Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:50® Mike
Mike

No jo hoši, jdu snít svůj zítřejší lipenský sen!!! Brou

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:47® Hrouzek
Hrouzek

jiris- jo to by bylo taky dobrý s tim metrem, u něj už člověk nikdy neví :-))

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:42® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Big mike: Na kole, samo......

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:38® Bass
Bass

HaD: Taky mě zarazilo, kde se najednou vzala tak přesná váha.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:38® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Big Mike: hele, mám za sebou něco podobnýho. jezdil jsem půl hodiny kolem baráku a dělal blbosti a za tu dobu jsem měl 80km a nej rychlost 99km/h:-)) )))

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:34® Mike
Mike

To je jasný! chyťte okouna 35 cm a zvažte ho! Je to jako když jsem jezdil na kole bez kompjůtru,. Tuhle jsem si dal 50tku, pak 100vku a když jsem si ho koupil, z 50tky byla 42 a ze stovky 80tka:-)) )

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:33® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaD: taky sem si všim;-)

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:32® HaD
HaD

ale když už tuto téma stále je, tak bych řekl, že tahle ryba dokazuje, že ty údaje u předchozích ryb byly silně přemrštěné

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:29® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Myslím, že každej by si na něm vyplácal místo ve foťáku, fotil by jej furt, i na pánvi. ale nevím, nechci se do toho plést. Btw. připomíná mě to přebarvenýho cejna;-)

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:27® jiris
jiris

Tomash – mas ho focenyho na zemi vedle metru a na te vaze jak si sliboval??

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:25® Mike
Mike

Mě taky ne:-)) ))

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:24® HaD
HaD

> Big Mike: tomu se mi moc neche věřit

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:24® kkarlos
kkarlos

dyt jo ja ten zbytek co sem mel pozil tak na oluvko pri chytani na feeder protoze o nejaky nastrahy ci peknou rybu kvuli karabince prijit nechci!

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:23® Mike
Mike

ALL: Hoši, teď to myslím vážně, nebude těch málo fotek a rychlá konzumace okouna tím, že to tomash nějak narafičil? Jako myslím fotomontáž (sorry Tome, ale napadlo mě to hned:-) Když jsem někdy viděl ty vaše pokusy a i někde v časákách, už nevěřím ničemu. Teď nezávidím, jen tak polemizuji. Ale já a kdokoliv chytit takovou rybu, vědělo by o ní celé město, okres!! A fotil bych ho i s metrem, prutem, vyflákal bych na něj 10 filmů, zavařil digi, fotil bych ho už i leklého, nafouklého atd. Asi teď na sebe strhnu lavinu křiku a obvinění, rád bych tomu věřil, ale něco mi tu nesedí!!!!

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:20® HaD
HaD

> obcasny_pijak: no vidíš, že tu zase tolik extremistů není, pokud nějací. všechno chce dělat s mírou. nejhorší je, když to u někoho vzbuzuje dojem, že by na to mohlo platit přísloví „káže vodu, pije víno“. A o tom celém myslím ta diskuze byla, alespoň ve většině příspěvků.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:17® Bass
Bass

Kazan: Tyhle karabiny jsou bez přehánění nevětší hnuj !! .............. mě by spíš překvapilo, kdyby se neotevřela.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:17® Mike
Mike

Já tedy chytač a pouštěč nejsem. Myslíme-li mírové ryby. Když mám chuť na rybu a má míru, tak se s ní potkávám na taliři. Když je ouroda a daří se víc (což 2 roky nepamatuji), rodina už rybí maso nemůže ani cítít, pouštím i mírové. Podotýkám, že kapra moc nejím, cejna trochu, spíš dravečky.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:16® HaD
HaD

> jiris: to jo, to bych si nenechal ujít. s takovou rybou by to byla titulka jak víno, to už stojí za tu práci, i když ne z hlediska finančního, ale pod takovou titulku bych se rád podepsal…škoda

Pátek 11. listopadu 2005 ve 22:13® fikus
fikus

> zedus: tentokrát nekecám > CeP: mám rád tajemství a jich se už nebojím, OBČAS se mi stává, že přiletí. Už jsem si zvykl:-)

Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:57® CeP
CeP

> zedus: hoj veliky magu. netreba. oni to zaridi. jsou tu…

Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:55® zedus
zedus

> CeP: hehe, nazdar šedivko, tajemství musí být zachováno, nevíš kde bydlí piják? Myslím, že někde kousek odemě, jedu ho umlčet. :-)

Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:54® CeP
CeP

> obcasny_pijak: ssst…

Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:54® zedus
zedus

> obcasny_pijak: Kecáš! :-)

Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:52® fikus
fikus

> HaD: když jsem se tak rozohnil, tak jsem pátral v minulosti, kdo to tady tak žehrá a musím uznat, že je to opravdu mizivé minimum, že to ani nestojí za zveřejnění.

A navíc jak jsem pátral v minulých příspěvcích, tak jsem našel co je to to tajemné HDU ;-)

Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:32® jiris
jiris

Tomash – to nastve co, kdybys nekomu „colnul“ tak si moh zdobit titulni strany casopisu, a po tom preci touzis, ne ;-)

Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:26® Hrouzek
Hrouzek

Bass-protože víte jak to je a nepíšete kolem blbosti jako nemám rád masaře,nepodstiv­ce,ty váhy atd.. A taky myslim,že Tomash podepsal K70,tim vlastně řekl,že je proti brát velký ryby a tohle,kterých u nás začíná bejt opravdu málo u některých druhů ryb. Na jednu stranu o sobě dává vědět,že nemasaří velký ryby,že je sportovní.. A ted co jsem viděl těch ryb velkejch z masařenejch,tak at se nezlobí,že se mi to nelíbí. Nemluvim jenom o okounech… Když to tak je, tak at nešíří tuchu,že minimum ryb bere(jo s jednoho pohledu je to pravda). ale bohůžel z druhýho pohledu právě to minimum tvoří velký ryby… Což je daleko horší,než když kdejakej rybář veme 50násadáků,kterejch je všude dost.. A běžně se nasazují…

Pátek 11. listopadu 2005 ve 21:17® fikus
fikus

> HaD: o všech kteří tady píší, že ten kdo rybu veme je vrah nebo masař nebo hajzl apod.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 20:13® Bass
Bass

Hrouzek: Ale jinak jsem rád že mi dáváš za pravdu.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 20:09® kkarlos
kkarlos

Kazan: to uz se mi taky stalo se stejnym typem karabinek a od ty doby si kupuju jiny typ a ten mne jeste nikdy nesklamal!

Pátek 11. listopadu 2005 v 19:54® HaD
HaD

> obcasny_pijak: myslím, že moc extremistických C&R tu není, alespoň mě nikdo konkrétní nenapadá. napověz, ať mi cvakne, o kom mluvíš ;-)