Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 30. října 2005 v 17:19® kkarlos
-
je videt ze tomas rad vypisuje udaje ale myslim si ze spousta lidi uz rybarske casopisy s okouna a rybarske fotky s okounam videla tak si myslim ze je to zbytecny to psat!!! s tou vahou si myslim ze kazdy na to ma nejaky nazor a myslim si ze je to zbytecne to jeste rozmazavat!!! a to ze se tomash rad predvadi pred ostatnima uz taky neni nic noveho ale me je to jedno jen posilej sve fotky stale a aspon uvidim nejaky pekny ryby!!!
- Neděle 30. října 2005 v 16:49® Prichy
-
tak, snad uz bude pohoda.....
- Neděle 30. října 2005 ve 12:49® Tomash
-
Lovec : Já napsal váhy největších okounů, zveřejněných v časopisech Rybářství a Kajman za posledních 5 let hlavně pro to, aby bylo patrné, že stejně dlouhá ryba má různou váhu. Popravdě jsem tuto skutečnost zjistil už dávno…
- Neděle 30. října 2005 v 11:37® Lovec
-
Pilot : Ahoj, tak napiš osobku jak jdou šupináči
- Neděle 30. října 2005 v 11:32® Lovec
-
Tomash – nemám nic proti Tobě a ani proti Tvým oponentům, ale už se na ty váhy vyprdni. Zbytečně to tady kazí vzuch. Jinak přeji všem na tomhle serveru Petrův Zdar
))
- Neděle 30. října 2005 v 11:24® Tomash
-
Jo a ještě jsem zapomněl Rybářství 3/2005 okoun 46,5cm 1,75kg, okoun 46cm 1,7kg, okoun 43cm 1,5kg.
- Neděle 30. října 2005 v 11:21® Tomash
-
To je srandovní. Tak jen ať je co porovnávat … Rybářství 3/2001 okoun 46cm 2kg, okoun 47cm 2,23kg, okoun 48cm 2,1kg, okoun 46cm 2kg. Rybářství 3/2002 okoun 45cm 1,7kg, okoun 49cm 2kg. Rybářství 3/2003 okoun 45cm 2,1kg , okoun 45cm 2,2kg. Rybářství 4/2004 okoun 44cm 1,75kg. Kajman 6/2005 okoun 43cm 1,6kg, okoun 43cm 1,5kg, okoun 41cm 1,6kg. Kajman 6/2004 okoun 47cm 1,75kg, okoun 47cm 1,7kg, okoun 43cm 1,6kg. Kajman 6/2003 okoun 45cm 2,2kg, okoun 45cm 1,7kg. Kajman 6/2002 okoun 49cm 2kg, okoun 47cm 1,6kg, okoun 44cm 1,6kg. Kajman 5/2001 okoun 43cm 1,5kg, okoun 47cm 1,85kg.
No, tohle je pro všechny, který mi mé váhy okounů 41cm 1,2kg, 42cm 1,3kg, 46cm 1,8kg „prostě nevěří“ !!!
- Neděle 30. října 2005 v 10:28® ozrala
-
a koukam ze se tu zase probyraj vahy ryb to tu us dlouho nebylo ale tak aspon je co cist
- Neděle 30. října 2005 v 10:00® Prichy
-
> Kazan: diky za tip, ale neni to o materialu, ale o napadu, ktery jsem koupili, s velkou pravdepodobnosti budou k mani, zatim je to ve fazi testovani a lazeni. uz zacinaji chytat i velke ryby
- Neděle 30. října 2005 v 9:53® skwor
-
Radši se podivejte do českýho rybáře 4–2002,tam je okoun 47cm 2,23kg!!!Je o dost nižší než ty od Tomashe!!
- Neděle 30. října 2005 v 9:53® Lovec
-
Všichni na rybách a někteří v práci
- Neděle 30. října 2005 v 9:52® Tumi
-
ne ale chystám se
- Neděle 30. října 2005 v 9:47® kkarlos
-
je tu nejak mrtvo to ste snad vsichni na rybach???
- Neděle 30. října 2005 v 9:17® Tumi
-
Potřeboval bych prosím ukázat nějakou dobrou montáž na dravce se živou rybičkou a se splávkem…
- Neděle 30. října 2005 v 1:13® Tomash
-
kkarlos : Děkuju, že mně a mýmu kámošovi přeješ těžký ryby. Taky ti je přeju.
- Sobota 29. října 2005 ve 23:02® kkarlos
-
preju vsem rybarum at maji co nejlepsi ulovky a at se zamysli nad tim jestli je nutne tu rybu zabit!!! a s vahou ryb je to zvlastni ale ja si proste myslim ze to neni tak jak psal tomash!!! tot je muj nazor preji vsem co nejtezsi ulovky ryb a hlavne tomashovi!
- Sobota 29. října 2005 ve 22:49@ občasný piják
-
Pegi: sice s tebou souhlasím, ale házíš hrách na stěnu. Stal se z něj blb který si nezaslouží ani reakci.
- Sobota 29. října 2005 ve 22:48® jiris
-
mirmen – od kolika se zitra muze chytat
diky
- Sobota 29. října 2005 ve 22:44® mirmen
-
dobrou noc, zejtra ráno se vstává dřív
Ráno se začíná už od 5ti hod. zimního času
- Sobota 29. října 2005 ve 22:37® mirmen
-
kkarlos: chytil jsem na řece kapra, který při délce 44 cm vážil jen 0,95 kg. Štíhlá říční forma, na jaře, úbytek váhy po zimě a možná i nějaký parazit. Rozhodně bych se nedržel při posuzování váhy ryby tabulek. Jsou rozdíly ve váze jikrnačky a mlíčáka, záleží třeba i na předcích ryby, na místních podmínkách ( úživný písník s dostatkem potravy proti např. kyselejšímů rybníčku napájenému lesní vodou … ), na ročním období atd. Okouni z „velkých vod“ mají krásný „hrb“, jsou osvalení, ve vynikající kondici a zejmena v období přípravy na zimní období dělají vše proto, aby se pěkně „zaoblili“, obalili tukem. Rozdíl může být (podle mne) až 30% váhy u ryby stejné délky. Mohl by se k tomu vyjádřit i někdo, kdo se tím zabývá profesně. Většina zkušených rybářů má ale to, co jsem napsal, za léta praxe vysledováno.
- Sobota 29. října 2005 ve 22:33® Tomash
-
kkarlos : A to zamyšlení píšeš mně, nebo tomu důchodci? Na jednu stranu píšeš – nezávidím ti tvé ryby a pak zase mohl bys to omezit. protiřečíš si a upřímně už nedoufám, že se naše diskuze vyvine do vyšší úrovně, ze které by vzešlo něco kloudného. Takže se měj hezky.
- Sobota 29. října 2005 ve 22:33® kkarlos
-
jo a jeste k mirnemovo prispevku: je to pravda muzes si delt co chces akorat neporusovar RR a to co delas tak za to te nikdo nemuze trestat treba hozenim do vody i s vercajkem!!ja si taky cas od casu nejakou ty rybu vezmu ale snazim se to omezovat pac nechytam na nejakym super reviru kde je hafo ryb
- Sobota 29. října 2005 ve 22:30® kkarlos
-
> Tomash: ja ti nezavidim tve ryby akorat si myslim ze to az moc prehanis s reprezentovanim ulovku!!! Urcite ses dobrej rybar i dobrej clovek ale proste se mi zda ze bys to mohl omezit!!! a´bych se priznal tak me je uplne jedno jestli si napises vahu o pul kila vic ci min ale daleko vic mi vadi treba nekteri duchodci ktery sou u vody furt a v mym okoli je jeden kterej rabu jentak hodi do igelitky a ona chcipne a pak tu ryby – ceja ploti tlouste proste vse co on snadno chyti da kocce a jeste se s tim chlubi!!! zkus se nad sebou zymyslet!!!
- Sobota 29. října 2005 ve 22:24® Tomash
-
pegi : Tvůj příspěvek postrádá obsah a nevím, jestli jsi na něj čekala reakci. mirmen : OK, díky.
- Sobota 29. října 2005 ve 22:19® mirmen
-
Tomash, bhuď v klidu, buď nad věcí. Na netu je osočování pro někoho celkem samozřejmá věc a spíš to vypovídá o něm než o člověku, do kterého se naváží. Tenhle měsíc jsem kilnul 5 candošů, štiku a několik okounů a každému je po tom taky h… .
Držím se Rybářského řádu, na jehož pravidla jsem členstvím v ČRS dobrovolně přistoupil. Dodržuju pravidla hry, nic víc.
To, že někdo rybu občas vezme , je jen jeho soukromá věc, jeho soukromé rozhodnutí. To, že někdo všechno pouští, je taky jeho soukromá věc,jeho soukromé rozhodnutí.
- Sobota 29. října 2005 ve 22:18® Pegi
-
> Tomash: donutil jsi mne sem napsat. Čtu pravidelně příspěvky a gratuluji, žes mne vyprovokoval sem napsat. Takováto diskuze není první a asi ani poslední. Doporučila bych ti se nad názory ostatních zamyslet. Chyba nebude v okolí, ale asi u tebe. A je mi jedno jestli ten okoun váží 1 kg nebo ne, o to tu jistě nejde. Přeji ti nejen hodně úlovků, ale také dost přátel
- Sobota 29. října 2005 ve 22:06® Tomash
-
Tomik : Do p. dele!!!! Přečti si můj příspěvek pořádně, zamysli se nad ním a pak se mi omluv
- Sobota 29. října 2005 ve 22:05® Tomik
-
Tomash: do mýho okouna se vubec nenavazej ten mel bváhu jakou mel je pravda ze byl vazenej s igelitkou a možná v ní bylo i trochu vody, ale narozdil od tebe jsem ho pustil takže až ho priste chytim a zvazim tak budes cumet, žil v reviru kde nemel žádnou konkurenci a potravy jak sracek uvidis sam. už se na nej pomalu chystam. radsi se do me vubec nenavazej ok? ..
- Sobota 29. října 2005 ve 22:01® Tomash
-
kkarlos : Nemluví z tebe tak trochu závist? Jestli sis nevšiml, tak na chytej. cz dávám téměř každý svůj lov a to i když ulovím např. jen jednu parmu. To, že své trofejní úlovky posílám do rybářských časopisů je přece úplně normální, ne? Jsem od malička soutěživej a rád soutěžím. Rybařina mě baví, je to můj kůň… No a jestli si někdo myslí, že jsem masař, protože když se párkrát v roce trefím do pěknýho okouna a nechám si ho, tak ať si to myslí. Zastávám ten názor, že velký dravce nepouštím. Jsou to výborný ryby na jídlo, ale nechytám je jen pro maso. Je to pochopitelný? Myslím, že jo. Kaprovitých ryb jsem pustil a pustím bezpočet. Co se dravců týče, tak už si nejsem tak moc jistej…
- Sobota 29. října 2005 ve 21:43® kkarlos
-
ja to naprosto chapu ale myslim si ze je dulezity to co si mysli ostatni a ne ty a znam spoustu lidi ktery si mysli ze se vychloubas!!! Proste ty mas takovou potrebu stale ukazovat verejnosti to co si dokazal ulovit davas to na chytej. cz do rybarstvi a do kajmana!!! proste kazdej normalni clovek se rad pochlubi ale u tebe to neni normalni kdyz to delas takhle ''ve velkym''.