Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:08® Mike
Mike

Tomash: nedělám si iluze, vůně pečínky by omámila i mne, mňam, mlask. Kurník, ale asi bych to neškrabal, spíš stahoval:-)) )

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:07® Mike
Mike

Yvetta: do zahájení hlavně plavaná, prubuji feedr a po zahájení už jen vláčka. pokud jsem na dně, neberou, vracím se občas i v sezóně k plavané pro vylepšení sebevědomí. ale kaprů moc nelupnu, letos mám 2 z potoka, z řeky jen plotice, skaláky, cejny a červenopeřice (perlíny). Na pískovnu chodíš na jakou?

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:05® Tomash
Tomash

Big Mike : To vzali všech 62 okounů? :-) To je brutál… :-) Ale okouní masíčko. JJ člověk je hned masaj , jak poleno! :-)

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:04® Mike
Mike

Pif: ale kdež, toho jsem nechal:-) Ale na tom srazu v létě, přeci. Při skoku do vody! někde jsou i fotky. Já už teď jen občas popiji s dobrými kamarády sklenku dobrého moku, jinak sekám dobrotu!!!

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:04® pif
pif

HDU,dávám na vědomí,že veškeré zlo,tím mínín spiritistické,ne­konzenstní a mimosmyslové pramení od mamky šedivky!!!!!!!!!!­!!dneska sme na to přišli s lubánkama-:)))

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:04

> Big Mike: no chytam na řece a občas na piskovně ,chytam na srkačku a občas k tomu čemu mě přessvědčej a přemluvěj no znaš to když jdeš s kamaradama . Ted momentalne nechytam ale o vanočnich svatkach to pujdu zkusit určite uz se těšim moc. aty ?jenom dravce?

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:01® pif
pif

big mike:nazržený lítko?to máš z toho,že skáčeš z balkónu před manželama svejch milenek,ty proudníku-:)))

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:01® Mike
Mike

Tomash: od 25 do 38 cm!!! Vše pod člunem a opodál. Nebyl jsem dnes na schůzi, hlídám ty kriminálníky doma, tak nevím až tak podrobnosti. Ale foto by muselo vypadat impozantně!!! A to mašíško, hmmm. Ach jo, přiznávám, jsem masař!!:-)

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 23:00® ozrala

> Yvetta: ne fakt ne to nejde

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:59® Mike
Mike

Pif: žiju, ale nějak nestíhám:-) Jen co pořídím net na paušál, zapojím se s novým elánem! Od toho natrženého lejtka mě ryby nějak pustily! Ty šupinaté:-)

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:59® Tomash
Tomash

Big Mike : Ahoj, no a co ty? Už se daří víc? No a kámoši natahali jak velký okouny?

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:59

> ozrala: neblbni a rekni nebo neznac kamaradičku muj milovanej P. S ty žensky jsou ale potvory co?

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:58® Mike
Mike

Yvetta: mno, letos jsem na tom dost mizerně, ale má to i objektivní příčiny:-) No, chce to grif, alespoň v tom házení. Kde lupeš kapříky nejvíce? Na pískovnách? Na krmítka, plavanou, feedra? Ještě teď něco jde, nebo jsi už pověsila pruty na hřebík?

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:57® Padis
Padis

BM to je slušný

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:57® ozrala

> Yvetta: taky nemuzu

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:57® pif
pif

big mike,zdravím tě,stará puško,ty žiješ?

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:56® pif
pif

zede,ty vole,to je dokonalost sama-:))

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:56® Mike
Mike

Co říkáte výkonu kamaráda na Lipně? Ve dvou za něco jak hodinku 62 okounů? Pak tedy už nechytli nic:-)) )

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:55

> Big Mike: ja jsem kaprdola ale nekdy to zkoušim na Nežarce prohodit ale nemam stim takove zkusenosti jak tu pišou kluci. a když jdu na štiku tak na rybičku,to si asi o hodne sikovnejsi nez ja.

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:54® Padis
Padis

Zdar

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:52

> ozrala: super hele řekni mi co je to HDU nechteji mi to řict lotři jedni

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:50

> Luban: jaka diagnosa koukek to řict a hned . to je slabi vyhrožovani .

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:49® Mike
Mike

Yvetta: ahojky. Chodíš také na vláčku? Na Vlkov či Nežárku, Lužnici? Jsem od trošku severněji položeného města, tak 9 km:-)

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:49® ozrala

> Yvetta: jaky bylo kafete

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:44

> prutos: ze jo ja taky nemam tuchu ty lotři to neřeknou a neřeknou stihne je trest.

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:41® Prutos
Prutos

> zedus: napsal sem sice že je to krásný,ale ještě krásnější by to bylo, kdybych věděl co to znamená :-)

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:41® zedus
zedus

> Yvetta: Já nemůžu, HDU by mě pak umlátilo prutama. :-)

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:40

> zedus: zedoušku řekni to noooooooootak nebud labut jenom naznac ja to neřeknu „Lubanovi“ani to nepozna že si to vyžvanil prosíííííííííím

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:35® Tomash
Tomash

Luban, zedus : Ste tajemný jak hrad v Karpatech… Ku. wa a já sem od přírody zvědavej!!! :-)

Pondělí 7. listopadu 2005 ve 22:34profil byl smazán

Tomash,Yvetta,ja len toľko,je to diagnóza-:)))