Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:44® MoravakX
-
Prutos: jak to myslíš?
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:43® Prutos
-
> Moravak: Ty kulišáku
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:40® Prutos
-
> Moravak: Díky
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:34® MoravakX
-
Prutos. Máš to tam.
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:29® Prutos
-
> Moravak: sem
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:29® Prutos
-
> Moravak: Pls mě taky. Díky
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:25® Zlinsky_lovec
-
Moravak: kuji
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:19® MoravakX
-
denyg: máš to tam
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:14® Zlinsky_lovec
-
Moravak: mohl by jsi mě prosím taky podat info o tom revíru?
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:12® MoravakX
-
tak ještě jednou, trochu jsem se přehmátl v souboru
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:07® MoravakX
-
a druhá, škoda že nemám vyfocené ty podobné okounkům
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:06® MoravakX
-
Je to tady, nejde to moc vidět, prootže jsou vyřízlé z fotek ryb a ne cíleně jenom samotné
- Úterý 6. prosince 2005 v 15:03® SS
-
moravak: please mohl bys mě dát taky nějaké info o to revíru?
- Úterý 6. prosince 2005 ve 14:44® Dědek
-
> Moravak: dík za mejla
- Úterý 6. prosince 2005 ve 14:19® MoravakX
-
EDDY: s těma štikama nestraš, bylo jich tam pár a i tak se vytřely, potvory.
- Úterý 6. prosince 2005 ve 13:07® EDDY
-
> Moravak: ale může být pravda že ti štiky je klidně vyžraly......
)) ale zato tam budete mít velký štiky
))
- Úterý 6. prosince 2005 ve 13:06® EDDY
-
> Moravak: No rostou dost rychle..... podle toho kolik maj potravi u nás na řece vyroste za rok ta o 6–10cm za rok ale je to ovlivněno již od mládí...... a čím je větší tím roste pomaleji. takže ryby kolem 40–45 jsou u nás tak 3–4 roky starý......
))
- Úterý 6. prosince 2005 ve 12:58® MoravakX
-
EDDY: no a my jsme měli pocit, že je sežraly štiky. Zpočátku se jeden chytl i třikrát. Jak rychle roste? Bude to super až budou nad 50 cm.
- Úterý 6. prosince 2005 ve 12:44® EDDY
-
> Moravak: no já nevím ale z vlastní skušenosti vím že kdyžse naseděj duháci na řece a hned je jdo popíchát a několikrat je chytnu tak potom se jakovy vypařej...... ale neni to tak začnou bejt tak vopatrný že je problém je chytit chovaj se ještě hůř než velkej potočák.....
)))
- Úterý 6. prosince 2005 ve 12:43® MoravakX
-
Kardrac: Bral jsem z toho pohldu jak psal Mismen, že se nasazují duháci pod led a na dírkách je hned chytají. Osobně si rybu občas ponechám a je to jenom o lidech. Když se nasadí na podzim, tak je to to stejné, budou se postupně přeučovat na přirozenou stravu a jak jsi napsal, zdomácní.
- Úterý 6. prosince 2005 ve 12:41® EDDY
-
> kardrac: no to nevím jsou dvě formy duháka jedna putuje po proudu a drahu zůstavá.....
))
- Úterý 6. prosince 2005 ve 12:28
-
moravak:a co kdyz se vysadi duhak na podzim?Jak se chova na jare? Na stojaku by mel zdomacnet a zrat to co je k dispozici. Potom by se mohl projevovat jako divoka ryba. Na rece asi pujde s proudem,ale nekde se nejspis zastavi.
- Úterý 6. prosince 2005 v 11:35® Dědek
-
> Moravak: můžeš mi poslat nějaké podrobnosti o tom revíru? Dík
- Úterý 6. prosince 2005 v 10:48® MoravakX
-
Mirmen: máš z jedné strany pravdu v tom, že by se mělo chytat tak jako v přirozeném prostředí, ale duháky na normální stravu přeučíš až za cca 3 měsíce. Když jsme nasadili duháky(v létě), tak nemělo cenu chytat, protože žrali úplně všechno. Po zmíněných 3 měsících byly už úlovky ojedinělé a ve vývržcích byly rybičky a hmyz. Po půl roku se už nedal chytnout vůbec. Buď je sežraly štiky, nebo jsou vybíraví a v konečném důsledku by to mohlo vypadat tak, že chytneš ednoho, protože Tam nejsou, nebo nepříjmají to, na čem vyrostli. Co si o tom budeš bez znalostí předešlých peripetií myslet? No, že tam nejsou a už nikdy nepřijedeš a přitom to bylo to, co jsi chtěl, chtěl jsi chytnout rybu už v jejím přirozeném prostředí (pominu to že je duhák nepůvodní druh).
- Úterý 6. prosince 2005 v 10:12® pif
-
eddy,jasně,na to máš právo. jen mě vysvětli,co je na tom tak strašně hnusnýho?
- Úterý 6. prosince 2005 v 10:08® EDDY
-
> pif: no máš sice pradu ale mě se to prostě hnusí...... Je to můj názor a myslím že jen tak nezměním…
- Úterý 6. prosince 2005 v 10:01® pif
-
eddy,proč je to hnus?pro devadesát % národa je to normální. jdou se pobavit. chápu to. pro nerybáře je to relax,příjemné odreagování. a provozovatelé těchto revírů s takovým způsobem lovu počítají. jsou to revíry určené pro celou veřejnost a podle toho se na nich chytá.
- Úterý 6. prosince 2005 v 9:57® EDDY
-
> pif: jj přesně. ale stejně je to hnus…
- Úterý 6. prosince 2005 v 8:20® pif
-
pánové,uvědomte si,že konkrétně na poličku jezdí z mého okolí hodně lidí,nerybářů!!!těm je fuk,jakým způsobem rybu chytnou,je to pro ně výlet podobný,jak návštěva zámku. dojedou,koupí si povolení,nahodí,chytnou si rybu a večer je večeřa. neřeší,jak rybu chytli. zaplatili,tak co. tak to na komerčních vodách funguje a fungovat bude.
- Úterý 6. prosince 2005 v 8:09® EDDY
-
> mirmen: já vím já jsem k tomu připojil i svůj názor. a je pravda že se taky občas připojím ale vadí mi na tom že loví na testa a granule. Když už tak jen na tvistry mušky a podobné věci...... Jinak to je divní lovit duháky na kus rohliku a ještě u toho krmit nějakejma granulema jen aby si dotyční chytli a mohli jít domů v klidu že maj zase kus masa… Prostě se mě to moc nelíbí.....