Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 11. prosince 2005 v 19:10® kkarlos
kkarlos

to pecete vsici cukrovi nebo co???

Neděle 11. prosince 2005 v 17:59® Kecalka
Kecalka

jo jukala jsem na sosedovi stranky z lovu candos obr to asi nikdy nechytnu beeebeee.

Neděle 11. prosince 2005 v 17:58® Kecalka
Kecalka

> Alivio: achoooooj chlepe ja se ozvu pozdeji jdeme se kouknout na stromecek a na trhy to bude uuuzasny moooc se tesim nvymluva ze me boli hlava nezabere co?hm tak jdu cus

Neděle 11. prosince 2005 v 17:39@ Alivio

Sákryš,to je krásná pohádka :-)

Neděle 11. prosince 2005 v 17:32® Hrouzek
Hrouzek

:-)) ) Jojo bylo to tak, asi před 6–7 lety jsme byli poprvé na Labi na štikách, a zrovna braly, měli jsme furt záběry, ale samí malý, když už tatka vytáhl asi 7 kudel kolem 50cm, tak mě dal seknout další záběr na živého hrouzka. No a v průběhu zdolávání jsem říkal, „to nebude 60 ani 70, když byl další dlouhej výpad,tak jsem říkal,to snad ani nemůže být 80ka…“ No a pak se na nás vynořila vypašená štika, přesně 100cm.. No když jsme ji pak poslali do Českého rybáře a napsali,nástraha- hrouzek,tak tam napsali „nástrah-mrtví hrouzek“… No a od tý doby, co vyhrál mrtví hrouzek 3 místo,tak jsem Hrouzek :-))

Neděle 11. prosince 2005 v 17:27® kkarlos
kkarlos

no mrtvo tu je docela slusne!

Neděle 11. prosince 2005 v 17:23@ Alivio

kkarlos:to je mi jasný,všichni se schováváte a děláte že tu nejste Hrouzek:nic,jen že tu je mrtvo. Ale když už ti píšu:jak se člověk,kterej jezdí na velký sumce dostal k přezsívce hrouzek?Trošičku rozdíl mezi těma rybama :-)

Neděle 11. prosince 2005 v 17:14® Hrouzek
Hrouzek

Alivio-co se děje???

Neděle 11. prosince 2005 v 17:12® kkarlos
kkarlos

aaaaa uz ne me nekdo prisel ja se tak poctive schovaval a uz se na me prislo

Neděle 11. prosince 2005 v 17:09@ Alivio

kecalka,Hrouzek,kkar­los : vim o vás,vy tajemný tváře!!!!!!Co se schováváte?

Neděle 11. prosince 2005 ve 12:26® dam
dam

> Bass: To by bylo škoda. má ale trochu povolovat, tak to třeba ještě vydrží. Mám kupu práce, ale snad spoustu věcí do středy uzavřu a mám choutky jim počechrat hřívu. Určitě bych rád přijel, teda pokud budeš mít čas a chuť ty. Samotnému by se mi nechtělo. Až tady něco dotvořím, tak dám do lovů nějaké obrázky z minulého týdne. čtyřicítku jetos snad nepokořím!!! Ale jeden měl velmi blízko…

Neděle 11. prosince 2005 v 11:50@ Alivio

skwor : :-)) )

Neděle 11. prosince 2005 v 11:48® Bass
Bass

> DM: Zamrzlý to neni, ale nějak se jim pořád nechce.......­.......... jestli ale bude taková kosa jako dneska, tak to nebude dlouho trvat a zavře se to.

Neděle 11. prosince 2005 v 11:38® skwor
skwor

Alivio:nechtěj mě naštavat!!!!:-)

Neděle 11. prosince 2005 v 11:30® dam
dam

Bass: Jak to u tebe vypadá, má to ještě smysl dorazit?

Neděle 11. prosince 2005 v 11:20@ Alivio

skwor:kašli na Kabáty,hlavně že vyhrál Kája!!!

Neděle 11. prosince 2005 v 11:09® skwor
skwor

Tak kabáti nevyhráli slavíka:-( (((

Neděle 11. prosince 2005 v 10:30@ Alivio

CeP:jo tak my jsme hajzli????Doufám že sis dal jedno i za mě????

Neděle 11. prosince 2005 v 1:36® CeP
CeP

ste hajzli. zase ste se bavili beze mna dyz ja sem musel chlastat…

Sobota 10. prosince 2005 ve 23:41® Chose
Chose

to jo,tady byla vždycky aspoň štika, a pod splavem ty tůňky prej taky zasypou. aby dokonali dílo zkázy…

Sobota 10. prosince 2005 ve 23:39® Mike
Mike

Větší průser je ten splav! U nás také, pod ním skoro žádná voda (žádná ryba)!!!

Sobota 10. prosince 2005 ve 23:31® Chose
Chose

Big Mike: ty stromy tam prostě patřily a teď je to jak měsíční krajina. tam nenechali ani vrbu nic,tak jakej to má význam?????je to jen strouha bez jakýchkoli úkrytů pro ryby. teď už se tam neudrží ani šupina. a splav ty hovada pro jistotu zasypali kamením,takže je tam hloubka tak 30cm. prostě beznaděj. doufám že to nějak osázej,ale stejně než to doroste…

Sobota 10. prosince 2005 ve 23:20@ Alivio

pif:ne rybku,tyhle prej žerou fidorku.

Sobota 10. prosince 2005 ve 22:53® pif
pif

von mě pořád někoho připomínal,pak začal mumlatat brekeke a pak sem ho poznal,byl to cep po litru réže-:))

Sobota 10. prosince 2005 ve 22:41® kelt
kelt

> pif: no je to zelený, sedí to na stromě, má to v ruce předmět ze kterého se kouří. ty wole to je ufon s blasterom. Zítra vem štikáč kaču rybku a zavoláme Lubánkům ať ho jdou co nejdřív sestřelit…

Sobota 10. prosince 2005 ve 22:35® pif
pif

dneska na rybách,povodí svitavy,se mě podařilo vyfotit,zcela náhodně,tohoto tvora. nevíte,co,nebo kdo to je?

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img26260.jpg
Sobota 10. prosince 2005 ve 22:26® Mike
Mike

Chose: topoly klidně pokácet, jsou nebezpečný. Kdysi jimi osázeli skoro všude a jak se zvedne vátr, je to vo hubu, praskají a padají větve i u zdravých stromů. Chce to duby a pod. snad to tam u vás osází!!! Horší je to s regulací a úpravou jezů – za to bych normálně rozbil hubu!!!

Mě vám to přijde, jakoby se všichní snažili o to, aby ve vodě nebyly ryby – ochranáři (kormoráni, vydry) i povodí (vše pro vodu, ne obsádku)!!!

Sobota 10. prosince 2005 ve 22:23@ Alivio

koukal jsem že u nás v Tescu mají knížku o Ohři. Objevil jsem dva jezy,o kterých jsem doposud nevěděl,tak se na ně ještě asi vydám. :-)

Sobota 10. prosince 2005 ve 22:21® Mike
Mike

Tak dnes Lužnice jakž takž na vodě, ale svá tajemství nevydala!!! 2 hodky pod Čejnovem a okolí – bez ťuknutí!!! Chlap na rybku na Švadlačkách ani brnknutí a říkal, že šlo okolo tak 14 rybářů po obou stranách a nikdo nic!!!Nějak nezobou!! HaD: kurník, to o té „skočné“ vrstvě mě zajímá, máš ještě ten článek?:-)) )) Myslím, že jsem na ní letos párkrát kápnul!!! ale na na Lipně ani Hněvkách:-)

Sobota 10. prosince 2005 ve 22:11® Lovec

kecalka- když je to vtipný,tak to sem mrskni, mě nevadí že jseš pomalá,hlavně že se zvedne nálada :-))