Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:47® zedus
zedus

> pif: Za ty prachy bys toho lachtana dělal taky a teď mě závidíš. :-)

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:46® Vydrain
Vydrain

ee, myslim že marketu si tam nechávaj jako jistotu do konce hehe

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:45® zedus
zedus

> pif: Věříš, že sem čekal, která vrána se ozve první. :-)

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:45® pif
pif

šelmo,těbuh,ty žiješ?víš,co je novýho,zed dostal nabídku z pražské zoo,aby dělal ve vodě lachtana,prej jim jejich chcipl. volal jsem tam,jak přišli na zeda a prej se jim do ruky dostal záznam zedova vábeni ve dvaceti centimetrové vodě na křetince-.)))

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:44® skwor
skwor

pif:Souhlasim snad vypadne markéta.

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:42® Vydrain
Vydrain

> zedus: nedráždi náčelnika, ten má dycky praudu :-)

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:42® pif
pif

zede,myslím,že to má spočítaný markéta. zede,tys chtěl zaprsit?a proč si nás neupozornil?tos mohl čekat,že tě potopíme-:)))

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:41® rak

Bass : pošli mi adresu a já ti pošlu něco z vlastní výroby -dokážu si představit, jaká je to ztráta…

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:40® zedus
zedus

> pif: Ty párku trenčanský, to byla šošovka(ve mě)+špinavý ponožky (na mě) na usmrcování ryb, jako anestetikum. :-) Wolové co furt máte, sem chtěl být slušněj a zaprsit se před novou dámou a vy mě tu pomlouváte, dacani.

ps: pife: kdo vypadne, co myslíš, podle mě Eva.

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:32® Tomash
Tomash

sam : Když se člověk ptá : „Co to je?“ Tak obvykle neví. BTW : neděle večer, dlouhá noc, člověk se nudí a pak blbne a prudí… pif : :-)

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:23® pif
pif

tomash,buď nad věcí a nereaguj,pleas-:)

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:21® SAM

ty nevíš co to je

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:20® Tomash
Tomash

sam : Co sem? Výmaz? Co to je? :-)

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:17® SAM

a denyg je blb, protože smrdí

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:17® SAM

zdá se mi že tomash je úplnej výmaz!

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:16® pif
pif

kelťáku,to nebylo z kyseliny,ale zo trenčianskych párkoch s fazulkou-:))))

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:14® kelt
kelt

> pif: kua a já přemýšlel proč mi za ním na loďce tak štípali oči :-)) )))

Neděle 6. listopadu 2005 ve 21:13® pif
pif

yweto,varuju tě před zedem,jeho pravé jméno je MRAVENEC ZET!!!!!!!!!!­!!!!!!!!má tykadýlka,šest nožiček a trousí za sebou kyselinu mravenčí-:))

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:40® CeP
CeP

ale ted uvolnuji misto mladymu. budu nejdriv za hodinu, dve… :-( (

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:40® zedus
zedus

> Yvetta: No něco sem nachytal, chtěl sem jet na svoje oblíbený, ale vzdálený místečko, moje auto je tak trochu kaput. Tak sem si půjčil tátovo a on neměl dál. známku tak sem jel na cca 7km vzdálenej potok a byl sem překvapenej jaký tam máme lipany a já vůl se za nima honím 80km. :-)

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:40® CeP
CeP

ale depa. on se nepta jen tak. ja ho dobre znam. zejo kluci. ;-) ) jinak jsem porad na prijmu

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:38

> CeP: všechno je ok jen se pta nic jineho než jednoducha otazka . Budes večer na príjmu?

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:38® CeP
CeP

> zedus: jojo, jen ji dej co proto. a jak nebude mit hotowo tak necham postavit na hranice jiznich cech postavit barikady a vyzbrojime se blasterama

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:37® zedus
zedus

> CeP: Na vás sem taky nezapoměl, na HDU se nedá zapomenout. Jdu zdrbat ségru, jestli nemá to logo. ;-)

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:36

> zedus: no da se to tak řict co lipani bylo neco?

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:29® CeP
CeP

> zedus: zede das pokoj..! jak se nekde mihne sukne taxi tam. a co stary kamaradi? ;-) ))

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:21® Tomash
Tomash

Bass : Dost velká smůla. Věř tomu, že ten, kdo je má je jen tak z ruky nedá, ale být tebou, tak jestli ten revír nemáš nějak moc z ruky, tak ho tak 14 dní hlídej – tím myslím jet se tam kouknout třeba náhodou dvakrát příští týden ve všední dny a pak o víkendu. Ten člověk, co to tam našel, tak to bude počítám mít celý s sebou. Když tam potkáš nějakýho rybáře, tak s ním dej řeč o rybách a pak jen tak mezi řečí – „Jo a neuvěříš co se mi stalo minulý týden normálně sem našel podběrák a nějaký třpytky. Nějakej maník je tu nechal. Dobrý, ne?“ Pokud je ten člověk našel, tak ti hned řekne – fakt jo? to já našel taky krabičku s třpytkama. No a máš ho! Já takhle „znovunašel“ čeřen. Doufám, že ti to vyjde. Protože takováhle ztráta je fakt brutální…

Neděle 6. listopadu 2005 ve 20:12® zedus
zedus

> Yvetta: Zdravím, byl sem dneska na lipanech, teď čumím na vinetůa. :-) Ty si tu nová rybářka?

Neděle 6. listopadu 2005 v 19:59

tak jsem to jenom nahodou zapla a nic se tu nedeje tak cus večer snad se vzpamatujete . Byl někdo dnes na rybach ?krom obrazku co tu jsou cus

Neděle 6. listopadu 2005 v 18:20® HaD
HaD

> Bass: ještě ti chci říct, že když nejde vo zdraví, tak de vo hov. o ;-)