Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 1. června 2005 ve 20:18® Zlinsky_lovec
-
Jiris: To je ta moje teta
- Středa 1. června 2005 ve 20:04® Zlinsky_lovec
-
Sousedova parma
- Středa 1. června 2005 ve 20:00® Zlinsky_lovec
-
Pěkná houbička
- Středa 1. června 2005 v 19:15® mirmen
-
boban: na viz. url jsou grafy průtoků a hladin. V týništi to ukazuje, že v noci prošla několikahodinová vlnka, která zvýšila průtok o cca 6 vteřinových kubíků a teďka se to vrací k normálu. Zrovna tak Dědina už klesá na běžný stav. Do pátku je to v HK v normálu ( pokud neodpustí Pastviny nebo nepřijde něco dneska v noci).
- Středa 1. června 2005 v 17:49® HaD
-
> spinningman: pošli je, já ti zítra tu nášivku dávám do obálky
- Středa 1. června 2005 v 16:59® mrazikX
-
pepíno99 dik za radu kovovy kroužky to nema tak to asi nepujde az na doraz ale je to fakt divny ale dik moc
- Středa 1. června 2005 v 15:24® TH
-
Začnu věřit na zázraky,Elsat vyměnil kabely a internet funguje na 110%,zatím. Holt,se jim sice nechtělo,ale když se řve a řve,tak se to hne.
- Středa 1. června 2005 ve 13:59® ywan
-
idem na ryby, trochu sa spamatať z včerajšej opice čo ma drží doteraz
- Středa 1. června 2005 ve 13:46® spinningman
-
HaD:chci se zeptat kdy mám poslat peníze na váš účet za ty nášivky chytej když jsem si je objednal včera????
- Středa 1. června 2005 ve 12:48® CeP
-
> hana: Chatky Rejzíkov : viz. url
- letos objevene, i kdyz o tom vim 10 let. prijemna pani majitelka, skvely servis, vybavenost a komfort nema chybu, lodka v cene. je to jen 10 chaticek a dalsi se jiz neplanuji, takze skoro komornejsi prostredi. zalezi jen na lidech. pro letosek hlavni serzona jiz beznadejne zadana. az v zari. chystame tam jeste 2 vikendy.
Autokemp Radava : viz. url
- proti Rejzikovu je to lunapark. jezdime tam ale kazdy rok a jsme spokojeni. pokazde je neco vylepsene. ale taky pribyva stabilnich karavanu a ubyva misto pro stany. tyhle chaticky jsou sice v kempu ale nepatri k nemu. staci obejit zatoku a je videt zamek Orlík, pujcovna lodicek a slapadel, vylety lodni dopravou-pristaviste je v kempu.
- Středa 1. června 2005 v 11:54® Ciffik
-
nazdarek
- Středa 1. června 2005 v 11:49® pepino99
-
> hana: jojo viz. url a klidně se wozvi :o))))
- Středa 1. června 2005 v 11:41® Zlinsky_lovec
-
Sory, ne na chytej, ale na icq
- Středa 1. června 2005 v 11:40® Zlinsky_lovec
-
Vydrain: zkousela jsi se prihlasit na chytej. cz z netu? viz. url
- Středa 1. června 2005 v 11:30® Vydrain
-
Ahojky všichni
Had/ uniklo mi něco prej o srazu chytej a nejde mi icq, napiš mi sem něco plís
- Středa 1. června 2005 v 11:22@ hana
-
HaD díky a nemají nějaké www stránky?
- Středa 1. června 2005 v 10:51® HaD
-
> hana: Velmi pěkné je to taky na Veselských pískovnách-krásná krajina, 6 pískoven, 2 řeky, perfektní hotel (Trilobit) s chlapci, kteří by mu i ukázali kde a kam na ty rybky zajít. Doporučuji, stejně jako jsem to již doporučil kamarádovi, který byl moc spokojen a v létě jede zase…
- Středa 1. června 2005 v 10:29@ hana
-
Dobrý den, omlouvám se,že jsem se sem přidala. Mám moc velkou prosbu neznáte nějaký dobrý tip na ubytování na ORlíku nebo Lipně pro rybáře, přítel je rybář a já mu to chci dát jako dárek
- Středa 1. června 2005 v 8:08® pepino99
-
> ales: bacha na to co maš za prut. Pokud nemá na konvi ten kovový kroužek tak jsou i pruty které se nedají dorazit úplně do konce!!! Brašule má sumčí browningy a chybí tam tak možná 12mm a když jsem minulý týden kupoval vlašák od šimána tak tam měli taky takové modely. Sice se mi to nelíbí ale je to asi normální. Hlavně to tam nervy silou protože to stejně nepůjde, teda pokud to není zmetek
- Středa 1. června 2005 v 8:00® Ciffik
-
> jake: hm. mam taky internet od kabelovkykarneval ale 4Mb
- Úterý 31. května 2005 ve 22:10® Zlinsky_lovec
-
jkae:Brou
- Úterý 31. května 2005 ve 22:07® jake
-
No nic – asi jdu bydlet – dobrou noc!
- Úterý 31. května 2005 ve 22:06® jake
-
to ywan: Tak to gratulace. Hlavně se moc nezhulákej, ať si nenablinkáš v noci do postýlky
- Úterý 31. května 2005 ve 22:04® ywan
-
caute ftaci chytejaci – takže som na 3 zmaturoval aj s obornych , už som za vodou. idem sa opiť, čaffffffffffte
))
- Úterý 31. května 2005 ve 22:01® Zlinsky_lovec
-
jake: tak to ho musime do te vlacky nejak dostat… skoda, ze nema pstruhofku
- Úterý 31. května 2005 ve 21:56® jake
-
Však jsem Ti psal, že on je ortodoxní plavačkář. Vláčecí prut sice má, ale chytá s ním na splávek, páč nemá special na plavanou. Kromě toho má jenom těžkou baldu na těžko na kapry. Tak teď ho snad konečně využije správným směrem
- Úterý 31. května 2005 ve 21:47® Zlinsky_lovec
-
jake|: To jo. můžem spolu proti dravcům válčit, ne? Chodíš se synkem vláčívat?
- Úterý 31. května 2005 ve 21:46® jake
-
Já, poněvadž jsem nikde jinde než na Dřevce na vláčku nic nechytil, tak jsem přímo „Dřevniční vláčkař“
))) Ale to se musí letos změnit
- Úterý 31. května 2005 ve 21:41® Zlinsky_lovec
-
jake: Já ve Zlíně vláčívám pouze na Dřevce, jsem spíše říční vláčkař a ty?
- Úterý 31. května 2005 ve 21:36® jake
-
Já si myslím že jo. Zkoušels někdy vláčet na nějakých stojácích kolem Zlína (mimo tu Výlantu)? a s jakými úspěchy. Já jsem zkoušel na Kudlovské a v Prštném a ani ň… Ta Dřevka byla vždycky taková jistota. Docela dobré to bylo v Otrokovicích u splavu pod jezírkama – byli tam docela slušní okouni a zmerčil jsem tam i štiku…