Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 28. prosince 2005 ve 22:10® pif
pif

zede,klidně doraz,budeš vítán-:))

Středa 28. prosince 2005 ve 22:10® zedus
zedus

> pif: kecáš, sedám do auta, za hodinu sem u tebe. :-)

Středa 28. prosince 2005 ve 22:08® Vydrain
Vydrain

> pif: idefix? :-D

Středa 28. prosince 2005 ve 22:07® pif
pif

tak a dobrá věc se podařila,je vyuzený-.))))

Středa 28. prosince 2005 ve 21:31® Vydrain
Vydrain

drahé HDU a ostatní přátelé zeleného údolí:

neb sem se rozhodla ject se zabít na ski, užijte si silvestra a pilně trénujte na dírky a jiné podobné kratochvíle svá játra. Pokud bych se nevrátila, odkazuju vše žanduli a prosimvás kupte někdo za mě pupákoj ten bambusák, co po něm touží :-)) ) Spešl pozdrav pro Asterixe, Obelixe, Stromové opičky, zlaté prasátko a mamku šedifku :-)) )

Středa 28. prosince 2005 ve 21:12® spinningman

hoši co se tady hádáte o okounech když já jsem teď ve hře chytl 12lbs basse.:)

Středa 28. prosince 2005 ve 20:36® rak

Chlapi, pěkně mě serete. Furt se hádáte kvůli samejm p*****m! :-((

Středa 28. prosince 2005 ve 20:33® kkarlos
kkarlos

vsem se omlouvam za vulgarismy ve foru nejvetsi stika ci okoun sezony!

Středa 28. prosince 2005 ve 20:28® Prichy
Prichy

> Kazan: no, me to tak trochu pripomelo vylepseny devon. z vypraveni prej za na to sli pstruzi :-) . jinak dik za pochvalu

Středa 28. prosince 2005 ve 20:19® Kazan

>Prichy: a jo, soráč, nějak jsem špatně koukal, jak mám zafixováno že jsi šikovný a snažíš se neustále tvořit, myslel jsem že už máš první vzorky.

Středa 28. prosince 2005 ve 20:13® Prichy
Prichy

> Kazan: to byl mirmen a ja jsem to jenom komentoval, ze by to mohlo i fungovat

Středa 28. prosince 2005 ve 20:13® Prichy
Prichy

> skwor: presti si to, neresil jsem okouna, jen metodu odhadu. osobne si myslim, ze Tomaschovo oponent opravdu dost lze, ale kdybych mel vsadit ruku u zapesti opravdu nevim :-D

Středa 28. prosince 2005 ve 20:12® Kazan

>Prichy: nevím jak se to jmenuje, dával jsi foto teď naposled do sekce ,,vláčkaři,, takový ten plíšek se zahnutými konci na osičce.

Středa 28. prosince 2005 ve 20:10® skwor
skwor

Prichy+all:Proč pořád řešíte toho okouna?Když jsem zjistil, co je okounek za stvoření, tak s ním už nechci mít nic společný........

Středa 28. prosince 2005 ve 20:07® Prichy
Prichy

> Kazan: nevim co myslis?

Středa 28. prosince 2005 ve 20:04® Kazan

>Prichy: už si byl protáhnout vodou ty vrtulky?

Středa 28. prosince 2005 ve 20:03® Prichy
Prichy

> Tomash: „kde lovec udal délku 53cm – ve skutečnosti má 44cm.“

ja bych rekl udajne. jedine meritko zde byl pouzit prst. jelikoz muze mit nekdo hubenoura pak by mohl mit ten okoun i 38 nebo znam lidi ze by mohl mit 50, chyba vznika s kazdym milimetrem rozdilu ukazovacku tveho a nekoho jineho, jde o metodu, ktera jen odhaduje. napr. takovato to velika chyba by byla kdyz jeden bude mit prst 1,8 a druhy 2,4 coz neni tak nerealne. to cele jen na vysvetlenou. mas to stejne fuk. v casopisech se prostel lze, to vi kazdej

Středa 28. prosince 2005 v 19:48® Hrouzek
Hrouzek
:-)
Středa 28. prosince 2005 v 18:46® Tomash
Tomash

skwor : ;-) Alivio : Svýho okouna nerozebírám, ani dál, ani nijak jinak. Arogantní jsem asi jako J. Vágus stydlivej a když si dělám, nebo do budoucna budu dělat pr. el z kámoše, kterýho jsem namočil do rybařiny, dobře se s ním znám, rozumím si s ním a rybařit chodí z 99% se mnou, tak se fo toho nepleť a odpusť si své střízlivé domněnky o mně a o namyšlenosti, nebo nepřání úlovků někomu jinému. Ozval jsem se ohledně okouna, kde lovec udal délku 53cm – ve skutečnosti má 44cm. Měl sem pravdu, jestli jsem při uplatňování své myšlenky, která byla správná, vystupoval arogantně, tak to mohlo být v zápalu „boje“. Ono, když fakt hodně věříš tomu, že je něco v nepořádku, dáš to najevo a vznikne hádka, tak svými argumenty chceš posunout debatu dál, aby se vyřešila – to je můj případ.

Středa 28. prosince 2005 ve 13:46® rak

Proč by ale něco nahrazovali? Copak Coutdowm nahradil Original Floater?

Středa 28. prosince 2005 ve 12:34® indy

> Prizrak: podle mého názoru je Risto rap nahrazen DTčkem. V e-shopech zatím risto rapa stále mají, příští rok si jich ještě pár objednám.

Středa 28. prosince 2005 v 11:43® rak

Co, HaD rozdává autogramy? Tak až si budu kupovat triko a čepku, tak jedině s podpisem!

Středa 28. prosince 2005 v 11:43® skwor
skwor

Tomash:Hezký fotky.......

Středa 28. prosince 2005 v 11:40® skwor
skwor

HaD:Já chci taky podpis. ale radši na papír:-))

Středa 28. prosince 2005 v 11:40@ Alivio

Tomash:no tak ty mas co rikat ohledne „napadani“. Ale vem to cert. Jen me stve ta tvoje arogance. Sakra chytil jsi naaaaadhernyho okouna,kteryho ti muze „zavidet“ spousta lidi vcetne me,ale proc to dal rozebirat?Proc se na to nevykaslat. Ale tady to rozebirat nebudu,rad si o tom v pripade zajmu promluvim bud po ICQ nebo mejlem. Ale neber me jako nejakyho „napadace“. Kdo me zna muze rict,ze se nerad hadam,takze bych byl nerad povazovan za nasilnika,gaunera a kriminalnika :-)

Středa 28. prosince 2005 v 11:23® dudu

Radimak- viz. url Ale dá se sehnat plný laminát za asi 50kč, ale kde na netu nevim.

Středa 28. prosince 2005 v 11:18® rak

Tomash: Já taky ne, ale zajímá mě to. Snad mi to poví někdo zasvěcený..

Středa 28. prosince 2005 v 11:16® Tomash
Tomash

Radimak : V kamenným obchodě to seženeš líp jak ne webu. Ohledně teleskopů to bude chtít určitě ošahat. Prizrak : Napsal jsem ti domněnku. Jak je to přesně? Neuším.

Středa 28. prosince 2005 v 11:00® rak

No já si nemyslím, že je zas až tak starší.. Risto Rap se začal vyrábět v roce 1997 a to není až tak dávno. A myslím, že se chovaj abo jinak. Ten risto má úzkou lopatku a celkem mu trvá než se dostane ke dnu.

Středa 28. prosince 2005 v 10:56@ Radimak

Čus, nevíte na jakym e-shopu by se dala sehnat nova spicka? dostal sem teleskop a nak sem to zlomil.....