Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 12. února 2019 ve 20:48® Partyzán

Dobrý den . Doplňuji tedy svůj dotaz ohledně prutů. Chtěl bych lovit převážně na položenou a věnovat se kaprařině na velkých jezerech popřípadě přehradách.

Tento příspěvek byl editován 12.2.2019 19:49:07 uživatelem Partyzán.
Úterý 12. února 2019 v 18:57® hraji
hraji

Partyzán> základem všeho je se umět vůbec správně zeptat. Zjevně ti to nejde. Ptáš se sice na pruty, ale nikde nespecifikuješ, jaké že rybářské disciplíně se budeš věnovat. Jde ti o pruty na plavanou? Nebo na feeder? Nebo na muškaření? Nebo na přívlač? Nebo chceš lovit na položenou? Co způsob lovu, to jiný výrobce, jiná značka. Tož tak.

Úterý 12. února 2019 v 0:29® milhom
milhom

Mary> Jo i dle výrobce je to vhodné. Mě by se to ani do pračky nevešlo…

Pondělí 11. února 2019 v 19:38® Partyzán

Dobrý den . Chtěl bych poprosit o radu , jakou značku prutů zakoupit (za rozumnou cenu)na dlouhé náhozy a zároveň i na dobré zdolávání ryb . Děkuji za radu.

Pondělí 11. února 2019 v 19:38® Partyzán

Dobrý den . Chtěl bych poprosit o radu , jakou značku prutů zakoupit (za rozumnou cenu)na dlouhé náhozy a zároveň i na dobré zdolávání ryb . Děkuji za radu.

Pondělí 11. února 2019 ve 14:12® Mary
Mary

Vážení , jede někdo ze západu na forfishing a byl by ochotný mě vzít s sebou?

Pondělí 11. února 2019 ve 14:05® Mary
Mary

milhom> Proč by to neměly čistírny vzít? Pokud ho vypereš, když se ti to povede, tak z něj uděláš onuci. Syn to dává po každé sezóně do čistírny-prádelny. Pračka to neutáhne, a prát to v ruce, maximálně v létě, abys ho usušil, než to zasmrádne.

Středa 6. února 2019 v 1:28® Cudla
Cudla

sunet> jo byly doby kdy pro něj dejchal,co vlastně dělá?

Středa 6. února 2019 v 1:05® milhom
milhom

Ahoj. Jak perete velkej spacák. Před koncem roku jsem konečně po těch letech v klasické „mumii“ dospěl k názoru že dál odmítám spát jak ve svěrací kazajce a pořídil jsem si spacák na lehátko, o chlapské velikosti (Giants Fishing 5 Season Maxi) s flisovým vnitřkem. Jenže poslední dobou přemýšlím jak tohle čistíte… Do pračky se mě tahle obluda nevleze a je mě jasný že po nějaké době užívání to začne díy potu fajnově „vonět“. O komerčních čistírnách jsem samozřejmě už slyšel, ale nejsem si jistej jestli by to vůbec přijali. Otázka tedy zní jak tohle řešíte. Díky za reakce a případné rady.

Tento příspěvek byl editován 6.2.2019 00:06:19 uživatelem milhom.
Úterý 5. února 2019 v 16:00® sunet

Cudla> Ahoj, s Mirou to nevypadá nejlépe. Prohodili jsme pár slov a vypadá to, že tento server je pro něj už asi uzavřená kapitola. Ale člověk musí být optimista, třeba se tu někdy zase objeví ;-) .

Úterý 5. února 2019 v 0:51® Cudla
Cudla

Fandim ti jestli Míru (Ospreje)přesvečíš …

Pondělí 21. ledna 2019 v 18:31® sunet

hraji> Děkuji za info, není to moc povzbudivé, tak snad se ledy pohnou. Chtěl jsem se zase trochu více zapojit, mám i pár zajímavých nápadů na článek. No ještě zkusím kontaktovat staré členy (třeba Osprey mi byl velmi sympatický) a uvidíme, co by se dalo udělat. Byl to před pár léty velmi dobrý web, mohl by být i nadále.

Tento příspěvek byl editován 21.1.2019 17:31:57 uživatelem sunet.
Pondělí 21. ledna 2019 v 17:54® hraji
hraji

sunet> když se podíváš sem: https://www.chytej.cz/forum/

budeš mít trošku jasněji, ale bohužel jen trošku, protože v posledních několika měsících nový majitel webu neudělal nic, tedy kromě zrušení práv administrátorům, takže nelze mazat četné pokusy o reklamu.

Neděle 20. ledna 2019 ve 22:33® sunet

Zdravím vás a přeji vše nejlepší do roku 2019. Měl bych jeden dotaz, jak je to nyní s tímto webem? Dlouho jsem zde nebyl a tak bych se rád trochu zorientoval. Děkuji za jakékoliv info.

Neděle 20. ledna 2019 ve 14:50® Sintrix
Sintrix

hraji> děkuji za informace

Neděle 20. ledna 2019 v 11:24® hraji
hraji

Sintrix> ono je to u boloněk tak, že od ceny asi 2500 korun už to jsou celkem dobré a použitelné pruty, z grafitu, s hmotností kolem 300 – 350 gramů, a t jde. Ovšem boloňka za 500 stovek, to je jasný signál, že tam jde o kompozit, kvalita oček a držáku navijáku je ta nejnižší možná. Prostě to jsou pruty na položení do vidliček, ne na lov z ruky. Třeba tohle už je dost dobré i pro závodníky http://www.splavkyitalia.cz/…eam-5500-ex/ Mám ten prut teď doma na ozkoušení a moc se mi líbí

Sobota 19. ledna 2019 v 19:46® Sintrix
Sintrix

hraji> děkuji. Vím, že staré teleskopy mohly urvat ruku. doslova. Mylně jsem si myslel, že by nové mohly být lehčí i lepší.

Tento příspěvek byl editován 19.1.2019 18:49:10 uživatelem Sintrix.
Sobota 19. ledna 2019 v 8:55® hraji
hraji

Sintrix> protože to je nejhorší ze špatných. Velká hmotnost, málo oček, materiál taky nic moc. Ano, chytat ryby se s tím dají, ale to se dají i s olšovou větví, při troše snahy.

Pátek 18. ledna 2019 ve 21:29® Sintrix
Sintrix

hraji> Proč ? Kvůli délce, váze, značce ?

Pátek 18. ledna 2019 v 15:09® hraji
hraji

Karasák> já jsem zcela v klidu. Ono ani nic jiného se dělat nedá.

Čtvrtek 17. ledna 2019 ve 23:55® Karasák
Karasák

hraji> Jen klid, tohle je asi opět jeden z falešných profilů, které zde vznikly především pro šíření reklamy. Je ale pravda že tohle musí být určitě žůžo boloňka :-) .

Úterý 8. ledna 2019 v 9:48® hraji
hraji

petr.uhlicek> ten prut je tak moc dobrej, že bych ho postavil k popelnici, ať si ho někdo vezme k rajčatům na zahrádku.

Pondělí 7. ledna 2019 ve 23:11® petr.uhlicek

Zdravím kolegy rybáře. Nabízím k prodeji pro mě nevhodný vánoční dárek (ježíšek to sice myslel dobře, ale já a pruty na plavanou, to nejde dohromady :-D ). Takže kdyby měl někdo zájem, napište email. Samozřejmě se domluvíme na nějaké slevičce ;-) Jedná se o tento prut https://www.alza.cz/…d5325731.htm

Sobota 5. ledna 2019 v 7:15® Teau

Dobrý den, potřebuji znát chlapský názor. Chci svýmu chlapovi koupit k narozeninam placatku s rybářským motivem na jeho noční lovy, ale nedokážá se rozhodnout, jestli to je líbilý motiv. Co vy na to? https://www.placatky-levne.cz/…zeta-d68.htm . Případně máto někdo další tipy na placatky s rybářským motivem? děkuji!

Pátek 4. ledna 2019 v 8:42® Filip816

Čau, budou tady na webu ještě někdy články od Tomáše Rozsypala?

Čtvrtek 3. ledna 2019 ve 21:23® PetrTheCrazy

Jak začnete v roce 2019? Jsem v hotelu v Praze, https://petithotelprague.com/cs/

Tento příspěvek byl editován 3.1.2019 20:24:05 uživatelem PetrTheCrazy.
Pondělí 31. prosince 2018 ve 14:45® Padis
Padis

Ahoj přeji všem vše nej… v roce 2019.

Sobota 29. prosince 2018 ve 20:58® matx
matx

Ahoj. Dnes jsem se byl jen podívat na řeku. Musím pochválit nápad co udělali pro handicapované rybáře.

foto/diskuze/vseobecna/2018/th-img129608.jpg
Pondělí 24. prosince 2018 ve 21:19® HaD
HaD

Šťastné a veselé! Hlavně pohodu a klid!

Pondělí 24. prosince 2018 v 17:29® matx
matx

Ahoj. Všem přeji krásné Vánoce a Šťastný Nový rok. Hodně rybářských úspěchů a hlavně hodně pohody u vody. A samozřejmě přeji i chytej.cz ať se daří a spoustu dobrých článků a spokojených návštěvníků stránek.