračná,stav mírně vyšší.

Neděle 13. srpna 2006 ve 20:19® Padis
                      Padis
                      Datum lovu: 12.8 | Revír: Pstruh.potok

Tak jsem po rychlém opadnutí vody v sobotu vyrazil okouknout potok..Voda byla cca 10–15 cm nad normálem.Chyceno několik PO a okounů a jedna štika 40 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8653.jpg
                        Neděle 13. srpna 2006 ve 12:08® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 13.8.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná

Já ty jejich záběry prostě muliju!! :-)) Opět parádní chytačka, aneb tloušť pomalu začíná být mou nejoblíbenější ry­bou…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8650.jpg
                          Neděle 13. srpna 2006 v 10:52® Prichy
                          Prichy
                          Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač

Zkouska okounu.....slo celkem H panove, bavil jsem se chytanim okouniku kolem 15 cm.

Sobota 12. srpna 2006 ve 14:54® Davish
                            Davish
                            Datum lovu: 12.8.2006 | Revír: Markovka 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ráno super chytačka, Vstávám v 6.15, u vody sme v 6.45, Markovka je asi 16ha revír, na kterém je hodně hodně moc kaprařů, kteří po sobě nechávají bordel, ale k věci – prochytáváme první 2 místa, na které sejdeme k vodě, nic, na třetím místě mi na kopyto 8cm, zabere okoun tím spůsobem že slupne mý kopyto a nechá se táhnout, ty woe, já myslel že je to větev(měl asi 18cm), jdeme na další místo k jedné zátoce,když už sem chtěl jít na další místo tak mi tam mi po plandavce vyjede na poslední nahození na mělčině těsně vedle břehu štika( vydím v čisté vodě zřetelně záběr) která skáče nad hladinu a po chvilce zdolávání je u břehu, po změření 53cm, pak asi o 7 metrů dál skouším malou rotačku velikosti 00 a hele znova štika, ale malinká okolo 40cm, pak se mi zadařilo ještě na dalším místě chytit okouna na většího twistera, byl krásně tmavej(z hlubin) měl mezi 24–29cm. To bylo za toto dopoledne vše, akorát mi pak ještě po malým ripperovy skočila na mělčině ještě jedna štička a jak sem sekl tak sem jí to vytrhl z huby, pak zklamaně odplavala :-)) )))).

Pátek 11. srpna 2006 v 19:43® Davish
                              Davish
                              Datum lovu: 7. - 11.8.2660 | Revír: Dyje 15, Jihlava 9

7.8. Hatimov – večer jsme dorazily na Vranovskou přehradu na hatimov a já začal chytat na pláži, na feeder – chyceno několik cejnů, 8.8 – Ráno vstávám v 5.15., míchám krmení a vyrážím znova k vodě> 50m, Zakrmuji prakem, který se mi po druhé kouly jako naschvál roztrhne, jako tomu bylo již několikrát, poněvadž ho hodně používám a mám ho dlouho a ještě sem gumu nevyměnil, pak zakrmuji rukou asi 25m od břehu, nahazuji až po okraj naplněné krmítko a na háčku masňáky, hned na první nához karas, a pak co hod to ryby, chyceno as 20 ryb do 8.00, domorodí rybáři okolo se nestačí divit a očumují můj feeder a ptají se na co chytám, dopoledne jdeme s otcem na vláčku okolo přehrady, nic moc, pouze mě zaútočila malá štička z hlubiny na poppera, večer sme šli na úhoře – na rousnici chyceni 2 úhoři -cca 40,55cm, plotice, taťka na rybku jen jeden výjezd, vedle nás vytáhl rybář sumečka asi 40cm. 9.8. – voda je přikalená, to proto včera ta náhlá aktivita úhořů, ale i tak ráno, 2 cejni, dopoledne na marmišku candátek asi 18cm, bolínci a tlouštíci, chytáme opět úhoře, taťka zaleze v broďácích do vody a vláčí a ž do úplné tmy, já mezitím na rousnici, kapříka 40cm, který mi dal na prut 240cm 10–20g pořádně zabrat, taťkovy se vyháčkovali 2 okouni u břehu(voda nebyla kupodivu pak už vůbec zakalená) Balíme to jdeme domů, hadi nebraly, vedle nás opět ten samý rybář chytil sumečka na rousnici, což bych chtěl taky, protože já sumce ještě nechyt, ale on taky chytal na hraně kde to jde do hloubky a dál od břehu. 10.8. Ráno opět super chytačka, chyceno spoustu ryb, nej cejn 44cm,, a kapřík okolo 40 cm, pak jedeme domů do třebíče s dobrámy zážitky. 11.8. Dnes dopoledne jdu ne řeku skusit parmy na rousnici, ale beru si s sebou i vláčák, kdyby nebraly. 5eka je abnormálně zvedlá, ale nezakalená(to už se asi vyčistila ale nestačila klesnout), na rousnici chyceni 2 jelci, okoun, parma bohužel žádná, pak skouším vláčet a asi po 40minutách se mi na žlutočerveného rippera splete štika 57cm, ze které mám velkou radost. Vzápětí jde okolo předsesa místní organize MRS Třebíč – Ivo Kacetl a přeje mi hodně úspěchu, štiku pouštím a pak skouším ještě splávek, ale už to nemá smysl, sluníčko pálý a tak balím a jdu domů.

Pátek 11. srpna 2006 v 17:31® Švejk
                                Švejk
                                Datum lovu: 11,8,2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s Indym na na rybách :-) Dobře jsem si konečně zachytal. Několik kousků do 35 a potom jeden 62. Několik Bolenů do 60. Spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8645.jpg
                                  Pátek 11. srpna 2006 ve 13:34® indy
                                  Datum lovu: 11.8.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Dnes byli docela aktivní candáti. Já jsem chytil 62cm, 72cm, Švejk 62cm, několik menších do 50cm a 2 nebo 3 boleny do 60cm. Většina na různý velikosti a barvy SSRka, něco na Team Esko. Zatím se neprokázal cílený lov metrových amurů na Team Esko v jedovatě žlutozelené barvě (GPT) ;-) .

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8641.jpg
                                    Pátek 11. srpna 2006 v 9:44® Donald
                                    Donald
                                    Datum lovu: 10.8.2006 | Revír: Dřevnice 1A

Na chleba na hladině vytaženi 3 kapříci a jeden lopaťák. Dobře braly i ondatry. Vytažena jedna a druhá se v půlce rybníka vypla :-(( ). :-)) .

Pátek 11. srpna 2006 v 9:00® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 10.8.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka a lov na cit na ještě vyšší Lužnici než včera. Z vývařiště se mi povedli vyndat 3 tloušti.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8637.jpg
                                        Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 20:56® Zcuter
                                        Zcuter
                                        Datum lovu: 10.8.06 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

tak mě dneska napadlo zajít na řeku, kde bude trochu zakalená voda- a oplatilo se to- nějaké oukleje a plotičky…jeden okoun kolem 20 a pak přišla na ředu bojovná parma-53 cm -byla to moje první parma v životě-(vrácena vodě) apřední mi zabrala jěště jedna ale ta se vypla-ale byla větší-kolem 60cm(odhad)

Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 20:15® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 10.8.2006 | Revír: Volyňka 1 | Způsob lovu: Plavaná

Navzdory vodě barvy odpadní stoky se nějakých 15 kousků nechalo ukecat…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8633.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8632.jpg
                                            Čtvrtek 10. srpna 2006 v 18:59® xycht
                                            Datum lovu: dnes | Revír: Malše 5P | Způsob lovu: Muškaření

Muška nad Kaplicí, vody ještě teklo dost, ale v jednom vracáku rybky byly…3 potočáci cca 20–25cm. Byl jsem ještě Pořešíně, ale tam bylo vody hodně a nešlo to.

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 18:56® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 10.8 | Revír: Berounka

Přívlač. Docela brali menší tloušti a opět se povedl bolen, tentokrát 55cm. S prutem 7g to byla paráda.

Čtvrtek 10. srpna 2006 ve 13:53® Švejk
                                                Švejk
                                                Datum lovu: 10.8.2006 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s vláčákem na dravcích, jeden malej candátek (35 cm) a potom 30 minutová zdolávačka. Hádejte co :-) no přece Amur rovných 100 cm. a co je nejvíce zarážející, tak byl za hubu na team esko. Ještě teď to nechápu. No i tak se někdy zadaří.....

Čtvrtek 10. srpna 2006 v 7:44® fishunter
                                                  Datum lovu: 9.8.2006 | Revír: Kokovice 411090

MINI versus MAXI přívlač,položená

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8624.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8623.jpg
                                                    Čtvrtek 10. srpna 2006 v 0:19® Prutos
                                                    Prutos
                                                    Datum lovu: 9.8.2006 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme byli opět po delší době zkusit sumíky na vláčku. Sumík se sice nekonal,ale krátce po příchodu se mi podařila pěkná štička. Měla 61cm a plave dál. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8622.jpg
                                                      Středa 9. srpna 2006 ve 21:42® Raf
                                                      Raf
                                                      Datum lovu: 9.8.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Na Jordánu byla na nejlepších vláčecích místech zelená voda. Lužnice je zase strašně zvedlá. Ale přesto se povedlo od počátku ztracenou vycházku zachránit bolenem 55 cm. Nakonec tedy spokojenost.

Středa 9. srpna 2006 v 15:08® ČudlařX
                                                        ČudlařX
                                                        Datum lovu: 9.8.2006 | Revír: Řeka

Dneska ráno na dravcích.Povedlo se .Štika 65 prověřila nářadí.Prima boj.Taky jeden záběr od candáta-spadnul po záseku.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8601.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8602.jpg
                                                          Středa 9. srpna 2006 v 8:28® hajan
                                                          Datum lovu: 8.8.2006 | Revír: Berounka 3, 411001, feeder

Jo, taky jsem byl včera na řece, zvedlá o cca.60cm, bralo to to jako blázen, ale samý maličký padoustvičky ±12 a jeden cejn 35cm. Mrtvola na dno, jako vždy, mrtvola!

Úterý 8. srpna 2006 v 19:44® skwor
                                                            skwor
                                                            Datum lovu: 8.8. | Revír: Berounka

Vláčka na Berounce. Chytil jsem dva malé tlouště a mého největšího bolena 57cm. S prutem 1,5–7g to nemělo chybu.