Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 27. listopadu 2005 v 11:07® pepino99
pepino99

> Tomash: já si to myslel. Tak dík za správičku :o)))

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:44@ Alivio

BigMike : look viz. url

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:44® Mike
Mike

Jdu radši spát, mladší generace nechápe divy přírody:-)) Hoši , žádná deviace, jen přirozená nadnormální hladina testosteronu:-)) ) Jako Mike Tyson:-)) Akorát, na rozdíl od něho jsem romantik!!!.-)

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:42® kkarlos
kkarlos

> mirmen: neuspel sem:(

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:41® Tomash
Tomash

Vzdávám to! Big Mikeovi už není pomoci a pokud ho buou někdy soudit za sexuální deviaci, budu vědět, že je vinen v plném rozsahu! :-D

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:38® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomash: a on není?:-)

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:38® Mike
Mike

Kulva co je na tom úchylnýho, mít rád mušličky, vřetýnka, sem tam pasoucí se kozičky, nejméně ve 4řkách, občas provětrat orla v nadoblačných výšinách, ochutnat vlhosti a chuti matky přírody, sem tam si zahrát na spelologa a nakouknout do nějaké té miloučké jeskyňky nebo si nechat dát umělé dýchání, jestli ten jeho jeví příznaky ptačí chřipky, tudíž se mu nedostává dechu?

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:37@ Alivio

mě taky ne:-)

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:29® Tomash
Tomash

Big Mike : Ty wo. e! Už nic nepiš, je to jako sledovat úchylnýho sexuálního fanatika! :-)) ))))))))))))

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:28® Tomash
Tomash

Alivio : V Big Mikově souvistosti se dá mluvit o sexuálním harašení. Ti, co mají „základní“ :-) zkušenosti s erotikou, tak vědí 100% o čem je řeč. Mě to nijak nepobuřuje, neboj! ;-)

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:27@ Alivio

Sááákryš,ráno jedu na rybičky,tak mi držte palečky,please,já tu smůlu musím prolomit,jinak to neni možný!!!!!!!!!!

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:25® Mike
Mike

Prdlasjs, HaD nemůže shledat žádnou vulgárnost, citlivě volím slova:-)) ) Vždyť je to něžné, povznášející, miloučké…:-)) )

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:23@ Alivio

Tomash:máš pravdu,HaD zasáhne,ale i když mušliček je v rybníce dost a ruka ústa nejsou sprostá slova,ne?

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:20® Tomash
Tomash

Bigt Mike : Moudrá slova, ale tak nějak tuším, že HaĎous zasáhne… ;-) )))

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:18® Mike
Mike

Alivio: asi bych tě opravil – jen já sám vím nejlépe, jak si udělat dobře:-)) ) Ale mezi námi, sem tam nějaká ručička, lačná ústa, krášně vlhoučká mušlička či… udělá také zázrak:-)) )

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:16® mirmen

něco pro zasmání : viz. url

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:15® Mike
Mike

Divné téma, pokud jde o ženy, lepší na ryby nebrat!!! Tedy pokud to myslíme s rybolovem vážně a ženský doprovod již neznáme 10 let:-) Jakmile se jedná o kratší dobu známosti, ve většině případů se člověk nesoustředí moc na rybolov a … Kruci, ale byly roky, kdy člověk zvládal oboje! Ryb ubývá!!!:-))

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:09® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Alivio: neboj, nebudu tě kamenovat;-)

Sobota 26. listopadu 2005 ve 23:05@ Alivio

denyg:bylo mi uplně jasný že se na to zeptáš. No jo,je to mladý a životem neposkvrněný.(mezi náma,víš ty vůbec,že jenom chlap ví,jak chlapovi nejlíp udělat dobře?)Tak a kamenujte mě!!!

Sobota 26. listopadu 2005 ve 22:58® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Alivio: myslíš patrner na ryby jako toho jejího přítele?:-)

Sobota 26. listopadu 2005 ve 22:37@ Alivio

skwor:Zuzanka je pekna kocicka,ale nerikejmi ze chodi s tim klukem o par fotek nize. Ten je taky pod jmenem Zuzanka!!!Tako­vejhle partner na ryby by se mi taky libil. (BoBo – nic proti tobe) :-)

Sobota 26. listopadu 2005 ve 21:17® skwor
skwor

Koukněte se na mrk, ať víte, kdo vlastně je zuzanka.

Sobota 26. listopadu 2005 ve 20:45® Bass
Bass

> Hrouzek: Já dneska s DoTem tak 50 okounů. Ráno jsem se sice nějak nemoch odlepit od peřiny, tak že jsem vstával když DoT akorát začínal chytat, ale brzy jsem všechno dohnal. Brali sice malý fakani, ale byla to parádní rybanda. Na slunci bylo nádherně, fakt krásnej den.

Sobota 26. listopadu 2005 ve 20:39® Kecalka
Kecalka

u lavice dite stalo ucitele mlatilo cela trida pomahala vsem se to moc libilo ahoj klucííí

Sobota 26. listopadu 2005 ve 20:04® Chose
Chose

koukám 1600 registrovaných uživatelů. hezký…

Sobota 26. listopadu 2005 v 19:39® skwor
skwor

pepíno99:Měl jsem pravdu. U okouna to rozdíl není.

Sobota 26. listopadu 2005 v 19:13@ Alivio

Hrouzek:tak ti přeju ať nějaká přijde. Chytil jsem parmu cca 10 cm (jedna jediná v mým životě) a myslel jsem že tam mám tak 25 kapra. Do takový čudly bych neřekl tolik bojovnosti. Už jenom kvůli tomu bych si chtěl nějakou 50ku povodit.

Sobota 26. listopadu 2005 v 19:10® Hrouzek
Hrouzek

Alivio- s chytáním parem nemám na přívlač zkušenosti, protože ve Vých. čechách je jich opravdu málo a vim díky kamošovi, kde se vyskytovalo velké hejno v zimě a kde jsou ještě jeho ostatky větších parem, jinak samí malinky do 35cm.. Chytáme je jenom na feeder, teda chytáme,jak se to vezme,někdy do toho ani nedrbe, i když je 0,10návazec(i když na tom místě jsou,občas se okulí na hladině) a taky na ně chodíme hrozně málo na místo,kde je furt obsazeno.. A jestli se chytaj na gumky, tak bych to tak hádal na mikro twisterky nejspíš přírodních barev, jako je třeba zelená a pomalu šoulat po dně.. Ale nevim nemůžu poradit.. Doufám,že zejtra aspon jedna veme, na digi fotáku snad ještě ani vyfocenou parmu nemám :o) Naposledy jsem jich pár chytil přes 50cm,když jsme měli ještě obyč foták.. :o))

Sobota 26. listopadu 2005 v 18:46@ Alivio

Hrouzek:chytáš parmy běžně na gumu?Já se zejtra chystám taky na řeku,kde je těch parem mraky a tajně doufám že by se taky mohla nějaká splést,ale nevim,jestli na červa,nebo to zkusit protáhnout gumou.

Sobota 26. listopadu 2005 v 18:43® Hrouzek
Hrouzek

Bass- dneska po návštěve srazu Carp clubu ČR na Seči, jsme ještě vyrazili na chvilku s vláčkou, ale oblíbená místa už zatáhlá ledem a na rozmrzlejch místech ani drb, takže bud to, tam nebyli nebo jsme spíš něco dělali špatně :o)) Zejtra jdu zkusit jedno parmové místo, snad tam ještě budou, pře 2 roky jich tam bylo hodně moc, minulej rok už málo, koukali jsme z mostu a už jich tam bylo vidět pár desítek… Viděli jsme hrozný jatka, oni normálně na tvdro berou tam parmy kolem 60–65cm na jídlo, v malých vezírkách se jim v tom řežou, je to smutný… Snad tam bude ještě pár kousků a bude se jim chtít trošku brát..