Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. října 2005 ve 20:52® Tomash
-
denyg : Búúúú, škyt, frk, vosobka…
- Neděle 9. října 2005 ve 20:50® kelt
-
> pif: pssss HaD neví že sme háděti dávali do toho džusánku vodečku
- Neděle 9. října 2005 ve 20:45® Zlinsky_lovec
-
Tomash: Kua, druhej kapesník
Máš vodpověď
- Neděle 9. října 2005 ve 20:43® karelc
-
Hrouzek: to s tím špagátem vím, já jenom myslel, jestli jste nevymysleli novej způsob uchování ryb… Jinak jsem se tě chtěl zeptat, protože ty s tím revírem zkušenost máš, jak je to s vláčkou na gruntech? Kámoš tam chtěl jet, ale nemá moc pěněz, je v prváku na střední. Já jsem mu říkal, že za ty prachy je lepší koupit zásobu gum a jít do vázek, že by mohl chytit víc. Jde mu o candáty a okouny. Poradíš, ať mám klidný svědomí, že jsem mu neřekl blbost… Díky.
- Neděle 9. října 2005 ve 20:41® pif
-
haD,se divíš?-:))))))))))
- Neděle 9. října 2005 ve 20:39® Tomash
-
Denygu, já už brečíííím!
BTW : Máš taky vosobní…
- Neděle 9. října 2005 ve 20:36® Zlinsky_lovec
-
Já se z těch VyVolených asi taky rozbrečím
))
- Neděle 9. října 2005 ve 20:36® Hrouzek
-
karelc-ten koberec je plachta
a tyhle sumci se nám tam sešli za jeden den a eště jedna asi 170ka nám utekla protože jsme ji dali na takovej provázek,kterej za chvilku kartáčema přebrousila :o)) jinak je uchováváme na provazech s gumou a bužírkou…
- Neděle 9. října 2005 ve 20:35® Zlinsky_lovec
-
Tomash: Tomíku, poslal jsem ti vosobní......
- Neděle 9. října 2005 ve 20:34® Tomash
-
Had : Právě o to estetické a fotografické hledisko mi jde. Když chci vzít rybu, tak ji samozřejmě taky zabiju. Boží ranou to nejde. Ale fotit se doma v kuchyni se zátiším své příbuzné u stolu, nebo rybu na novinách a na igelitu, která to má už pár hodin za sebou je fujtajbl. Tt
- Neděle 9. října 2005 ve 20:32® karelc
-
Hrouzek : co to je za koberec, na kterým máš ty sumce? V tom je uchováváš?
- Neděle 9. října 2005 ve 20:23® Hrouzek
-
jo ještě poslal si ty fotky na CD z min. španěl??Jinak jsem tam udělal i záběr na horní na vábnu ,jen jsem chytal na dva a měl jsem raději u toho druhýho povoleno, než jsem to vymotal prut z lehátka tak byl fuč.. zvedali se jak na běžícím páse a někteří až několikrát.. zatlučeš jede nahoru,drží se ti u nástrahy a sjede dolu, dáš nějaký malý rány do toho jednu 2 velkou třeba a zas vyjede a stejnak neveme. je na to nějaká finta,jsem za cca dohromady 3–4hodiny vábení jeden záběr a to těch sumců zvednutejch někdy až třeba 6a víc kusů uplný hejno. tam na echu lítalo :o)) kapři se plašili a nič :o)
- Neděle 9. října 2005 ve 20:18® Hrouzek
-
HaD- díkys, vážili jsme akorád toho 203cm vypadal docela vypašanější oproti těm 2 před tim,ovšem váha přes 50kg nešla, ještě tatka pak veme naši váhu do práce kde ji ozkoušej jestli jde přesně. ale toho sumce jsme zvedli na stojáka i já a v poho jsem ho udržel 10vteřin,než se mi chtěl vykloubyt palec
) Ted bude dávat Petr fotky do sumčařiny některý yb měli bejt dobrý…
- Neděle 9. října 2005 ve 20:06® HaD
-
CeP & company, a. s.: bylo to super, Áda spal celou sobotu
)
- Neděle 9. října 2005 v 19:48® HaD
-
Hrouzek: pěknej kapřík
vážili jste ty sumce?
- Neděle 9. října 2005 v 19:45® HaD
-
Ryby, alespoň nějaké, zabíjí většina rybářů a tohle to jen dokumentuje. A možná se budu mýlit, ale myslím si, že ti co to zde kritizují, mají máslo na hlavě, protože pokud vím, taky sem tam nějakou rybu vezmou – tudíž jí taky zabijí. To že z fotografického a estetického hlediska jde o „hnus“, o tom polemizovat nehodlám, protože je to fakt. Není to myšleno ve zlém, ale zamyslete se nad tím. Můj postoj vůči stylu C&R a C&G je myslím všeobecně znám, tudíž doufám, že nebudu pochopen špatně.
- Neděle 9. října 2005 v 17:53® Hrouzek
-
jj-nikdo o tom nemusí vědět pšece
Zapíšeš do povolenky a pak když ji pustíš napíšeš k tomu,vrácena zpět,tohle jsem kolikrát udělal do povolenky a v poho..
- Neděle 9. října 2005 v 17:22® Verba
-
Hrouzek:No s tím převozem,víš jak to je. Pak tě zase napadnou že prodáváš atd. Tak že si nevybereš. Je to na uvážení každého. Pochopím,že tohle jsou dravci a že někdo řekne škodná musí ven,ale když vidím zabitýho 14kg kapra??No koment. Vím o případu z NM i 17kg
- Neděle 9. října 2005 v 16:50® pif
-
co je na těch fotkách hnusnýho?ten rybář,ta paní,ty ryby nebo kompozice?jsou to fotky zabitejch ryb,nic víc. horší pohled je na sardinky,jak chudáci jsou namačkaný v olejovkách,nikdo je rychle nezabije ,ale nechají je leknout,hovada-:))))))
- Neděle 9. října 2005 v 16:50® jiris
-
toto je zase dilema…
- Neděle 9. října 2005 v 16:44® Mlady_Rybar
-
To je HNUS, chce se mi blejt. Já mám taky fotku s už zabitým a vykuchaným duhákem ale ta fotka neni tak hnusná jako tohle. Skoro není poznat, že je ta ryba mrtvá, zkusím to naskenovat a hodit sem jako důkaz toho, že jdou i s mrtvou rybou udělat pěkné fotky…
- Neděle 9. října 2005 v 16:33® indy
-
Ne že by se mi ty fotky nějak líbily, ale připadá mi to, že se tady začíná objevovat pokrytectví, které je typické spíš pro jiný rybářský server. Než něco takového pánové ventilujete, podívejte se do svých mražáků, uvědomte si na co chytáte např. sumce… Na kapra prošpikovaného trojhákama na bojce určitě taky není hezký pohled, jenže se tady na fotkách neobjeví. Podle mně stačí autora fotek jemně upozornit, že se nejedná o nic estetického a dál bych to neřešil.
- Neděle 9. října 2005 v 16:26® Hrouzek
-
Na tuhle logiku se jim mužu vyprdnout… Že jim to žere násadáky,to fakt můžou vymyslet jen oni masaři.. nasádáků kaprů je všude plno a když docházej,jdou doplnit. nebo by jste raději chytali násadáky než možnost ulovit velkou štiku?Já teda ne, na malých revírech taková ryba pomalu nejni,když je,tak je to skoro zázrak a ta zas těch kaprů tolik nezbagruje, co se týká velkýho sumce,ten jo,ale když by byl rybář normální a věděl,že pro ten revír ta ryba je fakt moc, tak by ji převezl na nějakou velkou vodu,kde nejni problém a jestli se tohle nemůže vůči RŘ, tak se to stejnak nikdo nedozví.. tohle je můj názor..
- Neděle 9. října 2005 v 15:53® Verba
-
Hrouzek:Budu ti oponovat ,protože dle předsedy svazu, je štika 90+ a velkej sumec brány už jako škodná, která sežere mraky nasazených ušlechtilých ryb menších velikostí ,tak bylo řečeno, že pokud někdo chytne něco takového,že budou rádi, když to zmasaří. No logiku to jakousi má…
- Neděle 9. října 2005 ve 14:03® Hrouzek
-
Co se to tady řeší kurna
Zase masaření
Nechápu ty co fotí ryby podříznuté nebo v kuchyni a ještě se prezentují.. stejně tak nechápu jak někdo zabije 70potočáka, 90cm štiku,2m sumce a tak. ale když už tak udělá,proč se s ní nevyfotí eště za živa, nebo aspon venku,když ji chce prezentovat. A když ji teda masaří,proč si to nenechá pro sebe. pak čumí co mu na to každej napíše a nechápe..
A vo tom to je - Neděle 9. října 2005 ve 13:54® Zlinsky_lovec
-
Tomash: já že tu bude můj xicht
))))
- Neděle 9. října 2005 ve 13:49® Tomash
-
Tohle je pro mě antiosobnost letošního roku!!! Kdo se vidět víc… viz. url
- Neděle 9. října 2005 ve 13:49® Tomash
-
Doma v kuchyni, to sou bomba fotky!!! Určitě byl vrácen vodě…
- Neděle 9. října 2005 ve 13:48® Tomash
-
Je to normálně k smíchu – jaká je to brutalita. jak tý rybě drží hlavu, aby neupadla!
- Neděle 9. října 2005 ve 13:40® Tomash
-
To je hnus, co? Pro mě je tento