Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. října 2005 ve 13:53® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

EDDY: A jak Bobo odešel, tak se pozvracel:-)) )

Středa 5. října 2005 ve 13:49® EDDY

> denyg: jo je ...... ale chudák ttrochu změnil barvičku :-)) )))) asi se mu udělalo špatně…:-)) )))

Středa 5. října 2005 ve 13:46® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Omylem jsem to odeslal, takže tu je dokončení: zakazovat reagovat. Můžeš si maximálně tak mých příspěvků nevšímat, ale to je VŠE. Neboj, tobě bych nikdy nic nevěnoval. :-)) )
A jěště k těm článkům- některý od tebe jsou dobrý, ale jen některý......­... HOWGH

4all: Omlouvám se za hádku s Tomashem, která Vás jistě pobavila. Těm, které nebavila a nudila bych se chtěl omluvit dvakrát tolik.:-)) )

Středa 5. října 2005 ve 13:42® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

> HaD: Okej, příště soukromě;-) )) > občasný piják: LOL:-)) ) To přijde:-)) ) > EDDY: A není krásnej???:-)) ) > BoBo-Falknov: Neboj, já to pochopil:-)) ) > Tomash: Toto je poslední reakce ode mne k tobě. Abych byl upřímný, tvoje články se mi nelíběj. Tímto však také neříkám, že moje se ti( a samozřejmě i všem) musí zamlouvat. Do kajmana bych nic neposílal- tak zkušený nejsem. Mě osobně to přijde, jako by jsi se nade mne vyvyšoval a že si na mě zvedáš sebevědomí. Do tvého ""boje"" mě nic není, ale zase mě NEMŮŽEŠ

Středa 5. října 2005 ve 13:04® piskot
piskot

Erik:nalezneš u zde reklamovného e-shopu: Braun........... (Myslím,že ujde)

Cormoran Antera Pro 5Ai-30 Novinka! Antera Pro-5 5 nerezových kuličkových ložisek bojová brzda umožňující rychlou regulaci odporu Instant-Stop systém eliminující zpětný prokluz velmi citlivá multi-disková zadní mikrobrzda velká rolnička s ložiskem a Anti-twist systémem omezující kroucení vlasce lehká hliníková cívka elektronické vyvážení rotoru a kličky zaručující dokonalou stabilitu rychlosklopná klička náhradní grafitová cívka

Záruka: 24 měs. Původní cena 1174 Kč Sleva 11 % × ks za 1045 Kč Cena bez DPH 878.15 Kč Celkem 1045 Kč

Středa 5. října 2005 ve 12:41@ občasný piják

všem: teda tady se to rozfrčelo jako o život :-)

HaD: škoda, že máš k hádce těch dvou takové silné výhrady. Myslím, že nejen já, ale i ostatní se docala bavíme na cizí účet:-)) ) Ještě chybí KREV!!! :-)) )

BoBo: hezkej candoš..... já vím, ale nedá mi to:-))

dwarf: musíš být opravdu dobrej kluk a kámoš, když se Tomashe zastaneš i když ostatní nad ním zlomí hůl. Takových kámošů jako ty je poskrovnu.

Středa 5. října 2005 v 11:28

poradi mi nekdo ohledne navijaku s bojovou brzdou?Chci do toho vrazit okolo tisicovky,jsem zacatecnik a chci s tim chytat kapriky,stiky a candaty. Taky jaky je dobry teleskop pro univerzalni pouziti,taky okolo tisicovky. erik

Středa 5. října 2005 ve 2:06® HaD
HaD

> Padis: :-) pěkné akvárko . asi budu muset někdy vyfotit mojí štiku, kterou už mám skoro rok ;-)

Středa 5. října 2005 ve 2:05® HaD
HaD

ještě bych rád použil jeden citát „. kdo seje vítr, sklízí bouři…“

Středa 5. října 2005 ve 2:04® HaD
HaD

> Tomash: myslím, že té sebechvály už bylo ohledně psaní článků dost! Nechtěj, abych tu citoval hodnocení tvých článků od někoho, koho si moc jako autora, rybáře a člověka vážím. Další dohady si prosím řešte soukromě. Je sice hezké, že máš potřebu řešit své antipatie vůči někomu veřejně, ale nemyslím si, že o to rybářská veřejnost stojí. > Denyg: taky prosím, aby jsi si to dál řešil soukromně.

Úterý 4. října 2005 ve 22:56® Padis
Padis

......

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img20155.jpg
Úterý 4. října 2005 ve 22:24® EDDY

> BoBo-Falknov: :-)) )) > denyg: dobrý… to se ti povedlo:-)) )))))

zatim se tu mějte jdu spát…

Úterý 4. října 2005 ve 22:21® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

denyg: Myslím Tvou reakci na „můj“ úlovek ;-)

Úterý 4. října 2005 ve 22:21® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

denyg: Ty si vůůůůůůl :-)) ))

Úterý 4. října 2005 ve 22:15® Tomash
Tomash

Denyg : Moje články, které vyšly v Kajmanovi se ti nelíbí? Tak zkus do Kajmana poslat ty své a uvidíš, jak dopadneš. Nechci na sebe být nijak pyšný nebo se chvástat, ale články píšu i pro ostatní rybáře, abych nabídl své zkušenosti, postřehy, tipy a rady. Ty je píšeš spíš jen pro sebe. Už se o tom s tebou nebudu bavit. Nechci aby to vypadalo, že si na tobě zvedám sebevědomí, nebo že tě veřejně ztrapňuju jak už tu padlo. Dělej si to jak chceš, ale mě si nevšímej, rozumíš?! O to tu jde! je si splet sramiho se shimim a zarazila mě jeho reakce. To je můj boj, víš?! Na to jak reagoval sis ty přisolil a já si myslím, že si to ty nemůžeš dovolit. Nebo se mi to prostě nelíbilo – dotklo se mě to a hotovo. I do budoucna budu rád, když své příspěvky a komentáře nebudeš věnovat mně. BTW : 4all ICQ jsem zrušil a řešil jsem to s denygem veřejně a chápu, že vás to asi nebavilo, nebo unavovalo. Už jsem to nemohl držet pod pokličkou a hezky jsem to vyklopil – vulgární jsem být nechtěl, ale jsem taková povaha. Reagoval jsem vznětlivě, impulsivně. To jsem celej já. Sorry 4all a příjemný zbytek večera. GN

Úterý 4. října 2005 ve 22:10® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Bobo: Krásný ulovek

Úterý 4. října 2005 ve 21:58® EDDY

> BoBo-Falknov: tak to je pěkný škoda že je mrtvej… ted o víkendu budeme mít výlov rybníka a tam jsou taky takový ale živí… :-)

Úterý 4. října 2005 ve 21:57® EDDY

> Shimi: se uvidí v zimě…

Úterý 4. října 2005 ve 21:55® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Tak to je on. Sorry za kvalitu fota, ale nevoněl zrovna vábně… Naviják je tam jen pro srovnání, kusem v tomhle stavu bych se fakt nechlubil :-D

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img20147.jpg
Úterý 4. října 2005 ve 21:53® CeP
CeP

> Jakub: no byl to docela propadak. prselo uz celou noc, tlak spadnul snad az do sklepa. prselo nam celou cestu na radavu a samozrejme i na miste celej den. hladina byla min o metr a pul nad normalni stav. ani sme se nedostali na nasi obvyklo zatoku, takze jsme sedeli na zatoce nalevo naproti od hospod. od pul osmy do pul dvanacty jsem mel jedinej zaber na feeder. anglan se ani nehnul. brasulak na anglana taky ani potah. kamaradicek na anglana opet bez naznaku a na pruvesak jednoho okounka do 20 a bolinka 40. jediny co ten den potesilo byla horka gulasovka u bohouse…

Úterý 4. října 2005 ve 21:51® Shimi
Shimi

EDDY:tak to je v pytli … no snad to nebude tak horký …

Úterý 4. října 2005 ve 21:51® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

eddy: Na lipanech jsem teď dobře 14 dní nebyl, budu muset vyrazit :-)

Úterý 4. října 2005 ve 21:50® EDDY

> Shimi: tak asi ne..... páč v zimě přiletěj kormoráni a bude po všem..... :-(( …

Úterý 4. října 2005 ve 21:48® Shimi
Shimi

EDDY:jj … přes zimu se mi bude stavět trojka tak vám pak budu odrybňovat řeku :-)

Úterý 4. října 2005 ve 21:46® dwarf
dwarf

eddy: souhlas.. klidně se rozejděte ve zlém, ale konec=) kdo se ješte na toto téma ozve bude uvalen do.. pryč..

Úterý 4. října 2005 ve 21:44® EDDY

> denyg: jj taky tohočasu poslední dobou moc nemám ale když vyrazím tak to stojí za to..... :-)

Úterý 4. října 2005 ve 21:43® EDDY

> Shimi: zdravím.....

Úterý 4. října 2005 ve 21:42® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Shimi: :-)) ))))

Úterý 4. října 2005 ve 21:42® Shimi
Shimi

denygu nekecej že se učíš!!! :-)) )))

Úterý 4. října 2005 ve 21:39® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Bobo. Už jsem k němu domluvil. dwarf: Jasně, kdyby ji přijmul, mohlo by být vše ve starých kolejích. Chápu, že je to tvůj kamarád, ale jeho hloupost........ EDDY: No, nic moc, nebyl jsem na nich, ani nepamatuji. To víš, přes týden učení a o víkendech jezdím pryč ( teda spíše budu), ale tento víkend to snad jěště klapne......