Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. září 2005 ve 21:29® pif
-
zede,já sem to říkal,s perlínama není žádná prdel,sou to dravci
- Neděle 4. září 2005 ve 21:28® BoBo-Falknow
-
pif: Nebylo to špatný
- Neděle 4. září 2005 ve 21:27® pif
-
kelte,to není možný,po tobě šli!!!ok,tři sme přežili
- Neděle 4. září 2005 ve 21:27® zedus
-
> pif: Jo taky koukám, možná za je stopovali a pak je unesli a dělají sněma všelijaký nechutnosti.
Jo a ty pásla jsou taky trošku okousaný od tě perlínů, to sou fakt strašný stvoření.
- Neděle 4. září 2005 ve 21:27® BoBo-Falknow
-
Tequila: Hláška „tak jsi ze sebe udelal blbce pred celou internetovou rybarskou verejnosti“ nebyla kritikou, ale prostým konstatováním faktu. A to ať už se jedná o váhy, míry, nebo dobu hájení. Tomash to pochopil (kladné body) a není problém. Takže přemýšlím, za co vlastně bojuješ?
- Neděle 4. září 2005 ve 21:26® kelt
-
> pif: zedus: nedostali já sem taky přežil ale bylo to vo chlup!!!
- Neděle 4. září 2005 ve 21:25® pif
-
volal mě luban a jeho poslední slova byli"je to v prdeli,poznali ve mě vrtichvosta"!!!!!!!-:))))
- Neděle 4. září 2005 ve 21:25® kkarlos
-
denyg – jo nejaka zajimava historka by neuskodila
- Neděle 4. září 2005 ve 21:24® jaryn
-
denyg – pohodový čtení. máš pravdu o vybavení nepiš to je nesmysl. každej má naviják na vláčku a na danou rybu si sá dle uvážení sílu vlasce. Mne by spíš zajímalo na jaký nástrahy včetně barev si byl nejúspěšnější. každý má svoje zkušenosti a vyzkoušet něco jinýho není od věci.
- Neděle 4. září 2005 ve 21:24® Tomash
-
denyg – z toho bych strach neměl. Takovej blázen snad není. Jen jak píšeš, že teleskop ne! Tak jsem si vzpomnel na jednoho starika, co chodi k vode od 16. červan tak do konce listopadu, vyjede na kole v tesilkách v 8 ráno a celej den třpytkuje. Chytá na nejstarší plándavky, který sem kdy viděl. každý rok má tak 20 štik mezi 80 a 110cm. Taky to jde!
- Neděle 4. září 2005 ve 21:23® pif
-
zede,ty žiješ?tak to sme jen dva,zbytek dostali!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Neděle 4. září 2005 ve 21:21® zedus
-
> pif: Neměl si odjíždět, hned jak jste s keltem zmizeli, tak nás ufouni obklíčili a luban chtěli zkoumat, ale podařilo se nám je odehnat pádlama, takže jestli na nich je trošku zelené krve, tak se dopředu omlouváme.
Jo a cestou zpátky mě pokousal perlín, sfině jedna.
- Neděle 4. září 2005 ve 21:19® Zlinsky_lovec
-
Tomash: Protože někdo by na ně mohl vyrazit s teleskopem např. do 150g a s nějakou mega plandou na vlasci 30– to by asi taky nebylo to pravé, což????
- Neděle 4. září 2005 ve 21:17® Zlinsky_lovec
-
Tomash: Jsem jenom rád. a nemám důvod se zlobit a ani nemám důvod to brát jako urážku, jen poučení pro příště, že mám víc popsat jeho lov, případně historku z lovu. Kdyby jste mi neřekli, co se Vám na tom nelíbí, tak bych pokračoval v nesmyslném psaní. Už vím, co chcete. I když si myslím, že pro nějakého začátečníka by to mohlo celkem posloužit. Takže pro příště- nebudu se tak rozepisovat o vybavení, ale spíš o samostném lovu. OK???
- Neděle 4. září 2005 ve 21:17® pif
-
nejhorší zvíře na světě je perlín!!!!!!!!!!nic horšího,v naší známé galaxii neexistuje-:)
- Neděle 4. září 2005 ve 21:13® kkarlos
-
denyg – tak ja jsem v privlaci taky vcelku zacatecnik. Tomash to presne vystih u toho okouna bych uvital neco neobvikliho neco co si jen tak nekde neprectes!!!
- Neděle 4. září 2005 ve 21:12® pif
-
všem dávám na vědomí,že někteří znás,nechcu jmenovat,strávili víkend v zajetí ufonautů,upírů a hovad duševně uvalených!!!!!!!!!!!!!!§
- Neděle 4. září 2005 ve 21:10® Tomash
-
denyg – Článek je napsaný, ale nic závratného jsem se nedozvěděl. Neber to jako nějakou urážku, ale takovéto „shrnutí“ je napsáno už tisíckrát. V různých Encyklopediích, časopisech. atd. O tloušti toho bylo napsáno hodně a ty jsi to dle mého názoru sepsal tak, jako by to sepsal i lovec, který nikdy nenahodil. Rozumíš mi? Nechci tě tím nijak odradit od dalšího psaní článků. Jen v psaní pokračuj a pro příště zkus přijít s nějakou „bombou“, nebo lepším popisem vlastního lovu. Nezlobíš se na mě? Chci jen být upřímnej…
- Neděle 4. září 2005 ve 21:08® Zlinsky_lovec
-
kkarlos: Za měsíc. U těch tloušťů jsem spíš představil výbavu, atd. Pro začátečníky. U okouna budu rozebírat spíše jeho lov, protože vybavení je podobné
- Neděle 4. září 2005 ve 21:08® jiris
-
jaryn – precti si co jsem tam vubec napsal ty jaryne…
- Neděle 4. září 2005 ve 21:02® jaryn
-
jiris – z tebe se stal ted sumcař, nebo jim jen plníš rubriku?
- Neděle 4. září 2005 ve 21:01® kkarlos
-
denyg – a kdy by moh bejt dalsi clanek??? velice se na nej tesim jelikoz okoun je moje nejoblibenejsi ryba. ten tloust je dobrej ale abych se priznal tak sem se tam nic nedovedel.
- Neděle 4. září 2005 ve 21:01® jaryn
-
Big Mike – šňůra není problém, problém je to změřit, máš pásmo?
- Neděle 4. září 2005 ve 20:57® Zlinsky_lovec
-
HaD: Díky za uveřejnění článku, už se dělá na dalším
- Neděle 4. září 2005 ve 20:23® Prichy
-
> HaD: vid, me se ta plotice zdala nejaka divna
. vahy jsou /1,5 protoze ve vsech casopisech se clovek docte, ze je vlastne vul a neumi vazit nebo proste, ze v jeho revirech jsou extreme hubene ryby
. no, reknete muzeme se zlobit na rybare, ze pouzivaji rybarskou latinu, ne, bez toho by to nebylo ono a my nemohli snit o treba. a nebo. ci…
, berte me jako vzdy s rezervou
- Neděle 4. září 2005 ve 20:12® jaryn
-
Big Mike _ proč máš vypnutý mobil?
- Neděle 4. září 2005 v 19:08® Toncek
-
jj ja vim byl tam i bratr vid doufam ze si na me pamatujes jeste???
- Neděle 4. září 2005 v 18:58® Tomash
-
Toncek : S jesenem 51cm v rybářství – fotka je i tady ve fotogalerii.
- Neděle 4. září 2005 v 18:31® Toncek
-
Tomash:jo a koukal jsem do rybarstvi a jsi tam s jesenem nebo tloustakem jen jsem to prolit v krame a zahlidl jsem te tam..
- Neděle 4. září 2005 v 18:30® Toncek
-
Tomash:bud v pohode urcite ctes casopisi a kolikrat je to horsi nez ted tady akorat to tam nikdo neresi pac se tam neda chatovat