Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 21. prosince 2005 ve 20:07® Tomash
Tomash

No, on to Kubík Vágnerů taky doporučuje, kdyby věděl, jakou medvědí službu tím rybám prokazuje…

Středa 21. prosince 2005 ve 20:06® Tomash
Tomash

becko : Ty fanatiku! Z kapra snim tak jeden, dva kousky. beru to jako vánoční rituál! Nevim, proč bych měl sníst všechny kapry. To už přeháníš, ne? :-)) ))))DDDD Teda s tebou je pr. el! :-)) )))

Středa 21. prosince 2005 ve 20:05® becko
becko

všichni je pusťte nebo zavolám greenpiese a zavřou vám chytej

Středa 21. prosince 2005 ve 20:04® becko
becko

alivio-ale to je všechny sežere tomash!já bych je pustil. má ryba je dávno tuhá v mrazáku co jsme dostali z výlovu.

Středa 21. prosince 2005 ve 20:02® Tomash
Tomash

Alivio : já na ně kašlu. Drobit paralen jim nebudu a pouštět taky ne. becko : Oni si s těma hladinovýma poradí kormorání, kočky a další havěť. Jinak, když kapr lekne, při tom, co ho pustí, tak bude trvat dejmu tomu 2–3 měsíce, než sleze led. Takovýmu leklýmu kaprovi stačí dva týdny, aby se ve vodě rozložil, jako šumák. srami : Souhlas. BTW : Nikomu to nezakazuju, ani ho nekamenuju proto, že chce pustit kapříka.

Středa 21. prosince 2005 ve 20:00® kulin
kulin

Alivio:nech je,je to docela sranda

Středa 21. prosince 2005 v 19:57@ Alivio

TICHO TADY BUDE!!! Tomash:pokud je kapr z přepravy stresován a vysílen,rozdrob mu Paralen 400. Mě to pomáhá. Becko:furt lepší když přežijou tři,než když je všechny sníš,ne?Ale pokud budeš dělat řízečky,nejsem proti!! HOWGH!

Středa 21. prosince 2005 v 19:43® becko
becko

tomash-protože jsi mě pasoval na einsteina!a jak to teda víš????tak skus pustit kapra do rybníka a až zmizí led schválně jestli ho najdeš. myslím že né

Středa 21. prosince 2005 v 19:42® srami
srami

Praxe je taková že se zpracují na půlky či celý nebo vyfiletují a ti co jsou víc jetí jdou do udírny- zdroj zpracovna ryb. Jinak jde hlavně taky o teplotní šok vana kolem13–16 stupnů a řeka či rybník z bídou 3+

Středa 21. prosince 2005 v 19:39® Tomash
Tomash

becko : Znovu ti připomínám, že to není z mé hlavy a nevím, proč si mě pasoval na ministra zemědělství (to až si někdo přečte, to budu mít výhružných emailů :-D ). Z těch puštěných se možná 3 procenta zachrání, ale fakt, že ze 100 puštěnejch, bude do měsíce 97 leklejch je trochu brutus. Takový trochu šílenství – člověk, který ho pustí, si myslí, že ho spasil a spíš mu uškodil. :-/

Středa 21. prosince 2005 v 19:36® becko
becko

tomash-jak myslíš ministře zemědělství.!no ale stejně bude moc kapříkú puštěno spět a i tzy tvé nesmyslné 3% se zachrání a vyrostou do nádherné ryby.

Středa 21. prosince 2005 v 19:33® Tomash
Tomash

becko : Protože jsem nikdy kapry neprodával, tak nevím. Konzervy pro kočky asi dělat nebudou, ale pouštět je taky nebudou. Myslím, že je zapíchnou, zamrazí a pak je budou prodávat, jako půlky, nebo vcelku v supermarketu Einsteine! Myslíš, že podnikatel, který živý kapry koupí za love, je pak půjde pustit do vody? To je tak možná v pohádkách :-)) )

Středa 21. prosince 2005 v 19:30® becko
becko

ozrala-to víš každej nemúže bejt chytrej jak ty :-)) )))

tomash-jo a tak mi řekni co jse udělá s kapry co jse neprodají?udělaj z nich konzervy pro kočky viď?

Středa 21. prosince 2005 v 19:26® Tomash
Tomash

becko : O otm, že kapr žere i v zimě není pochyb, ale kapr, koupený z kádě má bohužel i při sebelepším zacházení sedřený ochraný sliz a z celé cesty je vyčerpaný, vystresovaný a já nevím, co ještě. Není to z mý hlavy, ale dává to smysl. Takže jsem toho názoru – kapry z kádě nepouštět – 97% úspěšnost na pomalou a dost hnusnou smrt…

Středa 21. prosince 2005 v 19:25® ozrala

> becko: ses nejakej chytrej ne

Středa 21. prosince 2005 v 19:23® becko
becko

tomash-hele to je blbost. u nás se jich asi pustilo pět do rybníčku a jsou všechny živý dodnes!!!a navíc kapr žere i v zimě

Středa 21. prosince 2005 v 19:21® Tomash
Tomash

becko : u nás se kapr určitě pouštět nebude. Před dvěma lety jsem četl článek od jistého profesora přírodovědných věd. Šance puštěného vánočního kapra udával ve 3% – takže 3 ze sta to „mohou a nemusí“ rozplavat. Znám jistější způsob, jak kaprovi „darovat věčnou svobodu“ :-/

Středa 21. prosince 2005 v 19:19® becko
becko

alivio-nedělej machra :-)) )))

hele všem hezký vánoce a nesežrat kapra! :-)

Středa 21. prosince 2005 v 18:02@ Alivio

radek:asi jsi delal neco blbe. Me nesli nikdy a letos mam uz ctyri :-)

Středa 21. prosince 2005 v 17:15® radek

me letos parmy nejak nesli nevite cim to bude

Středa 21. prosince 2005 v 15:11® rak

DEATH: Eine Überraschung?

Středa 21. prosince 2005 ve 14:17® TH

Moc to sem nepatří,ale Euroteláci. fasovali ste taky tamtu hvězdu,kdo mi objasní,jakto,že při ohnutí toho plíšku ta sviňa hřeje?

Středa 21. prosince 2005 ve 12:04® Prichy
Prichy

tak napis na cislo, co jsem ti ted poslal na osobku

Středa 21. prosince 2005 ve 12:03@ Alivio

jo a ty jsi neustále v offline statusech. :-)

Středa 21. prosince 2005 ve 12:03@ Alivio

> prichy: momentálně komunikuju s bratránkem po ICQ a v pohodě,tak ne­vim

Středa 21. prosince 2005 ve 12:01® Prichy
Prichy

> Alivio: tak mi neco napis ja ti pisu a kdyz to dopisu uz jsi off-line :-D

Středa 21. prosince 2005 v 11:56@ Alivio

prichy:nic,funguje O. K.

Středa 21. prosince 2005 v 11:55® Prichy
Prichy

alivio:co mas s icq?? grrrr

Středa 21. prosince 2005 v 9:51® file
file

Z rozhovoru s Petrem Cechem na idnesu:

Jaké budou u Čechových Vánoce? Máte nakoupené dárky? A kapra? Dárky mám, chtěl jsem se vyhnout přeplněným obchodům. Ale kapr? V Anglii se sehnat nedá – když se chytí, hází se zpátky do vody.

To je panecku disciplina ;-)

Odkaz na clanek: viz. url

Středa 21. prosince 2005 v 8:16® Tomash
Tomash

jaryn : Jednička? No akorát mám kliku, že už jsem je prokoukl a vím, kam a kdy na ně zajít. Doufám, že si letos ještě nějaké povodím. Ještě do konce roku plánuju tak 5 výprav.