Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 22:11® Kecalka
 -  
> CeP: stale chyba zadejte znovu tak nevim asi mam volsové ruce ale fakt to nejde
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 22:11® Tomash
 -  
Brou noc…
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 22:09® Kecalka
 -  
> CeP: zkousela jsem to tak i tak ale nejdeto mam si zkusit poslat pro nove
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 22:03@ Alivio
 -  
pro dnešek konec,mějte se krásně. Jdu spát. Pa.
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 22:00® dudu
 -  
Dušan- s „regystrací“ mám taky problém

- Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:52® Kecalka
 -  
> CeP: mas pripojenej mikrofon na skype?muzes volat?
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:48® Vydrain
 -  
> kecalka: právě dostal manžel hlad, tak jdu něco spáchat

- Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:48® Kecalka
 -  
> CeP: me jde o registraci a prihlaseni to mi nejde
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:48® Kecalka
 -  
> CeP: stejny jako na emailu nebo to napis na email
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:47® CeP
 -  
> kecalka: aha, tak koukam ze uz jsi ten problem s heslem rozresila sama
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:47® CeP
 -  
> Yvetta: jaky mas jmeno na skype. musim ti neco dopsat
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:46
 -  
Had – mám stále problém s regystrací. Ukazuje mě to že emailová adresa je již regystrovaná a měnit si ji nehodlám?!
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:45® Kecalka
 -  
> Vydrain: ani ti nemuzu napsat osobku ,co delas
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:39
 -  
> HaD: stale mi to nejde silim heslo zadavam co si mi poslal a nic hlasa chyba asi ten neubuk rozkopu
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:28® Vydrain
 -  
Zvetta má tenhle Jan_Koranda@hispeed. ch
čauky, akorát to čtu

- Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:27
 -  
> HaD: jan_koranda@hispeed. ch
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:23® Tomik
 -  
Alivio: super

- Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:23® EDDY
 -  
> Alivio: delší skoro i dlouhý ale dobrý?:!!!! ?.§§
 ))) - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:22® HaD
 -  
> Yvetta: jakej máš mail?
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:21® HaD
 -  
> Yvetta: máš to změněné…
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:20@ Alivio
 -  
HaD:posli ji ho SMS,nebo mejlem
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:20® HaD
 -  
> Yvetta: akorát nevím, jak ti sdělím nové heslo
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:18
 -  
> HaD: nova prezdiv Kecalka
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:17@ Alivio
 -  
Omlouvam se že to je delší,ale nemohl jsem si to nechat pro sebe

- Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:16@ Alivio
 -  
Jeden muž stál před soudem, protože zabil svou ženu. Soudce: „To je velmi brutální čin. Pokud chcete, aby vám byl trest poněkud zmírněn, musíte nám vysvětlit motiv svého činu.“ Muž: „Když ona byla tak omezená, že jsem ji prostě musel zabít.“ Soudce: „Vždyť to, co nám teď říkáte, vám ještě přitěžuje. Jestli nechcete,aby vás přísedící už napřed odsoudili, pak nám předložte alespoň jedno polehčující vysvětlení.“ Nato se muž rozhovořil: „Odehrálo se to následovně. Bydlíme ve 13. poschodí jednoho vysokého domu. V prvním poschodí žije rozkošná rodina hotelového portýra, která má tři děti. Je ovšem strašné, že jejich děti zůstaly od přírody neobyčejně malé. Ten 12letý měří 80 cm a ten 19letý 90 cm. Jednoho dne jsem přišel domů a moje žena říká: "V rodině našeho portýra je něco špatně. Ty jejich děti jsou praví pyrenejové.'. Já říkám: "Ne, ty myslíš, že jsou pygmejové.“ „Ne“, říká moje žena, „pigmej je látka, kterou má člověk pod kůží a tvoří se z ní pihy.“ Já říkám: „To je pigment.“ „Ne,“ říká moje žena, „pigment je to, na co psali staří Římané.“ Já říkám: „To je pergamen!“ „Ne“, říká moje žena, „pergamen je, když básník začne něco psát a pak to nedokončí …“ Pane soudce, musíte ocenit, že jsem ovládl, zamlčel slovo fragment, sedl si odevzdaně do křesla a začal číst noviny. Náhle však ke mně přišla žena s větou, po níž jsem usoudil, že je zralá pro blázinec. Tedy moje žena: „Miláčku, koukni se, co zde stojí!“ Otevře knihu, ukáže na jedno místo v textu a říká: „Slunečník kabelky byl učitelkou pasáka 15.“ Vzal jsem knihu a stále ještě poklidně vysvětlil: „Ale miláčku, to je francouzská kniha a francouzský text. Tady stojí: La Marquise de Pompadour est la Maitresse de Louis XV. To znamená: Markýza Pompadour byla milenkou Ludvíka XV.“ „Ne“, říká moje žena, " to musíš překládat doslovně: La Marquise – slunečník, Pompadour – kabelka, la Maitresse – učitelka, Louis XV – pasák 15. (Pozn.: franc. Lése čti Luis značí přeneseně označení pasáka prostitutek). „Já to musím konečně vědět naprosto přesně, já jsem si přece objednala pro svou výuku francouzštiny vynikajícího legionáře.“ Já říkám: „Ty myslíš lektora.“ „Ne,“ říká moje žena, „lektor byl antický řecký hrdina.“ Já říkám: „To byl Hektor a ten byl z Tróje.“ „Ne,“ říká moje žena, „Hektor je plošná míra.“ Já říkám: „To je hektar.“ „Ne,“ říká moje žena, „Hektar je nápoj bohů.“ Já říkám: „To je nektar.“ „Ne“, říká moje žena, „Nektar je řeka v jižním Německu.“ Já říkám: „To je Neckar.“ Moje žena: „Vždyť přece znáš tu krásnou písničku o Rýnu a Nektaru, kterou jsme nedávno zpívali jako duo.“ Já říkám: „To se jmenuje duet.“ „Ne“, říká moje žena, „duet je, když mají dva muži souboj se šavlí.“ Já říkám: „To je duel.“ „Ne,“ říká moje žena, „duel je díra v hoře,kterou projíždí vlak.“
A dál, pane soudce, dál jsem to již nevydržel. Vzal jsem kladivo a ženu jím umlátil....." Nastala chvíle mlčení.Poté soudce vstal a vyřkl ortel: „Osvobozen, já bych ji umlátil už u Hektora …“
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:15® HaD
 -  
yweta: jakej chceš nick? udělám to
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:09® Tomik
 -  
Tomash: woe, to je kuli skole je to na nejakou posr*nou Eko-vychovu. a taky uz pomalu setrim na darky..
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:05® ozrala
 -  
> Alivio: to je super
 - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:05® Tomash
 -  
Tomik tam má všude dvoustofky…

- Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 21:05
 -  
DaH bohuzel se nemuzu dostat ani na osobku tak mi to napis do diskuze . zadala jsem potvrzovaci heslo nic tak jsem si nechala poslat nov. potvrzovaci kod a take to nejde vzdy se tam objev. cerny drak error asi na to nemam nerv,tak pokud na to neprijdu tak mam smulu a kaslu na to