Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.451 příspěvků, z toho 128451 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 1. června 2005 v 9:51® HaD
HaD

> hana: Velmi pěkné je to taky na Veselských pískovnách-krásná krajina, 6 pískoven, 2 řeky, perfektní hotel (Trilobit) s chlapci, kteří by mu i ukázali kde a kam na ty rybky zajít. Doporučuji, stejně jako jsem to již doporučil kamarádovi, který byl moc spokojen a v létě jede zase…

Středa 1. června 2005 v 9:29@ hana

Dobrý den, omlouvám se,že jsem se sem přidala. Mám moc velkou prosbu neznáte nějaký dobrý tip na ubytování na ORlíku nebo Lipně pro rybáře, přítel je rybář a já mu to chci dát jako dárek

Středa 1. června 2005 v 7:08® pepino99
pepino99

> ales: bacha na to co maš za prut. Pokud nemá na konvi ten kovový kroužek tak jsou i pruty které se nedají dorazit úplně do konce!!! Brašule má sumčí browningy a chybí tam tak možná 12mm a když jsem minulý týden kupoval vlašák od šimána tak tam měli taky takové modely. Sice se mi to nelíbí ale je to asi normální. Hlavně to tam nervy silou protože to stejně nepůjde, teda pokud to není zmetek

Středa 1. června 2005 v 7:00® Ciffik
Ciffik

> jake: hm. mam taky internet od kabelovkykarneval ale 4Mb

Úterý 31. května 2005 ve 21:10® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jkae:Brou

Úterý 31. května 2005 ve 21:07® jake
jake

No nic – asi jdu bydlet – dobrou noc!

Úterý 31. května 2005 ve 21:06® jake
jake

to ywan: Tak to gratulace. Hlavně se moc nezhulákej, ať si nenablinkáš v noci do postýlky :-)

Úterý 31. května 2005 ve 21:04® ywan

caute ftaci chytejaci – takže som na 3 zmaturoval aj s obornych , už som za vodou. idem sa opiť, čaffffffffffte :-)) ))

Úterý 31. května 2005 ve 21:01® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake: tak to ho musime do te vlacky nejak dostat… skoda, ze nema pstruhofku

Úterý 31. května 2005 ve 20:56® jake
jake

Však jsem Ti psal, že on je ortodoxní plavačkář. Vláčecí prut sice má, ale chytá s ním na splávek, páč nemá special na plavanou. Kromě toho má jenom těžkou baldu na těžko na kapry. Tak teď ho snad konečně využije správným směrem :-)

Úterý 31. května 2005 ve 20:47® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake|: To jo. můžem spolu proti dravcům válčit, ne? Chodíš se synkem vláčívat?

Úterý 31. května 2005 ve 20:46® jake
jake

Já, poněvadž jsem nikde jinde než na Dřevce na vláčku nic nechytil, tak jsem přímo „Dřevniční vláčkař“ :-)) ))) Ale to se musí letos změnit ;-)

Úterý 31. května 2005 ve 20:41® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake: Já ve Zlíně vláčívám pouze na Dřevce, jsem spíše říční vláčkař a ty?

Úterý 31. května 2005 ve 20:36® jake
jake

Já si myslím že jo. Zkoušels někdy vláčet na nějakých stojácích kolem Zlína (mimo tu Výlantu)? a s jakými úspěchy. Já jsem zkoušel na Kudlovské a v Prštném a ani ň… Ta Dřevka byla vždycky taková jistota. Docela dobré to bylo v Otrokovicích u splavu pod jezírkama – byli tam docela slušní okouni a zmerčil jsem tam i štiku…

Úterý 31. května 2005 ve 20:26® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake: Na Dřevce bych mohl dělat průvodce ( v nějakých usecich), ale na Moravu jsem taky vemeno. na Dřevku spolu chodit můžeme, ne?

Úterý 31. května 2005 ve 20:24® jake
jake

Taky… ale já jsem tam na vláčku loni nechytil ani šupinu – asi začátečnická dań :-(( . Daleko víc jsem chytal na Dřevce a tam to docela šlo – i když nic velkolepého, ale třeba okoun 32 docela potěšil a těch možná 20 parem na přívlač taky nebylo marných (ale tady pořád čekám na pokoření magické 50 – nejvíc 47 :-(( )

Úterý 31. května 2005 ve 20:17® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake: To jo. ale od 16.6 se ho ujmu. jezdíte na Moravu?

Úterý 31. května 2005 ve 20:12® jake
jake

Říkal, že prý si počká na 16.6. – asi je to o penězích, to je minimálně kilo + něco na dopravu, říkal, že prý si za to radší koupí 3 třpytky.:-)

Úterý 31. května 2005 ve 20:08® jake
jake

to Ales: No tak úplně zlehka Ti to jít určitě nemůže, nějaký odpor to klást musí. Kdyby to šlo zlehka tam, muselo by to jít i zlehka ven a pak potěš klobás každý nához :-)) )

Úterý 31. května 2005 ve 20:07® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jake: Neprubnul by Výlantu?

Úterý 31. května 2005 ve 20:05® jake
jake

Příští týden – to je příliš vzdálená budoucnost, ale možná se hecnu, ale chce to podle mě až navečer – tak po 18. hodině. Igor čas má, ale nemá pstruhovku, takže on nejdřív 16.6.. na MP. Právě se vrátil vybavený nějakýma gumama (na vláčení :-)) , tak ho pak můžeš začít školit :-)

Úterý 31. května 2005 v 19:59® mrazikX

hm tak to mam asi problem jsem z prahy a kupoval jsem je pres net. z opavy maj jit do sebe z lehka nebo so nemam bat poradne zatlacit fakt nemam zkusenosti dik

Úterý 31. května 2005 v 19:59® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake: a Igor má čas?

Úterý 31. května 2005 v 19:57® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jake: Nemuselo by to být tento týden, někdy příště. Toho potočmena jsem tam taky zapřáhl, taky tudumdumdm. co příští týden?

Úterý 31. května 2005 v 19:57® TH

jake-Karneval do Písku ještě nedorazil ďáblužel.

Úterý 31. května 2005 v 19:55® jake
jake

to ales: Reklamace – přines je tam, kdes je koupil, ať Ti je složí… :-)

Úterý 31. května 2005 v 19:53® jake
jake

to Death – hmmmmmmmm – tak to je blbý, tak to Ti asi moc neporadím. Já mám taky net přes kabelovku – Karneval – jedu na 2 Mb a v poho… Tak Ti přeju, ať už Tě dál netrápí :-)

Úterý 31. května 2005 v 19:50® mrazikX

ales – – azamrazil@chello. cz – 31.5.2005, 20:18 ahoj mam prozbu koupil jsem si delene pruty ale nejdou mi slozit nedorazim je az do konce nemate na to nejaky

Úterý 31. května 2005 v 19:47® jake
jake

to denyg: už jsem Ti psal, že o víkendu nemůžu – jsem na akci v Jeseníkách – kromě toho, že jsem rybář, jsem i muzikant a musím si plnit závazky :-) . jinak jsem byl včera v Lípě na slušovické a nebylo to špatné – chytil jsem sice jen jednoho duha 28, ale 2 se mi vypnuli, kromě toho spousta dalších kopanců. A při vytahování twistra z vody mě po něm vyjelo tipuju tak 40 cm torpédo potočmena… tududumtum…:-)

Úterý 31. května 2005 v 19:37® TH

Jake-nn,mám kabel,od Elsatu,ale někdo mi to něčím tady v baráku ruší,je to jen problém v tomhle baráku,ale když mi to přišli dnesk zkontrolovat,tak net šlapal jako hodinky,jak kdyby to někdo věděl dopředu,že tu bude kontrola.