Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 10. května 2005 ve 13:51® Ciffik
Ciffik

> HaD: hm. jestli se to fakt stalo a nekecas tak je to dost tuhy. ale perfektni. ja bych na neco takovyho neprisel…

Úterý 10. května 2005 ve 13:12® HaD
HaD

> kyslik: :-)) )))))))))) jooooooo to je supeeer :-D DD

Úterý 10. května 2005 ve 12:54® Kyslik
Kyslik

jeden vtípek-Žena mi řekla, že jestli ještě jednou půjdu na ryby, uteče ode mne. Ach jo, bude mi chybět

Úterý 10. května 2005 ve 12:29® Kyslik
Kyslik

HaD- tak to je husté. To říct mojí tak ne jenom že nebudu připuštěn ale múžu sedět u vody měsíc v kuse :-)

Úterý 10. května 2005 ve 12:22® willIam

Had: vostry =)))))))

Úterý 10. května 2005 v 11:43® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaD::-)

Úterý 10. května 2005 v 10:17® pif
pif

HaDE,tak to musím vyzkoušet,je to pekelně dobrej návod-:))))PS:prubnite to šici a budete víckrát připuštěni-:))))))))))))

Úterý 10. května 2005 v 9:29® HaD
HaD

Sexuální potřeby muže a ženy – SUPER!!! Nikdy jsem nechápal, proč jsou sexuální potřeby muže a ženy tak rozdílné. Všechny tyhle povídačky o Marsu a Venuši … A taky jsem nikdy nerozuměl tomu, proč muži myslí hlavou a ženy srdcem. Minulý týden jsme šli s manželkou do postele. Začali jsme se pod dekou navzájem dotýkat a hladit se…Už jsem byl pěkně nadrženej a myslel jsem si, že je to oboustranný a že je to jednoznačně nasměrovaný na sex. Ale přesně v tu chvíli mi manželka povídá: ''Poslouchej, já teď nemám žádnou chuť na sex, mám chuť jenom na to, abys mě pořádně objal, jasný?'' Odpověděl jsem: ''Coooooo?''. Na to mi odpověděla kouzelnými slovíčky: ''Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s emocionálními požadavky ženy''. Tak jsem to vzdal: tuhle noc jsem musel usnout bez sexu. Následující den jsme šli s manželkou do nákupního střediska chodit po krámech. Díval jsem se na ni, jak si zkouší troje nádherný, ale drahý šaty. Protože se nemohla rozhodnout, řekl jsem jí, ať si vezme všechny. Nevěřila vlastním uším a motivovaná mým plným porozuměním hned kula železo, dokud bylo žhavé. ''Miláčku, k takovým šatům ale potřebuji nutně nové boty, už vím, jaké by se mi hodily, ale stojí dva a půl tisíce. Řekl jsem jí na to, že má absolutní pravdu, a ať si je samozřejmě vezme. Pak jsme šli kolem klenotnictví. Vrazila mi šaty a boty do ruky a zmizela vevnitř. Vyšla s nádherným náramkem posázeným diamanty. Souhlasil jsem a pochválil jí její vytříbený vkus. Kdybyste ji viděli… Byla nadšená, na vrcholu blaha. Nejspíš si myslela, že jsem se asi zbláznil, ale v tom momentě jí to bylo v podstatě jedno. Myslím, že jsem jí mým souhlasem totálně naboural její filozofické schéma. Byla už jak v extázi a snad i sexuálně vzrušená. Lidičky, výraz jejího obličeje byl neuvěřitelný, to byste museli vidět. A v tom okamžiku mi svým nejmilejším úsměvem povídá: ''Už jsem spokojená, teď můžeme jít k pokladně!'' Byla to makačka nezačít se smát, když jsem jí odpověděl: ''Nene, drahoušku,myslím, že momentálně nemám žádnou chuť na to, abych tyhlety všechny věci kupoval''. Zbledla jako křída a snad ještě trochu víc, když jsem dodal: ''Mám chuť jenom na to, abys mě pořádně objala''. A když začala prskat vzteky, přišel poslední mistrovský kousek: ''Ty neumíš prostě a jednoduše zacházet s finančními požadavky muže''. Myslím, že tak do roku 2013 nebudu mít žádnej sex…

Úterý 10. května 2005 v 8:58® HaD
HaD

> pif: doufám ;-)

Pondělí 9. května 2005 ve 23:40® Rico
Rico

> pif: jasný!!!!!!!!!!

Pondělí 9. května 2005 ve 23:32® pif
pif

tak co,braši,budem mistři světa v hokeju?-.))))))))))))))))))

Pondělí 9. května 2005 ve 22:45® HaD
HaD

> jaryn: zítra? OK?

Pondělí 9. května 2005 ve 22:45® jaryn

Had – PENN GTI????????????

Pondělí 9. května 2005 ve 22:21® Kyslik
Kyslik

další kroupy… :-)

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img14571.jpg
Pondělí 9. května 2005 ve 22:09® Kyslik
Kyslik

omlouvám se já to chtěl do diskuse

Pondělí 9. května 2005 ve 22:08® Kyslik
Kyslik

Tak tady jsou ty slíbené kroupy:-)

foto/diskuze/vseobecna/2005/th-img14569.jpg
Pondělí 9. května 2005 ve 22:02® Kyslik
Kyslik

toje jenom skouška!!!!

Pondělí 9. května 2005 ve 21:15® VeloX

Zdarec lidi, byl jste nekdo na Sazave?Nevite tam o nejakym dobrym fleku?

Pondělí 9. května 2005 ve 20:49® ywan

kyslik: u nas sú zasnežené kopce :-((

Pondělí 9. května 2005 ve 20:40® Kyslik
Kyslik

tak akorát je u nás parádní šrumec – kroupy jak hrachy a je to jak v zimě. Jdu to nafotit a pokusím se to poslat ale já stím moc nee tak počkám na sestru

Pondělí 9. května 2005 v 18:57® boban
boban

mirmen/tak jak jsi dopadl na hadech?

Pondělí 9. května 2005 v 17:27® srami
srami

Nemá někdo z vás náhodou nějaký pěkný retušovaný obrázek ryby nebo rybáře / něco ve stylu reklamy D. A. M./ díky

Pondělí 9. května 2005 v 17:20® CeP
CeP

> Rico: kampak se na tu Otavu chystas??

Pondělí 9. května 2005 v 17:11® Rico
Rico

> HaD: kajmana sem sehnal posledniho:D je tam Revir stit.. Znam to tam a je to tam moc hezky! … chytam tady u nas sama vazka… a chystam se na Otavu uz se tesim jak malej kluk…

Pondělí 9. května 2005 v 15:46® HaD
HaD

> Rico: jak na co---na štiky asi ne, jinak na cand., okouny apod. je to zbytečný. taky záleží na tom, kde chytáš

Pondělí 9. května 2005 v 15:44® Rico
Rico

> HaD: díky… hele prosim te… mam prut na vlacku a dal sem tam ten navijak jak sem se tu o nem nedavno zminoval… namotal sem tam 0,25 vlasec od DAMu 6,5 kg neni to moc tlusty?

Pondělí 9. května 2005 v 15:33® HaD
HaD

> Rico: měl by už být dávno na stáncích

Pondělí 9. května 2005 v 15:25® Rico
Rico

heldte je tu nekdo na par slov???

Pondělí 9. května 2005 v 15:22® Rico
Rico

4all: tak uz z domova :-D prosim kolikateho vychazi Kajman??? Chtel bych si ho koupit ale tady na rohu ho jeste nemaj tak nevim. pls poradte…

Pondělí 9. května 2005 ve 12:52® Kyslik
Kyslik

RicoVeSkole-tak to máš v poho ja si zase stěmato věcma netykám-su rád že píšu :-)