Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. prosince 2016 v 19:47® Petula
Petula

kubas> možná by stačilo upravit pravidla soutěže,ono i mrtvolka na fotce vypadá lépe focená bez krve a v přírodě než u auta na parkovišti

Středa 7. prosince 2016 v 19:41® Petula
Petula

kubas> to souhlasim.na druhou stranu takové fota tady byly,jsou a budou i nadále.....bo­hužel,nikomu nelze vnutit co a jak má fotit,na to musí každý přijít sám,pro někoho je to zajímavé a tleská,jiný to odsoudí.

Středa 7. prosince 2016 v 19:24® kubas
kubas

Petula> Když „bezdůvodně“ matláš 35cm candátka jen kvůli fotce, tak to na papíry u většiny už pomalu je… Ta posedlost některých fotit kdejakou čudlu je fakt na palici někdy. Na prvním místě by měla být ryba a jakási její ochrana, což v tomto případě rozhodně neplatí.

Středa 7. prosince 2016 v 18:31® Petula
Petula

kubas> o papírech to není,ať si vemou co jim zákon umožňuje,ale na net a do soutěže může krvavou mrtvolku vložit jen magor a i ten má bohužel právo na povolenku

Středa 7. prosince 2016 v 18:27® Petula
Petula

Z hezké rubriky se stal hnus,někteří rádoby fotografové a úspěšní lovci si neuvědomují co fotí a kam to vkládají,soutěž mrzáků,mazal bych některé příspěvky bez váhání.

Středa 7. prosince 2016 ve 13:02® kubas
kubas

Draky> Maximálně :-D .

Středa 7. prosince 2016 ve 12:57® Draky
Draky

kubas> Jn, to je dobrý tak na zátop. :-D

Středa 7. prosince 2016 ve 12:32® kubas
kubas

Draky> Aspoň si člověk potahá, co s takovým candátem nebo okounem že :-D .

Středa 7. prosince 2016 ve 12:05® Draky
Draky

kubas> Přesně, alespoň nachytáš víc kaprů na vláčku. :-D

Středa 7. prosince 2016 v 11:24® kubas
kubas

HaD> Aspoň k něčemu to bylo dobré :-) .

Je jasné, že papíry má fakt moc lidí, kteří by je měli vidět z hódně velké dálky… Ale tak co Svazu tento stav vyhovuje, peníze se sypou a to je hlavní…

Středa 7. prosince 2016 v 11:01® HaD
HaD

Je to děsný. Dobře myšlená věc odkopala zas jednou rybářský národ. Ale jsme alespoň opět nohama na zemi.

Středa 7. prosince 2016 v 0:28® kubas
kubas

dam> Aspoň se ukázal reálný obraz rybariny u nás, všechno má svá „pozitiva.“

Já bych zakázal úplně fotit podmírové ryby v rámci nešetrné manipulace s úlovkem, dal bych to do BP a nazdar :-) . Možná obecně s živou rybou když to vidím, protože někteří lidi jsou fakt dobytci(slušnější výraz pro to není) V tomto bych byl hodně striktní…

Dost často se nadává na kapraře, ale je fakt, že v tomto je podle mě velké procento o mnoho dál, než lovci lovící jinými technikami…

Tento příspěvek byl editován 6.12.2016 23:32:55 uživatelem kubas.
Středa 7. prosince 2016 v 0:04® dam
dam

kubas> nevím, ale já bych to zastavil…

Úterý 6. prosince 2016 ve 23:40® kubas
kubas

dam> Žiješ/žijeme dost často v jakési bublině, protože se pohybuješ v přítomnosti určité skupině lidí, ale realita je bohužel úplně jiná… Co jsem letos zažil u vody by vydalo na román :-) .

Tento příspěvek byl editován 6.12.2016 22:41:21 uživatelem kubas.
Úterý 6. prosince 2016 ve 23:35® dam
dam

kubas> vždycky, když už si myslím, že je to mezi rybáři trochu lepší, tak mě někdo dostane :-)

Úterý 6. prosince 2016 ve 23:05® kubas
kubas

dam> Neprovokuj nebo se tam podívám a neusnu pak :-D .

Úterý 6. prosince 2016 ve 22:58® dam
dam

kubas> ntwl…a pořád se to stupňuje…

Úterý 6. prosince 2016 ve 21:55® kubas
kubas

dam> Já už na to nemám odvahu se tam dívat, nejdřív až v roce 2017 :-D .

Úterý 6. prosince 2016 ve 20:41® Petula
Petula

Draky> Je jich víc,ještě uvidíme kolik mrtvolek se zde zobrazí a v jakém zuboženém stavu :-((

Úterý 6. prosince 2016 ve 20:21® Draky
Draky

Petula> Já už docela slušnýho kandidáta mám…

Úterý 6. prosince 2016 ve 20:01® Black01

diky,na tohle složení na těchhle strankach jsem koukal ten popel me ale ani nenapadl,ale koukal jsem na net a našel jsem nějakej syrařskej popel, a ten je černej jak bota.Netušíte k čemu je v tom ten popel dobrej? aby to plavalo?

Úterý 6. prosince 2016 v 19:34® Petula
Petula

dam> začínám věřit,že soutěž vyhraje někdo s vánočními řízky :-)

Úterý 6. prosince 2016 v 18:49® dam
dam

kubas> a ono to pořád pokračuje…strašný

Úterý 6. prosince 2016 v 15:59® Draky
Draky

Black01> http://www.krmiva-ujcov.cz/…pha-714-3mm/

Tady máš složení produktů, barvu dělá pravděpodobně po­pel.

Úterý 6. prosince 2016 v 15:55® Black01

Ahoj,nevím moc kam napsat, tak to zkusím tady. Chtěl bych se zeptat,jestli někdo z Vás netuší, co dělá tu tvrdě černou barvu výkrmových granulí pro pstruha ja si myslím, že je to nějakej ten rybí extrakt, ale nikde se mi to nepodařilo zjistit.Jde mi o to, že bych si chtěl zkusit peletky vyrábět sám a chtěl bych se co nejvíce přiblížit složením těm kupovaným.Mám už nějakou recepturu vyzkoušenou, ale nedokázal jsem se zatím propracovat k tak výraznej vůni.Né teda že by nesmrdeli ale nezda se mi to být ono.Případně nemáte nějakej recept nebo tucha co do toho dávají?Díky

Úterý 6. prosince 2016 v 15:39® cormoran
cormoran

Draky> Tak tak.

Úterý 6. prosince 2016 v 15:08® kubas
kubas

To jsem si říkal, že už jsem dlouho nevložil nic do „Z lovu“ zrovna a že bych to měl napravit. Radši ne. Strašný…

Tento příspěvek byl editován 6.12.2016 14:08:56 uživatelem kubas.
Úterý 6. prosince 2016 ve 12:58® dam
dam

Draky> To je teď strašný co tam kdo dává… najednou je opět vidět úroveň, par fotek je potřeba vymazat hned

Úterý 6. prosince 2016 v 10:33® Draky
Draky

cormoran> No, taky to moc nechápu, ale každý svého štěstí strůjce…

Úterý 6. prosince 2016 v 9:43® cormoran
cormoran

Klobasa> Nic nemaž, ať máš větší šanci na výhru. Aspoň by to bylo něco, co by v tom panoptiku za něco stálo a má menší šanci to dostat nějakej hňupík, kterej tam nasere dvacet nesmyslnejch fotek.. :->

Tento příspěvek byl editován 6.12.2016 08:43:20 uživatelem cormoran.