Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. srpna 2006 v 16:06® SKOKAN
Datum lovu: 6.7.2006 | Revír: Ohře 1 | Způsob lovu: Přívlač

Štika 75 cm na popper.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8583.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8584.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 8. srpna 2006 v 11:08® sethy
    sethy
    Datum lovu: 27.7. | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač

Při nočním lovu sumíků pouze stička 70+

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8577.jpg
      Úterý 8. srpna 2006 v 10:36® raduch
      Datum lovu: 07,08,2006 | Způsob lovu: Přívlač

Vysvitlo slunce a tak jsem zbalil vercajk a hurá na ně. První nához nové třpytky Robinson/z Polska z dovolené za 22,50Kč:-)) / a rachot.Vytažení 30 m silonu 0,16 a brzda si užilá své. I 0,16 popálí prstík.Nebudu zdržovat kapr 45 za ocasní ploutev. Kapr v dobé kondici a já málem posranej,že štika přes 80 cm. Tak někdy příště. A pak malý bonus 2 candátí miminka do 30 cm.

Úterý 8. srpna 2006 v 0:17® HaD
        HaD
        Datum lovu: 8.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

pokus o sumce – kromě toho, že jsme zase pěkně promokli, tak ani náznak

Pondělí 7. srpna 2006 ve 23:18® skorec3@seznam.cz
          skorec3@seznam.cz
          Datum lovu: 6.8 | Revír: výškovické tůně | Způsob lovu: Klasická položená

zrána dva amurci 48 a 55 jeden kapřik dorostenec jinak pěkné dopoledne spousta záběrů na boilí vlastní výroby

Pondělí 7. srpna 2006 ve 12:28® ORIMP
            ORIMP
            Datum lovu: 3.-5.8.2006 | Revír: Oravská priehrada | Způsob lovu: Přívlač

3-dňová pohodička na upršanej a chladnej Orav.priehrade.Ryby boli pri chuti:foto č.1 Andy a zubač 65cm,foto č.2 Stando a jeho šťuka 80cm,ale pekne ťažká a velmi bojovná!Foto č.3 detail na zúbky a na vobler ,,hand made".Ja som okrem menších rýb chytil aj peknu nádchu! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8567.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8568.jpg
              Neděle 6. srpna 2006 ve 22:40® Koudy
              Koudy
              Datum lovu: 6.8.06 | Revír: Olešná 2a | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po dlouhé době vláčka na přehradě blízko FM!dvě hodiny ani záběr,lidí jak na jarmarku,pak jsem zmokl a ještě jsem dostal hlad!-pro mě nejhorší kombinace tak jsem utek domů!

Neděle 6. srpna 2006 v 18:42® BigMike
                Datum lovu: dneska | Revír: Lužnice 6, vláčka

Ráno 2 hodky na skoro jednom místě a naháněl tu včerejší štiku – 2× se mi ohnala za woblerem pod nohama – odhadem přes 70 cm. Teď odpoledne skoro 3 hodky tamtéž – ani náznak jakékoliv aktivity ryb, natož záběru!

Neděle 6. srpna 2006 v 18:09® HaD
                  HaD
                  Datum lovu: 5.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Klasická položená

jinak na třešně každej den několik tloušťů přes 40 cm

Neděle 6. srpna 2006 v 17:56® HaD
                    HaD
                    Datum lovu: 5.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

včera v dešti na sumcích, opět dva záběry, jeden nesekatelný od většího, druhý vůbec neregistrován­..ach jo

Neděle 6. srpna 2006 v 16:25® xycht
                      Datum lovu: 4.8.-6.8. | Revír: Dyje 15 - ÚN Vranov | Způsob lovu: Sumcařina

Pokus o sumíka – bez úspěchu, navíc počasí šílený :-) Ale jsem spokojenej, protože jsem uvláčel asi 20 štiček od 25 do 55cm, takže jsem si zachytal. Kolega nějakýho kapra, nej 65cm s obrovskýma ploutvema. Byli jsme se podívat taky na vyhlášený lokalitě Farářka, kde měli chataři připravený stojany – jasný vyhrazovaní míst. Co na to RS? Ta asi funguje jako štít proti cizákům :-) Z místních rybářů bylo cítit, kdo je tu pánem. A když jsme na jednom místě u Bítova chytili kapra 65cm, tak jeden místní rybář neváhal vyslat dítě na loďce – zvěda, aby zjistil kolik vlastně má :-) Celkově i přes počasí a 0 sumíků velká spokojenost.

Neděle 6. srpna 2006 ve 13:54® Tomash
                        Tomash
                        Datum lovu: 5.-6.8.2006 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Víkendová chytačka s Dwarfem a LojzouRybkou. V sobotu večer pokus o candáty a úhoře. Dwarf feederoval a na rybku chytal jen „pofidérně“. Lojza a já jsme to vzali na plný úvazek, tedy na oba pruty. Lojza měl 4, nebo pět záběrů. Jeden proměnil v hada 70cm. Já měl 3 záběry a chyt sem prdlajs. Dwarf ufeederoval 6 cejnů 20–35cm.
                        V neděli od rána jeden na rybičku a druhý na feeder. Lojza něco podobného a Dwarf až do půl osmé spal :-D Obvyklou půlhodinku po prokrmení lovného místa se nic nedělo, ale pak jsem v rychlém tempu zdolal možná i 20 ryb – u nich dominoval cejn ±50cm (foto možná dodá Lojza), kolem páté jsem se tak 3 minuty přetahoval s pěknou rybou, která se vypnula. Kolem půl osmé záběry ustaly a tak jsem povolil brzdu a chtěl si trošku dáchnout. Sotva jsem zavřel oči, brobudila mě brzda, která krázně zahvízdala. Nijak prudce jsem nesekal, čekal jsem zase cejna, ale odpor byl utěšující a já se mohl po 8–10minutách radovat s kapříka 52cm. Asi jsem se dotknul psychiky některých ústeckých masařek, protože po zdolání kapra se k nám přiřítil jeden z do té doby poklidně sedících rybářů a chtělů vidět naše papíry. Chlap byl dost trapnej a neotesanej, tak jsme ho s lojzou trochu slovně pomučili. Ještě teď se tomu musím smát. No, lidi sou holt různý a pouštět na labi cejny – to si ASI koleduje… Po tomhle incidentu se konečně vzbudil JEZEVEC, teda Dwarf a taky na feeder povodil několik slušných ryb – mezi nimi i cejn ±45cm a kapřík 42cm. Pěkný a deštivý víkend. Všechny ryby až na kapra 52cm a hada 70cm si plavou dál. Fotky 1 – Lojzova hadice 2 – Dwarf a cín 3 – Můj šupi

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8535.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8536.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8537.jpg
                          Neděle 6. srpna 2006 ve 13:20® Hora
                          Hora
                          Datum lovu: 6.8 2006 | Revír: Svinovské tůně | Způsob lovu: Plavaná

Dnes dopoledne na ST na plavanou 3 amurci od 30 do 45 cm a pár menších cejnů,kapřík tentokrát žádný.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8534.jpg
                            Neděle 6. srpna 2006 v 11:01® gabo
                            gabo
                            Datum lovu: 6.8.2006 | Revír: Labe 28 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na feeder 6 cejnů, 3 cejni a dvě podoustve.Většinou na červy.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8533.jpg
                              Sobota 5. srpna 2006 ve 20:17® Davish
                              Davish
                              Datum lovu: 5.8.2006 | Revír: Lubí 1 | Způsob lovu: Feeder

Dneska super chytačka – chyceno za dopoledne asi 20ks ryb – karasy, cejni, 2 okouni, zazdolával jsem si i nádhernýho šupináče bez jediný chybičky – starousedlíka jak se říká – extrémě bojovný kapr co pomale roste a má atletickou postavu, já to zkrátím, měl 68cm a 5,9kg, nebyl sice nějak velkej ale přenádhernej, škoda že nemám digitální foťák, to by tady už bylo fotek!!!

Sobota 5. srpna 2006 v 19:34® ČudlařX
                                ČudlařX

Dneska na dvě hodinky vláčka.Aktvita dravců byla nulová.Řeka je asi a 3/4meru zvedlá a je kalná jako kafe.Zejtra zkusim feeder.

Sobota 5. srpna 2006 v 19:23® Prutos
                                  Prutos

Tak jsem se vrátil z lovu. S Vydrýskem jsme se vypravili prubnout boleny do Bulhar pod jez. I přesto že docela silně pršelo byla už nejlepší místa obsazena partou čtyř rybářů. Sešly jsme kousek níž a začali lovit. Po chvíli jeden z nich sekl a doslova vyrval z vody bolena cca 45–50cm. Z vody ho vyndal tím stylem, že ho prostě vytáhl po písku na břeh. Pak rybu zabil,vykuchal a ani se neobtěžoval ji zapsat. Zanedlouho se situace opakovala jen s tím rozdílem, že tentokrát měl bolen možná tak 35cm. To už jeho směrem letěla zatím slušná poznámka, že existují i nějaké míry. Odpovědí mi bylo mlčení. Pokus dovolat se spravedldosti moc dobře nedopadl, pač všichni členové RS nebyli v dosahu, nebo se jim nešlo dovolat. Poté,co třetí ulovenou rybu potkal stejný osud jako ty předtím, jsem znechucen sbalil. Při odchodu jsem to ovšem nevydržel a vybouch jsem. To co si ode mě vyslechl si určitě za rámeček nedá. Bez servítků a dost nevybíravým slovníkem jsem ho seřval jak malýho kluka. Na moc slov se nezmohl. Dokonce se pokusil se za námi rozběhnout, ale po pár krocích bohužel zjistil, že během po blátě rozbije tlamu leda tak sobě. Krev ve mě vaří ještě teď. Jak já ty zkurvený masařky nenávidim! Mam po náladě, zítra na ryby nejdu. :-((

Sobota 5. srpna 2006 v 18:07® sharkcom
                                    sharkcom
                                    Revír: UN Hracholusky | Způsob lovu: Feeder

Týden strávený na Hracholuskách. Voda připomínala špenát. Aktivita dravců 0. Spousta potěru a k tomu viditelnost 10cm. Tak jse mto zkusil alespoň na feeder. Po dvou dnech vnadění kukuřicí se na břech v pravidelných intervalech chodili podívat kapříci od 15 do 43 cm. Cejni kolem 35cm. Druhý prut po vnadění peletami, kuku a boile ani záběr. Byly dny, kdy šlo chytat pouze s feederem v ruce a vlascem mezi prsty. Velice slabé záběry. Byly dny kdy kapříci shazovali feeder z vidliček. Aby toho nebylo málo o 20 cm klesala denně hladina. Ale i tak dobrý, feeder budiž pochválen!

Sobota 5. srpna 2006 v 16:25® BigMike
                                      Datum lovu: odpoledne | Revír: Lužnice 6, vláčka

Ta ráno bylo ještě hej! Po obědě vyrazil pod Čejnov. Při třetím náhozu jsem chytil za ostružinu na břehu a bylo hotovo! Můj Cadox 7–15g snad na den po 3 letech od koupě odešel!!! Špička, spodní díl, no zkrátka konec! Dojel domů pro starý Browning 20–70 g a s tímto kůlem jel dolů na řeku. Při třetím náhozu prut ztěžknul, lehce přisekl a začal mazec! Cosi kroužilo u dna, moc se to zvednout nedalo, typoval jsem štiku. Po asi minutě wobler vyletěl z vody, pěkně prokousaný od štičích zubů a okolím se nesla slova, která by děti slyšet neměly!!Nemít poslední vláčkový prut v ruce, rozšlapal bych ho na maděru! Vzhledem k prutu 20–70g, firelině 0,17 odhaduji štiku minimálně přes 70, spíš přes 80! Ještě jsem se tam 2× vrátil, ale už nic! Tak jdu chlastat,ženy kamarádka má kulaté narozky!Vzhledem k průběhu dnešního dne nevím, jestli mám vůbec vylézat!

Sobota 5. srpna 2006 v 8:35® BigMike
                                        Datum lovu: 5.8.2006 | Revír: Lužnice 6, vláčka

Od půl 6 do 8.15 – mrtvá voda!!! Otec na feedera měl od půl 5 do 8.15 jen dva!!! záběry, rybu neviděl!

Pátek 4. srpna 2006 ve 22:32® HaD
                                          HaD
                                          Datum lovu: 4.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

taky jsem se dnes pokusil o boleny, ale po necelé hodině nulové aktivity jsem utekl domů :-)

Pátek 4. srpna 2006 ve 22:04® Raf
                                            Raf
                                            Datum lovu: 4.8.2006 | Revír: Berounka 1 | Způsob lovu: Muškaření

První trošku vážnější vycházka s muškařským prutem. Bude to ještě boj, ale dnes jsem se bavil dobře. Pochytal jsem tlouště a 4 oukleje. Muškařinu jsem přokládal s přívlačí. Na vláčku zdoláno 5 tloušťů. Dále jsem pozbyl 2 velice slušný boleny. Jeden mi spadnul. Druhej při prvním výpadu a výskoku utrhl woblera.

Pátek 4. srpna 2006 v 19:56® skwor
                                              skwor
                                              Datum lovu: 2.8. | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná

Plavaná s hnojáky. Na první nához se povedl tloušť 35cm a potom ještě několik menších.

Pátek 4. srpna 2006 v 19:27® BigMike
                                                Datum lovu: dneska | Revír: Lužnice 6, vláčka

Tak návštěva 2 podjezí – boleni nejsou:-) Okoun 20 cm, štička 45cm, candátek 30 cm a tloušť 30 cm.

Pátek 4. srpna 2006 ve 14:41® Milky
                                                  Milky

Dneska šest pstruhů PDK 36 –2×, 37, 38– 2× a jeden 40 dohromady 2,6 kg, krásný kousky!!!

Pátek 4. srpna 2006 v 10:29® zany
                                                    Datum lovu: 3,8, 06 | Revír: jihlava10 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera výprava na úhoře ..bohužel jsme žádného nechytli ale bratr dostal mníka cca 43cm potom tlouště cca 30cm..vše na žížalu.já jsem tam máčel rybku a jedno štíhle 58cm a taky tlouště cca 28cm. to bylo vše..Počasí nám nepřálo ale třeba se to dneska zlepší…:-)

Pátek 4. srpna 2006 v 9:51® hraji
                                                      hraji
                                                      Datum lovu: 2. 8. 2006 | Revír: svazový MRS | Způsob lovu: Feeder

Loveno na řece, uloveni dva kapři, další dva se vypnuli po záseku. Jeden kapr 50, druhý 71 cm. Ten větší byl propuštěn.

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8521.jpg
                                                        Pátek 4. srpna 2006 v 6:55® conwiq
                                                        conwiq
                                                        Revír: Ostravice 3 | Způsob lovu: Muškaření

I přes ne zrovna ideální počasí (před deštěm) jsem se vydal k večeru na Ostravici 3 (pod Baškou) zkusit místa, kde jsem letos ještě nebyl. Vyzbrojen mušákem jsem dorazil na místo cca 500m pod mostem u žel. stanice Baška. Samozřejmě při mé smůle začalo pršet… :-(( . Zkoušel jsem to v dešti na nymfu, ale… nevíte náhodou, jestli to tam někdo neprotáhl elektrikou, v úseku asi 400m – 600m jsem téměř nezavadil o rybu.:( Chyceni 2 PD cca 15cm a 1 PO stejné velikosti. Totálně promočen a po 2h lovu jsem se vrátil domu…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8520.jpg
                                                          Pátek 4. srpna 2006 v 0:00® HaD
                                                          HaD
                                                          Datum lovu: 4.8.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Se Zdendou jsme vyrazili i přes absolutní nepřízeň počasí na sumečky a kupodivu byl i po osmé záběr, který ovšem nebyl zužitkován. Pak už jen lilo a lilo a jsem rád, že jsem už doma. Pěkně lovili candáti :-)

Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 21:30® Hrouzek
                                                            Hrouzek
                                                            Datum lovu: .. | Revír: ..

..

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img8518.jpg