Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. listopadu 2005 ve 2:05® HaD
-
tak jsem se zasekl u Zdendy
)
- Neděle 6. listopadu 2005 v 0:10® CeP
-
> Yvetta: noo. skorem jeste stenatko…
- Neděle 6. listopadu 2005 v 0:01
-
> BoBo-Falknov:slusnej kousek to ti to dneska přišlo docela draho co?
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:59
-
> CeP: to je nejakej hafan nebo co?to mas dobry tak pa jdu dadat je krute pozde a slusny holciny uz v tuhle dobu davno dadaj v pelechu pa zitra zase napisu tak jdete taky dadat a neponocujte paček shledáček
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:51® CeP
-
na dvore
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:50® CeP
-
> Yvetta: depa. o cajk strach nemam. auti stoji na dvere a dyby se k nemu nekdo priblizil tak ho neterina zerykova roztrha na cimpr campr
)
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:47
-
> CeP: tak to mas blby ale on ti neutece neboj tam mu je dobre ovsem pokud ti ho do rana nekdo nelohne i to je mozny
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:44® CeP
-
> Yvetta: hehe. roba se vrati az zejtra. ale ma to preci jednu stinnou stranku. zapomnel jsem si vyndat z kufru cajk
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:42
-
> CeP: to je super tak se pridej bude to veselejsi nahod tema rada ti odepisi. co mamka uz dorazila domu?nebo mas jeste préééééééééééééé,
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:39
-
> HaD: potrebuji poradit jak mam zrusit email aby se neukazoval pri kazde zprave dik
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:36® CeP
-
> Yvetta: mrtvo tady rozhodne neni. oni tu jsou. a poslouchaji…
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:19® Kecalka
-
> ozrala: oni nemaji přehled o nasem chytani. ja taky chytam na srkačku a někdy na bojlie ale obři s časopisu to nejsou ani nahodou. Dnes asi vsichni uz chrapou nebo co?je tu nejak mrtvo?jdu si dat 5min přestavku na jedno kouřove cigarko a pak zase napisu pokud nejdeš spat,ono je docela dost hodin. tak napis
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:08® ozrala
-
> Yvetta:kapr neni plevelna ryba ja na kapra nechodim ale dost to tady chytaj na bojlie a ruzna krmeni na srkacku
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 23:06® Kecalka
-
> ozrala: ja jsem si to řikala ale radeji jsem se zeptala ja jsem s Lucernu coz je ve Svycarech . tady se hodne chyta na musku to je tu dost popularni a dravci to jsem čumela jako blazen takovy hovadka boži u nas skoro nejsou . ale nejsou tu moc rybari jako u nas sem tam nekdo skoro žadnyho nepotkas . slovo kapr je u nich hm a co to je vlastne za rybu? a neni to plevelna ryba a na co to tam chytate? je to uplne neco jineho .
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:59® ozrala
-
no chocen je u pardubic a odkud tysi
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:56® Kecalka
-
> ozrala: stiku jo ale stim sumcem by to bylo horši . To ti zavydim ze mužeš chodit tak často na ryby . Promin nemam tu českou mapu kde je chocen asi jsem pako ale nevim přesne kde . My tu nemame rybniky jenom jezera a jeste hluboka a ledova a ryby tu moc nejsou tak mam smulu. Jedine kdyz dorazim do čech tam si užiju.
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:52® ywan
-
viete niekto aky rozdiel je medzi fenwickom HMX iron hawk a F. black night hawk??? /okrem ceny hehe/
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:50® ywan
-
HaD:viz. url
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:46® ozrala
-
> Yvetta:no tak se musis privazat ke stromu no ale stiku bys vytahla ale se sumcem by to bylo horsi jo chodim do prace ale dost na ryby a sem z chocne
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:41® Kecalka
-
> ozrala: jak pořad na rybach to nechodis rachotit?odkud si?
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:38® Kecalka
-
> ozrala: to jsem četla a taky koukam na dnešni ulovek štičky. Sumcařinu obdivuji ale to neni nic pro ženskou je to dost silovy ho vytahnout z vody a to bych tam asi spodla za nim ale moc by se mi to libylo. docela ti zavidim musi to byt dobrej adrenalin co?a kde chytas?
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:37® ozrala
-
> Yvetta: byl sem dnes na stikach tak mrkni z lovu
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:36® ozrala
-
> Yvetta: no ja si to
vybral vcera tak dnes mam smulu no a jinak sem porat na rybach
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:34® ozrala
-
> Yvetta: tak to se naucis kazdej se uci ne no mne kaprarina moc nebere tet sem se dost zasek na sumarech
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:33® Kecalka
-
> ozrala: hele koukam ze tu kecame jenom mi kde jsou ostatni?šli na
?co delas jinak?
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:31® Kecalka
-
> ozrala: no parkrát v letě to zkusím ale asi jsem kopyto a moc mi to nejde sem tam nejakej bolen a candat ale jinak mam volšovy ruce neřikam že by mě to nebavilo je to super ale jdu na ryby s človíčkem ktery je jenom kaprař tak tam nechci šachovat s rybkou na břehu ze solidarity. A na podzim odjiždime tak pak chytam na vanočni svátky a zase az v lete. A říka se že nejlip berou na podzim to mam smulu
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:25® ozrala
-
> Yvetta:no ja sem v zimne sumce nechytal a od 1 ledna sou stejne hajeni jinak chodim prevazne na dravce a tak skus taky dravce je to uplne neco jinyho
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:25® Kecalka
-
> pepíno99: žiješ Pepino?
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:21® Kecalka
-
> ozrala: no snažim se chytat par let ale jenom kapry ale jsem spíše takovy docházeč k řece než pořadny rybař. jinak těd momentalně čtu nějake přispěvky kdo co napsal je to docela prča. Mam v plánu si koupi sonar a clun větši tak jsem zbírala nějake informace kdo co poradi atd. Co dělas ty?chytaji se sumci i v zime pokud neni zamrznuto?Samozřejme někde.
- Sobota 5. listopadu 2005 ve 22:14® ozrala
-
> Yvetta no tak ty taky chytas a co jinak dalas