Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 29. října 2005 ve 13:59® Tomash
-
Thoncek : A já asi nemám radost když pustím rybu a chudáka za sebe nedělám. nevím z čeho tak usuzuješ. Hrouzek : Takže sumce uvazuješ za nosní dírky? Nebo za co? Jinak s tím masákem si mě pobavil. To jakože sem houba?
A Bass je pro tebe taky masaj?
- Sobota 29. října 2005 ve 13:55® Hrouzek
-
..
- Sobota 29. října 2005 ve 13:55® Toncek
-
Hrouzek je to ubožak
- Sobota 29. října 2005 ve 13:54® Toncek
-
Thomas no jo tak aspon nekdo promluvil jako chudak tak a je to hotovka ale porad prezije vic ryb nez ty si dokazes myslet a prome je rybarina sport a ne nejaká samoobsluha kde se ríka chyť a sezer a proto ríkám ze kdo chytá na zpusob chyt a pust ten je u me machr. nerikam at si nevemete rybu domu jo ale taky at se neco dostane zpet takovy krasny okouni by ti mohli udelat napr. za rok radost kdyby jsi je chytil a byli vetsi no jenomze takhle uz to nikdo nedomyslí. a proto fandím všem kterí chytají na způsob chyť a pusť a doufam ze jeste se najde více rybařů a ti si to uvědomí a budou mit radost stejně jako já z toho že rybu mužou pustit…
- Sobota 29. října 2005 ve 13:53® Hrouzek
-
Tomash- nevim proč masáku reaguješ na mě,když jsem ti nic nepsal, a že strkám rybám něco do žáber,je vidět jak jseš absolutně mimo,nevíš o co jde a pravděpodobně si nikdy ani sumce neviděl..... Jo a rozhodně" tipuju jestli přežije",to se mi schválně povedla fotka,kdy jsem ještě stihnul,jak toho chcíplího sumce sakra ryhle odfoukává asi VÍTR nebo já nevim.. Je vidět,že nevíš co na to říct,tak opakovaně jsem taháš to,co bylo na MRKu už několikrát jasně probráno…
- Sobota 29. října 2005 ve 13:40® Tomash
-
Hrouzek, Toncek : Vy ste se hledali, až ste se našli. Toncek a jestli myslíš, že je normální, sportovní a rybářský slídit a cpát se tam, kde někdo něco lapil, tak není… Hrouzek : Lepší rybu zabít hned, když ji chci vzít, než ji cpát skrz žábry lano a všeljak jí ubližovat, jen aby „byla dobrá fotka“. Pak jen tipuj, jestli přežije, nebo ne ty pouštěči bláznivej… :-/
- Sobota 29. října 2005 ve 13:35® Toncek
-
hrouzek no jo ta je to chamtivost to potom muzu zkouset vsude kdyz prijdou rybáři chamtivci a sežerou i toho woblera
)
- Sobota 29. října 2005 ve 13:33® Hrouzek
-
Toncek-vždyt už to bude za chvilku uplně sežratý
To je normální, vždyt jsou dobrý na jídlo..
- Sobota 29. října 2005 ve 13:32® Tomash
-
Toncek : no tak zkoušej. Na co ten revír?
)
- Sobota 29. října 2005 ve 13:28® Toncek
-
ja nejsem jwen chci vyzkouset neco novýho a nevim co tak chci nejakej typ + info a otom ty servery jsou nebo snad ne???
- Sobota 29. října 2005 ve 13:17® Tomash
-
chose : nekončí v mrazáku, bo sou hned sežráni. Okouni jsou moc dobrý ryby na jídlo. Toncek : Ty pronásledovateli!
kodlk : Taky osobka…
- Sobota 29. října 2005 ve 13:11® kodlk
-
tomash a další
- Sobota 29. října 2005 ve 12:54® Toncek
-
Tomash hele kam to chodite na ty ryby ja uz jsem projel vse skoro a nikde nic krome okounků a kudel tak ja nevim je to bida
- Sobota 29. října 2005 ve 12:54® Chose
-
i když nevím jestli já bych ho pustil. teď si říkam že jo. kámoš pustil 6štik,přenesl je nad splav,minulej tejden přijeli tři borci,každej dvě vzal a byly v pr. eli. když by je sežral on,bylo to jedno…
- Sobota 29. října 2005 ve 12:49® Chose
-
> Tomash: pěkný okiši,jen je škoda že končej v mrazáku. u nás na rotačky přestali úplně reagovat. včera štiky i minule okiši jen na gumy a zonkery. plech dojedou a mrknou a jsou fuč. asi to mají okoukané potvůrky..
- Sobota 29. října 2005 ve 12:49® Tomash
-
kodlk : taky osobka
- Sobota 29. října 2005 ve 12:44® kodlk
-
tomash máš tam osobku (zprávu)
- Sobota 29. října 2005 v 10:29® Toncek
-
tomash :prosim te ozvi se mi na meil:
Toncek. y@seznam. cz
dík..
- Sobota 29. října 2005 v 10:27® Toncek
-
kazan byl jsem na vsechlapech a ne jednou nejaky sticky tam lovej ale jen do ty doby nez ten ko. t zacne hejbat s vodou je to uz prez 20 let co to dela a mnoho rybaru se tesi az chcipne…!!!
a herman tan je to spis o nahode ty stiky co tam jsou jsou dost malejch a kdyz se oběví vetsi tak ty mistni na ni cekaj)tak si nevyberes no …
- Sobota 29. října 2005 v 9:22® zedus
-
kelt: Zapni icq, plís.
- Pátek 28. října 2005 ve 21:55® jiris
-
sethy – ty taky
- Pátek 28. října 2005 ve 21:44® sethy
-
jiris:mas to tam
- Pátek 28. října 2005 ve 21:39® jiris
-
sethy – kde se tam chyta co a na co, jen vlacka
- Pátek 28. října 2005 ve 21:27® Kazan
-
4all jdu pinkat, abych byl silnej zítra na fiše, dobrou noc.
- Pátek 28. října 2005 ve 21:24® Tomash
-
pif : Teď jsi mě rozesmál. Starej se o sebe a mně dej pokoj, ano? To bude nejlepší. Hezký den ti přeji…
- Pátek 28. října 2005 ve 21:13® pif
-
tomash:zde dělášpokorného chlapce a na jiném servru chlapa,kterej si myslím,něco zná ,posíláš do prdele a chováš se k němu,jak k trotlovi!!!!!!!proč ta primitivní nabubřelost?a teď najednou vykání kořeňovi,kterej zná tvýho taťky?neměl bys si se tak chovat ke všem? PS:mám na mysli tvé chování k ZN!!!neznám ho,ale tvoje reakce si žádali satisfakci!!!a nemel něco o tvým fitnessu a váze,to je nevýhoda,ne výhoda!!!!!!!!!!!§
- Pátek 28. října 2005 ve 21:13® sethy
-
no jasan ale jaky info mas namysli nebo co chces vedet????
- Pátek 28. října 2005 ve 21:04® jiris
-
sethy – napsal bys mi do osobky nejaky info o piskovne kam sme chteli jet minulej podzim
dik
- Pátek 28. října 2005 ve 21:02® sethy
-
no lidi celkem vam vsem zavidim jiris mel loni pravdu kdyz mi rikal ze az budu v praglu na skole tak na ryby moc cas nebude. byl sem vlacet naposled v pulce zari
tak se ted jen kocham vasima ulovkama
- Pátek 28. října 2005 ve 20:53® Tomash
-
Kazan : já taky ne. Jo, ale slyšel jsem, že na revíru Heřman – kousek od Všechlap jsou velký štiky. Tam to asi zkusím zítra, nebo zase …