Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 13:46

> HaD: hele tobe se tam ta osobka nejak plni?taky jsem ti jednu poslala no mas co cist kdyz ryby neberou pa

Pátek 11. listopadu 2005 ve 13:42® Milos_Dia
Milos_Dia

HaD: zatím ne, nic moc. navíc chytám ze břehu, takže nic moc…

Pátek 11. listopadu 2005 ve 13:22® pepino99
pepino99

> Yvetta: a správička přišla :o)))

Pátek 11. listopadu 2005 ve 13:15® HaD
HaD

> Bass: i já bych možná kvůli takový rybě nastartoval káru a jel jí fotit

Pátek 11. listopadu 2005 ve 13:14® HaD
HaD

> Miloš_Dia: žerou dobře?

Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:42® Fugas

Piškot: Byl jsem s bráchou a s Matesem minulej víkend a jak píšeš voda vysoko a braní nic moc. Každej asi jen 4 okouny+ brácha candát okolo 40. Byla to fakt slabota a rikal to každej koho jsme potkali. Letos jsem taky ještě neviděl štiku. Vůbec to nechápu, odházíme toho za podzim docela dost a o zubatou nezavadíme. V Kamýku se štika chytne ale jsou to kudly od 30 do 40… Asi už to neumíme.

Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:21

> pepíno99: tak jsem fakt pako vse zadavam spravne i heslo a nejde to otevrit tak co

Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:15

> pepíno99: drz palce jdu na to ale bud na prijmu kdyby nahodou

Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:14® pepino99
pepino99

> Yvetta: teď sem ti poslal osobku já tak na ní zkus odpovědět :o))))

Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:12® pepino99
pepino99

> Yvetta: jo taky si tak nekdy pripadam :o))))

Pátek 11. listopadu 2005 ve 12:06

> pepíno99: ahoj nevim jak ti mam odeslat osobku napsala jsem ji a na co mam kliknout?aby se ti priřadila ke zpravam jsem asi blb ale navim

Pátek 11. listopadu 2005 v 11:52® piskot
piskot

> fugas: Nebyl,mám info,že voda je pořád hodně nahoře a posledně jsem totál vybouchl. Máš lepší info?

Pátek 11. listopadu 2005 v 11:34® pepino99
pepino99

> Tomash: to jsem ještě nikdy neviděl !!!!! Gratuluji!!!!! Přirovnal bych to k úlovku sumce 220cm!
S tím focením má Bass plnou pravdu ale přes to nádherná ryba

Pátek 11. listopadu 2005 v 11:15® Bass
Bass

Tomash: Jo, tak tohle je šelma !! Fakt překrásná ryba. GRATULUJI !! ............ je ale strašná škoda, že si ho lepší nenafotil. Měl si ho rozhodně hodit někam do sudu a nafotit ho tak, jak se k trofeji takovýho formátu patří. Ta pánvička by mu neutekla ............... věřim, že kdyby si zavolal VF, tak by ti tu rybu přijel nafotit a měl by si opravdu luxusní fotky a zrovna tak si myslim, že druhej den by si se na tu pánvičku koukal taky jinak. Jsem přesvědčenej, že kdyby tě Venca nafotil jak tu rybu pouštíš, tak by si na žebříčku mnohých z nás hodně stoupnul a jak čtu ty příspěvky, docela by si to potřeboval. ............... je to ale tak jak to je ........... tak že ještě jednou gratulace.

Pátek 11. listopadu 2005 v 11:06

Tomash : Gratuluju!!! Nádhernej.Škoda,že nemáš víc fotek,nebo video.

Pátek 11. listopadu 2005 v 10:23® Lovec

Tomash: mimochodem sice ti tu rybu nepřeju (chtěl bych ji chytit já chicht), ale je to první tvoje ryba, u který bych ti tu váhu věřil. Fakt bomba, to je krasavec, jen mě sere že jakýkoliv noviny koupím, zase uvidím exhibovat Hampejze, achjo. Ale ta gratulace furt platí.

Pátek 11. listopadu 2005 v 10:19® Lovec

tak jelikoš tmashe taky moc nemusím, nechtěl jsem reagovat, ale miloš to napsal neprosto přesně, nezbývá mi než se pod to podepsat.

Tomash: seš sice mladej nevyrovnanej jantar, nicméně ten okyš nemá zkrátka chybu. gratulace. a mimochodem, taky bych ho sežral, nemilosrdně.....

Pátek 11. listopadu 2005 v 10:14® Milos_Dia
Milos_Dia

HaD: jo, je to asi dva týdny, už mlaskají, lumpové..

Pátek 11. listopadu 2005 v 9:53® HaD
HaD

> Miloš_Dia: byl jsi ted nekdy na Orlasu?

Pátek 11. listopadu 2005 v 9:43® Milos_Dia
Milos_Dia

Mlady-rybár: Trhni si , vohnoute......

Tomash: seš sice mladej nevyrovnanej jantar, nicméně ten okyš nemá zkrátka chybu. gratulace. a mimochodem, taky bych ho sežral, nemilosrdně.....

Pátek 11. listopadu 2005 v 9:40® Fugas

piskot: Byl si na Orlasu? Tomash: Gratuluju, fakt paráda! O tom se mi bude asi dlouho zdát…

Pátek 11. listopadu 2005 v 8:55® piskot
piskot

> Tomash: Velká gratulace a slepá závist :-) . Tohle je opravdu životní ryba!!!!!! Co se tejká usmrcení takové ryby,můj názor je,že ryba stejně už na světě moc dlouho nepobude a v téhle velikosti se jedná o starouše před skonáním. Kdyby jsi ho pustil další rybář už by ho asi stejně nepřelstil. Všechny řeči okolo jsou omáčka a hoď na ně deku.Šance ,že takovou rybu ještě někdy v životě chytíš je malá a tokovýho macka nevyfotit by byla škoda. Ještě jednou gratuluju!!!

Pátek 11. listopadu 2005 v 8:08® Tomash
Tomash

Kazan : Já na tyhle gumy – s olůvkem v tělíčku chytám docela dlouho. Nejlíp chodí ty „středně velký“. Ty nejmenší už nemají tolik vykrojený ocásky a jejich věrohodnost už není taková.

Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:54® Kazan

>Tomash: co ty nový gumy, jak chodí, byl jsem kouknout u červ. kost., ale v ústí ve všebo asi vyjdou levněji

Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:51® pif
pif

tomach:mám zkazenej celej večer,mám hlad a lednička prázdná......­.......

Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:51® pif
pif

tak,zítra du na okouny a budete všici čučet,co lapnu!!!!!!!!!!!a nebo taky né-:))

Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:24® Padis
Padis

Tomash nádherná rybka

Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 23:19® snek

Tomash- pěkná ryba gratulace! Hrouzek- myslím, že ten už snad neměl kam dál růst :-)) )

Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 22:57® Hrouzek
Hrouzek

Tomash- tady nejni nic skalního Chyt a pust… Určitě máš z takové ryby radost, a chceš mít z takovejch velkejch ryb radost i do budoucna,aspon doufám… Takhle můžeš jenom doufát,že to hejno velkejch okounů je fakt velký… Neznám to tam a doufám,že ten revír je fakt velký,že se to jen tak nevychytá.. Vem si Labe jaký je ted a jaký bylo před tim.. Jinak gratuluji.. A foták příště si raději už vem k vodě…

Čtvrtek 10. listopadu 2005 ve 22:55

> Tomash: tak promin ja myslela tak 15let vypadas moc mlade na te fotce ale tim lip alspon na tebe poletej holky ty to maji radi. omlouvam se ti tome sorry. P. S ale ono to nekterejm neuskodilo ...........