Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 21. prosince 2005 ve 22:25® HaD
-
> Ministr zemědělství: no v zimě bude ten rozklad trvat trochu déle než dva týdny, ale souhlasím s tím, že za tři měsíce určitě nebude plavat nafouklej na hladině
- Středa 21. prosince 2005 ve 22:24@ Alivio
-
Milo:proti zamrzání oček je nejlepší koupit si bič. To ses mě mohl zeptat
- Středa 21. prosince 2005 ve 22:22® MILO
-
Alivio. cus tak už se nemúžu dočkat zítřka jen doufam že nám nebudou zamrzat očka jo jen tak mimochodem (pro všechny co děláte proti zamrzání oček????????)
- Středa 21. prosince 2005 ve 22:22@ Alivio
-
MILO:nazdar bejku,tak co zejtra,provětráme parmičky??
- Středa 21. prosince 2005 ve 22:20® MILO
-
Zdravim všechny
- Středa 21. prosince 2005 ve 22:18@ Alivio
-
skwor:protože lidi jsou líní hledat
- Středa 21. prosince 2005 ve 21:41® skwor
-
Nevíte, proč když se tu objeví nové téma tak je to nějaké, co už tady je:-?
- Středa 21. prosince 2005 ve 21:39® skwor
-
Alivio:ty kapry už stejně nekrmí, takže nejspíš chcípnou........
- Středa 21. prosince 2005 ve 21:34@ Alivio
-
a jééééééjjéééé!!!!!Taky jsem koukal na Čubíka Vágnerů,jak pouštěli kapříky.20 minut s igelitovým pytlem čekat,až se teplota vody vyrovná. To tak. To zmrznu,ne?To dělám u akvarijních rybek. Navíc nebudu kupovat kapra v tescu,má sněhobílý žábry,potlučenej,zaplísněnej,ještě za něj dám 65 kč/kg a pustim ho,ne??Kupuju krkovici,ta mi neuplave. Ryby nejim,jenom filé.
- Středa 21. prosince 2005 ve 21:05® Tomash
-
HaD : osobka
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:58® pupak
-
Hrouzek – tak to je jina v tom pripade mas vyhradni pravo kapry poustet
))
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:57® kulin
-
becko:tobe taky a rybarinu nedostanu tutove protoze mam vse
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:55® becko
-
kulin to vždy při bouřce. hele hezký svátky a moc prutú pod stromem
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:55® Hrouzek
-
pupak- to je jednoduchý, tak při 10denním ošetřování klinikem,mu musíme ještě podávat PRAVIDELNĚ svačinku,doporučuje se každý 4hodiny po 10červíkách
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:50® kulin
-
becko:ryby zeru kdyz mam chut a jeste sem bozi hnev nezazil,spis naopak rok od roku je to lepsi
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:46® becko
-
kulin-opovaž se
))) si dejte mě je to u prdelky. on vám to pánbúh kapr oplatí
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:42® pupak
-
Hrouzek – vyborne perfektni uvaha a dokonaly rozsudek smrti hladem ! ! ! !
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:41® kulin
-
becko:nepustim, SEŽERU ,a kdyby ti to nějak vadilo,tak je to moje věc
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:39® becko
-
tomash-jo svoje hlody jsem pochopil. to ještě chápu. jo tobě taky.
a všem, rybožroutúm
))pusťte je
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:34® Tomash
-
becko : Udal jsem ty tvé obraty – ani sám tomu nerozumíš, viď? Končím naši „debatu“. Veselé Vánoce a příjemné prožití svátků.
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:31® becko
-
ministře-co tu kážeš ministře?
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:31® Tomash
-
Hrouzek : To je prácička, co? No a kolik lidí o takovým puštění ví, když skoukne a slyší (v „S Jakubem na rybách“) pustě svého vánočního kapra!
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:29® Tomash
-
becko : „kdybych ho nedostal mrtvého tak ho nemáme. bych ho nezamordil sám. jenže vy nato máte nástroje. to vaše združení jse múže“ To je to, o čem jsem psal. Ani si to nepobral. Nemá cenu v tom pokračovat.
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:29® Hrouzek
-
Násadbák-tim pádem. minimálně 10dní ve vaně, ošetřit klinikem rány… a pak do kádě přes noc a pak teprve pustit
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:19® becko
-
násadbák-máme odolné ryby. tak jse neboj že to neustojej. co máš za slovní obraty?udej nějaký
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:18® Hrouzek
-
ted jde o to,jestli vůbec toho kapra kupovat a dělat si doma s nim starosti.. :o)) Já mám nahrabáno dopředu se svobodou, líny který jsme nakoupili v carefůru,tak jsem dal ke kámošovi na rybník a jemu se tam ted každej rok vytíraj
Ale ta sumčařina mi to kazí. ale ted začnu chytat taky na halibut pelety ve španěl. Místo nastražování kapříků :o)
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:16® Tomash
-
becko : Tvůj humor už jde trochu mimo mě a některý slovní obraty už jsou ve větších šifrách, než kód NAVAHO, takže tak. Hrouzek : Myslím, že ten teplotní šok udělá dost, ale nikdo z nás nemůže odhadnout, kolik šrámů má zrovna ten náš kapr, kterýho sme si koupili. Z Jižních do Severních Čech je to cca 400km – takovou cestu musí kapr urazit. mezi tím je ještě orvanej vlečnou sítí, pak kesery, podběráky, do kádě, transport, keser, vanička, transport, čekání na zákazníka, kaser, do igelitky, kýble, transport, vana, igelitka a transport – to je právě těch 3%, který jsou natolik otrlý, že to ustojí. Myslím, že takový chlapíci by už přežili i chemický, nebo jaderný útok!
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:14® becko
-
hrouzek souhlasím s tebou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!svobodu! (né že nalejete do vany olinth)
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:10® becko
-
ty woe a co ten nadupanej mrazák co z něj ještě cumí ocásek toho násadbáka
)))???chudáčci. kdybych ho nedostal mrtvého tak ho nemáme. bych ho nezamordil sám. jenže vy nato máte nástroje. to vaše združení jse múže fakt menovat zpracovna ryb. i grundličky co?
)))))))))))
- Středa 21. prosince 2005 ve 20:08® Hrouzek
-
Puštěnej vánoční kapr, např z vany atd kde má voda např 15–20C do ledové vody nemá moc šancí. nebo si chudák hodně zažije. Ale spíš chcípne tepelným šokem… Dalo by se to vyřešit jedině tak, aby ryba určo přežila, tak ji i s tou teplou vodou vystavit přes noc ven,aby pomalu se ochladila.. a pak teprve pustit… A to myslim už přežije… Když vezem ryby např do itálie. tak jim ochladíme co nejvíce vodu zmrzlejma lahvema, a pak když dorazíme,tak dám sud na sluníčko a necháme vodu pomalu steplat na zhruba stejnou teplotu,kterou ma voda tam kde budem chytat.. A zatim nebyl problém,že by ryba chípla..