Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.431 příspěvků, z toho 128431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 14. listopadu 2019 ve 14:21® Mary
-
lenka80> reklama, jakmile sem cpou i odkazy , hovadská reklama
- Čtvrtek 14. listopadu 2019 ve 14:13® Mary
-
PetrTheCrazy> no, otázka jestli to není vir. To se člověk bojí i otevřít, aspoň já, a nebo si děláte reklamu. Zdarma?
- Pondělí 28. října 2019 v 18:12® Sintrix
-
Mistrtaktik> Jsem v několika obsahem si podobných skupinách na MRK i fejsu. V těchto skupinách je prvotní aktivita pouze u přispívajících členů. A to včetně krátkých videí. Však podívej na naši diskusi. Někdo nadhodí téma a ostatní se přidají. Na chytej jsem aktivně přispíval v jedné skupině. Občas se někdo přidal. celkem vlákno žilo. Pak se našel jede klávesnicový hrdina a totálně mě znechutil. Z vlákna jsem odešel a vlákno osiřelo a utichlo. Vše potřebuje nějaký ten motor.
Tento příspěvek byl editován 28.10.2019 17:15:37 uživatelem Sintrix. - Pondělí 28. října 2019 v 17:41® Mistrtaktik
-
Sintrix> Nesmysl. Celé je to o kvalitě obsahu, lidi na web táhne kvalitní obsah. Poudívej se na mrk. každý týden nové články a spoustu videí z jejich produkce a i přes nástup socek tam furt diskutuje tisíce lidí. Na mrtvým webu nikdo diskutovat nebude…
Podívej se jaký obsah dělal David, vlastní videa Chytej.cz, spousty článků a tak dále…
Tento příspěvek byl editován 28.10.2019 16:43:40 uživatelem Mistrtaktik. - Neděle 27. října 2019 v 18:33® Sintrix
-
Problém není v majiteli, ale v nás. My vkládáme příspěvky a diskutujeme. Jenže většinou se hodně lidí přesunulo na „fejs“ do různých skupin a tady je ticho po pěšině. Bohužel
- Středa 23. října 2019 ve 20:05® matx
-
mof243> přesně tak. i já to tak vidím. prosím majitele o nějaké info jaký má cíl dovést tento web. dlouho jsem Vám věřil a doufal že se to nějak rozjede ale stále nic.
- Středa 23. října 2019 v 15:46® mof243
-
Mistrtaktik> To co David pracně budoval mnoho let, to nový majitel pohřbil za pár měsíců.Teď už je to tu jenom na vkládání inzerátů a debilních reklam.Je mi z toho na blití.
- Středa 23. října 2019 v 0:07® Mistrtaktik
-
mof243> Přesně tak – bylo tu fajn. Podnikatelský záměr nového majitele – koupit web a pak ho nechat vyhnít je divnej
- Úterý 22. října 2019 v 15:42® mof243
-
Mistrtaktik> CHYTEJ.CZ JE UŽ PO SMRTI!!!Docela mě to štve ,protože dřív to tady žilo. R.I.P.
Tento příspěvek byl editován 22.10.2019 15:42:38 uživatelem mof243. - Úterý 22. října 2019 v 11:18® covarick
-
Candy Crush hrávám taky, ale pak gamblím i ostatní hry odtud https://anygamble.com/…maty-zdarma/ . Jak se to dá na mobil, je to v pohodě Nejvíc teď gamblím asi todle – https://anygamble.com/…/lutty-bird/ . by mě zajímalo, jestli se to dá fakt umět tak, že to budu porážet i o peníze.
- Sobota 19. října 2019 ve 13:20® Mistrtaktik
-
matx> Myslím si, že to položil. web je prakticky mrtvý
- Neděle 13. října 2019 v 6:04® lenka80
-
Ahojky,
mám možná trochu netradiční dotaz v lednu budeme s mužem na Maledivách v tomto resortu https://www.maledivy-sri-lanka.cz/…sland-resort. Během našeho pobytu bude mít manžel narozeniny a protože je to vášnivý rybář, chtěla jsme mu připravit překvapení v podobě toho, že si tam vyjede na vodu zachytat.
Vím, že se tady řeší sladkovodní rybolov, přece jenom mi to nedá se nezeptat, jestli tady není někdo, kdo má s podobnou záležitostí zkušenosti. Ráda bych se zeptala, jakým způsobem se to tam dá zařídit.
Moc děkuji za odpovědi, Lenka.
Tento příspěvek byl editován 13.10.2019 06:05:59 uživatelem lenka80. - Sobota 5. října 2019 ve 21:54® matx
-
ahoj. chci se zeptat majitele chytej. cz jak je spokojený s fungováním webu. od té doby co to David prodal to jde od 10 k 5. stále vám fandím, protože mě tento web bavil a není mi jedno v jakém stavu se nyní nachází. díky za odpověď
- Pondělí 30. září 2019 v 11:38® Mary
-
R Y B Á Ř S K É Z Á V O D Y v TEPLÉ u Mar.Láz. Dne 12. 10. 2019 zveme rybáře i nerybáře, na rybářské závody v Teplé za Betlémem (bývalá Ústečanka) na rybníku za restaurací Relax. Začátek: od 6.00 hod prodej vstupenek v 7.00 hod. zahájení závodu Konec: 13.00 hod. Vyhlášení 13. 30. hod Příspěvek na zarybnění: 500,–- Kč + polévka, guláš v ceně. Občerstvení zajištěno, již od pátku od 18.00 hod. Příjezd možný již v pátek. 49.9526756N, 12.8484128E Umístnění závodníci si vybírají cenu, dle svého výběru, k 1–3 místu poháry. Omezený počet míst. Po zaplacení startovného si může závodník vybrat označené místo k lovu. Info na telefonu: 602 741 753
- Pondělí 30. září 2019 v 11:38® Mary
-
Zdravím, se mi nedaří vytvořit přidat akci. Už jsem to dávala minulý týden, to čekalo na schválení, ale to nevidím. Tak to zkusím zde.
- Čtvrtek 26. září 2019 ve 14:13® Mezno
-
Ahoj, nevíte někdo z jakého materiálu je vyroben nafukovák Sevylor T68? Nemohu se dobrat správného lepidla či záplaty.Díky.
- Sobota 24. srpna 2019 v 10:06® matx
- Čtvrtek 15. srpna 2019 v 7:39® NovakAdm
-
Ahoj, Jaké kotevní navijáky používáte na svých lodích? Známé značky jsou TRAK, Minn Kota a STRONGER. TRAK píše, že jsou Američané, ale je to Čína … myslí si také na STRONGER, někdo to zkusil? Viděl jsem jen ve slovenských obchodech. Dejte mi radu prosím
- Středa 14. srpna 2019 ve 14:15® Mary
-
Shrek> a já myslela, že do teď uklízíš garáž, jsi se snámi rozloučil odpojil od sítí a šup jsi zpět.
- Sobota 10. srpna 2019 v 5:15® Standa82
-
Ahoj všem, mám takový dotaz. V listopadu mám v plánu dovolenou v Indonésii, konkrétně budu pendlovat mezi ostrovem Bali a Lombok. Vždy jsem snil o tom zachytat si někde v exotických vodách. Takže se mi to konečně splní. Chtěl bych se zeptat, jestli tady s rybařením konkrétně v Indonésii či v krajinách, Indonésii podobným, má někdo zkušenosti. Nějaké info už jsem vyloup tady https://www.bali-indonesie.cz/…-v-indonesii . Rád bych ale slyšel i nějakou osobní zkušenost.. Co tam bere nejvíc, jak se připravit či klidně i kontakt na rybáře, který mě vezme na moře. Díky, Standa
- Pátek 26. července 2019 v 10:39® milhom
-
Jedná se o Úžovku Hladkou. Celkem kousavý druh, ale neškodná. Bohužel je dost ohrožená, protože si ji lidi pletou se zmijí a zabíjejí ji Což nechápu i kdyby to zmije byla. Je celkem vzácná a nedorůstá větší velikosti.
- Čtvrtek 25. července 2019 v 19:27® matx
-
ahoj. prosím o radu. je to uzovka??
- Čtvrtek 11. července 2019 ve 23:30® Shrek
-
Zdar jaxvině, nedalo mi to a nakouknul jsem sem… Nemyslím si, že by byl úpadek serveru vinou Davidovo propagace nástrah nebo něco podobného. Podle mě jen drtivá většina lidí komunikuje přes sociální sítě a vyvíjí se. S Davidem jsem v kontaktu na FB, Cepína tam potkávám taky (byť v králíkářské sekci), Kulina jsem potkal ve střelecké skupině a Robur s Regulem na mě serou, tak s těma nemluvim Všem přeju hezké léto a snad někdy zase naviděnou.
- Neděle 9. června 2019 v 10:05® lud63
-
Dobrý den co říkáte na zarůstaní koryt řek.Já chodím na Berounku 5 a je to hrůza ještě tak 3–5 let a je zde louka.
- Středa 5. června 2019 v 17:32® Alov
-
Tak dalšího půl roku v prdeli, a tady to šlo totálně na držku. To musí být neskutečná fuška sehnat někoho na provoz stránek. A to už jářku máme skoro rok po prodeji.
Aaaaa nic. Takže chytej.cz zřejmě dochytalo…
Sbohem a věneček… - Středa 5. června 2019 v 17:32® Alov
-
Tak dalšího půl roku v prdeli, a tady to šlo totálně na držku. To musí být neskutečná fuška sehnat někoho na provoz stránek. A to už jářku máme skoro rok po prodeji.
Aaaaa nic. Takže chytej.cz zřejmě dochytalo…
Sbohem a věneček… - Úterý 21. května 2019 v 15:03® Sosnička
-
Zdravím. Absolvoval někdo zde rybolov v Norsku? Zkušenosti – na co se připravit, a pod.?
- Čtvrtek 16. května 2019 ve 20:38® jakubjakub
-
Hlavně pořádně uvařit úlovky Nejlépe s hrncemi od https://www.gastromania.cz/…kuchyne.html
- Čtvrtek 9. května 2019 v 9:37® Ahonz
-
Partyzán> Asi trošku pozdě, ale třeba se to bude hodit i někomu jinému Pokud hledám něco v poměru cena/výkon – nelze přehlížet pruty od Delphinu. Už jejich základní model Symbol je super prut. Jinak např. Armada mně sedí velice dobře viz: https://www.ifish.cz/…360-cm-3-lb/
- Úterý 7. května 2019 ve 20:56® matx
-
Bigpista> ahoj. díky moc. Tak tvoje rada zafungovala a vše je ok. ještě jednou díky pic M.