Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.446 příspěvků, z toho 128446 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 9. října 2005 ve 20:18® Zlinsky_lovec
-
Teda ty taky

- Neděle 9. října 2005 ve 20:15® Zlinsky_lovec
-
Tomash: Čoveče, ta taky

- Neděle 9. října 2005 ve 20:10® CeP
-
> HaD: smarjaa. to sme ho tak znicili??
a my sme meli taakovej strach jaxi odjel. ze na nas posles chlapy kery nas obliknou do vesticek s deeesne dlouhejma rukavkama.
- Neděle 9. října 2005 ve 20:07® Tomash
-
denyg – o5 osobka.
- Neděle 9. října 2005 ve 20:00® Zlinsky_lovec
-
Tomash: Chybí ti tam grk
Zase osobní, jestli se ti chce,
odepiš
- Neděle 9. října 2005 ve 20:00® pif
-
kelte,tys mixoval voďourem to mlíčko?tos měl řict,já sem tam cvrkl trošku slivovovičky-:))))))))))
- Neděle 9. října 2005 v 19:58® Hrouzek
-
ok
- Neděle 9. října 2005 v 19:57® karelc
-
Hrouzek: tak já mu to přetlumočím. Dík…
- Neděle 9. října 2005 v 19:56® Hrouzek
-
karelc- no jestli jde o okouny a candáty,tak bych radši nakoupil ty gumy než na grundory..
- Neděle 9. října 2005 v 19:52® Tomash
-
denyg : Búúúú, škyt, frk, vosobka…

- Neděle 9. října 2005 v 19:50® kelt
-
> pif: pssss HaD neví že sme háděti dávali do toho džusánku vodečku

- Neděle 9. října 2005 v 19:45® Zlinsky_lovec
-
Tomash: Kua, druhej kapesník
Máš vodpověď - Neděle 9. října 2005 v 19:43® karelc
-
Hrouzek: to s tím špagátem vím, já jenom myslel, jestli jste nevymysleli novej způsob uchování ryb… Jinak jsem se tě chtěl zeptat, protože ty s tím revírem zkušenost máš, jak je to s vláčkou na gruntech? Kámoš tam chtěl jet, ale nemá moc pěněz, je v prváku na střední. Já jsem mu říkal, že za ty prachy je lepší koupit zásobu gum a jít do vázek, že by mohl chytit víc. Jde mu o candáty a okouny. Poradíš, ať mám klidný svědomí, že jsem mu neřekl blbost… Díky.
- Neděle 9. října 2005 v 19:41® pif
-
haD,se divíš?-:))))))))))
- Neděle 9. října 2005 v 19:39® Tomash
-
Denygu, já už brečíííím!
BTW : Máš taky vosobní… - Neděle 9. října 2005 v 19:36® Zlinsky_lovec
-
Já se z těch VyVolených asi taky rozbrečím
)) - Neděle 9. října 2005 v 19:36® Hrouzek
-
karelc-ten koberec je plachta
a tyhle sumci se nám tam sešli za jeden
den a eště jedna asi 170ka nám utekla protože jsme ji dali na takovej
provázek,kterej za chvilku kartáčema přebrousila :o)) jinak je uchováváme
na provazech s gumou a bužírkou… - Neděle 9. října 2005 v 19:35® Zlinsky_lovec
-
Tomash: Tomíku, poslal jsem ti vosobní......
- Neděle 9. října 2005 v 19:34® Tomash
-
Had : Právě o to estetické a fotografické hledisko mi jde. Když chci vzít rybu, tak ji samozřejmě taky zabiju. Boží ranou to nejde. Ale fotit se doma v kuchyni se zátiším své příbuzné u stolu, nebo rybu na novinách a na igelitu, která to má už pár hodin za sebou je fujtajbl. Tt
- Neděle 9. října 2005 v 19:32® karelc
-
Hrouzek : co to je za koberec, na kterým máš ty sumce? V tom je uchováváš?
- Neděle 9. října 2005 v 19:23® Hrouzek
-
jo ještě poslal si ty fotky na CD z min. španěl??Jinak jsem tam udělal i záběr na horní na vábnu ,jen jsem chytal na dva a měl jsem raději u toho druhýho povoleno, než jsem to vymotal prut z lehátka tak byl fuč.. zvedali se jak na běžícím páse a někteří až několikrát.. zatlučeš jede nahoru,drží se ti u nástrahy a sjede dolu, dáš nějaký malý rány do toho jednu 2 velkou třeba a zas vyjede a stejnak neveme. je na to nějaká finta,jsem za cca dohromady 3–4hodiny vábení jeden záběr a to těch sumců zvednutejch někdy až třeba 6a víc kusů uplný hejno. tam na echu lítalo :o)) kapři se plašili a nič :o)
- Neděle 9. října 2005 v 19:18® Hrouzek
-
HaD- díkys, vážili jsme akorád toho 203cm vypadal docela vypašanější oproti těm 2 před tim,ovšem váha přes 50kg nešla, ještě tatka pak veme naši váhu do práce kde ji ozkoušej jestli jde přesně. ale toho sumce jsme zvedli na stojáka i já a v poho jsem ho udržel 10vteřin,než se mi chtěl vykloubyt palec
) Ted bude dávat Petr fotky do sumčařiny některý
yb měli bejt dobrý… - Neděle 9. října 2005 v 19:06® HaD
-
CeP & company, a. s.: bylo to super, Áda spal celou sobotu
) - Neděle 9. října 2005 v 18:48® HaD
-
Hrouzek: pěknej kapřík
vážili jste ty sumce? - Neděle 9. října 2005 v 18:45® HaD
-
Ryby, alespoň nějaké, zabíjí většina rybářů a tohle to jen dokumentuje. A možná se budu mýlit, ale myslím si, že ti co to zde kritizují, mají máslo na hlavě, protože pokud vím, taky sem tam nějakou rybu vezmou – tudíž jí taky zabijí. To že z fotografického a estetického hlediska jde o „hnus“, o tom polemizovat nehodlám, protože je to fakt. Není to myšleno ve zlém, ale zamyslete se nad tím. Můj postoj vůči stylu C&R a C&G je myslím všeobecně znám, tudíž doufám, že nebudu pochopen špatně.
- Neděle 9. října 2005 v 16:53® Hrouzek
-
jj-nikdo o tom nemusí vědět pšece
Zapíšeš do povolenky a pak
když ji pustíš napíšeš k tomu,vrácena zpět,tohle jsem kolikrát udělal
do povolenky a v poho.. 
- Neděle 9. října 2005 v 16:22® Verba
-
Hrouzek:No s tím převozem,víš jak to je. Pak tě zase napadnou že prodáváš atd. Tak že si nevybereš. Je to na uvážení každého. Pochopím,že tohle jsou dravci a že někdo řekne škodná musí ven,ale když vidím zabitýho 14kg kapra??No koment. Vím o případu z NM i 17kg
- Neděle 9. října 2005 v 15:50® pif
-
co je na těch fotkách hnusnýho?ten rybář,ta paní,ty ryby nebo kompozice?jsou to fotky zabitejch ryb,nic víc. horší pohled je na sardinky,jak chudáci jsou namačkaný v olejovkách,nikdo je rychle nezabije ,ale nechají je leknout,hovada-:))))))
- Neděle 9. října 2005 v 15:50® jiris
-
toto je zase dilema…
- Neděle 9. října 2005 v 15:44® Mlady_Rybar
-
To je HNUS, chce se mi blejt. Já mám taky fotku s už zabitým a vykuchaným duhákem ale ta fotka neni tak hnusná jako tohle. Skoro není poznat, že je ta ryba mrtvá, zkusím to naskenovat a hodit sem jako důkaz toho, že jdou i s mrtvou rybou udělat pěkné fotky…