Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 17. dubna 2005 ve 13:52® Vydrain
-
> mirmen: povídali že mu hráli lomikare
)
- Neděle 17. dubna 2005 ve 13:50® Vydrain
-
> mirmen: nevymýšlej mi nový přezdívky a radši se jukni do pošty hihihi
- Neděle 17. dubna 2005 ve 13:49® Chose
-
> mirmen: ne,to je Ostroměř,hadi prej jsou pod jezem v Hlásku. ty to tady znáš?
- Neděle 17. dubna 2005 ve 13:48® mirmen
-
chose: co to je za vesnici v pozadí? Sobčice??
A jsou na Javorce hadi? Kdysi dávno,dávno tomu jsme tam na ně jezdívali. - Neděle 17. dubna 2005 ve 13:46® mirmen
-
Vydrain: mě na pokec moc neužije, málo času, takže ho šetřím a víc dávám spíš na vyhledávání věcí, který mne zajímají ( takže icq nebude). Hm, a mobil. No, možná časem něco koupím
Ale se mně nechce.
- Neděle 17. dubna 2005 ve 13:14profil byl smazán
-
> mirmen: To víš jezevčík je profesor.
- Neděle 17. dubna 2005 ve 12:55® mirmen
-
zadar: to by svědčilo o tom, že mu to myslí .-)
- Neděle 17. dubna 2005 ve 12:55® mirmen
-
Vydraex: vydělávám korunky, na ryby snad až zítra
- Neděle 17. dubna 2005 ve 12:21profil byl smazán
-
> mirmen: Byl jsem na špacíru v lese s dcerou fotit mravence tak až teď odpopvídám. Tchyni nemám, už je na pravdě boží , zmije děsí jenom nás, ale když se nedrážději bosou nohou tak zase tak moc nevaději. Je zajímavé, že náš pes, kterej doráží skoro na všechno se jim uctivě vyhýbá.
- Neděle 17. dubna 2005 ve 12:07® Vydrain
-
> mirmen: pjacuješ? teda to počasí je trapný, tady je porád jasno a slunečno
- Neděle 17. dubna 2005 ve 12:06® Ebobo
-
> mirmen: Díky moc za ochotu,už to chápu dokonale.
- Neděle 17. dubna 2005 ve 12:02® Vydrain
-
> mirmen: a vůbec, ten pytel byl franty hihihi, neboj, do tý doby už chromá nebudu
- Neděle 17. dubna 2005 ve 12:02® boban
-
10ks,dva sebou do trouby. Bída voda spadla o 40cm asi stopli Pastviny.
- Neděle 17. dubna 2005 ve 12:01® mirmen
-
Vydrain: možná by to chtělo radši kárku
- Neděle 17. dubna 2005 v 11:59® Vydrain
-
> mirmen: hihihi, letos si pořídím pytel v jiný barvě a nehty budou červený
- Neděle 17. dubna 2005 v 11:58® mirmen
-
Vydra in: chtělo by to nějakou pěknou fotku. Není čas jít k vodě
- Neděle 17. dubna 2005 v 11:57® Vydrain
-
> mirmen: když nákýho chytnu tak jo
) zrovna včera jsme slintali nad jejich kuchynskýma úpravama hihihi sem tě neviděla u vody včera
- Neděle 17. dubna 2005 v 11:56® mirmen
-
boban:jak jsi uspěl?????
- Neděle 17. dubna 2005 v 11:51® mirmen
-
Vydra in: tak co, budeš letos zase vraždit sumíka
)))))
- Neděle 17. dubna 2005 v 11:44® mirmen
-
Ebobo:nic se nepřibíjí, to je volně naskládaný jako hranice, prostě se položí pár polen mezi kůly a narovná se do výšky půl-třičtvrtě metru a nechá se to několik let být, teřba, dokud se to nerozloží na humus. Umístí se to někam, kde na to není moc vidět ( na kultivované ,architeketm navržené okrasné zahradě to dost dobře nejde , pokud to nebude zakryté nějakým tím keřem). Pokud člověk vytvoří nějaký „další prostor“ pro havěť například z kamenů, tak prostě někam do kouta narovná pár desítek šutrů do nějaké hromady, třeba na plochu 1,5×1 metr a do výšky pár desítek cm. Jsou i lidé, kteří na zahradu udělají například koupaliště pro ptáky atd. atd.
- Neděle 17. dubna 2005 v 11:11® Ebobo
-
> Ramstein: jo,dostal
- Neděle 17. dubna 2005 v 11:02® Ramstein
-
Ebobo:Včera jsem ti poslal osobku,dostal si ji?
- Neděle 17. dubna 2005 v 10:42® Ebobo
-
> mirmen:
to jo,a ty navrseny polena,jsou pribity ke kulum? nebo je drzi kameni?
- Neděle 17. dubna 2005 v 10:37® mirmen
-
myšleno na to, zda ty potvůrky s klikatým hřbetem nemohou být velice vítány
- Neděle 17. dubna 2005 v 10:36® mirmen
-
zadar: jakou máš tchyni??
- Neděle 17. dubna 2005 v 10:29® mirmen
-
Ebobo:fotku jsem na netu nenašel. Kdysi jsem v nějakém časopise pro zahrádkáře viděl „stavbu“. Do země zaražené 4 kůly, ve čtverci asi 80×80 cm. Výška kůlů byla necelý metr. A mezi kůly vyrovnaná polena ( včetně kůry). Vše bylo ponecháno rozkladu, však si hmyz i ještěrky cestu našli. Dokonce existuje i verze, že jsou polena z obou čel navrtána do hloubky 10–20 cm, několik vrtů o průměru cca 2,5 cm.
- Neděle 17. dubna 2005 v 9:48® Ebobo
-
> zadar: mirnen je borec!
- Neděle 17. dubna 2005 v 9:48® Ebobo
-
> mirmen: No..,to jsem docela pochopil,aby cervici byli „jako doma“,ale jak by to melo vypadat?-chtelo by to obrazek(nakres)
- Neděle 17. dubna 2005 v 9:47profil byl smazán
-
> mirmen: To jsi napsal moc pěkně. K tomu není co dodávat.
- Neděle 17. dubna 2005 v 9:39® mirmen
-
ebobo: je to „biotop“, přírodní prostředí. Např. pro pstruhovou říčku je typické množství peřejí, úkrytů,dostatek kyslíkaté vody, rybí obsádka (vranka,střevle,hrouzek,mihule,potočák , duhák aj.), rak , množství hmyzu ,další tvorové,ptactvo (skorec.. ),rostlinstvo atd. Rostliny i živočichové jsou něčemu přizpůsobeni a na něčem závislí. Když jim člověk zničí domov, tak mají většinou smůlu . Zničí například přeměnou na výrobní plochy- tj. zemědělskou půdu. Nebo na zastavěnou plochu. Nebo přemění podhorskou bystřinu v regulovanou stoku . Atakdále atakdále. Moc se proti tomu dělat nedá. Jen čas od času někdo s citem pro podstatu věci nechá na svém soukromém pár metrů přírodě, která už na mnoha místech dostala na frak.
A ta kupa dříví je místem, kam kladou vajíčka například někteří tesaříci, Je to kryt pro různé druhy pavouků-sekavců. Je to domov pro ještěrky. Nacházejí tam potravu, bezpečí před dravci ( ježek,norek, lasice .. ). Člověk nemusí vidět krásu jenom v chemicky ošetřeném a podle pravítka zastříhnutém trávníku a desítkách cizokrajných dřevin vysazovaných na základě „módního trendu“.