Chytej.cz

Vysočina

V diskuzi je 295 příspěvků, z toho 295 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 10. dubna 2010 ve 23:58® HaD
HaD

Nikoš> :-)

Sobota 10. dubna 2010 ve 22:24® Nikoš
Nikoš

HaD> Ale :-) Jestli je to ta, kterou myslím, tak to bych šel s tebou ;-)

Sobota 10. dubna 2010 ve 21:38® HaD
HaD

Nikoš> zatím ještě nic moc…voda je studenááá. Fakt je, že číhám na jednu rybu ;-)

Sobota 10. dubna 2010 ve 20:34® Nikoš
Nikoš

Tak konečně se na mě dneska usmálo štěstí a prolomil jsem cejno-ploticovej opruz… :-) Dneska po třetí jsem tenhle rok cvakal zubama na rybách a konečně přišel první kapřík týhle sezóny 42 cm… :-) Vzal na kosťáky se skopex extrudou a krmení supermix kapr jahoda vytuněnej závodním proteinem a anglickou vločkou… Trochu přehnaný, ale hlavně, že se povedl :-)) ) Co ostatní, už jste něco pochytali???

Tento příspěvek byl editován 10.4.2010 20:36:24 uživatelem Nikoš.
Pátek 9. dubna 2010 ve 20:29® Nikoš
Nikoš

čendis> Na 3×L jsem nechytal, mám teď lake wizard, to jsou vynikající kule. Je k tomu i dip a funguje to ukrutně. Jinak používám ještě na jaře na sladký koule takovej ten prášek, kterej udělá kolem koule ve vodě slizovej obal, jestli to je nějaká hitparáda nevím. Lepší výsledky jsem měl na plovoucí svítivě oranžový koule s příchutí tutti-fruti. Boiliesem normálně krmím i dávám ještě do PVA punčochy pár celých kuliček, pár půlek a pár nadrcených koulí…

Tento příspěvek byl editován 9.4.2010 20:29:57 uživatelem Nikoš.
Pondělí 29. března 2010 v 15:31® čendis
čendis

Nikoš> Nezkoušel jsi na pávově 3×l? A boiliesem i krmíš, nebo přidáváš do PVA jen pár kuliček? A co dipy a obal. těsta, je na to více záběrů, nebo je lepší nedipovat?

Pondělí 29. března 2010 ve 12:46® Nikoš
Nikoš

čendis> Přesně jak píšeš, jak se někde pravidelně krmí, hned tam sedí nějakej vyžírka. Dělám to tak, že krmím vždy tak, abych tam dohodil z vícero fleků a hlavně jezdím krmit až v noci, když tam nikdo nezevluje. Druhá varianta je krmit daleko, aby tam s klasickým cajkem nikdo nehodil a já byl s 3 lb děličkama na hraně dohozu. Bohužel na našich rybníčcích dohodí každej kamkoliv, takže se to nedá vždycky správně aplikovat. Jinak na koule se chytá už všude, ryby na to jsou zvyklý a žerou je spolehlivě. Třeba na Pávově už jsou i zmlsaný, že na nějaký levný sráče už neberou. S brusinkou od nikla si tam ale člověk teď na jaře dobře zachytá…

Neděle 21. března 2010 ve 23:22® imothep
imothep

KAPRAŘI DOVOLIJI SI VÁS POZVAT NA CARP SHOW 2010 KTERÁ SE KONÁ NA 100HA ŠTĚRKOVNĚ JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI VÍCE INFO NALEZNETE ZDE http://www.carp-show.com/

Pondělí 15. března 2010 ve 13:44® back-woodsman

http://www.rybareni-jihlava.majestat.cz/

Neděle 14. března 2010 ve 23:01® back-woodsman

čendis> uvidíme jak to letos půjde, ale spíš bych zůstal na zakrmování u tý řeky

Tento příspěvek byl editován 14.3.2010 22:03:27 uživatelem back-woodsman.
Neděle 14. března 2010 ve 22:56® back-woodsman

čendis> S rybářema který takzvaně „vyžíraj fleky“ je problém pořád. To máš pravdu. Párkrát se mi stalo že mi někdo místo již kolik dní za sebou „okupoval“. To se nedá nic dělat. S tím se na našich revírech musíme smířit. Na rybníkách bych to ani nezkoušel zakrmovat. Methodmixem a boilie na rybníky asi vítězí.

Pátek 12. března 2010 ve 13:59® hany1
hany1

čendis> díky za info,až to dovolí počasí pojedu to omrknout

Pátek 12. března 2010 ve 13:34® čendis
čendis

hany1> Asi tak před 15–20 lety jsem tam jezdil jako kluk s rodičema a příbuznýma každý víkend. Zažil jsem tam svoje první začátky s rybařením. Teď už tam jezdíme jen na pouť a na oslavy. takže ani pruty nevozím. Myslím, že tam pravidelně nasazují kolem velikonoc kapry. Bylo tam taky vždycky hodně štiček.

foto/diskuze/vysocina/2010/th-img31906.jpg
Pátek 12. března 2010 ve 13:10® hany1
hany1

čendis> jo to je přesně ono,víš něco o tomhle revíru dá se tam něco nachytat?

Pátek 12. března 2010 ve 12:39® čendis
čendis

hany1> Myslíš toto: http://www.mapy.cz/#…

Čtvrtek 11. března 2010 v 15:47® hany1
hany1

Zdravim všechny rybáře,má někdo zkušenosti z revíru oslava 8 ?

Čtvrtek 11. března 2010 v 10:27® čendis
čendis

back-woodsman> Pokud jde o chytání na rybnících tak právě delší krmení je tady trochu problém. Lidi jsou dneska velice všímavý a jak někdo uvidí, že si krmíš pravidelně flek je tam pak pořád plno. Řeka je v tomhle lepší, je tam méně lidí a i ty ryby možná větší. Přemýšlím, že letos budu krmit někde na pávově nebo stříteži. Chci koupit koule a pelety od nikla, ale leze to dost do peněz, takže to zkombinuju se šrotem a kukuřicí. Jinak letos budeme jezdit dost často na dalešice, takže i tam bych se chtěl pokusit o větší kapry. Už se nemůžu dočkat.

Čtvrtek 11. března 2010 v 0:25® back-woodsman

http://rybar-jihlava.majestat.cz/ časem toho tam bude více :-)

Středa 10. března 2010 v 18:11® back-woodsman

čendis> Ahoj, většinou chodím chytat na boilie na řeku, při tom ale tak aspoň pět dní zakrmuji partiklem s boiliem a o víkendu chytám. Na rybníku jsem to ještě moc nezkoušel. Dělám si je sám, většinou dvě příchutě, masovou a scopex. Výsledkem je trpělivost, někdy to jde a někdy ne. Výsledky nějaké jsou. Samozřejmě že velikost ryby je větší. Spíš to ale, beru jako zpestření klasického lovu na položenou. Letos bych to chtěl vyzkoušet i na rybníkách, ale s kombinací methodmixu. Tak uvidím, jak to půjde. A co ty jak to letos vidíš?

Středa 10. března 2010 v 17:52® back-woodsman

regulus> ahoj, pořád to posunují sem a tam, no já jsem četl zase něco jiného:http://www.veletrhyavystavy.cz/…eni-fishing/ http://www.veletrhyavystavy.cz/…eni-fishing/ tak asi proto, :-)

Tento příspěvek byl editován 10.3.2010 16:55:23 uživatelem back-woodsman.
Středa 10. března 2010 v 10:08® čendis
čendis

back-woodsman> Letos bych chtěl zkusit dávat přednost boiliesu. Jak se ti daří na to chytat u nás v okolí Jihlavy? A děláš si sám podle svého receptu, nebo kupuješ mix?

Středa 10. března 2010 v 1:35® regulus
regulus

lojza> nesmysl, veletrh je od 21. do 28.3.2010, trochu se šachovalo s termínem http://www.bvv.cz/rybareni

Úterý 9. března 2010 ve 21:24® back-woodsman

Chtěl bych všem rybářům z vysočiny popřát pěkné jaro, ale bohužel stále nám to naše chytání znepříjemňuje sníh a mráz který tam ještě venku řádí. Jelikož je ta zima poněkud delší, člověk už si vymyšlí náhradu za dny které by mohl již strávit u vody. Já osobně jsem nakoulel už tolik boilie, že se mi už pomalu nevejde do mrazáku a nakoupil tolik rybářských doplňků, že mi snad vystačí na celou sezonu. Chystáte se letos vyzkoušet nějakou novou metodu? Já tedy ano, a ne jen jednu. Přeji všem brzké jaro a hodně pěkných zážitků u vody.

Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 20:26:50 uživatelem back-woodsman.
Úterý 9. března 2010 ve 21:10® back-woodsman

lojza> Ahoj lojzo, rybářské veletrhy v Brně jsou 18. až 22. března. A další navazující veletrh rybaření je od 21. Do 25. března. Joe

Úterý 9. března 2010 v 17:07® lojza
lojza

Čau lidi nevite kdy je rybářska vysta v brně dik za odpověd

Úterý 9. března 2010 ve 12:53® start1406

SMAZÁNO

Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 12:26:04 administrátorem CeP.
Pátek 5. března 2010 v 15:22® bimbo
bimbo

Co vy chlapi, už jste vyrazili? Zajímalo by mě, jestli byl někdo provětrat řeku Oslavu, nebo Jihlavu 9,7–8?

Čtvrtek 4. března 2010 v 16:22® bimbo
bimbo

Tak jsem byl dneska poprvé u vody. Chytal jsem pickerem na řece Balince. Za tři hodinky cca 10 zaběrů. Na břeh se podíval tloušť a okoun, oba na rohlík ve vracáku. Docela jsem promrzl, ale spokojenost.

Pondělí 1. března 2010 ve 21:58® ondrouss
ondrouss

tak ještě foto :-)

foto/diskuze/vysocina/2010/th-img31646.jpgfoto/diskuze/vysocina/2010/th-img31647.jpg
Pondělí 1. března 2010 ve 21:41® ondrouss
ondrouss

tak konečně jaro v Jihlavě na Jihlavě. Dnes jsem byl posedět v tom vichru na tři hoďky s feederem a výsledek dvě plotičky a pět cejnů kolem 35cm. Takže paráda,nebýt větru bylo by ryb i více,ale záběry byly špatně viditelné.

Co vy ještě to snad nezkoušíte???