Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.413 příspěvků, z toho 18413 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 21:29® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Po dlouhé době na Labi trochu té pohodové kaprařinky, s cílem nějakého amura, to se nepovedlo, ale chyceno cca 7kaprů nej okolo 75cm a cejni někteří i k 50cm :o) Místo amura vzal, ale kvalitní řádkáč, moc hezká ryba a hlavně bojoval u břehu, 2 krát ve vázce, naštěstí se pokaždé osvobodil..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. srpna 2006 ve 21:28® BigMike
- Datum lovu: dneska | Revír: Luž.4 a 5.
Na nejmenovaným revíru:)jsem provětral boleny.4 ks do 50 cm, větší odjeli. Ale dělali jak v rodeu! Lítali za nástrahou jak akrobati. Pak popojel blíže k domovu a pod jiným jezem na tu samou libišku jsem dostal 2, také do 50 cm. Prima den – lilo a nikde moc rybářů nebylo!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 18:45® Davish
- Datum lovu: 3.8.2006 | Revír: Jihlava 10,9 | Způsob lovu: Feeder
Dneska nic moc, kvůli nepřízni počasí, akorád se nechalo přelstít 5 ouklejek na třepanou, cenj 38cm na feeder a na konec jeden perlínek asi 16cm. Z toho deště sem byl dneska úplně nanervy, dneska u nás pršelo zhusta celej den a to mělo vliv jak se zdá i na ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 17:40® kkarlos
-
Dnesni prvni brozeni- celkem v poho…-zatim je o nezvyk:) a capnul jsem dve stiky ta vetsi kolem 40, pak 2 okouny-maly a docela dost tloustaku ale taky celkem maly nej kolem 35cm, dobrej lof. Pekne jsem si prosel reku…
zejtra pujdu asi zas, ale pocasi rozhodne…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 17:33® Sander
- Datum lovu: 3.7.2006 | Revír: Otava 4 | Způsob lovu: Plavaná
Tož, dneska mačka opět odvedla kus práce. Bylo k mání posledních pár třešní, tak jsem je zajel provětrat na horní Otavu, konkrétně do Popíčí. Už to nebylo ono, tloušti asi mají rádi horké slunečné počasí, ale přece se nějakých 30ks nechalo přelstít. V silném proudu jsem si perfektně zatahal, ryby braly poměrně slušné, nej 51, 50, 49…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 9:13® Robur
- Revír: Svratka 4 přívlač
tak dnes jsem hrdina, páč jsem vstal byl ve 4 u vody, začal jsem s popem a z 15 minut něco 3 * hlasitě mlasklo, slyšel jsem šplouchnutí, ale záběr se nekonal, v duchu jsem myslel na sumce, ale při 3. náhozu do místa zalovení jsem dostal bolena 72, pak jsem změnil místu a na woblera jsem ještě vtáhl candoše 62 a okouna. Toho bolena jsem vzal, protože měl trojhák až ná žábrech, candát plave vesele dál. Od 5 do 8 už bez záběru. Chtěl jsem sem dát foto, ale fotit mrtvou rybu ve vaně se mně příčilo a aji lenost zvítězila. Bolen byl má první vypopaná ryba, minulý týden mně to 1 upálil, ale to jsem tam měl 15 šňůru. Vůbec jsem byl překvapený, protože je ta voda stoják a poměrně hluboký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 0:24® ladamaj
- Datum lovu: 2.7.,5.7.,13.7.jinak až do31.7. | Revír: Bílina-8 | Způsob lovu: Přívlač
2.7.syn přívlač štika 60cm jeho první ponechal jako trofej,5.7.moje cca 70–80cm nemněřěno vráceno,13.7.syn položená medovka okoun 43cm ponechal trofej-preparace.Jinak u vody do 31.7.dodám další slušné ůlovky synovy 10let supr rybačka ale horko v byvaku 50stupnů hrůza.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. srpna 2006 v 0:07® jaryn
-
vystřídali jsme s jarvem Big Mika Rafa a dostal jsem tam jednoho bolena, pak jsme se přesunuli na další jez kde jsem pozbyl candáta okolo 50cm když se mi při podebírání zachytil wobler do sítky. 2 ryby na tomto revíru pohoda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 ve 23:35® BigMike
- Datum lovu: 2.8.2006 | Revír: Lužnice 4, vláčka
Dnes spokojenost! Jak již předeslal Raf, dnes jsem zase bodoval. Odpoledne urychleně udělal 2 vrtulkové a hurá k řece. První bolen 57cm,pěkně stavěný byl za chvilku venku, druhý asi za 20 minut (55cm) a třetí za 15 min. Vlastně ten 3. nebyl. Když jsem ho dostal ke břehu, přemýšlel jsem jestli je větší než ti před ním, kombinoval a pink – narovnal trojhák a zmizel.Už jsem stejně končil, přijel kamarád a jeli jsme na Jordán. Já vláčel popy a propy, on máčel mrtvé rybky. Měl jedno popotáhnutí, já se jen 2× koupal. To když mi, díky max.švihu, 2× uletěl pop i s 2 m pletenky 0,17mm Fireline!!! Nechápal jsem!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 ve 21:32® Raf
- Datum lovu: 2.8.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
BigMike při zdolávačce a s výsledkem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 ve 21:27® Raf
- Datum lovu: 2.8.2006 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Hned na přivítanou mi po wobleru skočil krásnej bolen 70 cm. Toho jsem taky později zdolal. Poté jsem se bavil sledováním úspěchů BigMika (ty vám asi sdělí sám). Než k jezu vkráčel vláčkařský tým chytej.cz a předvedl mi v praxi jeho stylové obsazení. Nejdřív mi do místa, které jsem prochytával přilétl wobler samotného pana šéfredaktora. Rázem jsme byli v sobě. Po jeho umném rozmotání jsem si raději slezl deset metrů po proudu. To už jsme ale viseli v sobě s Jarynem. Chlapci mi dali najevo kdo je v Táboře pánem, a tak jsem se přesunul proti proudu řeky jinam, což jsem měl konec konců stejně v plánu
. Tam jsem nachytal ještě 5 okounů a 2 tlouště, což završilo moc hezkej večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 v 18:56® Chose
-
Byl krásně stavěnej a fakt bojovník.udělal tu slušný rodeo.třpytku měl zaseklou v čelisti a byla bez ph tak ji snad sklepe a vydejchá to.byla by ho škoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 v 18:54® Chose
- Datum lovu: 2.8.2006 | Revír: P | Způsob lovu: Přívlač
Tak se mi prve urval duhák tak 40cm.Vzal mi stříbrnou meppsku vel.0.neměl sem rakeťák a tak sem po něm hmátnul rukou.jenže vystřelil jak torpédo a utrhnul mi to.na tom potoce by to byl určitě můj osobák.takovejch je tu pomálu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 ve 14:46® Tomash
- Datum lovu: 1. a 2.8.2006 | Revír: Ohře
Chytáno v úterý navečer a ve středu dopoledne. Opět fajnové chytání s pohodovými kluky. Chytačky se zúčastnili Dwarf, LojzaRybka a jeho brácha Dandý, Kazan a já. Poslední dva jmenovaní dopadli z celé bandy nejhůř
Ryby byly zpočátku apatické a malé zpestření přinesla jen záhadná ryba asi parma, která Dwarfovi vzala rousnici ze dna a šinula si to proti proudu, vyhákla se :-/ Dandýmu se povedlo ulovit velkého úhoř délka 85–90cm – nechtěl se nechat pořádně změřit. Zabral v půl jedenácté večer na půlku hrouzka. O půl dvanácté jsem Dwarfovi ukázal, jak se dělá cárek z plotice a 5min před 12tou se parťákovi podařilo ulovit hada 72cm. Ráno jsem šel na Dándýho flíček a bylo vidět, že hadi koušou, nedařilo se mi žádný záběr proměnit – celkem byly 4! Až ve čtvrt na šest jsem se trefil a začal tanec. Poznal jsem, že protivník je zdatný úhoř. už sem ho měl skoro u břehu a viděl jeho tělo, ale zmobilizoval všechny síly a využil proudu a já musel povolit – jak sem povolil, ustlal si asi 15 metrů od břehů do vázky ze ktrého už jsem ho nedostal… Lojzovi se podařilo zdolat na mušák 2 pěkné pstroužky PO kolem 30ti cm. Výskoky a výpady tečkovaných bojovníků jsme s Dwarfem sledovali se zatajeným dechem
Kolem 10té si šel Dwarf zavláčet a hajzlík vyškubnul krásného pstruha 36cm na tu „nechtěně objednanou“ zlatou rotnu eMTe č.2!
Fotky 1 – Dandý a haďous 2 – Dwarf a hádě 3 – Dwarf a pstroužek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 ve 14:12® Davish
- Datum lovu: 2.8.2006 | Revír: Jihlava 9,10 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska to byla velká nuda! Když jsem byl u řeky sešel jsem dolů pod splav na štěrk a tam napíchl rousnici a nahodil do zakalené řeky, po asi 1hodině mě to přestalo bavit, protože sem neměl pořádný záběr a taky tam foukal vítr, tak sem šel na jiné místo, tam už vítr nefoukal a chytl jsem na dvě velké rousnice kupodivu plotici okolo 28cm, ale pak mi začínalo být zas velké teplo a ochabávali i záběry, tak sem se přesunul nad splav na ''desítku'' na jedno stinné místo mezi dvěma stromy a tam se mi to hned na 1 nához o něco na dně zaseklo, naštěstí sem to neutrh, pak sem nahodil skoro na druhý břeh řeky a tam sem měl asi o 12minut později krásný pomalý úhořový záběr, avšak jak vyjel k prutu policajt tak sem tam po záseku necítil vůbec nic, řekl sem si že to bylo asi průjezdem, který sem měl asi 70cm, tak sem ho při příštím náhozu na ono stejné místo ještě o něco zvětšil a zabralo to, za chvíly sem měl opět ten samý úhořový záběr a po záseku sem už poznal že to bude úhoř, tak sem ho bohužel musel vytáhnout podběrákem, protože tam byl vysoký břeh a já měl prut 10 – 20g a vlasec 0,18mm tak abych měl jistotu(normálně úhoře podběrákem nevytahuju, protože ho zaslizí). Po změření sem zjistil že má 52cm a tak sem ho pustil, protože u nás je míra 55cm, pak sem tam seděl ještě asi 2hodiny a ani ťuk, tak sem to zbalil a šel domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. srpna 2006 v 9:01® BigMike
- Datum lovu: 2.8.2006 | Revír: Lužnice 6, feedr
Tak jsem dostal školení:) Ráno otec na feedra na kosťáky dostal candáta 70 cm!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 ve 22:36® jaryn
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 1. srpna 2006 ve 22:34® jaryn
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 1. srpna 2006 ve 22:31® jaryn
- Úterý 1. srpna 2006 ve 22:29® jaryn
-
BM -nekakej mě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 ve 22:10® BigMike
- Datum lovu: 1.8.2006 | Revír: Přívlač, Lužnice 4
Doplním a rozvedu Jaryna:) Přišli pod jez, za 15 min. měl jaryn jednoho přes 50, jenže ho nehlída a bolen mu pláchl ze zídky do vody. Při přitahování w.zaháklého za háčky se mi po tom ohnal další bolen, tak jsem párkrát w.hodil, další záběry, ale netrefil.Vytáhl jsem v tomto okamžiku tajný triumf – propa, doma dělaného 5 cm.Do 5 minut jsem měl bolena, za chvilku druhého. Do toho se objevil HaD a když jsem zapisoval a tak, stačil se zmocnit mého proutku a chytit další 2, bohužel mi schválně utrhl propa a nechal ho odplavat
Za chvilku zabodoval Milky, ani nevím na co. Po odchodu HaDa se situace uklidnila a po asi půl hodince dorovnal Jaryn počet ulovených bolenů na 7! Jaké z toho plyne ponaučení? Jak uvidíte HaDa bez povolenky nebo i s ní, nepůjčujte mu pruty – škodí!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 ve 21:45® jaryn
- Revír: Lužnice 4
Dnes jsme vyrazili s Big Mikem a Milkym na ryby. Namotal se k nám škodič HAD, ale přesto se nám podařilo odnést 4 z 7 ulovaných bolenů. Bude výborný šalátek. Ani bych toho škodiče HADa tam neměl dávat, ale bohužel , jsem mu zavázaný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 v 19:44® skwor
- Datum lovu: 1.8 | Revír: Berounka
Svět se zbláznil. Na žlutou 00 hammerku jsem kromě dvou tloušťů chytil 5 ouklejí!! (všechny za hubu). A přišel jsem o dvě meppsky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 v 16:54® Hrouzek
- Datum lovu: dnes | Revír: Doubrava
Dneska jsem si parádně zamouchařil u nás na MP, chyceno asi 50tlouštů nej jeden okolo 40cm(ostatní kolem 15–25cm), potom asi 20proudníku nej cca 25cm, potom plotice asi taky 20ks jedna měla ke 30cm… Také jsem lapil 3 duháčky mini a ryba co mi udělala nej radost byl lipan, sice malej,aly byl..cca 20cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 v 15:47® MiK
- Úterý 1. srpna 2006 ve 13:50® MiK
-
Můj včerejší úlovek. Ryby mají celozávodní dovolenou. Použitý cajk: feeder Shimano Speedmaster medium 100g, 3,65m. Naviják Shimano Twinpower 2500XTRA Ps: úlovek vrácen vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 v 10:27® František
- Datum lovu: 30.7.02006 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Přívlač
Snad se teď zadaří vložit fotky, patří k mému poslednímu příspěvku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 v 10:26® sethy
- Datum lovu: 29.7. | Revír: ZK | Způsob lovu: Přívlač
Behem 3 hodin chyceno 32 bolenu mezi 50–60cm. Uzasna chytacka
Uderem 7 hodiny ranni prestaly brat jako kdyz utne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 v 10:06® František
- Datum lovu: 30.7.2006 | Revír: Lužnice VI. | Způsob lovu: Přívlač
Pohodová nedělní vycházka ve dvou se synem na vláčku. Spousta malých štiček, okouni, candát a na závěr Martin zabodoval se sumcem. Příjemně strávené odpoledne, kdy nejvíc bodovala malá žlutočervená kopyta od Relaxu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. srpna 2006 v 10:01® conwiq
- Revír: Ostravice 4
I přes nepoučení z předešlých vycházek jsem se včera opět vydal na Ostravici 4, tentokrát na 2 splav u Campingu. Už delší dobu pozoruji v tomto úseku pár čápů (možná jich je i více) ne jinak tomu bylo i včera. Ryby začaly být při chuti kolem 20h, chyceno cca 20ks PO a 1 PO 26,5cm vrácen zpět. Jinak klasika všechny ryby kolem 15cm, lipana jsem ani neviděl a že jich tam kdysi bylo. A není tomu tak dávno. Na to, že za 16 dní už PO budou hájení tak jsem zvědav, co budem na téhle krásné řece chytat. Duháci jsou vychytaní, sadit už prý nebudou a lipana zatím nejde vidět…:( Ale jinak fajn večer, hlavně , že nepršelo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.