Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 16. prosince 2015 ve 13:09® HaD
HaD

pepalov> proč by ne, rybám je jedno, na čem prut leží

Čtvrtek 10. prosince 2015 ve 21:15® pepalov

Máte někdo zkušenosti se surfovým tripodem,da se použít na feedrové pruty a to na dolním toku Labe.Jsou totiž místa kam nezavrtáte vidličku,díky.

Čtvrtek 10. prosince 2015 v 9:59® cormoran
cormoran

Apofis> Jakejpak zákon. Normálně si ho s Piraňou najděte a vymlaťte mu zuby z huby.

Zákony jsou akorát tak proti slušným lidem.

Čtvrtek 10. prosince 2015 v 0:14® jepice-zruseno

denyg> Podle mě je to lov střelnou zbraní, při kterém si vybíráš kus, na který cílíš a tak zde není potřeba úlovek vracet. Vracení ryb je dle mne odůvodněné především tím, že do vody klasický rybář většinou nevidí a tak nikdy neví, co chytne a vyvstává potřeba „nechtěné“ úlovky vrátit.

Středa 9. prosince 2015 v 19:18® Kazan

denyg> pokud si projedeš starší diskuze už se to tu kdysi probíralo

Úterý 8. prosince 2015 ve 20:52® Venca Zelenka
Venca Zelenka

revoke> Se mohli přijet napást kapříci, nebo aj vydra či sumík, žrádlo zdarma, ledaco si smlsne :-)

Úterý 8. prosince 2015 ve 20:30® revoke
revoke

Dnes jsem se procházel s polarizačkami kolem jednoho revíru a na straně od lesa, kde bych očekával dno poseté listím, mě pod vodou překvapila místa o průměru cca 60cm, kde ale žádné listí nebylo. Vzdálenost od břehu přibližně 3 metry, hloubka 1,5m. Místy byly vidět zbytky škeblí, ale úplně nutně bych to nespojoval. Co je podle vás příčinou?

Tento příspěvek byl editován 8.12.2015 19:33:54 uživatelem revoke.
Pondělí 7. prosince 2015 ve 23:46® malamut
malamut

Apofis> v týhle právní žumpě je ta šance nulová. A pokud bys chtěl věc řešit v občanskoprávním řízení, to si raději kup novej člun, vyjde do levněji, a kdyby ho chtěl někdy někdo půjčit, vem ho klackem mezi světla.

Pondělí 7. prosince 2015 ve 23:37® Apofis
Apofis

malamut> taky tomu moc šancí nedávám.

Pondělí 7. prosince 2015 ve 23:31® malamut
malamut

Apofis> obávám se, že bude dřív v pekle mrznout, než by se ti splnilo tohle přání.

Pondělí 7. prosince 2015 ve 23:08® Apofis
Apofis

David H.> Je no.Údajně se to kolem něj začíná stahovat, tak snad bude zákon spravedlivej.

Pondělí 7. prosince 2015 ve 23:06® HaD
HaD

Apofis> to je smutný :-((

Pondělí 7. prosince 2015 ve 22:56® Apofis
Apofis

Zdravím chlapi, chci vás varovat před tímto jedním bezpáteřním člověku, zloději a lháři.Jmenuje se Marek Kusý, je z Teplic a svou zlodějnu praktikuje převážně jako zedník.Ale dokáže asi krást všemi možnými způsoby. Před časem k nám jezdil nakupovat rybařinu, kde jsme se po čase stali kamarádi.Alespoň já jsem si to myslel.Plánovali jsme spolu nějaké rybářské vejlety a neměl jsem důvod mu nevěřit.Přitom to byl rafinovaný plán.Po nějakém čase se mně zeptal zda mu nepůjčím člun na ryby.Souhlasil jsem a to jsem neměl dělat.Od té doby přišly výmluvy, že ho má u kamaráda v garáži, pak že mu ukradli auto, pak když jsem nereagoval na jeho lži tak že mi ho veze a už jsou to skoro dva měsíce a člun za 22000,–- není.To že mi za něj zaplatí a už týden mi posílá na č.ú. peníze je jen také lež. Možná to někomu pomůže do budoucna a nebude takovej naivní vůl jako já.Zde na odkazu je vše co se o něm píše.Jedná se spíše o Ústecký kraj. http://www.podvodnici.net/…xxxxxxxxxx-x​xxxteplice/

Pondělí 7. prosince 2015 ve 14:13® HaD
HaD

denyg> pokuď je to na ryby k jídlu, ani mne to moc nedráždí. Jinej kraj, jinej mrav. Pokud je to ale jen pro zábavu, pak je to „na předržku“

Pondělí 7. prosince 2015 ve 12:25® denyg
denyg

Jakej máte názor na tzv. „bowfishing“?

Vypadá to velmi dobrodružně, jen mě tam oproti klasický rybařině chybí možnost rybu vrátit zpět do revíru nepoškozenou. Nehledě na to, asi ani to zdolávání s šípem v hřbetu nebude žádná „chuťovka“ z pohledu kapra.

Pátek 27. listopadu 2015 v 16:47® milada

hledam telefoni kontaktna miroslav srp servis spro na telefoni cislo 774734832 nelz se dovolat mam v oprave navijak

Pondělí 23. listopadu 2015 v 17:39® HaD
HaD

hraji> :-)

Pondělí 23. listopadu 2015 v 17:10® hraji
hraji

Petrunie03> váš požadavek je příliš obecný. Rybaření zahrnuje několik naprosto odlišných technik lovu (plavaná, položená, přívlač, muška), každá z těch technik vyžaduje jiné vybavení. A to navíc nevíme nic o tom, na jakém revíru bude váš manžel převážně rybařit, zda na rybníce nebo na řece. I to má vliv na volbu vybavení.

Pondělí 23. listopadu 2015 v 17:08® HaD
HaD

Petrunie03> no, asi budete muset koukat po bazarech. Navíc tenhle požadavek je takový „chtěli bychom nějaké sportovní zboží“. To ale mohou být plavky i lyže. Rybařina je nesmírně rozmanitá a na takovou poptávku nikdo nemůže nijak reagovat.

Pondělí 23. listopadu 2015 ve 13:35® Petrunie03

Dobry den, chtela bych manzelovi koupit rybarske vybaveni. Po dohodě s nim jsme se usnesli, ze neni treba z financnich duvodu nove. Chtěla bych Vas moc poprosit o radu, co vse poridit. Pokud byste i nekdo prodáva..at nemusim hledat zde v bazaru. Vubec tomu nerozumim, takze budu za kazdou radu vdecna. Moc dekuji Petra

Pátek 20. listopadu 2015 ve 22:31® HaD
HaD

Kazan> :-)

Pátek 20. listopadu 2015 ve 20:41® Kazan

David H.> tak to je skvělý, díkec

Pátek 20. listopadu 2015 v 17:50® HaD
HaD

Kazan> jasný, no problém. Chodí k nám hodně rybářů. Jen brnkni nebo napiš, kdy.

Pátek 20. listopadu 2015 v 17:01® Kazan

David H.> trochu jiné a lepší téma, mám v úmyslu u tebe utratit nějakou tu kachli. Je možný si to vyzvednout u vás, tak nějak mi připadne divný aby jsi to posílal a na stránkách Nástrahy.cz jsem to nenašel v obch. podm. (je možný že jsem nekoukal dost pečlivě)

Pátek 20. listopadu 2015 v 10:55® HaD
HaD

Kazan> Já bych tipl, že ho někdo ukradl, zjistil, že tam není nic „hodnotného“ a zahodil.

Pátek 20. listopadu 2015 v 10:50® Kazan

David H.> Si to osobně myslím taky a ani nemyslím že by se ho podařilo najít policii. Je to jen takový pokus co kdyby.

Čtvrtek 19. listopadu 2015 ve 22:44® HaD
HaD

Kazan> Tipl bych, že skončil v popelnici :-((

Čtvrtek 19. listopadu 2015 ve 21:31® BigMike

Kazan> tak to je mazec! Třeba se někdo proflákne, zas to není řidičák či zbroják skoro zadara, aby to někdo uvědoměle neohlásil nebo tak nějak!:)

Čtvrtek 19. listopadu 2015 ve 20:06® Kazan

BigMike> No právě že 2016 :-((

Čtvrtek 19. listopadu 2015 ve 20:00® BigMike

Kazan> předpokládám, že na rok 2015! Na 2016 by to byl průser na entou:((

Jinak o kufříku nic nevím:(