Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 4. července 2005 ve 20:02® HaD
HaD

> Přichy: dělám to růčo – byl jsem pár dní mimo ČR a včera a dneska jsme dělali u rodičů novou střechu, takže funkční budu až zejtra

Pondělí 4. července 2005 ve 20:01® HaD
HaD

> Rasto.: spokojenost, mám ho rád

Pondělí 4. července 2005 v 18:33® xycht

pablo: moc pěkný candáti. gratuluju

Pondělí 4. července 2005 v 17:03® jiris
jiris

zedus – az budu mit naladu tak ti to objasnim, jdu psat, brou

Pondělí 4. července 2005 v 16:58® zedus
zedus

> jiris: No to musíš brát tak, že já mám skoro dva metry a ty seš mrňous. :-) Ne zdá se mi že ten tvůj měl větší hubu, ale pošli mi tu fotku.

Pondělí 4. července 2005 v 16:31® jiris
jiris

zedus – kdyz se divam na ty fotky tak ten muj byl o dost vetsi…

Pondělí 4. července 2005 v 16:28® jiris
jiris

zedus – ty jo ja su unavenej jak kdybych stal jak nejakej jogin cely tri dny na palci u nohy :-)) Ja usnul vcera v sest a vzbudil se dnes v devet..... muj byl vetsi podle hlavy…

Pondělí 4. července 2005 v 16:16® zedus
zedus

Jiris: zdarec, už si odpočatej? Já sem dneska preventivně vstával v deset a to sem včera vytuhnul do desíti večer. :-) Uš víš čí sumík byl větší? :-)

Pondělí 4. července 2005 v 10:53® Ciffik
Ciffik

> Big Mike: nevim ale perlin 70 cm nebyl by to svetovej rekord…

Pondělí 4. července 2005 v 10:43® Prichy
Prichy

Had: ja a dedek jsem vyplnili formular na prihlaseni „sjezdu chytej“ a na strance jsme se jeste neobjevili. Pokud jmena doplnujes ruco, pak je vse v poradku, pokud je to script nenastal nekde problem ???

Pondělí 4. července 2005 v 9:41® Padis
Padis

Zdravím vás po kratší odmlce

Pondělí 4. července 2005 v 8:51® Mike
Mike

Bolen je má někdy lehce načervenalé, ale jasně červené neee! Nebyl to perlín?:-)) )))

Pondělí 4. července 2005 v 8:50® Mike
Mike

Vydrain: OK, tak to budem mlčet až do rána:-)) ) Ale jo, myslím, že nudit se nebudeme. Když nic jiného, ukážeme vám s Jirisem dobrá místa na candáty:-))

Pondělí 4. července 2005 v 7:20

> dudu: pokud muže mit bolen červený ploutve tak je to možný

Neděle 3. července 2005 ve 21:56® Vydrain
Vydrain

> Big Mike: nééé zážitky z vojny néééé, to už radši: chytil sem táááákovoudle rybu :-)) )

Neděle 3. července 2005 ve 21:37® Mike
Mike

Vydrain: mno, když to tak vidím, asi nasadím protézu a budu kousat, chvilinku se nechá bez žubů i žužlat:-)) Zážitky z vojny mám super, budeš valit voči:-)) ))

Neděle 3. července 2005 ve 20:32® Tomik
Tomik

Pánové zítra odjiždím na tejden na sumatry … kdyby jste nekdo meli cestu do poličky na prehradu nula tak se stavte (hledejte zarostlou manicku)… páčko a držte mi palce at se nejakej podarí

Neděle 3. července 2005 v 15:58® nurse02
nurse02

Hezký den všem, nechodíte někdo chytat na nádrž Sovín u Buchlovic a okolní vody? Díky za každou radu.

Neděle 3. července 2005 ve 13:08® SnakeX

Zdravím všechny příznivce rybářského umění

Neděle 3. července 2005 ve 12:05® TH

ywan-měj se hezky,užij si to,hodně ryb,dobrý počasí a zkus to ICQ pak znova nainstalovat..

Neděle 3. července 2005 ve 12:00® ywan

majte sa už letím, death – odinštaloval som icq aby nedochádzalo k tomu čo minule,

• ešte som sa nedozvedel kto mi písal niečo o ruských k****, odpoveď na to som neposielal ja takže sorry…
Neděle 3. července 2005 v 11:54® ywan

Death – idem makať ku ujkovi, za chvíľu odchádzam, berem mušák, vláčak – dnes budem do večera na Bielej Orave a po robote budem chodiť na jednu krásnu pstruhovku, sú tam lipne, pstruhy, jalce. len škoda že som nezohnal foťák

Neděle 3. července 2005 v 11:51® TH

ywan,kam jedeš?

Neděle 3. července 2005 v 10:52® dudu

help- to by byl asi světový rekord. Nemohl to být bolen?

Neděle 3. července 2005 v 8:39® ywan

týždeň tu nebudem tak lovte, píšte, foťte aby bolo čo obzerať :-)

Neděle 3. července 2005 v 7:48

potrebuji identifikovat rybu kterou jsem chytil ale bohuzel nemam foto, ale dle atlasu ryb ryba vypada jako jesen ale měla 70 cm je to možný?

Neděle 3. července 2005 v 1:58® TH

kam se všicí poděli?

Sobota 2. července 2005 ve 21:59® Vydrain
Vydrain

BigMike: to by mě teda zajímalo, jestli zážitky z vojny a podobně přítomné dámy budou bavit :-)) )

Sobota 2. července 2005 v 9:15® joba

kameňák: víte kde má velryba píču ? ......... pod vodou

Pátek 1. července 2005 ve 22:45® dudu

Jeden ukrajinský dělník ze stavby přišel k doktorovi a  lámanou češtinou mu vysvětluje, že má zácpu. Doktor ho prohlídne a pak povídá: „Předkloňte se a opřete se tady o stůl.“ Zedník se přehne přes stůl a doktor ho vší silou kopne do prdele a pak ho pošle na záchod. Zedník za chvilku vyjde ven a povídá: „Doktore, to je paráda. Co mám dělat, aby se mi to nevrátilo? "Přestaňte se utírat prdel pytlema od cementu.“