Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. září 2005 v 18:24® Tomash
-
HaD – Jak jsem psal, příště jen délka, abych se nikoho nedotkl.
- Neděle 4. září 2005 v 18:24® Chose
-
> HaD: nějak sem rozdíl mezi perlínem a ploticí neřešil. bělice je u nás slangově plotice i perlín dohromady..
- Neděle 4. září 2005 v 18:20® Toncek
-
chose z toho si nic nedelej je to jen plevel znam takovy ktery nepoznaj kapra od karase
- Neděle 4. září 2005 v 18:18® HaD
-
> chose: plotice obecná – slengově bělice. ta ryba kterou jsi vyfotil je perlín ostrobřichý – slengově např. červenopeřice
- Neděle 4. září 2005 v 18:17® Chose
-
Sorry,všem se omlouvám za plotici,koukal sem se dle rady Leraka do atlasu ryb a je to čistokrevná bělice.
)))))
- Neděle 4. září 2005 v 18:15® HaD
-
> Tomash: proč? protože chytám ryby cca 25 let a nevěřím, že by mohl úhoř 85 cm vážit 1,7 kg a stejně tak nevěřím, že skalák 40 má 1,7 kg, když obvyklá váha je cca max 1 kg a stejně dlouhý kapr váží obvykle 1,5 kg a to je sakra jiná stvba těla. jsem strašně alergickej na nesmyslný váhy udávaný na netu, v časopisech atd.
- Neděle 4. září 2005 v 18:13® Chose
-
> Lerak: sem se koukal do atlasu,sorry,je to bělice
)
- Neděle 4. září 2005 v 17:58® Tomash
-
HaD : Proč? Co máš na mysli? Je mi líto, že se tu tolika rybářům zdá divná ta váha, ale ryby jsem zvážil dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a jak jsem koupil, tak prodávám, jinak je to pro mě poučení pro příště – psát jen délku a na váhu se vykašlat.
- Neděle 4. září 2005 v 17:12® tequila
-
bobo> no jestli ti hlasky typu – tak jsi ze sebe udelal blbce pred celou internetovou rybarskou verejnosti – pripadaj jako opravnena kritika tak nevim.. ale me to spis zavani necim jinym.. tomash udelal chybu, ano.. opravnena kritika byla na miste, ale ze si tu kdejakej zakomplexovanej jedinec, co takovou rybu v zivote nevidel, na tom bude honit ego.. hmm tak s takovejma mam asi fakt problem
kritizovat umi kazdej.. zvlast ty co si myslej ze jsou neomylni a ze jim by se tohle nikdy nemohlo stat, ze?
- Neděle 4. září 2005 v 15:05® pif
-
bobo -falknov:tobě už skončila svatební noc?jestli jo,tak jsi to pěkně odflákl-:))mazej se věnovat manželským povinnostem(nádobí,praní,žehlení…)-:)
- Neděle 4. září 2005 v 15:03® Tomik
-
snake. x: no já nevím hady chytám rád....... pár jsem jich už chytil ale ted už na to seru proe me jedna uzovica kousla. a pekne to hnisalo. nevim možná máš pravdu. ale co ten žlutej pruh?
- Neděle 4. září 2005 ve 14:57® BoBo-Falknow
-
tequila: Ty jsi asi pěkně pod vlivem (zřejmě sříbrný co?). Tomash udělal chybu, na kterou jsme ho upozornili a sprdli ho, to si myslím, že je naprosto v pořádku. Zřejmě máš pocit, že Ti co oprávněně kritizují, jsou pitomci – to je Tvůj problém, se kterým budeš mít v životě jen težkosti. Tomash: Já osobně jsem optimista a v lidech se snažím hledat spíše to lepší, takže Ti věřím, že to myslíš vážně. Ale vykašli se na to, myslím, že „výplach“ tady na webu stačí. Pamatuj si jenom jeno české přísloví – Pýcha předchází pád.
- Neděle 4. září 2005 ve 14:41® SnakeX
-
Tequila>S těma co sedí na svazu máš naprostou pravdu. Co sedím u vody, tak tam skoro každý stařík porušuje jakousi vyhlášku a porybní jim na to nic neřeknou, ale jak my mladší jen upustíme papírek na zem už se po nás vezou. Hold realita je krutá.
- Neděle 4. září 2005 ve 14:37® SnakeX
-
Tomik>No hádat to snad ne. Vím, že mi s tou podplamatkou nevěříš, ale jsem si na 100% jistý, že je to ona. Obojkovka je černá a nemá tak výrazné pruhy na břichu. Věř mi v hadech se vyznám.
- Neděle 4. září 2005 ve 14:30® HaD
-
> denyg: týden ještě neskončil
- Neděle 4. září 2005 ve 14:29® HaD
-
Tomash: no moc bych tedy chtěl to tvoje vážení vidět, houpat s náma můžeš, ale třískat vo zem raději ne. nejsi mezi dětmi ve školce, který uvěří kdejaké pohádce
- Neděle 4. září 2005 ve 14:25® Zlinsky_lovec
-
HaD: už tu bude ten článek??? Říkal jsi, že dokonce tydne
- Neděle 4. září 2005 ve 14:19® srami
-
viděl bych to stejně ten jeden uhoř není žadná tragedie dějou se horší věci
- Neděle 4. září 2005 ve 13:41® tequila
-
tomash> bejt tebou bych na ten svaz taky nechodil.. kazdej normalni clovek by to asi pochopil.. ale jak jsi mohl videt i tady, tak se najde dost pitomcu co dokazou akorat soudit.. a vetsinou se rekrutujou z rad tech, co by toho uhore vedome hodili do baglu a mazali rychle od vody.. a ted jsou na tebe nastvany ze jim vychytavas „jejich maso“
ale z mejch zkusenosti prave takovy vetsinou sedej na svazu.. aspon teda u nas se tam porad jeste drzej
- Neděle 4. září 2005 ve 13:24® Zlinsky_lovec
-
mirmen: Není to ta holka z CzechTeku??
- Neděle 4. září 2005 ve 13:21® mirmen
-
a něco estetického pro potěchu duše
- Neděle 4. září 2005 ve 13:19® mirmen
-
rybolov v zimě v dohledu, budeme srát kostky
- Neděle 4. září 2005 ve 13:18® mirmen
-
realita
- Neděle 4. září 2005 ve 13:18® mirmen
-
optimizmus
- Neděle 4. září 2005 ve 13:11® BoBo-Falknow
-
Lerak: A Ty mu to příště dej do diskuze
- Neděle 4. září 2005 ve 12:00® Zlinsky_lovec
-
Nechte choseho. Určitě chtěl napsat „perloń“, zamyslel se nad ploticema a omylem napsal „ploťa“. To se stává
)))))
- Neděle 4. září 2005 v 11:58® rak
-
chose: zkonfrontuj své mínění o „plótě“ s atlasem ryb…!
- Neděle 4. září 2005 v 11:51® Zlinsky_lovec
-
Lidi, už vím, jak naložím s tím tlouštěm, když tvrdíte, že mají tak hrozné maso. Dám ho učitelce!!!!!
- Neděle 4. září 2005 v 11:33® BoBo-Falknow
-
chose: Ty plóťo, Ty nepoznáš perlína?
- Neděle 4. září 2005 v 11:01® srami
-
mam jenom pstruhovku jaké maš icq bude to rychlejší já mám244656165